e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.11.
Bramborová se sójou (1.1,6,9)Hodnocení:
1. Těftěly z krůtího masa v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,9) B
Út
4.11.
Květáková polévka (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Burgr z lososa, hranolky (brambory), zeleninový salát (4,7) B
2. Vepřové na kmínu, dušená mrkev s hráškem, brambory (1.1)
St
5.11.
Zeleninová polévka (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Karlovarský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7) B
2. žampiónové ragů se špeclemi (1.1,7)
Čt
6.11.
Fazolová polévka (1.1Hodnocení:
1. Kuřecí maso zap. se zakys. smetanou, mich, brambory, salát (7)

7.11.
Rychlá s vejci (3,9)Hodnocení:
1. Žemlovka s jablky, cukrem a máslem (1.1,3,7)
2. Drůbeží maso na leču, bulgur (1.1,12)
Po
10.11.
Kuřecí vývar s mušličkami (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, drůbeží párek, chléb, kys. okurek (1.1,12) B
2. Brokolice zapečená se sýrem, brambory vařené, kompot (3,7)
Út
11.11.
Cizrnová polévka s červenými fazolemi (9)
1. Přírodní kuřecí řízek, rýže dušená, zeleninový salát (1.1) B
St
12.11.
Rajská s tarhoňou (1.1,3,9)
1. Mrkvové karbanátky se sýrem, bramborové kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B
2. Domácí jitrnicový prejt, brambory vařené, zeleninový salát (1.1)
Čt
13.11.
Barevná s pohankou (1.1,9)
1. Vepřová panenka na hořčici, brambory, zeleninový salát (1.1,10) B

14.11.
Jahelná se zeleninou (1.1,9)
1. Kuře na paprice, těstoviny (1,1, 3,7) B
2. Rybí špíz, zeleninový kuskus (4,)
Út
18.11.
Hráškový krém (1.1,7)
1. Kuře pečené s grilovacím kořením, rýže dušená, zeleninový salát (1.1) B
2. Grilovaná zelenina, bylinková bageta (1.1,7)
St
19.11.
Z kysaného zelí se smetanou (1.1,7,12)
1. Sekaný máslový řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B
Čt
20.11.
Zeleninová s pohankou (1.1,9)
1. Maďarský vepřový perkelt, tarhoňa (1.1,7) B
2. Japonské rybí filé, brambory vařené (4,7)

21.11.
Čočková polévka (1.1,9)
1. Domácí buchty se zavařeninou (1.1,3,7)
2. Kuřecí maso zapečené se šlehačkou a pórkem, brambory, salát (7) B
Po
24.11.
1.
Út
25.11.
1.
St
26.11.
1.
Čt
27.11.
1.

28.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.