e-strava Jídelníček
ZŠ Raškovice
Raškovice
[0209]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.4.
Oběd - polévkakuřecí vývar s játrovými knedlíčky(1,3,9)
Oběd 1vep.kotlet na medvědím česneku,rýže,zelový salát s mrkvi,voda(1)
St
2.4.
Oběd - polévkakapustová(1)
Oběd 1hovězí cikánská,bulgur,hruška,džus(1)
Čt
3.4.
Oběd - polévkagulášová polévka s rybím filé(1,4)
Oběd 1široké nudle s tvarohem,ochucené mléko, banán(1,7)
Oběd 2kapustovopohankový karbenátek,brambor,salát z červeného zelí,voda,banán(1,7)

4.4.
Oběd - polévkahrstková(1,9)
Oběd 1vep.panenka v krémžské marinádě,brambor,zel. přízdoba,čaj(kukuřice,kapie)(1)
Po
7.4.
Oběd - polévkajáhlová s jarní zeleninou(1,9)
Oběd 1smetanová čočka,chléb,čaj,jablko(1,7)
Út
8.4.
Oběd - polévkaz vaječné jíšky(1,3,9)
Oběd 1kuřecí plátek na zelí, brambor,džus
St
9.4.
Oběd - polévkapomazánka z červené řepy,chléb žitamoc(1,7)
Oběd 1vepřové na paprice,těstovinové mušle,sirup(1,7)
Čt
10.4.
Oběd - polévkafrankfurtská(1,9)
Oběd 1ryba na bylinkách,bramborová kaše,okurkový salát,voda(4,7)

11.4.
Oběd - polévkakulajda(1,3,7)
Oběd 1drůbeží srbské rizoto sypané sýrem,kyselý okurek,džus(1,7,9)
Po
14.4.
Oběd - polévkafazolová(1,9)
Oběd 1kuřecí prso na kari s rýži,čaj(1,7)
Út
15.4.
Oběd - polévkazeleninová s kapáním(1,3,9)
Oběd 1boloňské špagety se sýrem,džus(1,7)
St
16.4.
Oběd - polévka pórková s ovesnými vločkami(1)
Oběd 1ražničí na plech,brambor,tatarka,voda(1,7)
Čt
17.4.
PřesnídávkaZELENÝ ČTVRTEK
Oběd - polévkaVELIKONOČNÍ VOLNO

18.4.
Oběd - polévkaVELIKONOČNÍ VOLNO
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.