e-strava Jídelníček
ZŠ Jubilejní
Třinec
[0081]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Pórkovobramborový krém (1,3,7)Hodnocení:
1. Krůtí na slanině, divoká rýže, kyselý okurek, čaj (1,10)
Po
4.3.
Hrachová s krutónky (1,3)
1. Lososové nugetky, bramborová kaše, kompot, čaj (1,3,4,7)
Út
5.3.
Květákový krém (1,7)Hodnocení:
1. Hovězí tokáň, těstoviny, džus (1,3,9)
2. Šopský salát s kuřecím masem, grahamová veka, džus (1,3,7)
St
6.3.
Kmínová s vejci a zeleninou (3,9)
1. Segedínský guláš, houskový knedlík, ovoce, čaj (1,3,7,10)
Čt
7.3.
z fazolových lusků na kyselo (1,7)Hodnocení:
1. Krůtí maso po znojemsku, rýže, džus (1,10)
2. Pečené jelito, kyselé zelí, brambor, džus (1,10)

8.3.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky (1,3,9)
1. Pečené kuře, brambor, okurkový salát, čaj (1,7)
Po
11.3.
Zeleninová s pohankou (1,9)
1. Vařené vejce, čočka na kyselo, okurek, chléb, müsli tyčinka,čaj (1,3,6,10,11)
Út
12.3.
Špenátová s vejci (1,3)Hodnocení:
1. Vepřový plátek po lašsku, rýže, mošt (1,7)
2. Zeleninové lečo s klobásou a vejci, chléb, mošt (1,3,9)
St
13.3.
Vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)Hodnocení:
1. Kuřecí maso, houbovosmetanová omáčka, brambor, čaj (1,7)
Čt
14.3.
Kozí brada (1,7)Hodnocení:
1. Žemlovka s jablky, ovoce, ochucené mléko/čaj (1,3,7)
2. Celozrnné špagety s angl. slaninou, žampióny a cottage sýrem, ovoce, džus (1,7)

15.3.
Bramboračka (1m9)Hodnocení:
1. Vepřové maso, červené zelí, bramborový knedlík, čaj (1,3,)
Po
18.3.
Francouzská (1,3,9)
1. Bramborový guláš, chléb, čaj (1,3,9)
Út
19.3.
z míchaných luštěnin (1)
1. Kuřecí rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, džus (1,7,10)
2. Vepřová játra na cibulce, rýže, kyselý okurek, džus (1,10)
St
20.3.
Rajská s těstovinou (1,3)
1. Králík na smetaně, houskový knedlík, čaj (1,3,7,9)
Čt
21.3.
Brokolicový krém skrutóny (1,3,7)
1. Sekaný řízek, bramborová kaše, salát z červené řepy, džus (1,3,7)
2. Zeleninový karbenátek, bramborová kaše, salát z červené řepy, čaj(1,3,7,9)

22.3.
Vývar se zeleninou a kapáním (1,3,7,9)
1. Krůtí maso s rajčaty a bylinkami, špagety, ovocná kapsička, čaj (1,3)
Po
25.3.
Koprová (1,7)
1. Fazole po mexicku, celozrnné pečivo, buchta, čaj (1,3,7,11)
Út
26.3.
Gulášová (1)
1. Krupicová kaše s máslem, cukrem a grankem, ovoce, čaj (1,7)
2. Špecle s nivovou omáčkou a kuřecím masem, čaj (1,3,7)
St
27.3.
Zeleninová s kroupami (1,9)
1. Rybí filé přírodní, restovaná zelenina, brambor, džus (1,4,7)
Út
2.4.
Zeleninová s jáhly (1,9)
1. Špagety po italsku (bezmasé) sypané sýrem, ovoce, čaj (1,3,7)
St
3.4.
Vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,7,9)
1. Krůtí kostky, hrachová kaše, kyselý okurek, chléb, čaj (1,3,10)
Čt
4.4.
z červené čočky (1)
1. Masovozeleninová směs, rýže, mošt (1,9)
2. Těstoviny penne se špenátem, sypané sýrem, mošt (1,3,7)

5.4.
Květákový krém s krutóny (1,3,7)
1. Vepřové maso v mrkvi, brambor, čaj (1,7)
Po
8.4.
Zeleninová s tarhoňou (1,9)
1. Obalované nugety z aljašské tresky, bramborová kaše, kompot, čaj (1,3,4,7)
Út
9.4.
Brokolicová (1,7)
1. Hovězí nudličky na česneku, rýže, ledový salát s ředkvičkami, čaj (1)
2. Rýžový salát s olivami a uzeným tofu, čaj (7)
St
10.4.
Vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou (1,3,7,9)
1. Vepřový plátek po staročesku, houskový knedlík, džus (1,3,7)
Čt
11.4.
Horalka1,7,9)
1. Brambrovotvarohové knedlíčky s máslem a cukrem, ovoce, čaj (1,3,7)
2. Vepřový plátek, grilkovaná zelenina (cuketa, lilek, žampióny, kapie), celozrné

12.4.
z hlívy ústřičné (1,7)
1. Ražničí na plechu, brambor, dip ze zakysané smetany s česnekem, čaj (1,3,7)
Po
15.4.
Ragú s bramborem (9)
1. Bulgurové rizoto (bezmasé) sypané sýrem, kyselý okurek, pudink, čaj (1,3,7,9)
Út
16.4.
Kulajda (1,3,7)
1. Zapečené těstoviny s kuřecím masem a zeleninou, kompot, džus (1,3,7)
2. Strapačky se zelím a uzeným, džus (1,3,10)
St
17.4.
Bramboračka s houbami (1,9)
1. Vepřové maso, české zelí, bramborový knedlík, čaj (1)
Čt
18.4.
Zeleninová s kroupami (1,9)
1. Sekaná, bramborová kaše, mrkvový salát s ananasem, čaj (1,3,7)
2. Krůtí játra po srbsku, bulgur, mrkvový salát s ananasem, čaj (1,9)

19.4.
Krupicová s vejci )1,3,9)
1. Krůtí maso na kari, rýže,müsli tyčinka, čaj (1,6,8)
Po
22.4.
Česneková s bramborem
1. Vařené vejce, dušený špenát, brambor, čaj (1,3)
Út
23.4.
Ruský boršč (1,9.10)
1. Honzovy buchty s povidly ¨, ovoce, ochucené mléko/čaj (1,3,7)
2. Vepřové balenky se sýrem, brambor, celerový salát s jablky, ovoce, čaj (1,3,7)
St
24.4.
Zeleninová s pohankou (1,9)
1. Rybí filé na másle a kmínu, bramborová kaše, švestkové pyré, čaj (34,7)
Čt
25.4.
Brokolicový krém s krutóny (1,3,7)
1. Neapolské špagety (mleté maso, pórek, mrkev, drcená rajčata), sýr, čaj (1,3,7)
2. Kuskusový salát s kuřecím masem a zeleninou, čaj (1,9)

26.4.
Vločková )1,9)
1. Hamburský vepřový plátek, houskový knedlík, čaj (1,3,7,9,10)
Po
29.4.
Zeleninový krém skrutóny (1,3,7,9)
1. Fazolový guláš, chléb / celozrný chléb, buchta, čaj (1,6,11)
Út
30.4.
Vývar se zeleninou akapáním (1,3,7,9)
1. Masové koule v rajské omáčce, těstoviny, džus (1,3,7)
2. Ceasar salát s kuřecím masem, džus (1,3,4,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.