e-strava Jídelníček
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
SELSKÁ POLÉVKA 1,7,9
1. KUŘECÍ CIKÁNSKÁ PEČENĚ, DUŠENÁ RÝŽE, JOGURT, NÁPOJ 1,7
Út
2.4.
MRKVOVÁ POLÉVKA 1,7
1. ČOČKA NA KYSELO, VEJCE, OKUREK, CHLÉB, MOŠT 1,3,7,10
2. ZAPÉKANÝ KVĚTÁK, BRAMBORY, OKUREK, MOŠT 1,3,7,10
St
3.4.
POHANKOVÁ POLÉVKA 1,7
1. PEČENÝ KARBENÁTEK, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBORY, ČAJ, OVOCE 1,3,7,10
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, ČAJ, OVOCE 1,3,4,7
Čt
4.4.
SLEZSKÁ ZELŇAČKA 1,7,10
1. KRUPICOVÁ KAŠE S GRANKEM, NÁPOJ, OVOCE 1,7
2. KRKONOŠSKÝ BULGUR, NÁPOJ, OVOCE 1,7

5.4.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,7
1. KUŘECÍ PLÁTEK SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT, ČAJ 1,7
Po
8.4.
ŠČI POLÉVKA (KAPUSTOVÁ, RUSKÁ KUCHYNĚ) 1,7
1. SACABELI Z VEPŘ. MASA (OŘECHY) BRAMBORY, ZELENINOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,8
Út
9.4.
UCHA POLÉVKA (RYBÍ) 1,4,7)
1. TĚFTĚLY (sekané vepř.maso) S RAJČATOVOU OMÁČKOU, TĚSTOVINY, OVOCE, ČAJ 1
2. VEPŘ. JÁTRA S JABLKY, DUŠENÁ RÝŽE, HL. SALÁT, ČAJ 1,7
St
10.4.
RUSKÝ BORŠČ 1,7,9
1. KUŘE NA BAKLAŽÁNECH, BRAMBORY, OVOCNÝ ROSOL, NÁPOJ 1
2. PIROŽKY PLNĚNÉ SÝREM, OVOCNÝ ROSOL, NÁPOJ 1,3,7
Čt
11.4.
LAPŠA- SLEPIČÍ POLÉVKA 1,9
1. KAVKAZSKÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOR. KAŠE. ČERVENÁ ŘEPA, ČAJ 1,3,4,7
2. RUSKÉ ČANACHY, CHLÉB (H.MASO,LILEK,BRAMBOR) 1,3,7

12.4.
SOLJANKA (zeleninová) 1,7,9
1. RUSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, OVOCE, NÁPOJ 1,3,7
Po
15.4.
POLÉVKA Z MÍCHANÝCH LUŠTĚNIN 1,7
1. KRŮTÍ ČÍNA, JASMÍNOVÁ RÝŽE, MÍCHANÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,7,9
Út
16.4.
RAJSKÁ S RÝŽÍ 1,7
1. TĚSTOVINY SE SÝROVOU OMÁČKOU, MOŠT 1,3,7
2. VELIKONOČNÍ NÁDIVKA, LEDOVÝ SALÁT 1,3,7,9
St
17.4.
ZELENINOVÝ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. KUŘECÍ STEHNO NA ZELÍ, BRAMBORY, OVOCE, ČAJ 7,10
Út
23.4.
KROUPOVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, SEMÍNKOVÝ KNEDLÍK, NÁPOJ 1,3,7,10
St
24.4.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,7
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOR. KAŠE, OVOCNÝ SALÁT, ČAJ 1,3,4,7
2. BRAMBOROVÉ NOKY S LISTOVÝM ŠPENÁTEM, ČAJ 1,3,7
Čt
25.4.
HOVĚZÍ RYCHLÁ S VEJCI 1,3,7,9
1. DOMÁCÍ KOLÁČE S TVAROHEM A JABLKY, KOKTEJL 1,3,5,6,7
2. STŘEDOMOŘSKÉ KUŘE S KUSKUSEM, NÁPOJ 1,7

26.4.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA 1,7
1. HOVĚZÍ TOKÁŇ, TĚSTOVINY, JOGURT, ČAJ 1,3,7
Po
29.4.
BRAMBOROVÁ SE ZELENINOU 1,7,9
1. MASOVÁ SMĚS PO MEXICKU, PARBOILED RÝŽE, JARNÍ SALÁT, ČAJ 1,7
Út
30.4.
ZELENINOVÝ VÝVAR S BULGUREM 1,7,9
1. FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ, VEJCE, BRAMBORY, MOŠT 1,3,7
2. STŘAPAČKY (BR.HALUŠKY SE ZELÍM) MOŠT 1,10
Čt
2.5.
KVĚTÁKOVÁ S BRAMBOREM 1,7,9
1. KRŮTÍ PERKELT, TĚSTOVINY, JOGURT,NÁPOJ 1,3,6,7,9

