e-strava Jídelníček
ZŠ Fryčovice
Fryčovice
[0108]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.11.
Oběd - polévkaKvětáková A 1, 3, 7Hodnocení:
Oběd 1Italské špagety s kuřecím masem a strouhaným sýrem, ovoce A 1, 7
Út
4.11.
Oběd - polévkaSlepičí vývar s těstovinou A 1, 9
Oběd 1Cibulová omáčka, masové koule z vepřové kýty, brambory A 1, 3
Oběd 2Houbová omáčka, karlovarský knedlík A 1, 3, 7
St
5.11.
Oběd - polévkaPodzimní zeleninováHodnocení:
Oběd 1Bretaňské fazole, chléb, ovoce A 1
Oběd 2Zeleninový salát s vejci a cizrnou, jogurtový dip, dalamánek, ovoce A 1, 3, 7
Čt
6.11.
Oběd - polévkaŠpenátová s krutony A 1, 7Hodnocení:
Oběd 1Marinovaný americký kotlet, šťouchané brambory, zelný salát s mrkví A 1, 10
Oběd 2Králičí stehno na hruškách, dušená rýže s quinoou, zelný salát s mrkví A 1

7.11.
Oběd - polévkaKoprová A 1, 3, 7
Oběd 1Krůtí maso po čínsku, bulgur A 1, 9
Po
10.11.
Oběd - polévkaHráškový krém A 1, 7
Oběd 1Vepřové azu po tatarsku, dušená rýže A 1
Út
11.11.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci A 1, 3, 9
Oběd 1Červené hlávkové zelí, staročeské kuřecí stehno, bramborový knedlík A 1
Oběd 2Pečené kachní stehno, halušky se zelím A 1
St
12.11.
Oběd - polévkaGulášová
Oběd 1Těstovinové mašle sypané perníkem, ovoce A 1
Oběd 2Fazolové lusky na kyselo, vařené vejce, brambory, ovoce A 1, 3, 7
Čt
13.11.
Oběd - polévkaČočková A 1
Oběd 1Rybí filé na smetaně, bramborová kaše, rajčatový salát A 1, 4, 7
Oběd 2Těstovinový salát s tuňákem A 1, 4, 7

14.11.
Oběd - polévkaDrožďová A 1, 7, 9
Oběd 1Kuskusové rizoto s kuřecím masem, zeleninou a sýrem, kyselý okurek A 1, 7, 9
Út
18.11.
Oběd - polévkaBramborová s paprikami A 1, 7
Oběd 1Kuřecí nudličky s hlívou a pórkem, dušená rýže, ovoce A 1
Oběd 2Hovězí na kmíně, dušená rýže, salát z červené řepy, ovoce A 1
St
19.11.
Oběd - polévkaVývar s játrovými knedlíčky A 1, 3, 9
Oběd 1Rajská omáčka, vařené vepřové maso, tarhoňa A 1
Oběd 2Krůtí ragú, hnocchi A 1, 7
Čt
20.11.
Oběd - polévkaZeleninová s rýží A 1, 9
Oběd 1Hrachová kaše, opečený párek, chléb A 1
Oběd 2Žemlovka s jablky a tvarohem A 1, 3, 7

21.11.
Oběd - polévkaBrokolicový krém A 1, 7
Oběd 1Přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše s pažitkou, mrkvový salát A 1, 7
Po
24.11.
Oběd - polévkaMasový krém A 9
Oběd 1Segedínský guláš, houskový knedlík A 1, 3, 7
Út
25.11.
Oběd - polévkaRajská s těstovinou A 1
Oběd 1Pečený rybí karbanátek, bramborová kaše, salát z míchané zeleniny A 1, 3, 4, 7
Oběd 2Srbské rybí rizoto se sýrem, salát z míchané zeleniny A 1, 4, 7
St
26.11.
Oběd - polévkaČesneková s bramborem A 1, 3, 9
Oběd 1Bakoňské kuřecí prso, těstoviny, ovoce A 1, 7
Čt
27.11.
Oběd - polévkaFazolová A 1
Oběd 1Znojemské vepřové nudličky, dušená rýže A 1, 10

28.11.
Oběd - polévkaZeleninová s pohankou A 1, 9
Oběd 1Dušený špenát, vařené vejce, brambory, ovoce A 1, 3, 7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.