e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
12.8.
Bramborová (1.1,9)
1. Kuře na způsob bažanta, rýže, kompot (1.1)
Út
13.8.
Rýžová (1.1,7)
1. Karbenátek plněný játry, brambory, salát (1.1,3,7)
St
14.8.
Zeleninová (1.1,3,7,9)
1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1.1,3,7,9)
Čt
15.8.
Rajská s kapáním (1.1,3,9)
1. Karlovarský kotouč, míchané brambory, salát (1.1,3,10)

16.8.
Fazolová (1.1,9)
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, salát (1.1,3,7)
Po
19.8.
Květáková (1.1,3,7)
1. Štěpanská sekaná, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)
Út
20.8.
Drůbeží s těstovinou (1,1,3,9)
1. Vepřové na žampiónech, rýže, kompot (1.1)
St
21.8.
čocčková (1.1,9)
1. Kuřecí prso v těstíčku, brambory, salát (1.1,3,7)
Čt
22.8.
Zeleninová s jáhly (1.1,9)
1. Vepřové maso v kedlubnách, brambory (1.1,7)

23.8.
Česneková (9)
1. Krůta na paprice, těstoviny (1.1,3,7,9)
Po
26.8.
Krupicová s vejci (1.1,3,7,9 )
1. Krůtí výpečky, červené zelí, bramborový knedlík (1,1, 3,7)
Út
27.8.
Drůbeží s kapáním (1.1,3,9)
1. Plněné papriky, rajská omáčka, rýže (1.1,3,7)
St
28.8.
Frankfurtská zeleninová (1.1,6)
1. Smažený květák, brambory, kompot (1.1,3,7,12)
Čt
29.8.
Selská (1.1,7)
1. Vepřová játra na slanině, rýže, salát (1.1)

30.8.
Houbová (1.1,9)
1. Ražniči z vepřového masa, brambory, salát (1.1)
Po
2.9.
Cibulová (1.1)
1. Záhorácký závitek, brambory, kompot (1.1, 12)
Út
3.9.
Bramborová se sójou (1.1,6,9 )
1. Boloňské špagety se sýrem (1.1,3,7) B
St
4.9.
zeleninová s pohankou (1.1,7,9)
1. Kuře pečené s grilovacím kořením, rýže, zeleninový salát (1.1,7) B
Čt
5.9.
Česneková (1.1,)
1. Segedinský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7,12) B

6.9.
Hrachová (1.1,9)
1. Smažené rybí filé a rybí prsty, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,4,7)
Po
9.9.
Hrstková polévka (1.1,6)
1. krůtí prso na znojemský způsob, rýže, kompot (1.1,12) B
2. Sójové nudličky s ratatoulem, rýže (1.1,6)
Út
10.9.
Frankfurtská zeleninová (1.1,9)
1. Bramborové knedlíky se švestkami, cukrem, máslem a zakys. smetanou (1.1,3,7) B
2. Vepřové maso na pórku, brambory, kompot (1.1)
St
11.9.
Kapustová polévka (1.1,)
1. Kuřecí prso zapečené se sýrem, brambory, zeleninový salát (1.1,7) B
2. Houbový kuba, kyselý okurek (1.1)
Čt
12.9.
Rychlá s vejci (3,9)
1. Králík na smetaně, houskový knedlík (1.1,3,7,9,10) B

13.9.
rajská s kapáním (1.1,3,7,9)
1. Sekaná pečeně, dušené zelí, brambory (1.1,3,7) B
Po
16.9.
1.
Út
17.9.
1.
St
18.9.
1.
Čt
19.9.
1.

20.9.
1.
Po
23.9.
1.
Út
24.9.
1.
St
25.9.
1.
Čt
26.9.
1.

27.9.
1.
Po
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.