e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
2.1.
Zeleninová (1.1,7,9)
1. Kuře pečené na kysaném zelí, bramborový knedlík (1.1,3,12)

3.1.
Bramborová s majoránkou (1.1,9)
1. Vepřový závitek, brambory, kompot (1.1,3,10)
Po
6.1.
Hráškový krém (1.1,7)
1. Kuřecí prso po cikánsku, rýže (1.1 ) B
Út
7.1.
Drůbeží se sýrovým kapáním (1.1,3,7,9)
1. Vejce vařené, koprová omáčka, brambory (1.1,3,7) B
2. Smažený celer, brambory, kompot (1.1,3,9)
St
8.1.
Čočková (1.1,9)
1. Holandský řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7)
Čt
9.1.
Jáhelná se zeleninou (1.1,7,9)
1. Špindlerovo maso, těstoviny (1.1,10) B
2. Rýžová kaše s cukrem, máslem a kakaem (7)

10.1.
Rajská s rýží (1.1.9)
1. Rybí filé na másle, míchané brambory, zeleninový salát (4,7) B
2. krkovice na hořčici, brambory , kompot (1.1,10)
Po
13.1.
Rychlá s vejci (3,9)
1. Krůtí výpečky, hrachová kaše, chlé, zeleninový salát (1.1,12) B
2. Mrkvový karbenátek, brambory, salát (3,7,1,1)
Út
14.1.
Pohanková se žampióny (9)
1. Kuřecí prso zapečené se sýrem, mich. brambory, zeleninový salát (1.1,7) B
St
15.1.
Česneková (9)
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1.1,3,7,9) B
Čt
16.1.
Brokolicový krém (1.1,7)
1. Masové nudličky se zeleninou, americké brambory (brambory) (1.1,10) B
2. Žampionové špagety se sýrem (1.1,3,7)

17.1.
Z kysaného zelí se zakysanou smetanou (1.1,7,12)
1. Domácí buchty se zavařeninou (1.1,3,7)
2. Krkovice na rajčatech, rýže, kompot (1.1,10) B
Po
20.1.
Řecká s rýží (3,9)
1. Krůtí vrabec, špenát, bramborový knedlík (1.1,3,7) B
Út
21.1.
Frankfurtská zeleninová (1.1,6,9)
1. Rybí filé zapečené se sýrem, míchané brambory, zeleninový salát (4,7) B
2. Plněný zelný list, brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)
St
22.1.
Zeleninová (1.1,9)
1. Kuřecí prso na žampionech, rýže, zeleninový salát (1.1) B
2. Sójové nudličky s ratatoulem, rýže (6)
Čt
23.1.
Selská (1.1,7)
1. Karbenátek pečený, bramborová kaše, zelný salát (1.1,3,7) B

24.1.
Fazolová (1.1,9)
1. Zapečené těstoviny s uzeninou, salát z červené řepy (1.1,3,7,) B
2. Halušky s kysaným zelím (1.1,3,12)
Po
27.1.
Z míchaných luštěnin (1.1,9)
1. Kuře pečené s gril .kořením, rýže, zeleninový salát (1.1) B
2. Vaječná omeleta se sýrem, brambory, zeleninový salát (3,7)
Út
28.1.
Gulášová (1.1,)
1. Bavorské vdolky (1.1,3,7)
2. Vepřové maso na kmínu, těstoviny, kompot (1.1,3) B
St
29.1.
Květáková (1.1,3,7,)
1. Přírodní krůtí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1), 7 B
2. Brambory zapečené s rybím filé, zeleninový salát (3,4,7)
Čt
30.1.
Bramborová s majoránkou (1.1,9)
1. Boloňské špagety se sýrem (1.1,3,7) B

31.1.
Kmínová s kapáním (1.1,3,9)
1. Záhorácký závitek, brambory, salát (1.1,12)
Po
3.2.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky (1.1,3,9)
1. Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,) B
2. Zapečený květák s brokolicí a sýrem, brambory, kompot (3,7)
Út
4.2.
Kulajda (1.1,3,7)
1. Krůtí prso na znojemský způsob, rýže, kompot (1.1,12) B
2. Těstovinový salát s tuňákem (1.1,3,4,7)
St
5.2.
Z bílých fazolí (1.1,9)
1. Smažené rybí filé a rybí prsty, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,4,7) B
Čt
6.2.
Krupicová s vejci (1.1.,3,9)
1. Vepřový guláš, houskový knedlík (1.1,3,7) B
2. Knedlík s vejci, kys. okurek (1.1,3,7,12)

7.2.
Kapustová (1.1,9)
1. Kuřecí prso se Stockholmskou omáčkou, brambory (hranolky), salát (1.1,7,10) B
Po
10.2.
1.
Út
11.2.
1.
St
12.2.
1.
Čt
13.2.
1.

14.2.
1.
Po
17.2.
1.
Út
18.2.
1.
St
19.2.
1.
Čt
20.2.
1.

21.2.
1.
Po
24.2.
1.
Út
25.2.
1.
St
26.2.
1.
Čt
27.2.
1.

28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.