e-strava Jídelníček
ZŠ Fryčovice
Fryčovice
[0108]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.6.
Oběd - polévkaKvětáková s mrkví
Oběd 1Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže
Út
4.6.
Oběd - polévkaRychlá s vejci
Oběd 1Kuře na paprice, těstoviny
Oběd 2Mexický guláš, bramborové špecle
St
5.6.
Oběd - polévkaKulajda
Oběd 1Kuřecí plátek s baby karotkou a hráškem, brambory
Čt
6.6.
Oběd - polévkaZ jarní zeleniny
Oběd 1Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb
Oběd 2Luštěninový salát, pečivo

7.6.
Oběd - polévkaŠpenátová s krutóny
Oběd 1Smažené rybí filé, bramborová kaše, ovocný kompot, mrkvový salát s jablky
Po
10.6.
Oběd - polévkaLuštěninová
Oběd 1Lobkovický kuřecí závitek, šťouchané brambory
Út
11.6.
Oběd - polévkaRajská s vločkami
Oběd 1Vepřové kung pao, kuskus
Oběd 2Halušky se zelím
St
12.6.
Oběd - polévkaHovězí vývar s písmenky
Oběd 1Svíčková na smetaně, houskový knedlík
Čt
13.6.
Oběd - polévkaZeleninová s jáhly
Oběd 1Rýžová kaše s broskvemi
Oběd 2Květákový mozeček, brambory

14.6.
Oběd - polévkaBrokolicová
Oběd 1Přírodní krůtí prso, bulgur, salát z čínského zelí, salát z červené řepy
Po
17.6.
Oběd - polévkaFazolová
Oběd 1Italský plátek na medu a tymiánu, brambory , rajčatový salát, paprikový s okurk
Út
18.6.
Oběd - polévkaBramborová s žampiony
Oběd 1Těstoviny fantasio
Oběd 2Brokolicový salát s kuřecím masem, pečivo
St
19.6.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci
Oběd 1Dušené červené zelí, vepřové výpečky, bramborový knedlík
Čt
20.6.
Oběd - polévkaHráškový krém
Oběd 1Lázeňské rybí filé, bramborová kaše, zeleninová obloha
Oběd 2Rybí rizoto se zeleninou, kyselý okurek

21.6.
Oběd - polévkaMrkvová s těstovinou
Oběd 1Kuře po hanácku, dušená rýže s cizrnou
Po
24.6.
Oběd - polévkaSlepičí vývar s fritátovými nudlemi
Oběd 1Koprová omáčka, vařené vejce, brambory
Út
25.6.
Oběd - polévkaZelená s bramborem
Oběd 1Špagety s kuřecím masem a rajčaty
Oběd 2Vepřový kotlet se švestkovým přelivem, hranolky
St
26.6.
Oběd 1Vídeňský guláš, chléb, musli tyčinka
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.