Den |
Nabídka |
Út 2.4. | Z bílých fazolí (1.1,9) | Hodnocení: | 1. Boloňské špagety se sýrem (1.1,3,7) B | |
|
St 3.4. | Kulajda (1.1,3,7) | Hodnocení: | 1. Rybí filé zapečené s kečupem a ajvarem, mích.brambory, zel. salát (4) B | | 2. Vepřové na kmínu, dušená mrkev s hráškem, brambory (1.1) | |
|
Čt 4.4. | Špenátová polévka (3,7) | Hodnocení: | 1. Fondorský kuřecí plátek, rýže dušená, zeleninový salát (1.1) B | | 2. Halušky s bryndzou, salát z kysaného zelí (1.1,3,7) | |
|
Pá 5.4. | Francouzská polévka (1.1,3,9) | Hodnocení: | 1. Bramborové knedlíky plněné uzeninou, kysané zelí (1.1,3,12) B | |
|
|
Po 8.4. | Vločková polévka (1.1,7,9) | Hodnocení: | 1. Krůtí prso po cikánsku, rýže dušená (1.1,10,12) B | | 2. Brambory zapečené s rybím filé, kompot (3,4,7) |
|
Út 9.4. | Písmenková (1.1,3,9) | Hodnocení: | 1. Vejce vařené, koprová omáčka, brambory vařené (1.1,3,7) B | | 2. Kuřecí maso zapečené s broskví a sýrem, brambory, kompot (1.1,7) | |
|
St 10.4. | Hrachová polévka (9) | Hodnocení: | 1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B | |
|
Čt 11.4. | Kmínová s vejci (1.1,3,9) | Hodnocení: | 1. Karlovarský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7) B | | 2. Rýžová kaše s cukrem, máslem a kakaem (7) | |
|
Pá 12.4. | Zeleninová s drožďovými knedlíčky (1.1,3,7,9) | Hodnocení: | 1. Sekaná pečeně, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,3,7) B | |
|
|
Po 15.4. | Bramborová se sójou (1.1,6,9) | Hodnocení: | 1. Rizoto s masem, zeleninou a sýrem, zeleninový salát (7) B | |
|
Út 16.4. | Drůbeží se sýrovým kapaním (1.1,37,9) | Hodnocení: | 1. Krůtí maso v mrkvi, brambory (1.1) B | 2. Tortily s kuřecím masem, zeleninou a salsou (1.1,7) | |
|
St 17.4. | Jahelná se zeleninou (1.1,3,7,9) | Hodnocení: | 1. Hovězí na slanině, rýže dušená zeleninový salát (1.1) B | |
|
Čt 18.4. | Z míchaných luštěnin (1.1,6,9) | Hodnocení: | 1. Sekaný máslový telecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B | | 2. Brambory s cibulkou, podmáslí (7) |
|
Pá 19.4. | Z kysaného zelí se smetanou (1.1,7,12) | Hodnocení: | 1. Kynuté knedlíky se zavařeninou, cukrem, máslem a zakys, smetanou (1.1,3,7) | | 2. Kuře na způsob bažanta, rýže dušená, kompot (1.1) B |
|
|
Po 22.4. | Rychlá s vejci (3,9) | 1. Drůbeží párky, hrachová kaše, chléb. kys. okurek (1.1) B | 2. Brambory zapečené s brokolicí a sýrem, kompot (3,7) |
|
Út 23.4. | Dýňový krém s krutony (1.1,7,9) | 1. Americký kotlet, brambory, zeleninový salát (1.1,10) B | 2. Těstovinový salát s tuňákem (1.1,3,4,7) |
|
St 24.4. | Zeleninová s pohankou (1.1,9) | 1. Kuřecí stroganov, rýže dušená (1.1,7) B | 2. Čočkové ragů se špagetami a parmazánem (3,7) |
|
Čt 25.4. | Květáková (1.1,3,7) | 1. Smažené rybí filé a rybí prsty, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,4,7) B |
|
Pá 26.4. | Krupicová (1.1,3,7,9) | 1. Krůtí vrabec, špenát dušený, bramborový knedlík (1.1,3,7) B |
|
|
Po 29.4. | Jarní zeleninová (1.1,9) | 1. Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,9) B |
|
Út 30.4. | Z červené čočky (1.1,9) | 1. Kuřecí prso zapečené se sýrem, brambory, zeleninový salát (1,1,7) B | 2. Mrkvový karbenátek se sýrem, brambory, zeleninový salát (1.1,3,7) |
|
Čt 2.5. | Frankfurtská zeleninová (1.1,6,9) | 1. Bramborové šišky s cukrem, máslem a mákem (1.1,3,7) B | 2. Kuřecí maso na hořčiči, rýže dušená, kompot (1.1,10) |
|
Pá 3.5. | Česneková polévka (1.1) | 1. Vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík (1.1,3,7,12) B |
|
|
Po 6.5. | |
Út 7.5. | |
Čt 9.5. | |
Pá 10.5. | |
|
Po 13.5. | |
Út 14.5. | |
St 15.5. | |
Čt 16.5. | |
Pá 17.5. | |
|
Po 20.5. | |
Út 21.5. | |
St 22.5. | |
Čt 23.5. | |
Pá 24.5. | |
|
Po 27.5. | |
Út 28.5. | |
St 29.5. | |
Čt 30.5. | |
Pá 31.5. | |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.