3.5.
RAJSKÁ S KAPÁNÍM 1,3,7
1. KUŘECÍ PRSA V SÝROVÉ OMÁČCE, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, ČAJ 1,7
Po
6.5.
VÝVAR S CELOZRNNÝM BULGUREM 1,9
1. ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ, KYSELÉ ZELÍ, BRAMBORY, NÁPOJ, OVOCE 1,3,7,9,10
Út
7.5.
HRACHOVÁ POLÉVKA 1,9
1. ŠPAGETY S RAJČATOVOU SALSOU A SÝREM, MOŠT 1,3,5,7
2. RYBÍ KARBENÁTEK, BRAMBORY, SALÁT, MOŠT 1,3,4,7,9
Po
13.5.
POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY 1,7,9
1. KUŘECÍ PLÁTEK SYPANÝ SÝREM, TARHOŇA, HLÁVKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,7
Út
14.5.
MYSLIVECKÁ POLÉVKA 1,9
1. MLÉČNÁ RÝŽE S ČOKOLÁDOU, ČAJ, OVOCE 7
2. JÁTROVÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, ČAJ, OVOCE 1,3,7,9
St
15.5.
KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM 1,3,7,9
1. RYBÍ FILÉ NA MÁSLE, BRAMBOR. KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,4,7
2. PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK V RAJSKÉ OMÁČCE, DUŠENÁ RÝŽE, NÁPOJ 1,3,7
Čt
16.5.
VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9
1. CHILLI CON CARNE S ML.MASEM (FAZOLE) CHLÉB, ČAJ, OVOCE 1,7,9
2. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, SALÁT, ČAJ, OVOCE 1,3,6,7,9

17.5.
KEDLUBNOVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. SÝROVÉ BALENKY, TYMIÁNOVÉ BRAMBORY, DRESING, MOŠT 1,3,7,10
Po
20.5.
ZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,7,9
1. HOVĚZÍ MASO VAŘ., DUŠENÁ MRKEV, BRAMBORY, JOGURT, NÁPOJ 1,7
Út
21.5.
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM 3,9
1. MAĎARSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, OVOCE, ČAJ 1,3,7,9
2. KUŘECÍ SALÁT S KUSKUSEM A ZELENINOU, OVOCE, ČAJ 1,7,9
St
22.5.
POLÉVKA Z VAJEČNÉ JÍŠKY 1,3,7,9
1. ZAPEČENÁ TILAPIE, BRAMBOR. KAŠE, MÍCHANÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,4,7,9
2. DIVOKÁ RÝŽE S KRŮTÍM MASEM, KUKUŘICÍ A CUKETOU, NÁPOJ 1,9
Čt
23.5.
POLÉVKA Z JARNÍ ZELENINY 1,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VEJCE, BRAMBORY, MOŠT, 1,3,7
2. ZAPÉKANÉ BRAMBORY, SÝR, OKUREK, MOŠT 1,3,7,9,10

24.5.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,3,7
1. MASO TŘÍ BAREV, JASMÍNOVÁ RÝŽE, ZELNÝ SALÁT S MRKVÍ, NÁPOJ 1,9
Po
27.5.
VLOČKOVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. KUŘECÍ STRIPSY, BRAMBOR. KAŠE, OVOCNÝ SALÁT, ČAJ 1,3,5,6,7,9
Út
28.5.
ZELNÁ S BRAMBOREM 1,7,10
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, NÁPOJ, OVOCE 1,3,7
2. HALUŠKY SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ, NÁPOJ, OVOCE 1,3,7
St
29.5.
CIBULOVÁ 1,7,9
1. MORAVSKÝ VRABEC, HRACHOVÁ KAŠE, CHLÉB, MOŠT 1,7
2. BOLOŇSKÉ LASAGNE, MOŠT 1,3,7
Čt
30.5.
VÝVAR S KROUPAMI 1,9
1. ČERVENÉ ZELÍ S BRAMBOROVÝMI NOKY A CIBULÍ, NÁPOJ 1,3,7,10
2. OBILNÉ KARBENÁTKY, BRAMBORY, SALÁT, NÁPOJ 1,3,8

31.5.
MRKVOVÁ POLÉVKA 1,3
1. ZAPEČENÝ DRŮBEŽÍ STEAK, BRAMBOR. KAŠE, ČÍNSKÝ SLÁT, MUFIN, NÁPOJ 1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.