e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ T.G.M.
Fulnek
[0138]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
1.4.
Oběd - polévkaPolévka krupková /1,9/
Oběd 1Vepřová pečeně, dušený špenát /1,3,7/, bramborové knedlíky/1,3,12/
Út
6.4.
Oběd - polévkaPolévka bramborová se sójou /1,6,9/
Oběd 1Srbské rizoto /7/, červená řepa
St
7.4.
Oběd - polévkaPolévka z krabích tyčinek /1,2,4,7,9/Hodnocení:
Oběd 1Sekaná pečeně /1,3/, kysané zelí /1/, brambory
Čt
8.4.
Oběd - polévkaPolévka jáhlová /1,9/
Oběd 1Kuře na paprice /1,7/, těstoviny /1,3/

9.4.
Oběd - polévkaPolévka drůbková s nudlemi /1,3,9/
Oběd 1Brokolicové krokety v sezamovém semínku /1,3/,bramborová kaše/7/,kompot
Po
12.4.
Oběd - polévkaPolévka hrachová /1,9/
Oběd 1Rýžový nákyp s ovocem /3,7/, jablko
Út
13.4.
Oběd - polévkaPolévka drožďová /1,3,7,9/
Oběd 1Smažený vepřový řízek /1,3/, bramborová kaše /7/, kompot
St
14.4.
Oběd - polévkaPolévka rýžová /1/Hodnocení:
Oběd 1Dušená játra na smetanové omáčce /1,7/, houskové knedlíky /1,3,7/
Čt
15.4.
Oběd - polévkaPolévka rajská s ovesnými vločkami /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Brambory zapečené s rybím filé a zeleninou /3,4,7,9/, zelný salát s kukuřicí

16.4.
Oběd - polévkaPolévka pohanková /1,9/
Oběd 1Debrecínský guláš /1/, těstoviny /1,3/
Po
19.4.
Oběd - polévkaPolévka rybí se zeleninou /1,4,7,9/
Oběd 1Krůtí prsa na smetaně /1,7/, dušená rýže
Út
20.4.
Oběd - polévkaPolévka kmínová s kapáním /1,3,9/
Oběd 1Valašské hnízdo /1,10/, brambory
St
21.4.
Oběd - polévkaPolévka zeleninová s kuskusem /1,9/
Oběd 1Čočka na kyselo /1,7/, chléb /1/, vejce, kyselý okurek, jablko
Čt
22.4.
Oběd - polévkaPolévka vývarová se zavářkou /1,3,9/
Oběd 1Rajčatová omáčka /1/, hovězí maso, těstoviny /1,3/

23.4.
Oběd - polévkaPolévka kulajda /1,3,9/
Oběd 1Selská vepřová pečeně, bramborová kaše /7/, teplá zeleninová obloha
Po
26.4.
Oběd - polévkaPolévka z míchaných luštěnin /1,9/
Oběd 1Ryby zapečené v těstíčku /3,4,7/, bramborová kaše /7/, kompot
Út
27.4.
Oběd - polévkaPolévka krupková /1,9/
Oběd 1Segedínský guláš /1,7/, houskové knedlíky /1,3,7/
St
28.4.
Oběd - polévkaPolévka gulášová s bramborem /1,9/
Oběd 1Krupicová kaše s grankem /1,7/, banán
Čt
29.4.
Oběd - polévkaPolévka drožďová /1,3,7,9/
Oběd 1Hovězí plátek na hořčici /1/, dušená rýže, rajčatový salát

30.4.
Oběd - polévkaPolévka špenátová s houskou /1,7/
Oběd 1Pečené kuře, brambory
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.