e-strava Jedálny lístok
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Deň Ponuka
Po
1.12.
Slepičí vývar s drobením/1,3,9/Hodnotenie:
1. Vepřové výpečky, dušená kapusta, vařený brambor/1/
2. Bulgur po italsku s rajčaty sypaný sýrem parmazánového typu/1,7/
Ut
2.12.
Pohanková se zeleninou/7,9/Hodnotenie:
1. Kuřecí plátek na paprice, těstoviny,ovoce/1,7/
2. Jáhlový nákyp s hruškami, bílá káva, ovoce /3,7/
St
3.12.
Čočková/1/Hodnotenie:
1. Štěpánská hovězí pečeně, rýže, okurkový salát/1,3,7/
2. Losos na bylinkovém másle, vařený brambor, rajčatový salát /4,7/
Št
4.12.
Mrkvová s krutóny /1,7/Hodnotenie:
1. Vepřová kýta protýkaná zeleninou, bramborovo- dyňová kaše, míchaný salát /1,7,9/
2. Špenátové palačinky plněné bryndzou, sýr, zeleninová přízdoba/1,3,7/
Pi
5.12.
Zelná/1/Hodnotenie:
1. Krůtí nudličky na bazalce, tarhoňa, biscuit/1,3,7/
2. Bramborový guláš, chléb, biscuit/1/
Po
8.12.
Hrstková/1/Hodnotenie:
1. Rybí filé po řecku s pórkem, vařený brambor, ovoce/4,7/
2. Zapečený květák se sýrem, zeleninová přízdoba,slunečnicový chléb/1,3,7/
Ut
9.12.
Hovězí s těstovinou /1,3,9/Hodnotenie:
1. Hovězí plátek, žampiónová omáčka,vícezrnný knedlík /1,3,7/
2. Zeleninové placičky,vařený brambor, dip,rajčatový salát/1,3,7,9/
St
10.12.
Krupicová s vejci/1,3/Hodnotenie:
1. Vepřová kýta po selsku, rýže s kari, okurkový salát/1,9/
2. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly, kakao, ovoce/1,3,7/
Št
11.12.
Vločková se zeleninou/1,3,9/Hodnotenie:
1. Záhorácký závitek, bramborový knedlík,ovoce/ 1,3.7/
2. Tagliatelle s rajčatovo-bazalkovým přelivem, ovoce /1,3/
Pi
12.12.
Bramborová s houbami/1,9/Hodnotenie:
1. Kuřecí plátek na česneku, kuskus, salát z pekingského zelí/1/
2. Teplý chalupářský salát/těstoviny, hl. zelí, slanina/ /1/
Po
15.12.
Drožďová se smaženým hráškem/1,3,9/Hodnotenie:
1. Klopsy v rajské omáčka, těstovina, ovoce/1,3,7/
2. Čočka na kyselo, vejce, chléb, kyselý okurek,ovoce/1,3/
Ut
16.12.
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky/1,3,7,9/Hodnotenie:
1. Kuřecí nudličky na indický způsob, rýže, salát/1,7/
2. Pohankové rizoto se zeleninou sypané sýrem, salát /7,9/
St
17.12.
Zeleninová s jáhlami/1,9/Hodnotenie:
1. Vepřový řízek, vařený branbor, salát/1,3,7/
2. Losos na zeleninovém lůžku, banketka/ 1,3,4,9/
Št
18.12.
Risi-bisi/9/
1. Hovězí na divoko, kynutý knedlík, ovoce /1,3,7/
2. Dvojka oběd není
Pi
19.12.
Česneková s vejci/3/
1. Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, salát/1,7/
2. Dvojka oběd není
Po
5.1.
Zeleninová s pohankou /1,3,9/
1. Vepřová roláda, bramborová kaše, salát /1,3,7,9/
2. Bulgur po italsku, sýr parmazánového typu, salát /1,7/
Ut
6.1.
Čočková /1,9/
1. Hovězí plátek, znojemská omáčka, dušená rýže, salát /1,3,7,10/
2. Buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce /1,3,7/
St
7.1.
Špenátová /1,3,7/
1. Krůtí nudličky, sýrová omáčka, těstovina, biscuit /1,3,7/
2. Jitrnicový prejt, kyselé zelí, vařený brambor, biscuit /1/
Št
8.1.
Slepičí vývar s těstovinou /1,3,9/
1. Maďarský (vepřový) guláš,kynutý knedlík, ovoce /1,3,7/
2. Kapie plněná kuskusem a mozzarellou, zeleninová přízdoba, pečivo , ovoce /1,7/
Pi
9.1.
Kozí brada /1,7/
1. Obalované rybí prsty, vařený brambor, salát /1,3,4,7/
2. Zapékané těstoviny, salát /1,3,7/
Po
12.1.
1.
2.
Ut
13.1.
1.
2.
St
14.1.
1.
2.
Št
15.1.
1.
2.
Pi
16.1.
1.
2.
Po
19.1.
1.
2.
Ut
20.1.
1.
2.
St
21.1.
1.
2.
Št
22.1.
1.
2.
Pi
23.1.
1.
2.
Po
26.1.
1.
2.
Ut
27.1.
1.
2.
St
28.1.
1.
2.
Št
29.1.
1.
2.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno