e-strava Jídelníček
Gymnázium Orlová
Orlová
[0097]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.3.
Oběd - polévkaPolévka česneková (3,9)
Oběd 1Sekaná pečeně (1.1,3,9,10) dušené kyselé zelí (1.1,9,12) brambor
Oběd dalšíMinerálka
Út
2.3.
Oběd - polévkaPolévka hrachová s krutony (1.1,7,9)
Oběd 1Žemlovka s jablky a tvarohem (1.1,3,7) kakao (7)
Oběd další Čaj
St
3.3.
Oběd - polévkaPolévka gulášová (1.1,9)
Oběd 1Obalované rybí file v křupavé strouhance (1.1,3,4,7,9) bram. kaše (7) salát
Oběd dalšíDžus
Čt
4.3.
Oběd - polévkaPolévka italská (1.1,3,7,9)
Oběd 1Krůtí pánev s fazolovými výhonky (1.1,9) rýže, salát
Oběd dalšíČaj

5.3.
Oběd - polévkaPolévka vývar s kapaním (1.1,3,7,9)
Oběd 1Smažený vepřový řízek (1.1,3,7) brambor, salát
Oběd dalšíČaj
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.