e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.1.
BROKOLICOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,9Hodnocení:
1. PŘÍRODNÍ VEP.PLÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE. KOMPOT, 1,7,9Dobré
Út
5.1.
MILIÓNOVÁ POLÉVKA (KRUPICOVÁ S VEJCI) 1,3,9
1. HOVĚZÍ NUDLIČKY SE ŽAMPIÓNY,DUŠENÁ RÝŽE, LEDOVÝ SALÁT 1,9
St
6.1.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,9
1. SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA 1,7,9
Čt
7.1.
DRŮBEŽÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. KUŘECÍ MASO SE SMET.OMÁČKOU S MED.ČESNEKEM,ŠPECLE 1,7,9

8.1.
JÁHLOVÁ POLÉVKA 1,9
1. PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY SYPANÉ CIBULKOU. KYSANÉ ZELÍ 1,3,9
Po
11.1.
Česneková polévka s bulgurem 1,3,9
1. Kuřecí špíz,vařený brambor,jogurtový dip,salát 1,3,7,9
Út
12.1.
Zeleninová polévka s pohankou 1,9
1. Vepřové závitky na smetaně,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
St
13.1.
Drožďová polévka s těstovinou 1,7,9
1. Hovězí plátek na celeru,dušená rýže,salát 1,9
Čt
14.1.
Rajčatová polévka s vločkami 1,9
1. Obalované rybí filé,vařený brambor,meruňkový kompot 1,3,7,4

15.1.
Bramborová polévka 1,9
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem,zel.přízdoba,van.pudink s ovocem 1,7,9
Po
18.1.
Fazolová polévka 1,9
1. Pečené kuřecí stehno na másle,vařený brambor,rajčatový salát 1,7,9
Út
19.1.
Rychlá polévka s těstovinou 1,3,9
1. Segedínský guláš,houskový knedlík kynutý,ovoce 1,3,7,9
St
20.1.
Polévka Kozí brada (z hlávkového zelí s bramborem) 1,7,9
1. Kuřecí čínské nudličky,bulgur,okurkový salát 1,9
Čt
21.1.
Frankfurtská polévka 1,9
1. Holandský řízek,bramborová kaše,mrkvový salát s jablkem 1,3,7,9

22.1.
Kmínová polévka s kapáním 1,3,9
1. Hovězí znojemská pečeně,dušená rýže,ledový salát 1,9
Po
25.1.
Hovězí vývar se strouháním 1,3,9
1. Hamburská vep.kýta,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
Út
26.1.
Čočková polévka 1,9
1. Kuřecí závitek plněný šunkou a mozzarellou,dušená rýže,salát 1,7,9
St
27.1.
Polévka kulajda 1,7,9,3
1. Medvědí tlapy (marin.vep.maso),šťouch.brambor,dvojí zel.salát 1,3,9
Čt
28.1.
Špenátová polévka s bramborem 1,3,7,9
1. Zapékané těstoviny s uz.masem a brokolicí,mích.salát,bavor.vdolek 1,3,7
Po
1.2.
1.
Út
2.2.
1.
St
3.2.
1.
Čt
4.2.
1.

5.2.
1.
Po
8.2.
1.
Út
9.2.
1.
St
10.2.
1.
Čt
11.2.
1.

12.2.
1.
Po
15.2.
1.
Út
16.2.
1.
St
17.2.
1.
Čt
18.2.
1.

19.2.
1.
Po
22.2.
1.
Út
23.2.
1.
St
24.2.
1.
Čt
25.2.
1.

26.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.