e-strava Jídelníček
ZŠ Rychvald, Školní
Rychvald
[0089]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.2.
POLÉVKA Z JARNÍ ZELENINY 9
1. KUŘECÍ NA KARI, JASMÍNOVÁ RÝŽE, PŘESNÍDÁVKA, ČAJ 1,7
Út
4.2.
DÝŇOVÝ KRÉM 1,7
1. KRÁLÍK PO FRANCOUZSKU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, ZAHRADNICKÝ SALÁT, NÁPOJ 1,7,9
2. MORAVSKÝ VRABEC, HRACHOVÁ KAŠE, CHLÉB 1,7
St
5.2.
CELEROVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. ŠPAGETY S RAJČATOVOU SALSOU, SYP. SÝREM, MOŠT 1,3,7
2. POHANKOVÉ KARBENÁTKY, BRAMBORY, OBLOHA, MOŠT 1,3,7
Čt
6.2.
ČOČKOVÁ POLÉVKA 1
1. RYBÍ FILÉ NA MÁSLE, BRAMBOR. KAŠE, OVOCNÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,4,7
2. KUŘECÍ NA RATATOUILLE, BRAMBOROVÉ PLACIČKY, NÁPOJ 1,3,7,9

7.2.
ZELENINOVÝ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,7,9
1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, VÍCEZRNNÝ KNEDLÍK, OVOCE, ČAJ 1,3,5,6,7
Po
10.2.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,7
1. PŘÍR. KUŘECÍ PRSA, BRETAŇSKÁ ZELENINA, BRAMBORY, MOŠT
Út
11.2.
ZELENINOVÁ S KUSKUSEM 1,9
1. DUŠENÝ ŠPENÁT, VEJCE, BRAMBOROVÉ NOKY, OVOCE, ČAJ 1,3,7
2. STŘAPAČKY SE ZELÍM 1,3,7,10
St
12.2.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9
1. VEPŘOVÉ BALENKY SE SÝREM, BRAMBOR. KAŠE, HLÁVKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1,3,7
2. ZBOJNICKÁ KRŮTÍ JÁTRA, DUŠENÁ RÝŽE, HLÁVKOVÝ SALÁT, NÁPOJ 1
Čt
13.2.
ZELNÁ S BRAMBOREM 1,10
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE, NÁPOJ 1,3,7
2. KRKONOŠSKÝ BULGUR SYP. SÝREM, OVOCE, NÁPOJ 1,7,9

14.2.
CIBULOVÁ S KRUTONY 1,7
1. HOVĚZÍ PO CIKÁNSKU, DUŠENÁ RÝŽE, JOGURT, ČAJ 1,7,9
Po
24.2.
RAJSKÁ S RÝŽÍ 1,7
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOR. KAŠE, ZELENIN. SALÁT, NÁPOJ 1,3,7
Út
25.2.
BROKOLICOVÁ S BRAMBOREM 1,7
1. KOVBOJSKÉ FAZOLE S VEPŘ. MASEM, CHLÉB, OVOCE, ČAJ 1
2. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S KVĚTÁKEM A SÝREM, OBLOHA, OVOCE, ČAJ 1,3,7
St
26.2.
GULÁŠOVÁ Z PANGASE 1,7,9
1. MLÉČNÁ RÝŽE S ČOKOLÁDOU, MOŠT 7
2. ČEVABČIČI, BRAMBORY, ZELENINOVÝ SALÁT, MOŠT 1,3,7
Čt
27.2.
LUŠTĚNINOVÁ POLÉVKA 1
1. MYSLIVECKÁ SMĚS, TARHOŇA, RYCHVALĎÁČEK, NÁPOJ 1,3,7,9
2. SALÁT Z BABY ŠPENÁTU, KUŘECÍ MAS0, MOZZARELA, NÁPOJ 7

28.2.
VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. KUŘE NA ZELÍ, BRAMBORY, OVOCE, ČAJ 10
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.