e-strava Jídelníček
ZŠ Školská
Karviná
[0220]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Oběd - polévkaČočková polévka (1)Hodnocení:
Oběd 1Buchtičky s krémem (1,3,7), bílá káva (7), ovoceSkvělé
Oběd dalšíPitný režim - voda k dispozici každý den.
Út
2.4.
Oběd - polévkaVločková polévka (1,7,9)
Oběd 1Rybí filé na másle (1,4,7),bramborová kaše (7),mrkvový salát s ovocem, ov.nápoj
St
3.4.
Oběd - polévkaJáhlová polévka se zeleninou (1,9)
Oběd 1Střapače se zelím / zakysanou smetanou (1,3,7), čaj s citronem, ovoce
Čt
4.4.
Oběd - polévkaŠpenátová polévka (1,7)
Oběd 1Vepřové na kmíně (1), vařené brambory s pažitkou, džus

5.4.
Oběd - polévkaPohanková polévka se zeleninou (9)
Oběd 1Kuřecí špagety se sýrovou omáčkou(1,3,7), voda se sirupem
Po
8.4.
Oběd - polévkaHovězí vývar s nudlemi (1,3,9)
Oběd 1Fazole po Florentinsku (1,7,9), chléb (1), mátový čaj, ovoce
Oběd dalšíPitný režim - voda k dispozici každý den.
Út
9.4.
Oběd - polévkaDýňová polévka (1,7)
Oběd 1Záhorácký závitek (1), šťouchané brambory (7), džus
St
10.4.
Oběd - polévkaČesneková polévka se smaženým hráškem (1,3,7)
Oběd 1Masové koule v rajčatové omáčce (1,3,7,9), těstoviny (1,3), čaj, ovoce
Čt
11.4.
Oběd - polévkaMrkvová polévka (1,3)
Oběd 1Pečené kuře (1,7), bramborová kaše (7), okurkový salát, voda se sirupem

12.4.
Oběd - polévkaBramborová netradiční polévka (1,7)
Oběd 1Vepřový guláš (1), houskový knedlík (1,3,7), čaj
Po
15.4.
Oběd - polévkaFazolová polévka (1)
Oběd 1Tvarohový závin/jablkový závin (1,3,7), mléčný nápoj (7)
Oběd dalšíPitný režim - voda k dispozici každý den.
Út
16.4.
Oběd - polévkaKvětáková polévka (1,7)
Oběd 1Medailonky(1),pečené brambory,zelenina, tatarka ze zakysanky(7,10),džus
Oběd dalšíVelikonoční perník
St
17.4.
Oběd - polévkaPolévka z kysaného zelí (1,7)
Oběd 1Srbské rizoto, okurek, voda se sirupem
Út
23.4.
Oběd - polévkaZeleninová polévka s kuskusem (1,3,9)
Oběd 1Hrachová kaše (1,7), pečený párek, chléb (1), mátový čaj, ovoce
Oběd dalšíPitný režim - voda k dispozici každý den.
St
24.4.
Oběd - polévkaRajská polévka s kapáním (1,3,7)
Oběd 1Rybí filé zapečené se sýrem(4,7),bramborová kaše(7),zelný salát,voda se sirupem
Čt
25.4.
Oběd - polévkaBramborová polévka (1,9)
Oběd 1Kuřecí na paprice (1,7), těstoviny (1,3), čaj, ovoce

26.4.
Oběd - polévkaRagú s rýží (1,7,9)
Oběd 1Vepřové v kapustě (1), vařené brambory, voda se sirupem
Po
29.4.
Oběd - polévkaKrupicová polévka s vejci (1,3,9)
Oběd 1Zeleninové řízečky (1,3,9), bramborová kaše (7), kompot, voda se sirupem
Oběd dalšíPitný režim - voda k dispozici každý den.
Út
30.4.
Oběd - polévkaČesnečka z Vysočiny (3)
Oběd 1Vepřové na smetaně (1,7,9), houskový knedlík (1,3,7), čaj, ovoce
Čt
2.5.
Oběd - polévkaBramborová polévka (9)
Oběd 1Čočka po Srbsku (1), chléb (1), čaj, ovoce

3.5.
Oběd - polévkaPolévka z rybího filé (1,4,7)
Oběd 1Vepřenky s cibulí (1), brambory, zelenina, tatarka ze zakysanky (7,10), džus
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.