e-strava Jídelníček
Masarykova základní škola
Bohumín
[0145]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Oběd - polévkaPolévka vločková (1/1,1/4,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Moravský vrabec, dušená mrkev, brambory (1/1,7)
Oběd 2Frankfurtský závitek, těstoviny (1/1,7,9,3)
Po
4.3.
Oběd - polévkaPolévka česneková (9)Hodnocení:
Oběd 1Fazole chilli con carne, chléb (1/1,1/2,9)
Oběd 2Vepřová játra na smetaně, houskový knedlík (1/1,7,3)
Út
5.3.
Oběd - polévkaPolévka zeleninová (1/1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Pečené kuřecí stehno na máslé, brambory, salát z červené řepy (1/1,7,9)
Oběd 2Poděbradské vepřové maso, těstoviny (1/1,7,9,3)
St
6.3.
Oběd - polévkaPolévka slepičí vývar s opraženým strouháním (1/1,7,9,3)Hodnocení:
Oběd 1Hovězí guláš, houskový knedlík (1/1,10,9,7,3)
Oběd 2Husarská roláda, rýže basmati,salát z čínského zelí (1/1,9,10)
Čt
7.3.
Oběd - polévkaPolévka houbová (1/1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Vepřový kotlet na kmínu,bramborová kaše,hlávkový salát(1/1,9,7)
Oběd 2Zapečená tarhoňa, hlávkový salát (1/1,7,3)

8.3.
Oběd - polévkaPolévka z červené čočky (9)Hodnocení:
Oběd 1Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (1/1,10)
Oběd 2Rybí karbanátek,bramborová kaše,zeleninová obloha (1/1,7,4,3)
Po
11.3.
Oběd - polévkaPolévka krupicová s vejci (1/1,7,9,3)Hodnocení:
Oběd 1Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1/1,7,3)
Oběd 2Vepřový plátek na bylinkách, opékané brambory,zel.obloha (1/1,9)
Út
12.3.
Oběd - polévkaPolévka hrstková (1/1,1/3,9)Hodnocení:
Oběd 1Masová směs se zeleninou, dušená rýže (1/1,9,7)
Oběd 2Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, bramborová kaše, okurkový salát(1/1,7,9)
St
13.3.
Oběd - polévkaPolévka z fazolových lusků (1/1,7)Hodnocení:
Oběd 1Rybí filé na másle,bramborová kaše,mrkvový salát (4,7,9
Oběd 2Čočkové ragú s kuřecím masem, chléb (1/1,1/2,9)
Čt
14.3.
Oběd - polévkaPolévka bramborová (1/1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Bratislavská hovězí pečeně, těstoviny (1/1,7,9,3)
Oběd 2Brynzové halušky (1/1,7)

15.3.
Oběd - polévkaPolévka hovězí vývar s kapáním (1/1,7,9,3)Hodnocení:
Oběd 1Jitrnicový prejt, kyselé zelí, brambory (1/1,10)
Oběd 2Hovězí pečeně na hříbkách, dušená rýže,hlávkový salát (1/1,9)
Po
18.3.
Oběd - polévkaPolévka kmínová s jáhly (1/1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Srbské rizoto se sýrem, kyselý okurek (7,10,9)
Oběd 2Kuřecí stehno na zelenině, brambory (1/1,7,9)
Út
19.3.
Oběd - polévkaPolévka rychlá s vejci (7,9,3)
Oběd 1Pečená uzená plec, hlávkové zelí, houskový knedlík (1/1,7,3)
Oběd 2Vepřové kostky se sýrem a žampiony, špecle (7,1/1,3)
St
20.3.
Oběd - polévkaPolévka fazolová (1/1,7)
Oběd 1Hovězí roštěná, bramborové rösti, okurkový salát (1/1,10,7,9,3)
Oběd 2Lasagne s mletým masem (1/1,3,9,7)
Čt
21.3.
Oběd - polévkaPolévka rýžová (1/1,9,7,3)
Oběd 1Vepřová pečeně na rajčatech, těstoviny, hlávkový salát(1/1,7,9,3)
Oběd 2Zapečené brambory s uzeným tofu a zeleninou,hl.salát (6,73)

22.3.
Oběd - polévkaPolévka kulajda (1/1,7,3)
Oběd 1Sekaná pečeně,bramborová kaše,salát jarní zelný (1/1,3,7)
Oběd 2Španělský ptáček, rýže basmati (1/1,10,3)
Po
25.3.
Oběd - polévkaPolévka hříbková (1/1,7,9)
Oběd 1Fazolové lusky na smetaně, vařené vejce, brambory (1/1,7,3)
Oběd 2Vepřové maso stroganov, dušená rýže (1/1,7,10,9)
Út
26.3.
Oběd - polévkaPolévka hrachová (1/1,9)
Oběd 1Cikánská hovězí pečeně, tarhoňa, hlávkový salát (1/1,9,3)
Oběd 2Masové kuličky plněné nivou, bramborová kaše, zeleninová obloha (1/1,3,7)
St
27.3.
Oběd - polévkaPolévka květákový krém (1/1,7)
Oběd 1Obalované rybí filé, bramborová kaše, salát z červené řepy (1/1,7,3,4)
Oběd 2Krůtí závitek se sušenými rajčaty, kuskus se zeleninou (1/1,7)
Čt
28.3.
Oběd - polévkaPolévka uzená s kroupami (1/1,7,9)
Oběd 1Kynuté knedlíky plněné borůvkami (1/1,7,3)
Oběd 2Dušený špenát, vepřové výpečky, bramborové opečenky (1/1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.