Deň |
Ponuka |
Št 2.5. | KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. HAMBURSKÁ VEP. KÝTA, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | | 2. BROKOLICOVO-KVĚTÁKOVÝ NÁKYP,VAŘ. BRAMBOR MAŠTĚNÝ,KOMPOT 1,3,7,9 |
|
Pi 3.5. | ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ ŘÍZEK ,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9 | 2. VITAMÍNOVÝ SALÁT, PEČIVO 1,7,9 | |
|
|
Po 6.5. | HRACHOVÁ POLÉVKA S PÁRKEM 1,9 | Hodnotenie: | 1. VEPŘOVÁ PLEC NA HOUBÁCH,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,9 | 2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANIL.KRÉMEM,OVOCE,1,3,7 | |
|
Ut 7.5. | VÝVAR S DROBENÍM 1,9 | Hodnotenie: | 1. KUŘECÍ NUDLIČKY VE SMETANOVÉ OMÁČCE A BAZALCE,TĚSTOVINY 1,3.7,9 | | 2. OBALOVANÝ CELER,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT,ĎÁBELSKÁ OMÁČKA 1,3,7,10 |
|
Št 9.5. | RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽI 1,9 | 1. RYBÍ FILÉ NA MÁSLE A PÓRKU,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,4,7,9 | 2. KUSKUSOTO S ML.MASEM A ZELENINOU,SALÁT 1,9 |
|
Pi 10.5. | ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9 | 1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | 2. KUŘECÍ KOSTKY NA KARI,JÁHLOVÁ KAŠE,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,9,7 |
|
|
Po 13.5. | POLÉVKA KOZÍ BRADA /BÍLE HL.ZELÍ , MLÉKO/ 1,7,9 | 1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S ML. MASEM A ZELENINOU,SALÁT 1,3,7,9 | 2. OBALOVANÉ ŽAMPIÓNY, VAŘENÝ BRAMBOR,DIP,SALÁT 1,3,7 |
|
Ut 14.5. | MILIÓNOVÁ POLÉVKA /s krupicí a vejcem/1,3,9 | 1. KUŘECÍ ZÁVITEK S MOZZARELLOU A ŠUNKOU,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,7,9 | 2. CHINKALI S VEPŘ. MASEM /plněné těstoviny/ RAJČAT.PŘELIVEM S BAZAL. SYP.SÝREM 1,7 |
|
St 15.5. | POLÉVKA S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,9 | 1. VEPŘENKY S CIBULÍ,HOŘČICE,VAŘENÝ BRAMBOR,, SALÁT 1,3,9 | 2. CIZRNOVÝ SALÁT A TUŇÁKEM ,PEČIVO 1,3,7,9 |
|
Št 16.5. | POLÉVKA Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ S BRAMBOREM 1,7,9 | 1. VEPŘOVÁ KÝTA NA KMÍNĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | 2. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, SALÁT Z ČER.ŘEPY 1,3,7,9 |
|
Pi 17.5. | CIZRNOVÁ POLÉVKA 1,9 | 1. PERKELT Z KUŘECÍHO MASA, TĚSTOVINY 1,3,9 | 2. HONZOVY BUCHTY PLNĚNÉ MARMELÁDOU, MLÉKO 1,3,7 |
|
|
Po 20.5. | |
Ut 21.5. | |
St 22.5. | |
Št 23.5. | |
Pi 24.5. | |
|
Po 27.5. | |
Ut 28.5. | |
St 29.5. | |
Št 30.5. | |
Pi 31.5. | |