e-strava Jídelníček
ZŠ Zelená
Ostrava
[0090]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
kulajda 1,3,7
1. kuřecí ragú 1,9, dušená rýže, salát ledový, zel. bufet
St
3.4.
kapustová s tarhoňou 1,3
1. čevabčiči 1,3,7,10, bramb. kaše 7, salát z červ.řepy, yofresh 7,9, zel.bufet
Čt
4.4.
rybí s op.houskou 1,4,9
1. hamburská vepř.kýta 1,7,9, kynutý knedlík 1,3,7

5.4.
zeleninová s játr. rýží 1,3,9
1. bramborové šišky s mákem 1,3,7
Po
8.4.
brokolicová s kapáním 1,3,7
1. rybí filé se sýrem a šlehačkou 4,7, brambory šťouchané, salát mrkvový s jablky,
Út
9.4.
zel.vývar s čínskými nudlemi 9
1. hrachová kaše 1,7, vepř.výpečky, chléb 1
St
10.4.
dýňová s krutóny 1,7
1. smažený kuř. řízek 1,3,7, bramb.kaše 7, salát z červ.řepy s křenem, zel.bufet
Čt
11.4.
drožďová s bramborem 1,7,9
1. rýžové sombréro (rizoto) 7,9, salát okurkový, zel.bufet

12.4.
venkovská 1,9
1. španělský ptáček 1,3, vař.brambory, přesnídávka 12, zel.bufet
Po
15.4.
krupicová s vejcem 1,3,9
1. krůtí játra na cibulce 1, dušená rýže , salát okurkový, zel.bufet
Út
16.4.
z drcených rajčat s jáhlemi a bazalkou 1
1. zelné závitky 1,3,7, vař.brambory, salát mrkvový, zel.bufet
St
17.4.
česneková s bramborem a vejcem 3
1. hovězí guláš s fazolemi 1, chléb žitný 1
Čt
18.4.
špenátová s kapáním 1,3,7
1. špagety se sýrovou omáčkou a kuř.masem 1,3,7

19.4.
žampiónová 1,7
1. štika argentinská na kmíně 4, 7, zelenina na másle 7, vař.brambory,
Po
22.4.
hráškový krém , op.houska 1,7
1. přírodní krůtí plátek 1, bramb.vař.,bylink.přeliv(děti),pepř.přeliv(dosp.)
Út
23.4.
zeleninový vývar s rýží 9
1. čočka na kyselo 1, BZP párek, chléb 1
St
24.4.
květáková s vejcem 1,3
1. lasagne s v.masem a špenátem 1,3,7, salát okurkový, zel.bufet
Čt
25.4.
pórková s bulgurem 1
1. pečené kuře 1, bramb.kaše 7, salát mrkvový s jablky, zel.bufet

26.4.
vločková 1,7,9
1. segedínský guláš 1,7, kynutý knedlík 1,3,7,
Po
29.4.
cizrnová 1,7
1. holandský řízek 1,3,7, bramb.kaše 7, salát mrkvový, zel.bufet
Út
30.4.
z vaječné jíšky 1,3,9
1. znojemská roštěná 1, brambory vař., kompot, zel.bufet
Čt
2.5.
halaszlé 1,4
1. smetanové kuřecí kousky 1,7, bulgur 1, salát okurkový s rajčaty, zel.bufet

3.5.
rýžová 9
1. v.kotlet na medu (děti), pečené kachní stehno (dosp.),hl.zelí bílé 1,halušky 1,3
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.