e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.12.
Bramborová s majoránkou (1.1,9)
1. Chilli con carne s krůtím mase, rýže (1.1) B
2. Zapečené papriky s jáhelnou směsí, brambory, kompot (7)
Út
3.12.
Rajská s kapáním (1.1,3,7,9)
1. Kuřecí prso zapečené se zakys. smetanou, brambroy, salát (1.1,7) B
2. Těstovinový salát s tuňákem (1.1,3,4,7)
St
4.12.
Polévka z kysaného zelí (1,1,7,9)
1. Žemlovka s jablky (1.1,3,7)
2. Kuře na způsob bažanta, rýže, kompot (1.1) B
Čt
5.12.
Barevná s pohankou (1.1,9)
1. Přírodní krůtí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,7) B

6.12.
Česneková (9)
1. Vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík (1.1,3,7,12) B
Po
9.12.
Polévka y vaječné jíšky (1.1,3,9)
1. Těftěly v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,9) B
2. Fazolové lusky s anglickou slaninou, brambory, kompot
Út
10.12.
Hrachová polévka (1.1,9)
1. Smažené rybí filé a rybí prsty, bramborový salát (1.1,3,4,7,9,10) B
St
11.12.
Kulajda (1.1,3,7,9)
1. Přírodní hovězí plátek, rýže dušená, zeleninový salát (1.1) B
2. Čočkové ragů se špagetami a parmezánem (1.1,3,7)
Čt
12.12.
Kapustová polévka (1.1)
1. Kuřecí gyros, hranolky/brambory, zeleninový salát (1.1) B
2. Souvlaki, hranolky, salát

13.12.
Houbová (1.1,9)
1. Rizoto s masem, zeleninou a sýrem, zeleninový salát (7)
Po
16.12.
Fazolová (1.1,9)
1. Bramborové šišky s cukrem, máslem a mákem (1.1,3,7) B
2. Balenky se sýrem, brambory, kompot (1.1,3,7)
Út
17.12.
Polévka z rybího filé (1.1,,4,7,9)
1. Americký kotlet, brambory, zeleninový salát (1.1,10) B
2. Zapečená brokolice s květákem, brambory, zeleninový salát (3,7)
St
18.12.
Drůbeží s mušličkami (1.1,3,9)
1. Segedinský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7,12) B
Čt
19.12.
Lišková (1.1,7)
1. Kuřecí prso na slanině, rýže dušená, zeleninový salát (1.1,) B
2. Brambory zapečené s rybím filé, zeleninový salát (3,4,7)

20.12.
Zeleninová s kapáním (1.1,3,7,9)
1. Masová směs po italsku se sýrem, špagety (1.1,3,7) B
Po
23.12.
cibulová (1.1)
1. Štěpánská sekaná, brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.