e-strava Jídelníček
Masarykova základní škola
Bohumín
[0145]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.2.
Oběd - polévkaPolévka hříbková (1/1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Krůtí kostky s paprikovými lusky a červenou cibulí, tarhoňa (1/1,9,3)Skvělé
Oběd 2Španělský ptáček, dušená rýže, hlávkový salát (1/1,10,9)
Út
2.2.
Oběd - polévkaPolévka rýžová (1/1,9,3,7)
Oběd 1Bratislavská vepřová kýta, houskový knedlík (1/1,9,7,3,10)
Oběd 2Uherské zelí, brambory (10,3,7,9)
St
3.2.
Oběd - polévkaPolévka kulajda (1/1,7,3)Hodnocení:
Oběd 1Pečené kuřecí stehno, 1.st.kuřecí plátek,br.kaše,míchaný kom.(1/1,9,7)Skvělé
Oběd 2Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík (1/1,7,3)
Čt
4.2.
Oběd - polévkaPolévka hrachová (1/1,9)
Oběd 1Hovězí roštěná, dušená rýže, okurkový salát (1/1,10,9)
Oběd 2Pohanková kaše (7)

5.2.
Oběd - polévkaPolévka slepičí vývar s opraženým strouháním (1/1,7,9,3)
Oběd 1Vepřové výpečky, dušená mrkev,brambory (1/1,7)
Oběd 2Rybí karbenátek, bramborová kaše, okurkový salát )1/1,4,3,7)
Po
8.2.
Oběd - polévkaPolévka zeleninová (1/1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Fazolové lusky na smetaně, brambory,vařené vejce (1/1,7,3)Nechutnalo
Oběd 2Plovdivské maso, těstoviny (1/1,10,9,3)
Út
9.2.
Oběd - polévkaPolévka hovězí vývar s fritátovými nudlemi (1/1,7,9,3)Hodnocení:
Oběd 1Cikánská vepřová pečeně, dušená rýže (1/1,10,9)Skvělé
Oběd 2Kuřecí stehno na zelenině, brambory (7,9)
St
10.2.
Oběd - polévkaPolévka houbová (1/1,7)Hodnocení:
Oběd 1Rybí filé na bylinkách a zázvoru, bramborová kaše,salát z čínského zelí (4,7,9)Dobré
Oběd 2Husarská roláda, rýže basmati, salát z čínského zelí (1/1,9,10)
Čt
11.2.
Oběd - polévkaPolévka čočková (1/1)
Oběd 1Štěpánská hovězí pečeně, těstoviny, hlávkový salát (1/1,3,9)
Oběd 2Zapečená brokolice s více druhy sýrů, brambory, hlávkový salát (7,3)

12.2.
Oběd - polévkaPolévka kmínová s tarhoňou (1/1,9,7,3)Hodnocení:
Oběd 1Jitrnicový prejt, kyselé zelí, brambory (1/1,10)
Oběd 2Hovězí tokáň, špecle (1/1,9,3)Ušlo to
Po
15.2.
Oběd - polévkaPolévka z vaječné jíšky (1/1,7,9,3)
Oběd 1Hrachová kaše s restovanou cibulkou, chléb (1/1,1/2,9)
Oběd 2Záhorácký závitek, brambory (1/1,10,9)
Út
16.2.
Oběd - polévkaPolévka hovězí vývar s krupicovými nočky (1/1,7,9,3)Hodnocení:
Oběd 1Hovězí maso vařené, rajská omáčka, dušená rýže (1/1,7)
Oběd 2Zapečené brambory s mletým masem (3,7,9)Lepší
St
17.2.
Oběd - polévkaPolévka cizrnová (1/1,9,7)Hodnocení:
Oběd 1Vepřový kotlet na kmíku, bramborová kaše, okurkový salát (1/1,9,7)
Oběd 2Hlíva ústřičná na smetaně, špecle (1/1,7,3)Skvělé
Čt
18.2.
Oběd - polévkaPolévka česneková (9)
Oběd 1Hovězí guláš, houskový knedlík (1/1,9,10,7,3)
Oběd 2Kuře alá bažant, jasmínová rýže, salát z červené řepy (1/1,9)

19.2.
Oběd - polévkaPolévka brokolicový krém (1/1,7)
Oběd 1Krůtí plátek přírodní, brambory, baby karotka (1/1,7,9)
Oběd 2Těstovinové rizoto z vepřového masa, hlávkový salát (1/1,3,9)
Po
22.2.
Oběd - polévkaPolévka gulášová (1/1,10,9)
Oběd 1Halušky s brynzou (1/1,7)
Oběd 2Kyjevský závitek, těstoviny (1/1,10,7,9,3)
Út
23.2.
Oběd - polévkaPolévka z fazolových lusků (1/1,7)
Oběd 1Pastýřský řízek, bramborová kaše, sal.z čínského zelí s mrkví a jablky(1/1,7,3,9
Oběd 2Kuskus s kuřecím masem a zeleninou (1/1,9,7)
St
24.2.
Oběd - polévkaPolévka venkovská bramboračka (1/1,7,9)
Oběd 1Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík (1/1,7,3,10)
Oběd 2Marinovaný vepřový plátek, pohanka, zeleninová obloha (1/1,9)
Čt
25.2.
Oběd - polévkaPolévka luštěninový boršč (1/1,9,7,10)
Oběd 1Kuřecí závitek se špenátem, bramborové opečenky (1/1,7,3,9)
Oběd 2Dušená vepřová játra na cibulce, dušená rýže, sterilovaný okurek (1/1,10)

26.2.
Oběd - polévkaPolévka drožďová (1/1,7,9,3)
Oběd 1Přírodní hovězí plátek, dušené kedlubny, brambory (1/1,9,7)
Oběd 2Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta (1/1,3,7)
Po
1.3.
Oběd - polévkaPolévka koprová (1/1,7,3)
Oběd 1Sekaný máslový řízek, bramborová kaše, zeleninová obloha (1/1,3,7,9)
Oběd 2Frankfurtský vepřový závitek, těstoviny (1/1,7,9,3)
Út
2.3.
Oběd - polévkaPolévka květáková (1/1,7,9,3)
Oběd 1Buchtičky s vanilkovým krémem (1/1,7,3)
Oběd 2Bělehradský vepřový plátek, brambory (1/1,9)
St
3.3.
Oběd - polévkaPolévka hovězí vývar s játrrovými nočky (1/1,7,9,3)
Oběd 1Hovězí maso vařené, okurková omáčka, brambory (1/1,9,7)
Oběd 2Přírodní vepřový plátek, čočkový salát (1/1,9)
Čt
4.3.
Oběd - polévkaPolévka fazolová (1/1,7)
Oběd 1Vepřová pečeně na žampionech, dušená rýže, hlávkový salát (1/1,9)
Oběd 2Plněný bramborový knedlík uzeninou, kyselé zelí (1/1,3,7,6,11,10)

5.3.
Oběd - polévkaPolévka kapustová (1/1,9)
Oběd 1Obalované rybí filé, bramborová kaše, míchaný kompot (1/1,7,3,4)
Oběd 2Fořtovská roštěná, rýže basmati (1/1,10,7,9)
Po
8.3.
Oběd - polévkaPolévka vločková (1/1,1/4,7,9)
Oběd 1Segedínský guláš, houskový knedlík (1/1,10,7,9,3)
Oběd 2Hořčičné rybí filé, bramborová kaše, celerový salát s jablky (7,4,9,10)
Út
9.3.
Oběd - polévkaPolévka brokolicový krém (1/1,7)
Oběd 1Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, salát z červené řepy (1/1,9,7)
Oběd 2Žemlovka s jablky (1/1,7,3)
St
10.3.
Oběd - polévkaPolévka špenátová (1/1,7,3)
Oběd 1Španělský ptáček na ruby, dušená rýže (1/1,10,9)
Oběd 2Plněný zelný list, bramborová kaše, míchaný kompot (1/1,3,9,7)
Čt
11.3.
Oběd - polévkaPolévka hrstková (1/1,1/3,9)
Oběd 1Krůtí plátek po zahradnicku, brambory (1/1,7,9)
Oběd 2Špagety ,, Palermo´´ (1/1,3,7)

12.3.
Oběd - polévkaPolévka pórková (1/1,9)
Oběd 1Hovězí plec na rajčatech, bulgur (1/1,7,9)
Oběd 2Moravský vrabec, červené zelí, bramborový knedlík (1/1,3,7,6,11)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.