e-strava Menu
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,7,9Rating:
1. HRACHOVÁ KAŠE,DIETNÍ PÁREK,KYSANÉ ZELÍ,CHLÉB 1,3,7
2. HOUBOVÝ KUBA,KYSELÝ OKUREK 1,3,9
Wed
3.4.
POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU 1,3,7,9Rating:
1. HOLANDSKÝ ŘÍZEK,BRAMBORY,SALÁT 1,3,7
2. NUDLE S MÁKEM A CUKREM,MÁSLO,OVOCE 1,3,7
Thu
4.4.
POLÉVKA MRKVOVÁ KRÉMOVÁ 1,7Rating:
1. KUŘECÍ STEHNO NA ČESNEKU A MÁSLE ,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,7
2. ZELENINOVÝ NÁKYP S MOZARELLOU,BRAMBORY MAŠTĚNÉ MÁSLEM,SALÁT 1,3,7
Fri
5.4.
POLÉVKA ITALSKÁ S TĚSTOVINOU A SÝREM 1,3,7Rating:
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S MLETÝM MASEM A ZELENINOU,SALÁT Z ČER.ŘEPY 1,3,7,9
2. PEČENÁ RYBA NA ZELENINOVÉM LŮŽKU,PEČIVO 1,3,4,7
Mon
8.4.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9Rating:
1. VEPŘOVÉ KOSTKY,DUŠENÁ MRKEV,VAŘENÝ BRAMBOR 1,9
2. HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍM A VÝPEČKY Z UZ.BOKU 1,9
Tue
9.4.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,9Rating:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE,TĚSTOVINY 1,3,7,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY 1,3,7
Wed
10.4.
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3.9Rating:
1. KLOPSY V RAJSKÉ OMÁČCE,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK ,VAŘENÝ BRAMBOR,DIP,MÍCHANÝ SALÁT 1,7,9
Thu
11.4.
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA 1,7,9Rating:
1. VEP.ZÁVITEK ALA ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK,DUŠENÁ RÝŽE,MRKVOVÝ SALÁT 1,3,9
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU 1,3,7
Fri
12.4.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S POHANKOU 1,9Rating:
1. SELSKÁ VEP. PEČENĚ,HLÁVKOVÉ ZELÍ DUŠENÉ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. RYBÍ FILÉ PEČENÉ NA MÁSLE A KMÍNĚ,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT 1,4,7,9
Mon
15.4.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,7,9Rating:
1. KUŘECÍ MARINOVANÝ PLÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,3,9
2.
Thu
18.4.
VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY A TĚSTOVINOU 1,3,9Rating:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA PAPRICE A SMETANĚ,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. FAZOLOVÝ VEP. GULÁŠ,CHLÉB, 1,9
Fri
19.4.
POLÉVKA ZELŇAČKA 1,7,9Rating:
1. VEPŘOVÝ PŘÍRODNÍ PLÁTEK,DUŠENÁ RÝŽE S POHANKOU,SALÁT 1,9,10
2. KYNUTÉ KNEDLÍKY S POVIDLY NA PÁŘE,SYPANÉ CUKREM A POLÉVANÉ MÁSLEM 1,3,7
Mon
22.4.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9Rating:
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9
2. RYBÍ FILÉ OBALOVANÉ,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,3,4,9
Tue
23.4.
KAPUSTOVÁ POLÉVKA 1,9Rating:
1. HOVĚZÍ PLÁTEK NA DIVOKO,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KUŘECÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE,BRAMBORÁČKY 1,9
Wed
24.4.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S JÁHLEMI 1,3,9Rating:
1. ČOČKA NA KYSELO,PÁREK,CHLÉB,KYS.OKUREK 1,3,9
2. VEPŘOVÁ ROLÁDA,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,7,9
Thu
25.4.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9
1. KUŘECÍ KOSTKY NA ZELENINĚ,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,9
2. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM,SYP.CUKREM A POLÉVANÉ MÁSLEM,OVOCE1,3,7
Fri
26.4.
RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA,VAŘENÝ BRAMBOR,VAŘ.VEJCE 1,3,7,9
2. PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS,BULGUR,SALÁT 1,3,9
Mon
29.4.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,9
1. VEPŘOVÝ GULÁŠ,TĚSTOVINY 1,3,9
2. RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM, POLÉVANÝ MÁSLEM A SYPANÝ CUKREM 1,3,7
Tue
30.4.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 1,9
1. KUŘECÍ STEHNO PEČENÉ NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9
2. PALAČINKY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM, SYPANÉ SÝREM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Thu
2.5.
KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. HAMBURSKÁ VEP. KÝTA, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. BROKOLICOVO-KVĚTÁKOVÝ NÁKYP,VAŘ. BRAMBOR MAŠTĚNÝ,KOMPOT 1,3,7,9
Fri
3.5.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9
1. KUŘECÍ ŘÍZEK ,VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. VITAMÍNOVÝ SALÁT, PEČIVO 1,7,9
Mon
6.5.
1.
2.
Tue
7.5.
1.
2.
Thu
9.5.
1.
2.
Fri
10.5.
1.
2.
Mon
13.5.
1.
2.
Tue
14.5.
1.
2.
Wed
15.5.
1.
2.
Thu
16.5.
1.
2.
Fri
17.5.
1.
2.
Mon
20.5.
1.
2.
Tue
21.5.
1.
2.
Wed
22.5.
1.
2.
Thu
23.5.
1.
2.
Fri
24.5.
1.
2.
Mon
27.5.
1.
2.
Tue
28.5.
1.
2.
Wed
29.5.
1.
2.
Thu
30.5.
1.
2.
Fri
31.5.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available