e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.10.
Rychlá polévka s těstovinou 1,3,9Hodnocení:
1. Vepř.kotlet na celeru,br.kaše,salát z červené řepy s jablkem/kompot 1,7Ušlo to
2. Jáhlový nákyp s jablky,mléko 1,3,7Dobré
St
2.10.
Květáková polévka s vločkami 1,7,9Hodnocení:
1. Hovězí guláš s cibulí,houskový knedlík nebo těstoviny 1,3,7,9Dobré
2. Kuřecí karneval (kuř.játra,rajče,slanina),opékaný brambor,tatarka 1,3,7,9Lepší
Čt
3.10.
Mrkvová polévka s krutóny 1,9Hodnocení:
1. Pražský vep.závitek (vaječina s hráškem), dušená rýže,salát 1,3,9Dobré
2. Palačinka plněná špenátem sypaná sýrem,zeleninová přízdoba 1,3,7,9Dobré

4.10.
Čočková polévka 1,9Hodnocení:
1. Vepřové kostky na pórku,těstoviny 1,3,9Dobré
2. Zapečená brokolice s mozzarellou,zeleninová přízdoba,slun.chléb 1,3,7,9Skvělé
Po
7.10.
Kmínová polévka s kapáním 1,3,9Hodnocení:
1. Vepřové výpečky ,dušený špenát,bram.knedlík n.vař.brambor 1,3,9Dobré
2. Letní zeleninový salát (mix salátů,vař.vejce),pečivo 1,3Skvělé
Út
8.10.
Bramborová polévka s houbami 1,9Hodnocení:
1. Kuře na paprice,houskový knedlík n.těstoviny,ovoce 1,3,7,9Lepší
2. Rybí nugetky,vařený brambor,salát 1,4Skvělé
St
9.10.
Hovězí vývar s nudllemi 1,3,9Hodnocení:
1. Záhorácký závitek (vepř.závitek plněný kys.zelím) br.kaše,salát 1,7,9Dobré
2. Fazolový guláš,chléb 1,9Lepší
Čt
10.10.
Kapustová polévka s bramborem 1,9Hodnocení:
1. Hovězí znojemské kostky,dušená rýže,salát 1,9Dobré
2. Selský špíz,vařený brambor,dip 1,7,9Lepší

11.10.
Zeleninová polévka s pohankou 1,9Hodnocení:
1. Kuřecí pikantní nudličky,těstoviny,salát 1,9
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem,ovoce 1,3,7Lepší
Po
14.10.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi 1,3,9Hodnocení:
1. Kuřecí n.vepřový řízek,bram.kaše n. vař.brambor,okurkový salát výběr 1,3,7Lepší
Út
15.10.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9Hodnocení:
1. Klopsy v rajské omáčce,houskový knedlík n. těstoviny 1,3,7,9Dobré
2. Ďábelská směs (masová směs s játrou),bulgur,salát 1,9
St
16.10.
Vločková polévka 1,9Hodnocení:
1. Vepřové kostky na žampiónech,dušená rýže,salát 1,9Dobré
2. Francouzské brambory,kyselý okurek 1,3,7,9Lepší
Čt
17.10.
Miliónová polévka 1,3,9Hodnocení:
1. Selská vep.pečeně,kysané zelí,halušky n.vařený brambor 1,9Dobré
2. Zeleninové kuskusoto sypané sýrem,salát 1,9Dobré

18.10.
Polévka z červených fazolí 1,9
1. Ryba s bylinkovým máslem,vařený brambor,salát 1,4,7,9
2. Rýžový nákyp s meruňkami,ovoce 1,7,3
Po
21.10.
Polévka risi-bisi 1,3,9
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem,zeleninová přízdoba 1,7,9
2. Obalované žampióny,vařený brambor,jogurtový dip,salát 1,3,7
Út
22.10.
Zeleninová polévka 1,9
1. Kuřecí stehno na másle,dušená rýže s hráškem a kukuřicí,salát 1,7,9
2. Dušená mrkev,vařený brambor,sázená vejce 1,3,9
St
23.10.
Polévka brokolicový krém 1,7,9
1. Kotleta marinovaná v medu,bramborová kaše,salát 1,7,9
2. Papriky plněné jahlemi a mozzarellou,zeleninová přízdoba,slun.chléb 1,7
Čt
24.10.
Polévka z kysaného zelí 1,9
1. Debrecínská vep.kýta,houskový knedlík n.těstoviny 1,7,9
2. Losos na másle a zeleninovém lůžku,banketky 1,4,11

25.10.
Hrstková polévka 1,9
1. Krutí medailonky s bazalkou a smet.přelivem,vařený brambor,salát 1,7,9
2. Žemlovka s jablky,mléko,ovoce 1,3,7
Čt
31.10.
1.
2.

1.11.
1.
2.
Po
4.11.
1.
2.
Út
5.11.
1.
2.
St
6.11.
1.
2.
Čt
7.11.
1.
2.

8.11.
1.
2.
Po
11.11.
1.
2.
Út
12.11.
1.
2.
St
13.11.
1.
2.
Čt
14.11.
1.
2.

15.11.
1.
2.
Po
18.11.
1.
2.
Út
19.11.
1.
2.
St
20.11.
1.
2.
Čt
21.11.
1.
2.

22.11.
1.
2.
Po
25.11.
1.
2.
Út
26.11.
1.
2.
St
27.11.
1.
2.
Čt
28.11.
1.
2.

29.11.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.