e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
Zeleninová s ovesnými vločkami (1.1,4)Hodnocení:
1. Přírodní kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,) B
Út
2.9.
Bramborová se sójou (1.1,6,9)Hodnocení:
1. Boloňské špagety se sýrem (1.1,3,7) B
St
3.9.
Rajská s kapáním (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Kuře pečené, rýže dušená, zeleninový salát (1.1) B
Čt
4.9.
Hrachová polévka (1.1,9)Hodnocení:
1. Smažené rybí filé a rybí prsty, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,,4,7)

5.9.
Z vaječné jíšky (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7,12) B
Po
8.9.
Zeleninová (1.1,9)Hodnocení:
1. Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,,9) B
Út
9.9.
Gulášová polévka (1.1)Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1.1,3,7)
2. Záhorácký závitek, brambory, kompot (1.1,12) B
St
10.9.
Cizrnová s červenými fazolemi (1.1,9)Hodnocení:
1. Americký kotlet, brambory, zeleninový salát (1.1,10) B
2. Těstovinový salát s tuňákem (1.1,3,4,7)
Čt
11.9.
Kulajda (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Rizoto se sýrem, zeleninový salát (7) B

12.9.
Brokolicová (1.1,7)Hodnocení:
1. Kuřecí gyros, brambory, zeleninový salát (1.1) B
2. Fazolové lusky s anglickou slaninou, brambory, zeleninový salát
Po
15.9.
Česneková polévka (1.1)Hodnocení:
1. Krůtí výpečky, špenát dušený, bramborový knedlík (1.1,3,7) B
Út
16.9.
Hráškový krém (1.1,7)Hodnocení:
1. Tilápie na másle, zeleninový kuskus (1.1,4,7) B
2. Halušky se slaninou, salát z kysaného zelí (1.1,3,12)
St
17.9.
Minestrone (1.1,6,9)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky na kari, rýže dušená (1.1,7) B
2. Vaječná omeleta se zeleninou, brambory s máslem, salát (3,7)
Čt
18.9.
Z hlávkového zelí (1.1,7)
1. Vepřová panenka, brambory vařené, zeleninový salát (1.1) B

19.9.
Drůbeží s těstovinou (1.1,3,9)
1. Vejce vařené, čočka na kyselo, chléb, kys. okurek (1.1,3) B
2. Játra na slanině, rýže dušená, kyselý okurek (1.1,12)
Po
22.9.
Květáková polévka (1.1,3,7)
1. Kuřecí prso na znojemský způsob, rýže dušená, zeleninový salát (1.1,12) B
Út
23.9.
Pohanková se zeleninou (1.1,9)
1. Hovězí maso v mrkvi, brambory vařené (1.1) B
2. Rybí filé v těstíčku, brambory vařené, zeleninový salát (1.1,3,4.7)
St
24.9.
Vývar s játrovou rýží a nudlemi (1.1,3,9)
1. Švestkové knedlíky z bramb. těsta s cukrem, máslem a smetanou (1.1,3,7)B
2. Vepřový kotlet na rajčatech, těstoviny
Čt
25.9.
Fazolová polévka (1.1,9)
1. Holandský řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B

26.9.
Kmínová s vejci (1.1,3,9)
1. Krůta na paprice, houskový knedlík (1.1,3,7) B
2. Brambory zapečené s brokolicí a sýrem, kompot (3,7)
Po
29.9.
Bramborová se sýrem (1.1,7,9)
1. Krůtí prsa po cikánsku, rýže dušená (1.1,10) B
Út
30.9.
Z rybího filé (1.1,4,7,9)
1. Vepřenky s cibulí, brambory vařené, zeleninový salát (1.1,37,10) B
2. Zapečené papriky s jáhelnou směsí, brambory, zelenin. salát (3,7)
St
1.10.
Z míchaných luštěnin (1.1,6,9)
1. Francouzské brambory, zeleninový salát (3,7) B
2. Špagety s omáčkou z nivy (1.1,3,7)
Čt
2.10.
Zeleninová s jáhly (1.1,7,9)
1. Maďarský kuřecí perkelt, těstoviny penne (1.1,3,7) B

3.10.
Rajská s kuskusem (1.1,7,9)
1. Treska zapečená se sýrem, míchané brambory, zeleninový salát (4,7) B
2. Zahradnická sekaná s pohanky, mích, brambory, zeleninový salát (1.1,3,9)
Po
6.10.
1.
Út
7.10.
1.
St
8.10.
1.
Čt
9.10.
1.

10.10.
1.
Po
13.10.
1.
Út
14.10.
1.
St
15.10.
1.
Čt
16.10.
1.

17.10.
1.
Po
20.10.
1.
Út
21.10.
1.
St
22.10.
1.
Čt
23.10.
1.

24.10.
1.
Po
27.10.
1.
St
29.10.
1.
Čt
30.10.
1.

31.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.