e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Z bílých fazolí (1.1,9)Hodnocení:
1. Boloňské špagety se sýrem (1.1,3,7) B
St
3.4.
Kulajda (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Rybí filé zapečené s kečupem a ajvarem, mích.brambory, zel. salát (4) B
2. Vepřové na kmínu, dušená mrkev s hráškem, brambory (1.1)
Čt
4.4.
Špenátová polévka (3,7)Hodnocení:
1. Fondorský kuřecí plátek, rýže dušená, zeleninový salát (1.1) B
2. Halušky s bryndzou, salát z kysaného zelí (1.1,3,7)

5.4.
Francouzská polévka (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Bramborové knedlíky plněné uzeninou, kysané zelí (1.1,3,12) B
Po
8.4.
Vločková polévka (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Krůtí prso po cikánsku, rýže dušená (1.1,10,12) B
2. Brambory zapečené s rybím filé, kompot (3,4,7)
Út
9.4.
Písmenková (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Vejce vařené, koprová omáčka, brambory vařené (1.1,3,7) B
2. Kuřecí maso zapečené s broskví a sýrem, brambory, kompot (1.1,7)
St
10.4.
Hrachová polévka (9)Hodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B
Čt
11.4.
Kmínová s vejci (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Karlovarský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7) B
2. Rýžová kaše s cukrem, máslem a kakaem (7)

12.4.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Sekaná pečeně, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,3,7) B
Po
15.4.
Bramborová se sójou (1.1,6,9)Hodnocení:
1. Rizoto s masem, zeleninou a sýrem, zeleninový salát (7) B
Út
16.4.
Drůbeží se sýrovým kapaním (1.1,37,9)Hodnocení:
1. Krůtí maso v mrkvi, brambory (1.1) B
2. Tortily s kuřecím masem, zeleninou a salsou (1.1,7)
St
17.4.
Jahelná se zeleninou (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Hovězí na slanině, rýže dušená zeleninový salát (1.1) B
Čt
18.4.
Z míchaných luštěnin (1.1,6,9)Hodnocení:
1. Sekaný máslový telecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B
2. Brambory s cibulkou, podmáslí (7)

19.4.
Z kysaného zelí se smetanou (1.1,7,12)Hodnocení:
1. Kynuté knedlíky se zavařeninou, cukrem, máslem a zakys, smetanou (1.1,3,7)
2. Kuře na způsob bažanta, rýže dušená, kompot (1.1) B
Po
22.4.
Rychlá s vejci (3,9)
1. Drůbeží párky, hrachová kaše, chléb. kys. okurek (1.1) B
2. Brambory zapečené s brokolicí a sýrem, kompot (3,7)
Út
23.4.
Dýňový krém s krutony (1.1,7,9)
1. Americký kotlet, brambory, zeleninový salát (1.1,10) B
2. Těstovinový salát s tuňákem (1.1,3,4,7)
St
24.4.
Zeleninová s pohankou (1.1,9)
1. Kuřecí stroganov, rýže dušená (1.1,7) B
2. Čočkové ragů se špagetami a parmazánem (3,7)
Čt
25.4.
Květáková (1.1,3,7)
1. Smažené rybí filé a rybí prsty, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,4,7) B

26.4.
Krupicová (1.1,3,7,9)
1. Krůtí vrabec, špenát dušený, bramborový knedlík (1.1,3,7) B
Po
29.4.
Jarní zeleninová (1.1,9)
1. Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,9) B
Út
30.4.
Z červené čočky (1.1,9)
1. Kuřecí prso zapečené se sýrem, brambory, zeleninový salát (1,1,7) B
2. Mrkvový karbenátek se sýrem, brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)
Čt
2.5.
Frankfurtská zeleninová (1.1,6,9)
1. Bramborové šišky s cukrem, máslem a mákem (1.1,3,7) B
2. Kuřecí maso na hořčiči, rýže dušená, kompot (1.1,10)

3.5.
Česneková polévka (1.1)
1. Vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík (1.1,3,7,12) B
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.