e-strava Menu
ZŠ Raškovice
Raškovice
[0209]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.3.
Lunch - soupz ovesných vloček(1,9)Rating:
Lunch 1kuřecí plátek argentina,bramborová kaše,ledový salát,voda s citrónem(1,7)
Mon
4.3.
Lunch - soupdrožďová(1,3,9)Rating:
Lunch 1hovězí stroganov,rýže,čaj, jablko(1,7)
Tue
5.3.
Lunch - soupz bílých fazolí s rajským protlakem(1,9)Rating:
Lunch 1krůtí plátek na slanině,kuskus,coleslaw,sirup(1,7)
Lunch 2lázeňská zelenina,brambor,sirup(7)
Wed
6.3.
Lunch - soupzelná(1,9)Rating:
Lunch 1dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj,mandarinka(1,3,7)
Lunch 2kuřecí maso v mrkvi,brambor,čaj,mandarinka(1)
Thu
7.3.
Lunch - soupmasový krém(1,9)Rating:
Lunch 1tuňák na bylink. másle,bram. kaše,čínské zelí s ovocem,voda s citrónem(4,7)
Fri
8.3.
Lunch - soupjarní zeleninová s rýži(9)Rating:
Lunch 1vepřové výpečky,špenát,bramborové noky,sirup,hruška(1,3,7)
Mon
11.3.
Lunch - soupkmínová(1,3,9)Rating:
Lunch 1bratislavská vepřová kýta,těstoviny ulity,čaj,jablko(1,7)
Tue
12.3.
Lunch - souphráškový krém(1,7)Rating:
Lunch 1pečené kuřecí stehno,bramborová kaše,mrkvový salát s ananasem,voda(7)
Lunch 2zapečená brokolice,bramborová kaše,mrkvový salát s ananasem,voda(3)
Wed
13.3.
Lunch - soupjáhlová(,1.9)Rating:
Lunch 1segedínský guláš,kynutý knedlík,čaj,pomeranč(1,3,7)
Lunch 2rýžová kaše,pečené jablko,čaj,pomeranč(1,7)
Thu
14.3.
Lunch - soupkvětáková(9)Rating:
Lunch 1sýrové polštářky,brambory,tatarka,sirup(1,3,7)
Lunch 2 přírodní kuřecí plátek,brambory,tatarka,sirup(7)
Fri
15.3.
Lunch - soupzeleninová s kapáním(1,3,9,7)Rating:
Lunch 1bílé fazole s hovězím masem,chleba,čaj,,kiwi1,7)
Mon
18.3.
Lunch - soupčočková(1,9)Rating:
Lunch 1hovězí cikánská, rýže,čaj,hruška(1)
Tue
19.3.
Lunch - soupkuřecí vývar s těstovinou(1,9)Rating:
Lunch 1koprová omáčka,vařené vejce,brambor,sirup(1,3,7)
Lunch 2vaječná omeleta s hráškem a mrkví,brambor,školní salát, sirup(1,3)
Wed
20.3.
Lunch - soupbrokolicový krém(1,7)Rating:
Lunch 1vepřový kotlet - himalájský medvěd, bulgur,zelný salát s cibulí,mošt(1)
Lunch 2kuskusový nákyp s ovocem,mošt(1,7)
Thu
21.3.
Lunch - soupčesneková s bramborem a zeleninou(9)Rating:
Lunch 1zapečené těstoviny s masem a rajským protlakem,kys.okurek,voda s citrónem(1,3)
Fri
22.3.
Lunch - souprajská(1)Rating:
Lunch 1losos na másle,bramborová kaše,salát z čínského zelí,džus(4,7,)
Mon
25.3.
Lunch - soupfrancouzská(1,9)Rating:
Lunch 1krůtí na ajvaru se smetanou,těstoviny,čaj,hruška(1,7)
Tue
26.3.
Lunch - soupzeleninová s kuskusem(1,9)Rating:
Lunch 1cizrna s kuřecím masem a rajčaty,chléb, mošt(1)
Wed
27.3.
Lunch - soupmrkvová s těstovinou(1)Rating:
Lunch 1pečený karbenátek,bramborová kaše,okurkový salát,sirup(1,3,7)
Thu
28.3.
Lunch - soupVELIKONOCE
Lunch 1ZELENÝ ČTVRTEK
Fri
29.3.
Lunch - soupVELIKONOCE
Lunch 1VELKÝ PÁTEK
Mon
1.4.
Lunch - soupVELIKONOČNÍ PONDĚLÍ
Tue
2.4.
Lunch - souppohanková(1.9)
Lunch 1halušky se zelím,čaj,jablko(1)
Lunch 2brynzové halušky,čaj,jablko(1,7)
Wed
3.4.
Lunch - soupbramborová s taveným sýrem(1,7,9)
Lunch 1ryba na smetaně,bramborová kaše,kompot,sirup(4,7)
Lunch 2pohanka se zeleninou a s kousky tuňáka,sirup(1,4)
Thu
4.4.
Lunch - soupkapustová s bulgurem(1)
Lunch 1lašský vepřový kotlet,rýže,hruška,voda s citrónem(1,7)
Lunch 2celerové smaženky,brambor,voda s citónem(3,7,9)
Fri
5.4.
Lunch - souphráškový krém(7)
Lunch 1kuřecí plátek,šť, brambor,červená řepa,pomeranč,čaj(1,7)
Mon
8.4.
Lunch - soupšpenátová s fritátovými nudlemi(1,3)
Lunch 1boloňské špagety se sýrem, čaj,jablko(1,7)
Tue
9.4.
Lunch - soupz ovesných vloček(1,9)
Lunch 1vepřová pečeně,hlávkové zelí,brambor,sirup(1)
Lunch 2pórek s vejci,brambor,salát,sirup(1,3)
Wed
10.4.
Lunch - souphrachová(1)
Lunch 1šišky s mákem,mléko,banán(1,3,7)
Lunch 2játra na cibulce,rýže, kyselý okurek,voda,banán(1)
Thu
11.4.
Lunch - soupselská(1,9)
Lunch 1frankfurtská vep.kýta,rýže,pomeranč,čaj(1,7)
Lunch 2těstoviny se zeleninou a sýrem,pomeranč,čaj(1,7)
Fri
12.4.
Lunch - soupzeleninová s játrovými knedlíčky(1,3,9)
Lunch 1krůtí ragů se zeleninou,brambor,sirup,hruška(1,7)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available