e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Palkovice
Palkovice
[0133]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
2.5.
Přesnídávkapom. ze strouh. sýru(7), knuspi(1.1,6,7), rajče, granko(6,7), hruška
Oběd - polévkakuřecí s nudlemi (1.1,9)Hodnocení:
Oběd 1azu po tatarsku(1.1), divoká rýže, červená řepa, džus mango
Svačinapom. kapiová s vejcem(3,7), chléb(1.1-2), káva Chicory(1.2-3,7), okurek
Pitný režimčaj ovocný

3.5.
Přesnídávkapom. z ryb v oleji(4,7), chléb(1.1-2), paprika, čokol. mléko(6,7), jablko
Oběd - polévkakmínová s vejcem (1.1,3,7,9) čokoládové mléko(6,7)
Oběd 1segedínský guláš(1.1,7), knedlík(1.1,3,7), mošt jablko mrkev
Svačinabrouwnies(1.1,3,7), mléko
Pitný režimčaj se sirupem
Po
6.5.
Přesnídávkapom. rozhuda s term. sýru(7), rohlík(1.1), okurek, jahodové mléko, mandarinka
Oběd - polévkafazolajda s ajvarem (1.1,7)
Oběd 1nudlový nákyp(1.1,3,7), míchaný kompot, náp. citrusový, koktejl jahodový
Svačinapom. brokolicová s vejcem(3,7), chléb(1.1-2), káva Caro(1.2-3,7), paprika
Pitný režimčaj ovocný
Út
7.5.
Přesnídávkapom. ze šprotů(4,7), chléb(1.1-2), paprika, granko(6,7)
Oběd - polévkazeleninová s rýžovým bulgurem (7,9) jablko
Oběd 1moravský vrabec(1.1),duš. špenát(1.1,3,7), brambory, džus višňový
Svačinanutelové máslo(6,8.2,7), toustový chléb(1.1), mléko
Pitný režimčaj s citrónem
Čt
9.5.
Přesnídávkazeleninový talířek, mozzarella(7) raženka(1.1), borůvkové mléko(7), hruška
Oběd - polévkadýňová s krutony (1.1,7)
Oběd 1srbské rizoto s kuř. masem(1.1,7,9), sal. zelný s koprem, mošt jablko malina
Svačinapom. čočková(7), chléb(1.1-2), malcao(1.2,6,7), okurek
Pitný režimčaj ovocný

10.5.
Přesnídávkapom. z kuř. jater(7), chléb(1.1-2), káva Chicory(1.2-3,7), paprika, jablko
Oběd - polévkaitalská se sýrem (1.1,7)
Oběd 1rybí filé obal., bram. kaše(7), sal. mrkvový, náp. meruňkový
Svačinapom. ze dvou sýrů(7), grah. rohlík(1.1), mléko, rajče
Pitný režimčaj s bylinkovým sirupem
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.