e-strava Menu
ZŠ Fryčovice
Fryčovice
[0108]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Lunch - soupRajská s rýžíRating:
Lunch 1Krůtí prso s baby karotkou a hráškem, brambory
Lunch 2Zapečené brambory s vepřovým masem a zeleninou, červená řepa
Wed
3.4.
Lunch - soupZeleninová s bramboremRating:
Lunch 1Krupicová kaše sypaná grankem
Lunch 2Houbový kuba s uzeným masem, kyselý okurek
Thu
4.4.
Lunch - soupČočková
Lunch 1Španělský vepřový závitek, dušená rýže, okurkový salát
Lunch 2Kuřecí stehno, dušená rýže, okurkový salát
Fri
5.4.
Lunch - soupRychlá s vejci
Lunch 1Dušené hlávkové zelí, moravský vrabec, bramborový knedlík
Mon
8.4.
Lunch - soupHráškový krémRating:
Lunch 1Smažené rybí filé, bramborová kaše, ovocný kompot
Tue
9.4.
Lunch - soupGulášováRating:
Lunch 1Vepřové kostky na celeru, barevné těstoviny
Lunch 2Těstovinový salát s krabími tyčinkami
Wed
10.4.
Lunch - soupJární zeleninováRating:
Lunch 1Hrachová kaše, opečený párek, chléb
Lunch 2Kovbojské fazole s vepřovým masem, chléb
Thu
11.4.
Lunch - soupŽampionováRating:
Lunch 1Marinovaný kuřecí steak, bramborová kaše, salát colestaw
Lunch 2Zeleninový karbanátek se sýrem, bramborová kaše, salát coleslaw
Fri
12.4.
Lunch - soupDrožďová
Lunch 1Rajská omáčka, masové koule, dušená rýže
Mon
15.4.
Lunch - soupHrachováRating:
Lunch 1Bulgurové rizoto s kuřecím masem, sypané pórkem, rajčatový salát
Tue
16.4.
Lunch - soupBramborová s paprikamiRating:
Lunch 1Boloňské špagety se sýrem
Lunch 2Kuřecí ,,křupeto" , bramborová kaše, mrkvový salát
Wed
17.4.
Lunch - soupBrokolicová s pohankou
Lunch 1Krůtí nudličky ratatouille, špecle
Lunch 2Těstovinové mašle sypané perníkem
Thu
18.4.
Lunch - soupVývar s játrovými nokyRating:
Lunch 1Omáčka z fazolových lusků, vařené vejce, brambory
Lunch 2Šípková omáčka, hovězí maso, houskový knedlík
Fri
19.4.
Lunch - soupŠpenátováRating:
Lunch 1Kotleta na hořčici, dušená rýže, kyselý okurek
Mon
22.4.
Lunch - soupMasový krém
Lunch 1Karlovarský guláš, těstoviny
Tue
23.4.
Lunch - soupKvětáková s mrkví
Lunch 1Kuřecí plátek pod masovou peřinkou, šťouchané brambory
Lunch 2Čevabčiči, štouchané brambory, kyselý okurek
Wed
24.4.
Lunch - soupVločková
Lunch 1Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb
Lunch 2Luštěninový salát, vařené vejce, žitný rohlík
Thu
25.4.
Lunch - soupDýňová s krutony
Lunch 1Filé zapečené s rajčetem a sýrem, bramborová kaše
Lunch 2Rybí rizoto po srbsku, zeleninová obloha
Fri
26.4.
Lunch - soupZelná s bramborem
Lunch 1Vepřová pečeně na kmíně, dušená rýžýe, salát z míchané zeleniny
Mon
29.4.
Lunch - soupVývar s kapáním
Lunch 1Hovězí azu po tatarsku, bulgur
Tue
30.4.
Lunch - soupMrkvová s těstovinou
Lunch 1Kuřecí prso s broskví a sýrem, bramborová kaše
Lunch 2Jáhlová kaše s jahodami
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available