e-strava Menu
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Lunch - soupDRŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ /1/Rating:
Lunch 1GNOCHI S MÁKEM, MLÉČNÝ NÁPOJ, OVOCE, ČAJ /1,3,7/
Wed
3.4.
Lunch - soupFAZOLOVÁ LISOVANÁ /1,7,/
Lunch 1DRŮBEŽÍ RIZOTO, OKUREK KYSELÝ, ČAJ /1,7,10/
Thu
4.4.
Lunch - soupITALSKÁ /1,9/Rating:
Lunch 1RYBÍ FILÉ NA BYLINKÁCH, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT, ČAJ /1,4,7/
Fri
5.4.
Lunch - soupCIZRNOVÁ KRÉMOVÁ /1,7,9/
Lunch 1BRATISLAVSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, TĚSTOVINY, ČAJ 1,07,9
Mon
8.4.
Lunch - soupZELENINOVÁ S VEJCI /1,3,9/Rating:
Lunch 1KUŘECÍ MASO NA ŽAMPIÓNECH, RÝŽE, ČAJ /1,7/
Tue
9.4.
Lunch - soupRAJSKÁ S RÝŽI /1/
Lunch 1SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK HOUSKOVÝ, ČAJ /1,3,6,7,9/
Wed
10.4.
Lunch - soupRYBÍ S BRAMBOREM /1,4,9/
Lunch 1KRŮTÍ PO SELSKU, JIHOČESKÁ LEPENICE, OVOCE, ČAJ
Thu
11.4.
Lunch - soupZELŇAČKA /1,7/
Lunch 1BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SE SÝREM, JOGURT, ČAJ /1,7,9/
Fri
12.4.
Lunch - soupKUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI /1,3,9/
Lunch 1ČOČKA NA KYSELO , VEJCE, CHLÉB, OKUREK /1,3,10/
Mon
15.4.
Lunch - soupRUSKÝ BORŠČ /1,7,9/Rating:
Lunch 1RÝŽOVÁ KAŠE S ČOKOLÁDOU, MLÉČNÝ NÁPOJ, MARUŇKOVÉ BOMBONY, ČAJ /7/
Tue
16.4.
Lunch - soupŽAMPIÓNOVÁ /1,7/Rating:
Lunch 1NUDLIČKY STROGANOV, OPÉKANÉ BRAMBORY, JOGURTOVÝ DIP,DŽUSIK, ČAJ /1,7/
Wed
17.4.
Lunch - soupVÝVAR HOVĚZÍ S RÝŽI /9/Rating:
Lunch 1VEPŘOVÁ SELSKÁ PEČENĚ, HLÁVKOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ČAJ /1/
Thu
18.4.
Lunch - soupZELENINOVÁ KRÉMOVÁ S KRUTÓN /1,6,7/
Lunch 1RYBÍ FILÉ NA RAJČATECH, BRAMBORY, KOMPOT, PŘESNÍDÁVKA, ČAJ /4/
Fri
19.4.
Lunch - soupKRUPICOVÁ S VEJCI, ČAJ /1,3,9/
Lunch 1ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽI, ČAJ /1,3,10/
Mon
22.4.
Lunch - soupČOČKOVÁ /1,9/Rating:
Lunch 1OVOCNÉ KNEDLÍKY SYPANÉ PERNÍKEM, MLÉČNÝ NÁPOJ, ČAJ /1,3,6,7/
Tue
23.4.
Lunch - soupKUŘECÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽI /1,3,6,7,9/
Lunch 1KUŘECÍ ŘÍZEK SMAŽENÝ, BRAMBORY S MÁSLEM, KOMPOT, ČAJ /1,3,6,7/
Wed
24.4.
Lunch - soupRYBÍ S POHANKOU /4,9/
Lunch 1ZAPEČENÝ KVĚTÁK S BRAMBOREM, RAJČATOVÝ SALÁT, ČAJ /3,7/
Thu
25.4.
Lunch - soupBROKOLICOVÝ KRÉM /1,7/
Lunch 1KRŮTÍ NUDLIČKY S BABY MRKVÍ, KUS- KUS, OVOCE, ČAJ /1/
Fri
26.4.
Lunch - soupZ VAJEČNÉJÍŠKY /1,3,7,9/
Lunch 1HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB, JOGURTOVÝ DEZERT, ČAJ /1,6,7/
Mon
29.4.
Lunch - soupKULAJDA /1,3,7/
Lunch 1KRŮTÍ JÁTRA, S BULGUREM, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ, ČAJ /1/
Tue
30.4.
Lunch - soupGULÁŠOVÁ SÓJOVÁ /1,6,/
Lunch 1TILAPIE NA PETRŽELCE, BRAMBOROVÉ PYRÉ, KOMPOT, ČAJ /4,7/
Thu
2.5.
Lunch 1OBLOŽENÁ BAGETA , NÁPOJ /1,3,6,7/
Fri
3.5.
Lunch - soupZELENINOVÁ S JÁHLY /1,9/
Lunch 1KLOPSY V RAJČATOVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY, ČAJ /1,3,6,7/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available