e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
6.4.
Zeleninová polévka s pohankou 1,9
1. Plněné bramborové knedlíky uzeninou,kysané zelí 1,3,9
St
7.4.
Špenátová polévka s bramborem 1,3,9,7
1. Vepřový plátek na žampiónech,dušená rýže,salát 1,9
Čt
8.4.
Slepičí vývar s drobením 1,3,9Hodnocení:
1. Hovězí guláš s cibulí,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9

9.4.
Hrstková polévka 1,9
1. Pivrnec z kuř.masa,vařený brambor,tatarka,salát 1,7,9,3
Po
12.4.
Krupicová polévka s vejci 1,3,9
1. Vepřové výpečky,dušený špenát,brambor.knedlík 1,7,9
Út
13.4.
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky 1,3,9Hodnocení:
1. Kuřecí řízek,bramborová kaše,salát 1,3,7,9
St
14.4.
Bramborová polévka 1,9
1. Vepřová kýta na paprice,těstoviny 1,7,9
Čt
15.4.
Gulášová polévka 1,9
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem,ovoce 1,3,7

16.4.
Vločková polévka 1,3,9
1. Selská vep.pečeně,hlávkové zelí,houskový knedlík 1,3,7,9
Po
19.4.
Hrachová polévka 1,9
1. Rybí filé na másle a kmíně,vařený brambor,salát 1,4,7
Út
20.4.
Slepičí vývar s drobením 1,3,9
1. Špagety s boloňskou omáčkou sypané sýrem,ovoce 1,3,9
St
21.4.
Rychlá polévka s těstovinou 1,3,9
1. Kuřecí závitek s mozzar.,šunkou a paprikou,duš.rýže,salát/kompot 1,7,9
Čt
22.4.
Květáková polévka 1,3,7,9
1. Vepřová kýta po myslivecku,halušky,salát ze ster.zelí 1,3,9

23.4.
Podmáslová polévka s koprem
1. Hovězí kostky na zelenině,bramb.kaše,salát z červené řepy s jablky 1,3,7,9
Po
26.4.
1.
Út
27.4.
1.
St
28.4.
1.
Čt
29.4.
1.

30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.