e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
Z míchaných luštěnin (1.1,6,9)Hodnocení:
1. Francouzské brambory, zeleninový salát (3,7) B
2. Špagety s omáčkou z nivy (1.1,3,7)
Čt
2.10.
Zeleninová s jáhly (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Maďarský kuřecí perkelt, těstoviny penne (1.1,3,7) B

3.10.
Rajská s kuskusem (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Treska zapečená se sýrem, míchané brambory, zeleninový salát (4,7) B
2. Zahradnická sekaná z pohanky, mích, brambory, zeleninový salát (1.1,3,9)
Po
6.10.
Valašská kyselica (1.1,7,12)Hodnocení:
1. Šišky z bramborového těsta s cukrem, máslem a mákem (1.1,3,7) B
2. Kotlet na hořčici, bulgur, kompot (1.1)
Út
7.10.
Houbová (1.1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky na zelenině, hranolky (brambory) (1.1,10) B
St
8.10.
Z jarní zeleniny (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Králík na smetaně, houskový knedlík (1.1,3,7,9,10) B
2. Houbový kuba , kyselý okurek (1.1,3,12)
Čt
9.10.
Z červené čočky (1.1,9)Hodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B

10.10.
Řecká polévka (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Chilli con carne s krůtím masem, rýže dušená (1.1) B
2. Lasagne se špenátem a nivou (1.1,3,7)
Po
13.10.
Pohanková se žampióny (1.1, 9)Hodnocení:
1. Kuřecí na hamburský způsob, rýže dušená (1.1,7,9,10) B
Út
14.10.
Dýňová s krutony (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé po novohradsku, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,,4) B
2. Vepřové na celeru, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,9)
St
15.10.
Pórková s kapáním (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Masová směs po italsku se sýrem, špagety (1.1,3,7) B
2. Sýrový talíř se zeleninou, pečivo (1.1,3,7)
Čt
16.10.
Z bílých fazolí (1.1,9)Hodnocení:
1. Karbenátky pečené, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B

17.10.
Písmenková (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Vejce vařené, koprová omáčka, brambory vařené (1.1,3,7) B
2. Záhorácký závitek, brambory, zeleninový salát (1.1,12)
Po
20.10.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Kuřecí stroganov, těstoviny (1.1,3,7) B
Út
21.10.
Boršč (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Krupicová kaše s cukrem, máslem a kakaem (1.1,7)
2. Balenky z mletého masa se sýrem, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)B
St
22.10.
Z kysaného mléka (1.1,7)Hodnocení:
1. Hovězí na znojemský způsob, rýže dušená, zeleninový salát (1.1,10) B
2. Sójové nudličky s ratatoulem, rýže dušená (1.1,6,10)
Čt
23.10.
čočková (1.1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí křupeto, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B

24.10.
Česneková (1.1,9)Hodnocení:
1. Vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík (1.1,3,7,12) B
2. Knedlík s vejci, kys. okurek (1.1,3,7,12)
Po
27.10.
Kapustová (1.1) - PODZIMNÍ PRÁZDNINY - JEN DOSPĚLÍ
1. Kuře na způsob bažanta, rýže dušená, zeleninový salát (1.1)
St
29.10.
Selská (1.1,7,9) - PODZIMNÍ PRÁZDNINY - JEN DOSPĚLÍ
1. Valašské hnízdo, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,10)
Čt
30.10.
Hrachová polévka (1.1,9)
1. Smažený sýr, brambory vařené, zeleninový salát (1.1,3,7)
2. Kuřecí plněné sušenými rajčaty a sýrem, brambory, salát (1.1,7) B - ROZVOZ

31.10.
Kmínová se sýrovým kapáním (1.1,3,7,9)
1. Krůtí výpečky, špenát dušený, bramborový knedlík (1.1,3,7) B
Po
3.11.
Bramborová se sójou (1.1,6,9)
1. Těftěly z krůtího masa v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,9) B
Út
4.11.
Květáková polévka (1.1,3,7)
1. Burgr z lososa, hranolky (brambory), zeleninový salát (4,7) B
2. Vepřové na kmínu, dušená mrkev s hráškem, brambory (1.1)
St
5.11.
Zeleninová polévka (1.1,7,9)
1. Karlovarský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7) B
2. žampiónové ragů se špeclemi (1.1,7)
Čt
6.11.
Fazolová polévka (1.1
1. Kuřecí maso zap. se zakys. smetanou, mich, brambory, salát (7)

7.11.
Rychlá s vejci (3,9)
1. Žemlovka s jablky, cukrem a máslem (1.1,3,7)
2. Drůbeží maso na leču, bulgur (1.1,12)
Po
10.11.
1.
Út
11.11.
1.
St
12.11.
1.
Čt
13.11.
1.

14.11.
1.
Út
18.11.
1.
St
19.11.
1.
Čt
20.11.
1.

21.11.
1.
Po
24.11.
1.
Út
25.11.
1.
St
26.11.
1.
Čt
27.11.
1.

28.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.