e-strava Jedálny lístok
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Deň Ponuka
Ut
2.4.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,7
1. SRBSKÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, OKUREK, MOŠT 7,9
St
3.4.
ZELENINOVÁ S POHANKOU 1,7,9
1. MAĎARSKÝ GULÁŠ, TĚSTOVINY, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Št
4.4.
MINESTRONE POLÉVKA 1,7
1. FAZOLKY NA SMETANĚ, VEJCE, BRAMBORY, NÁPOJ 1,3,7
2. LOTRINSKÉ TĚSTOVINY, NÁPOJ 1,3,7
Pi
5.4.
SÝROVÁ POLÉVKA S HOUSKOU 1,3,7
1. VEPŘOVÉ NA ŽAMPIÓNECH, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, SALÁT ZELNÝ S KOPREM, ČAJ 1,6,7
Po
8.4.
POLÉVKA Z PEČENÉ ZELENINY 1,7,9
1. ČOČKA NA KYSELO, UZENÁ KÝTA, CHLÉB, NÁPOJ 1,6,7
Ut
9.4.
KROUPOVÁ SE SLANINOU 1,6,7
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE, ČAJ 1,3,7
2. MAROCKÝ KUSKUS, OBLOHA, OVOCE, ČAJ 1,7
St
10.4.
ZELŇAČKA 1,7,10
1. HAMBURSKÁ VEPŘ. KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, MOŠT 1,3,7,10
Št
11.4.
ITALSKÁ POLÉVKA 1,7
1. LOSOS NA BYLINKÁCH, BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 4,7
2. ŠPENÁTOVÉ KULIČKY, BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,7
Pi
12.4.
CIZRNOVÁ POLÉVKA 1,7
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVO-DÝŇOVÉ PYRÉ, OVOCNÝ SALÁT, ČAJ 1,3,7
Po
15.4.
POLÉVKA Z BÍLÝCH FAZOLÍ 1,7
1. PASTÝŘSKÁ POCHOUTKA, DIVOKÁ RÝŽE, JOGURT, ČAJ 1,7
Ut
16.4.
POLÉVKA RISI-BISI 1,4, 7
1. VEPŘOVÉ V KAPUSTĚ, BRAMBORY, NÁPOJ 1
2. ČERVENÁ ČOČKA TANDORI, PEČIVO, NÁPOJ 1,3,7
St
17.4.
DROŽĎOVÁ POLÉVKA 1,3,7,9
1. BOLOŇSKÉ LASAGNE, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Št
18.4.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČERVENÁ ŘEPA, NÁPOJ 1,7
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S LOSOSEM, ČERVENÁ ŘEPA, NÁPOJ 1,3,4,7
Pi
19.4.
KRKONOŠSKÁ CIBULAČKA 3,7
1. TORTILY S MASOVOU SMĚSÍ A ZELENINOU, MOŠT 1,7
Po
22.4.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. KUŘECÍ NA KARI, HRÁŠKOVÁ RÝŽE, ČAJ 1,7
Ut
23.4.
KULAJDA 1,3,7
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBORY, MRKVOVÝ SALÁT S ANANASEM, MOŠT 1,3,4,7
2. KRÁLOVSKÝ ZELENINOVÝ SALÁT, MOŠT 1,3,7,9
St
24.4.
ČESNEKAČKA 3,6,7
1. MORAVSKÝ VRABEC, KYSELÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, NÁPOJ 1,3,7,10
Št
25.4.
ZELENINOVÝ BORŠČ 1,7,9
1. KRUPICOVÁ KAŠE S ČOKOLÁD.POSYPEM, OVOCE, ČAJ 1,7
2. BRAMBOROVÉ ŠKUBÁNKY SE SMET. DIPEM, OBLOHA,OVOCE, ČAJ 1,3,7
Pi
26.4.
DÝŇOVÝ KRÉM SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,7
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, COLESLAW SALÁT, NÁPOJ 1,3,7
Po
29.4.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. ŠPAGETY SE SÝROVOU OMÁČKOU A ŠUNKOU, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Ut
30.4.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. VEPŘOVÉ V MRKVI S HRÁŠKEM, BRAMBORY, MOŠT 1,7
2. SÝROVÉ PAPRIKOVÉ LODIČKY, BRAMBORY, MOŠT 1,3,7
Št
2.5.
ZELENINOVÁ S KAPÁNÍM 1,3,7,9
1. PŘÍRODNÍ KUŘECÍ ŘÍZEK, PERLOVÁ RÝŽE, HLÁVKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,7
Pi
3.5.
MRKVOVÁ SE ZÁZVOREM 1,7
1. PLNĚNÝ ZELNÝ LIST, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČAJ, OVOCE 1,3,7
Po
6.5.
VÝVAR S BULGUREM 1,7,9
1. KUŘE NA PAPRICE, TĚSTOVINY, MOŠT 1,3,7
Ut
7.5.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,7
1. ŽEMLOVKA S JABLKY, KOKTEJL 1,3,6,7
2. KAPUSTOVÉ KARBENÁTKY, BRAMBORY, OKUREK, NÁPOJ 1,3,7,10
Št
9.5.
FORMANSKÁ ČESNEČKA 1,7
1. RYBÍ FILÉ SE SUŠENÝMI RAJČATY, BRAMBORY, OVOCNÝ SALÁT, ČAJ 1,4
2. ZELENINOVÉ MUFINY, BRAMBORY, SALÁT, ČAJ 1,3,7,9
Pi
10.5.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,7,9
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, NÁPOJ 1,3,7,10
Po
13.5.
1.
Ut
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Št
16.5.
1.
Pi
17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Ut
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Št
23.5.
1.
Pi
24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Ut
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Št
30.5.
1.
Pi
31.5.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno