Jogurtový krém s tvarohom a banánom, čaj ovocný nesladený 7
Thu 25.4.
Snack
Pečivo s maslom a šunkou, zel.obloha-paprika, čaj ovocný 1,7
Lunch - soup
Polievka kalerábová s krúpkami 1
Lunch 1
Kuracie stehná pečené, ryža, kompót višňový, voda s pomaranč.šťavou 7
Afternoon snack
Kakaový puding s piškótami, čaj ovocný nesladený 1,7
Fri 26.4.
Snack
Chlieb s vlašskou nátierkou, čaj ovocný 1,3
Lunch - soup
Polievka kelová s mäsom a zemiakmi 1
Lunch 1
Parené buchty s lekvárom, kakaová posýpka, ovocie-banány, nápoj ovocný 1,7
Afternoon snack
Hrianky s maslom a cesnakom, čaj ovocný s medom 1,7
Mon 29.4.
Snack
Chlieb s nátierkou z treščej pečene, čaj ovocný 1,4,7
Lunch - soup
Polievka šošovicová mliečna so zemiakmi 1,7
Lunch 1
Špagety so syrom a kečupom, cereál.tyčinka, ovoc.nápoj 100% 1,7
Afternoon snack
Krupicová kaša, čaj ovocný nesladený 1,7
Tue 30.4.
Snack
Pečivo s medovou nátierkou, mlieko kakaové 1,7
Lunch - soup
Polievka karfilová so zeleninou 1,9
Lunch 1
Bravčové stehno na smotane, knedľa kysnutá, ovocie-pomaranče,ovoc.nápoj 1,3,7
Afternoon snack
Chlieb s vajcovou nátierkou, čaj ovocný 1,7,3
Thu 2.5.
Snack
Lupačka džemová, mlieko polotučné 1,7
Lunch - soup
Polievka mrvenicová so šampiňónmi 1,3
Lunch 1
Rybie filé pečené na masle, zemiakové pyré, šalát mrkvový, stolová voda 1,4,7
Afternoon snack
Chlieb so šunkovou penou, zel.obloha- uhorka šalátová, čaj ovocný s medom 1,7,10
Fri 3.5.
Snack
Pečivo s nátierkou z rybieho filé, čaj ovocný 1,3,4,7
Lunch - soup
Polievka rassolník 9,1,7
Lunch 1
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, ovocie-maliny, ovoc.nápo 100% 1,3,7
Afternoon snack
Obložený sendvič, čaj ovocný s medom 1,7,3
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers