e-strava Jídelníček
ZŠ Alšova č. 1123
Kopřivnice
[0122]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Oběd - polévkabramborová/1,9/Hodnocení:
Oběd 1italský guláš, špagety, ovocný nápoj, jogurt/1,3,7/Dobré
Oběd 2kuřecí na bazalce, dušená rýže, salát, ovocný nápoj, ovoce/1/
Út
2.4.
Oběd - polévkahrstková/1,9/Hodnocení:
Oběd 1kuřecí řízek smažený, brambor, hlávkový/okurkový salát,ovocný čaj, /1,3,7Skvělé
St
3.4.
Oběd - polévkaruský boršč/1.7,9/Hodnocení:
Oběd 1čočka na kyselo, vejce vařené, chléb, okurky, ovoce, nápoj/1,3/Lepší
Oběd 2rýžová kaše sypaná cukrem a skořicí, čaj. ovoce/7/Skvělé
Čt
4.4.
Oběd - polévkakrupicová s vejci/1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1rybí filé na másle, brambor, mrkvový salát, džus/1,7/Dobré
Oběd 2čočkový karbenátek, mačkaný brambor, zelenina, džus/1,3,7/Dobré

5.4.
Oběd - polévkacibulová s bramborem/1,7/Hodnocení:
Oběd 1kuře pečené, rýže, salát z červené řepy , ovocné mléko/1/Dobré
Oběd 2vepřové výpečky, červené zelí, halušky, ovocný nápoj/1,3,,6,7/Skvělé
Po
8.4.
Oběd - polévkačesneková/1,7/Hodnocení:
Oběd 1kuřecí na smetaně, houskový knedlík, čaj, ovoce/tyčinka/1,3,7/
Oběd 2zeleninové rizoto s bulgurem, zeleninová přízdoba, ovocný nápoj, ovoce/7,9/Lepší
Út
9.4.
Oběd - polévkarybí maďarská/1,4,9/Hodnocení:
Oběd 1vepřová kotletka, mačkaný brambor s petrželkou, zeleninový salát, mošt/1,7/Skvělé
Oběd 2fazolové lusky na smetaně, vejce vařené, brambor, mošt/1,3,7/
St
10.4.
Oběd - polévkaz kysaného zelí/1,7/Hodnocení:
Oběd 1buchtičky s vanilkovým krémem, čaj, ovoce/1,3,7/Lepší
Oběd 2hrachová kaše, uzené maso vařené, chléb, okurka, čaj. ovoce/1,7/Dobré
Čt
11.4.
Oběd - polévkapohanková/1,9/Hodnocení:
Oběd 1kuřecí v zelenině, brambor, kompot, ovocné mléko/1,7/Lepší
Oběd 2treska zapečená se smetanou, brambor, zelný salát s koprem, nápoj/1,4,7/Skvělé

12.4.
Oběd - polévkabramborová se sýrem/1,7,9/Hodnocení:
Oběd 1vepřový závitek, dušená rýže, zeleninový salát , ovoce, mošt/1,3,/
Oběd 2segedínský guláš, houskový knedlík, ovoce, mošt/1,3,7/Skvělé
Po
15.4.
Oběd - polévkakoprová s bramborem*/1,3,7/Hodnocení:
Oběd 1kuře na česneku, rýže s pohankou, rajčatový salát, čajUšlo to
Oběd 2plovdivské maso, těstoviny, čaj/1,3/Skvělé
Út
16.4.
Oběd - polévkazeleninová s drožďovými knedlíčky/1,3,7,9/Hodnocení:
Oběd 1treska smažená, brambor, zeleninový salát, malinový nápoj, sm. krém/1,3,4,7/Skvělé
Oběd 2smažený celer, brambor, zeleninový salát, malinový nápoj, smetanový krém/1,3,7,9
St
17.4.
Oběd - polévkakuřecí s nudlemi a zeleninou/1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1mexické fazole, chléb, okurka, ovocný nápoj, ovoce/1,7/Lepší
Oběd 2tvarohový nákyp, ovoce, horká čokoláda/1,3,7/
Út
23.4.
Oběd - polévkamrkvový krém/1,3/Hodnocení:
Oběd 1gyros z kuřecího masa, rýže, míchaný salát, ovocný nápoj/1,7/Ušlo to
Oběd 2rybí filé v zelenině, brambor, kompot, ovocné mléko/3,4.7/
St
24.4.
Oběd - polévkagulášová/1/
Oběd 1bramborové šišky s mákem, čaj, ovoce/1,3,7/
Oběd 2fazole na kyselo, šunka, chléb, okurka, čaj, ovoce/1,7/
Čt
25.4.
Oběd - polévkačočková s pohankou/1,9/
Oběd 1sekaná pečeně, bramborová kaše, zelný salát, ledový čaj/1,3,7/
Oběd 2kuřecí steak, brambor, zeleninová přízdoba, ledový čaj/1,7/

26.4.
Oběd - polévkaz ovesných vloček se zeleninou/7,9/
Oběd 1zapékané těstoviny, salát z červené řepy, ovoce, ovocný nápoj/1,3,7/
Oběd 2znojemská pečeně, rýže, kompot, ovoce, ovocný nápoj/1/
Po
29.4.
Oběd - polévkabramborová se sojou/1,6/
Oběd 1moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík, mléko/1,3,6,7/
Oběd 2čína z kuřecího masa, rýže, celerový sallát, ovocný nápoj,/1,7/
Út
30.4.
Oběd - polévkakrupicová s vejci/1,3,9/
Oběd 1krůtí plátek, brambor, zelené fazolové lusky, džus, smetanový krém/1,7/
Oběd 2karbenátky pečené, brambor, mrkvový salát, smetanový krém, džus/1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.