e-strava Jídelníček
Masarykova základní škola
Bohumín
[0145]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.5.
Oběd - polévkaPolévka vesnická bramboračka (1/1,7,9)Hodnocení:
Oběd 1Rýžová kaše s kakaem (7)
Oběd 2Kuřecí stehno na zelenině, brambory (7,9)
Út
4.5.
Oběd - polévkaPolévka z vaječné jíšky (1/1,7,9,3)Hodnocení:
Oběd 1Frankfurtská vepřová kýta, těstoviny, hlávkový salát (1/1,7,9,3)
Oběd 2Čevabčiči, bramborová kaše, zeleninová obloha (1/1,10,9,7)
St
5.5.
Oběd - polévkaPolévka hrstková (1/1,1/3,9)
Oběd 1Vepřový kotlet na kmínu, bramb.kaše, salát z čín.zelí s mrkví a jablky(1/1,9,7)
Oběd 2Plovdivské maso, tarhoňa (1/1,10,9,3)
Čt
6.5.
Oběd - polévkaPolévka žampionová (1/1,7)
Oběd 1Krůtí kostky po zahradnicku, bulgur (1/1,9,7)
Oběd 2Hořčičné rybí filé, brambory, míchaný kompot (4,7,9,10)

7.5.
Oběd - polévkaPolévka hovězí vývar s těstovinymi (1/1,7,9,3)
Oběd 1Hovězí maso vařené. koprová omáčka, brambory (1/1,7,9)
Oběd 2Čínská masová směs, basmati rýže (1/1,9)
Po
10.5.
Oběd - polévkaPolévka hrachová (1/1,9)
Oběd 1Francouzské brambory, kyselý okurek (7,3,10)
Oběd 2Krůtí závitek s brokolicí, bramborová kaše, míchaný kompot (1/1,7)
Út
11.5.
Oběd - polévkaPolévka bramborová (1/1,9,7)
Oběd 1Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstovny (1/1,7,3,9)
Oběd 2Bělehradský vepřový závitek, brambory (1/1,9)
St
12.5.
Oběd - polévkaPolévka rychlá s vejci (9,7,3)
Oběd 1Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík (1/1,7,3,6,11)
Oběd 2Marinovaný vepřový plátek, čočkový salát (1/1,9)
Čt
13.5.
Oběd - polévkaPolévka rajská s tarhoňou (1/1,7,3)
Oběd 1Hovězí roštěná, dušená rýže, okurkový salát (1/1,9,10)
Oběd 2Lasagne s mletým masem (1/1,7,3,9)

14.5.
Oběd - polévkaPolévka květákový krém (1/1,7,9)
Oběd 1Obalované rybí filé, bramborová kaše, míchaný kompot (1/1,7,3,4)
Oběd 2Kuskus s kuřecím masem a zeleninou (1/1,9,7)
Po
17.5.
Oběd - polévkaPolévka pórková (1/1,9)
Oběd 1Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb (1/1,1/2,3)
Oběd 2Husarská roláda, brambory, hlávkový salát (1/1,9,10)
Út
18.5.
Oběd - polévkaPolévka brokolicová (1/1,7)
Oběd 1Pastýřský řízek, bramborová kaše, salát z červené řepy (1/1,7,3,9)
Oběd 2Žemlovka s jablky (1/1,7,3)
St
19.5.
Oběd - polévkaPolévka selská (1/1,9,7,3)
Oběd 1Hovězí kýta na paprice, těstoviny (1/1,9,7,3)
Oběd 2Pizza s více druhy sýrů (1/1,7,3)
Čt
20.5.
Oběd - polévkaPolévka cizrnová (1/1,9,7)
Oběd 1Srbské rizoto, kyselý okurek (9,10)
Oběd 2Kuře po provensálsku, brambory

21.5.
Oběd - polévkaPolévka slepičí vývar s krupicovými nočky (1/1,7,9,3)
Oběd 1Sekaná pečeně, hlávkové zelí, brambory (1/1,3,9)
Oběd 2Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (1/1)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.