e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.12.
Oběd - polévkaKEDLUBNOVÁ S BRAMBOREM /1,7/
Oběd 1TĚSTOVINY ZAPEČENÉ S KUŘECÍM MASEM A BROKOLICÍ, SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY, ČAJ /1,37/
St
2.12.
Oběd - polévkaVÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A NUDLEMI /1,3,6/
Oběd 1HOVĚZÍ VAŘENÉ, RAJSKÁ OMÁČKA, RÝŽE, ČAJ, VODA S CITRÓNEM /1/
Čt
3.12.
Oběd - polévkaHRSTKOVÁ /1/
Oběd 1SÓJOVÉ BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SE SÝREM, OVOCE /1,6,7/

4.12.
Oběd - polévkaZ VAJEČNÉ JÍŠKY /1,3,9/
Oběd 1SEKANÁ, KYSELÉ ZELÍ, BRAMBOR, ČAJ /1,3,6,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.