e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
1.4.
Řecká s rýží (3,9)
1. Vejce vařené, špenát, brambory vařené (3,7) B
Út
6.4.
Dýňový krém s krutony (1.1,7)
1. Kuře pečené, rýže dušená, kompot (1.1,) B
St
7.4.
Jarní zeleninová (1.1,7,9)
1. Americký kotlet, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,10) B
Čt
8.4.
Kmínová s vejci (1,1,3)
1. Krůta na paprice, houskový knedlík (1.1,3,7) B

9.4.
Hrachová polévka (1.1,9)
1. Smažené rybí filé, bramboroyá kaše, zeleninový salát (1.13,4,7) B
Po
12.4.
Bramborová (1.1,9)
1. Boloňské špagety se sýrem (1.1,3, 7) B
Út
13.4.
Fazolová (1.1,9)
1. Holandský řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B
St
14.4.
Vývar s játrovou rýží a nudlemi (1.1,3,9)
1. Vejce vařené, koprová omáčka, brambory (1.1,3,7) B
Čt
15.4.
Krupicová s vejci (1.1,3,9)
1. Krůtí vrabec, kysanéí zelí, bramborový knedlík (1.1,3,12) B

16.4.
Selská (1.1,3,7,9)
1. Kuřecí gyros, brambory, zeleninový salát (1.1,) B
Po
19.4.
Špenátová s vejci (1.1,3)
1. Rizoto s krůtím masem, zeleninou a sýrem (7) B
Út
20.4.
Z rybího filé (1.1,,4,7,9)
1. Sekaná pečeně, míchané brambory, zelný salát (1.1,3,7,) B
St
21.4.
Z vaječné jíšky (1.1,3,9)
1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík (1.1,3,7,9,10) B
Čt
22.4.
Drůbeží se sýrovým kapáním (1.1,3,7.9)
1. Fazole na kyselo, drůbeží párek, chléb, kys. okurek (1.1)

23.4.
Kapustová polévka (1.1)
1. Kuřecí prso zapečené se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,7) B
Po
26.4.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky (1.1,3,7,9)
1. Těftěly v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,7,9) B
Út
27.4.
Zelná (1.1,7,9)
1. Domácí buchty se zavařeninou (1.1,3,7)
2. Kuře na česneku, brambory, kompot (1.1) B
St
28.4.
Celerová s krutony (1.1,7,9)
1. Medajlónky z panenky, brambory, zeleninový salát (1.1) B
Čt
29.4.
Vývar s rýží a hráškem (9)
1. Krůtí maso v mrkvi, brambory (1.1) B
2. Bryndzové halušky (1.1,3,7)

30.4.
Rajská s tarhoňou (1.1,3,9)
1. Rybí filé na másle, míchané brambory, zeleninový salát (4,7) B
2. Masový nákyp s květákem, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.