e-strava Menu
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,7
1. SRBSKÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, OKUREK, MOŠT 7,9
Wed
3.4.
ZELENINOVÁ S POHANKOU 1,7,9
1. MAĎARSKÝ GULÁŠ, TĚSTOVINY, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Thu
4.4.
MINESTRONE POLÉVKA 1,7
1. FAZOLKY NA SMETANĚ, VEJCE, BRAMBORY, NÁPOJ 1,3,7
2. LOTRINSKÉ TĚSTOVINY, NÁPOJ 1,3,7
Fri
5.4.
SÝROVÁ POLÉVKA S HOUSKOU 1,3,7
1. VEPŘOVÉ NA ŽAMPIÓNECH, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, SALÁT ZELNÝ S KOPREM, ČAJ 1,6,7
Mon
8.4.
POLÉVKA Z PEČENÉ ZELENINY 1,7,9
1. ČOČKA NA KYSELO, UZENÁ KÝTA, CHLÉB, NÁPOJ 1,6,7
Tue
9.4.
KROUPOVÁ SE SLANINOU 1,6,7
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE, ČAJ 1,3,7
2. MAROCKÝ KUSKUS, OBLOHA, OVOCE, ČAJ 1,7
Wed
10.4.
ZELŇAČKA 1,7,10
1. HAMBURSKÁ VEPŘ. KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, MOŠT 1,3,7,10
Thu
11.4.
ITALSKÁ POLÉVKA 1,7
1. LOSOS NA BYLINKÁCH, BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 4,7
2. ŠPENÁTOVÉ KULIČKY, BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,7
Fri
12.4.
CIZRNOVÁ POLÉVKA 1,7
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVO-DÝŇOVÉ PYRÉ, OVOCNÝ SALÁT, ČAJ 1,3,7
Mon
15.4.
POLÉVKA Z BÍLÝCH FAZOLÍ 1,7
1. PASTÝŘSKÁ POCHOUTKA, DIVOKÁ RÝŽE, JOGURT, ČAJ 1,7
Tue
16.4.
POLÉVKA RISI-BISI 1,4, 7
1. VEPŘOVÉ V KAPUSTĚ, BRAMBORY, NÁPOJ 1
2. ČERVENÁ ČOČKA TANDORI, PEČIVO, NÁPOJ 1,3,7
Wed
17.4.
DROŽĎOVÁ POLÉVKA 1,3,7,9
1. BOLOŇSKÉ LASAGNE, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Thu
18.4.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČERVENÁ ŘEPA, NÁPOJ 1,7
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S LOSOSEM, ČERVENÁ ŘEPA, NÁPOJ 1,3,4,7
Fri
19.4.
KRKONOŠSKÁ CIBULAČKA 3,7
1. TORTILY S MASOVOU SMĚSÍ A ZELENINOU, MOŠT 1,7
Mon
22.4.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. KUŘECÍ NA KARI, HRÁŠKOVÁ RÝŽE, ČAJ 1,7
Tue
23.4.
KULAJDA 1,3,7
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBORY, MRKVOVÝ SALÁT S ANANASEM, MOŠT 1,3,4,7
2. KRÁLOVSKÝ ZELENINOVÝ SALÁT, MOŠT 1,3,7,9
Wed
24.4.
ČESNEKAČKA 3,6,7
1. MORAVSKÝ VRABEC, KYSELÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, NÁPOJ 1,3,7,10
Thu
25.4.
ZELENINOVÝ BORŠČ 1,7,9
1. KRUPICOVÁ KAŠE S ČOKOLÁD.POSYPEM, OVOCE, ČAJ 1,7
2. BRAMBOROVÉ ŠKUBÁNKY SE SMET. DIPEM, OBLOHA,OVOCE, ČAJ 1,3,7
Fri
26.4.
DÝŇOVÝ KRÉM SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,7
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, COLESLAW SALÁT, NÁPOJ 1,3,7
Mon
29.4.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. ŠPAGETY SE SÝROVOU OMÁČKOU A ŠUNKOU, OVOCE, ČAJ 1,3,7
Tue
30.4.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. VEPŘOVÉ V MRKVI S HRÁŠKEM, BRAMBORY, MOŠT 1,7
2. SÝROVÉ PAPRIKOVÉ LODIČKY, BRAMBORY, MOŠT 1,3,7
Thu
2.5.
1.
Fri
3.5.
1.
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
Thu
9.5.
1.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available