e-strava Jídelníček
ZŠ M.Kudeříkové
Havířov
[0077]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
ČESNEKOVÁ 7,9,1,3Hodnocení:
1. Přírodní rybí filé, vařený brambor, rajčatový salát, nápoj 1,4,3
2. Dušený špenát, vařené vejce, brambor 1,7,3
Po
5.5.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1,7,3,9Hodnocení:
1. Hrachová kaše, uzené maso, kyselý okurek, chléb, nápoj 1,7
2. Špagety carbonara, parmazán 1,3,7
Út
6.5.
FAZOLOVÁ 1/1Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky, sýrová omáčka, těstoviny 1,7,3
2. Bulgurové rizoto se zeleninou a tofu 7
St
7.5.
FRANKFURTSKÁ 1,9,7Hodnocení:
1. Pečený karbanátek, bramborová kaše, listový salát, nápoj 1,3,7
2. Žemlovka s tvarohem a jablky, mléčný nápoj 1,3,7

9.5.
VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,7,9
1. Vepřové na pepři, dušená rýže, nápoj, míchaný kompot 1,7
2. Francouzské brambory, kyselý okurek, nápoj 3,7
Po
12.5.
KUKUŘIČNÁ 1,7
1. Srbské rizoto, kyselý okurek, strouhaný sýr, nápoj 7
2. Kuskus se sušenými rajčaty a parmazánem, 7
Út
13.5.
HRSTKOVÁ 1,7
1. Kuře na paprice, těstoviny, nápoj, ovoce 1,7
2. Šopský salát, balkánský sýr, bageta 1,7
St
14.5.
ZELENINOVÁ S VEJCI 1,9,3,7
1. Moravský vrabec, kyselé zelí, bramborový knedlík, nápoj 1,7
2. Těstovinový salát s tuňákem (led. salát, cherry rajče, Lollo Rosso sal.) 1,7,4
Čt
15.5.
GULÁŠOVÁ 1,7
1. Krůtí na žampionech, bulgur, ovoce, nápoj 1,7
2. Gratinované brambory, dušená zelenina na másle 7

16.5.
VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,7,9
1. Tvarohové knedlíky s nugátovou náplní, cukr, máslo, mléčný nápoj 1,7
2. Zeleninové lasagně, nápoj 1,7
Po
19.5.
RAJČATOVÁ S TĚSTOVINOU 1,7,9
1. Čočka na kyselo, párek, chléb, kyselý okurek, nápoj 1,7
2. Penne s rajčaty , anglická slanina, bazalka 1,7
Út
20.5.
BRAMBOROVÁ 1,7
1. Vepřové kostky na slanině, dušená rýže, červená řepa, nápoj 1,7
2. Zapečené těstoviny se zeleninou, sýr, červená řepa 1,7,3
St
21.5.
VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 1,9,7
1. Kuřecí po cikánsku, bulgur, nápoj 1,7
2. Krupicová kaše s kakaem a máslem, mléčný nápoj 1,7
Čt
22.5.
BORŠČ 1,7,9
1. Obalovaná treska, štouchaný brambor se smetanou, kompot, nápoj 1,4,3,7
2. Zeleninový salát, grilovaný hermelín, dip, bageta 1,7

23.5.
HRACHOVÁ 1
1. Klopsy v rajčatové omáčce, těstoviny, nápoj 1,7,9
2. Koprová omáčka, brambor, vařené vejce 1,3,7
Po
26.5.
1.
2.
Út
27.5.
1.
2.
St
28.5.
1.
2.
Čt
29.5.
1.
2.

30.5.
1.
2.
Po
2.6.
1.
2.
Út
3.6.
1.
2.
St
4.6.
1.
2.
Čt
5.6.
1.
2.

6.6.
1.
2.
Po
9.6.
1.
2.
Út
10.6.
1.
2.
St
11.6.
1.
2.
Čt
12.6.
1.
2.

13.6.
1.
2.
Po
16.6.
1.
2.
Út
17.6.
1.
2.
St
18.6.
1.
2.
Čt
19.6.
1.
2.

20.6.
1.
2.
Po
23.6.
1.
2.
Út
24.6.
1.
2.
St
25.6.
1.
2.
Čt
26.6.
1.
2.

27.6.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.