e-strava Menu
Masarykova základní škola
Bohumín
[0145]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Lunch - soupPolévka česneková(9)Rating:
Lunch 1Bramborový guláš, chléb (1/1,1/2,10,9)
Lunch 2Chalupářské šišky, kyselé zelí, brambory (1/1,10)
Wed
3.4.
Lunch - soupPolévka slepičí vývar s kapáním (1/1,7,9,3)Rating:
Lunch 1Rajská omáčka, masové koule, houskový knedlík (1/1,7,3)
Lunch 2Zapečené brambory s kuřecím masem a zeleninou, okurkový salát(7,3)
Thu
4.4.
Lunch - soupPolévka brokolicový krém (1/1,7)Rating:
Lunch 1Šumavská vepřová kapsa, bramborová kaše, salát z míchané zeleniny(1/1,7,9)
Lunch 2Hlíva ústřičná na smetaně, špecle (1/1,7,3)
Fri
5.4.
Lunch - soupPolévka čočková (1/1)Rating:
Lunch 1Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže,hlávkový salát (1/1,3,9)
Lunch 2Vepř.plátek na medvědím česneku,bramb. knedlík plněný špenátem(1/1,3,7,6,11,9)
Mon
8.4.
Lunch - soupPolévka květáková (1/1,7,9,3)Rating:
Lunch 1Italský guláš, špagety (1/1,7,10,9,3)
Lunch 2Kuře na zelí, brambory (9,10)
Tue
9.4.
Lunch - soupPolévka luštěninový boršč (1/1,9,7,10)Rating:
Lunch 1Sekaný máslový řízek, bramborová kaše, okurkový salát (1/1,7,3)
Lunch 2Penne quatro formagi (1/1,3,7)
Wed
10.4.
Lunch - soupPolévka slepičí vývar s těstovinou (1/1,7,9,3)Rating:
Lunch 1Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1/1,7,9,10,3)
Lunch 2Kuskusoto s kuřecím masem a zeleninou, hlávkový salát (1/1,7,9)
Thu
11.4.
Lunch - soupPolévka koprová (1/1,7,3)Rating:
Lunch 1Vepřová pečeně na žampionech, dušená rýže, hlávkový salát (1/1,9)
Lunch 2Béřovický králík, bramborová kaše, hlávkový salát (7,10)
Fri
12.4.
Lunch - soupPolévka z kyselého zelí (1/1,10,9,7)Rating:
Lunch 1Rybí filé na zelenině, brambory (4,7,9)
Lunch 2Krůtí roláda, pohankový salát (1/1,3,7,9)
Mon
15.4.
Lunch - soupPolévka vločková (1/1,1/4,7,9)Rating:
Lunch 1Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb (1/1,1/2,3)
Lunch 2Plněný zelný list, brambory (1/1,3)
Tue
16.4.
Lunch - soupPolévka žampionová (1/1,7)Rating:
Lunch 1Hovězí pečeně po zahradnicku, brambory (1/1,7)
Lunch 2Sýrová pizza (1/1,3,7)
Wed
17.4.
Lunch - soupPolévka z vaječné jíšky (1/1,7,9,3)Rating:
Lunch 1Kuře na paprice, houskový knedlík (1/1,3,7)
Lunch 2Znojemská vepřová pečeně, rýže basmati (1/1,10)
Thu
18.4.
Lunch - soupPolévka rajská s rýží (1/1,7)Rating:
Lunch 1Těstovinové mašličky sypané mákem (1/1,3,7)
Lunch 2Vepřová roláda s játry a hlívou, gratinované brambory (1/1,3,7)
Fri
19.4.
Lunch - soupPolévka cizrnová (1/1,9,7)
Lunch 1Kuřecí řízek, bramborová kaše, ovocný kompot (1/1,3,7)
Lunch 2Plněný bramborový knedlík, kyselé zelí (1/1,3,7,6,11)
Mon
22.4.
Lunch - soupPolévka krupicová s vejci (1/1,7,9,3)
Lunch 1Kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1/1,7), těstoviny (1/1,3)
Lunch 2Bělehradský vepřový plátek (1/1,9), brambory
Tue
23.4.
Lunch - soupPolévka fazolová (1/1,7)
Lunch 1Obalované rybí filé (1/1,3,7,4), bramborová kaše(7), mrkvový salát
Lunch 2Cikánský vepřový závitek (1/1,10,9), rýže basmati,hlávkový salát
Wed
24.4.
Lunch - soupPolévka vesnická braboračka (1/1,7,9)
Lunch 1Hovězí pečeně přírodní (1/1,9), dušená rýže, salát z červené řepy
Lunch 2Špagety s bylinkovými rajčaty (1/1,3,7)
Thu
25.4.
Lunch - soupPolévka kmínová s jáhly (1/1,7,9)
Lunch 1Segedínský guláš (1/1,10,7), houskový knedlík (1/1,7,3)
Lunch 2Zapečená tarhoňa (1/1,3,7), kyselý okurek (10)
Fri
26.4.
Lunch - soupPolévka z fazolových lusků (1/1,7)
Lunch 1Marinovaný krůtí plátek (1/1,9), baby mrkvička s kukuřicí (7,9),brambory
Lunch 2Hovězí tokáň (1/1,9), špecle (1/1,3)
Mon
29.4.
Lunch - soupPolévka z červené čočky (9)
Lunch 1Pečený holandský řízek (1/1,3,7),bramborová kaše (7), ovocný kompot
Lunch 2Vepřové výpečky, čočka po švabsku (7,9), chléb (1/1,1/2)
Tue
30.4.
Lunch - soupPolévka zeleninová (1/1,7,9)
Lunch 1Španělský ptáček naruby (1/1,10,9,3), dušená rýže, hlávkový salát
Lunch 2Hořčičné rybí filé (4,7,9,10), brambory, hlávkový salát
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available