e-strava Jídelníček
Masarykova základní škola
Bohumín
[0145]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
PřesnídávkaKakao(7),chléb šilheřovice(1/1,1/2),pom.nemanická vaječná(7,3,10),okurek,hruška
Oběd - polévkaPolévka z červené čočky (9)
Oběd 1Bramborové šišky s mákem (1/1,3,7,6,11)
SvačinaČaj višeň,grahamová veka(1/1,1/2),pomazánka pórková(7),paprika žlutá
Po
5.5.
PřesnídávkaKakao(7), sýrový toust (1/1,7)
Oběd - polévkaPolévka mlynářská (1/4,7,9)
Oběd 1Koprová omáčka (7), brambory, vejce vařené (3)
SvačinaČaj se sirupem, chléb kovář(1/1,1/2,6), pomazánka chalupářská(7), okurek
Út
6.5.
PřesnídávkaMléko(7), obilné polštářky(1/1), ovoce bluma
Oběd - polévkaPolévka hrachová (1/1,9)
Oběd 1Fořtovská roštěná (1/1,10,7,9), dušená rýže, hlávkový salát
SvačinaČaj višeň,chléb slezský(1/1,1/2,6),pom.námořnická tvarohová(7,3),paprika žlutá
St
7.5.
PřesnídávkaBílá káva(7), chléb(1/1,1/2), pom.švédská z ryb(7,4,3), rajče cherry
Oběd - polévkaPolévka brokolicový krém (1/1,7)
Oběd 1Šumavská vepřová kapsa (1/1,7,9), bramborová kaše (7), míchaný kompot
SvačinaČaj zahradní směs, chléb šilheřovice(1/1,1/2), pom.ze str. sýrů(7), ředkvičky

9.5.
PřesnídávkaGranko(7),chléb slunečnicový(1/1-1/4,6,7,11),pom.vajíčková se sýrem(7,3),paprika
Oběd - polévkaPolévka česneková (9)
Oběd 1Segedínský guláš (1/1,10,7), houskový knedlík (1/1,7,3)
SvačinaČaj tropic, veka(1/1), pažitkovbé málo(7), kedluben
Po
12.5.
Oběd - polévkaPolévka z fazolových lusků (1/1,7)
Oběd 1Pečené kuřecí stehno (1/1,7,9), dušená rýže, míchaný kompot
Oběd 2Hlíva ústřičná na smetaně (1/1,7), špecle (1/1,3)
Út
13.5.
Oběd - polévkaPolévka rajská s tarhoňou (1/1,7,3)
Oběd 1Rybí karbenátek (1/1,7,3,4), bramborová kaše (7), okurkový salát
Oběd 2Mexický fazolový hrnec (1/1,9), chléb (1/1,1/2)
St
14.5.
Oběd - polévkaPolévka rychlá s vejci (9,7,3)
Oběd 1Vepřová plec na česneku (1/1,9), kyselé zelí (1/1,10), houskový knedlík(1/1,7,3)
Oběd 2Krůtí kostky (7), kari rýže
Čt
15.5.
Oběd - polévkaPolévka z míchaných luštěnin (1/1,1/3,9)
Oběd 1Ražniči na plechu (1/1,9), brambory, hlávkový salát
Oběd 2Marinovaný vepřový plátek (1/1,9), pohankový salát

16.5.
Oběd - polévkaPolévka pórková (1/1,9)
Oběd 1Poděbradské hovězí maso (1/1,7,9), těstoviny (1/1,3)
Oběd 2Přírodní krůtí játra, opékané brambory, zeleninová obloha
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.