e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.12.
Rajská s kapáním (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Přírodní vepřový kotlet, divoká rýže, zeleninový salát (1.1) B
2. Pohankové kasoto se sýrem (7)
Út
2.12.
Z jarní zeleniny (1.1,9)
1. Kuřecí maso zapečené se sýrem, brambory, zeleninový salát (1.1,7) B
2. Rajčata plněná kuskusem s nivou, brambory, zeleninový salát (1.1,7)
St
3.12.
Drůbeží s těatovinou (1.1,3,9)
1. Bramborové knedlíky s uzeninou, kysané zelí (1.1,3,7,12) B
Čt
4.12.
Špenátová s vejci (1.1,3,7)
1. Azu po tatarsku, těstoviny (1.1,3,7) B
2. Vaječná omeleta se sýrem, brambory, kompot (3,7)

5.12.
Hrachová polévka (1.1,9)
1. Smažené rybí filé a rybí prsty, bramborový salát (1.1,3,4,7,9,10) B
Po
8.12.
Řecká polévka (3,9)
1. Vejce vařené, čočka na kyselo, chléb, kys. okurek (1.1,3,12) B
2. Halušky s brynzou, salát z kysaného zelí (1.1,3,7,12)
Út
9.12.
Dýňový krém (1.1,7,9)
1. Kuřecí krokety se sýrem. bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7)
2. Zelenina vařená v páře, brambory s máslem, zeleninový salát (7)
St
10.12.
Cibulová se sýrem (1.1,7,9)
1. Kuřecí nudličky se zeleninou, rýže dušená (1.1,10) B
2. Kuskusový nákyp s ovocem (1.1,7)
Čt
11.12.
Z fazolových lusků (1.1,7)
1. Vepřová panenka, brambory, zeleninový salát (1.1,10) B

12.12.
Z vaječné jíšky (1.1,3,7,9)
1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík (1.1,3,7,9,10) B
Po
15.12.
1.
Út
16.12.
1.
St
17.12.
1.
Čt
18.12.
1.

19.12.
1.
Po
22.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.