e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
6.1.
Bramborová polévka s houbami 1,9Hodnocení:
1. Přírodní vepř.kotlet,dušená rýže,salát 1,9Lepší
2. Bramboráčky,výpečky z uzen.boku,zak.smetana,sypané sýrem,zel.přízdoba 1,7
Út
7.1.
Zeleninová polévka 1,9Hodnocení:
1. Medvědí tlapy(marin.kuřecí maso),šťouchaný brambor,salát 1,3,9Lepší
2. Zapečená brokolice s nivou,pečivo,zeleninová přízdoba 1,3,7,9
St
8.1.
Polévka kozí brada (hlávkové zelí,smetana) 1,7,9Hodnocení:
1. Boloňské špagety sypané sýrem,ovoce 1,7,9Dobré
2. Bavorské vdolky s povidly a tvarohem,ovoce 1,3,7Skvělé
Čt
9.1.
Hovězí vývar s drobením 1,3,9Hodnocení:
1. Kuřecí stehno pečené na celeru,bramborová kaše,salát 1,7,9Dobré
2. Zeleninový kuskus se sušenými rajčaty a olivami,kompot 74,9Nechutnalo

10.1.
Kmínová polévka s houskou 1,3,9
1. Hovězí pastýřské maso (žampióny,smetana) ,těstovi ny,salát 1,7,9
2. Jelítka,jitrnice,kysané zelí,vařený brambor 1,9
Po
13.1.
Krupicová polévka s vejci 1,3,9Hodnocení:
1. Hamburská vepřová kýta,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9Skvělé
2. Papriky plněné jáhlemi,pečivo,hlávkový salát 1,3,9
Út
14.1.
Drožďová polévka s těstovinou 1,7,9Hodnocení:
1. Čočka na kyselo,dietní párečky,chléb,kys.okurek,mléčný dezert 1,3,7,9Dobré
2. Ražničí z kuř.masa s ananasem.vařený brambor,ďáb.omáčka,mléčný dezert 1,3,7,9Skvělé
St
15.1.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9Hodnocení:
1. Husarský závitek (závitek plněný mletým masem),dušená rýže,salát 1,7,9Lepší
2. Obalovaný květák,vařený brambor,salát 1,3,7Lepší
Čt
16.1.
Rajská polévka s kapáním 1,3,9Hodnocení:
1. Ryba na másle a kmíně,vařený brambor,salát 1,4,7,9Lepší
2. Slovenské halušky s bryndzou a slan.výpečky 1,3,7Lepší

17.1.
Frankfurtská polévka
1. Kuřecí nudličky se zeleninou,těstoviny,salát 1,3,9
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem,ovoce 1,3,7
Po
20.1.
Hovězí vývar s těstovinou 1,3,9Hodnocení:
1. Segedínský guláš,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9Dobré
2. Bulgurové rizoto se zeleninou sypané sýrem,salát 1,7,9Lepší
Út
21.1.
Kapustová polévka s vločkami 1,3,9Hodnocení:
1. Vepř.karbanátek,bramborová kaše,salátDobré
2. Chilli con carne,chléb 1,9Dobré
St
22.1.
Polévka z fazolových lusků se smetanou 1,7,9Hodnocení:
1. Kuřecí plátek na žampiónech,dušená rýže,salát 1,9Lepší
2. Nudle s mákem polévané máslem,ovoce 1,7Dobré
Čt
23.1.
Zeleninová polévka 1,9Hodnocení:
1. Vepř.výpečky,dušený špenát,bramborové špalíky 1,7,9Lepší
2. Krutí játra na bazalce,vařený brambor,salát 1,9

24.1.
Polévka risi bisi 1,9
1. Hovězí vařené,rajská omáčka,těstoviny 1,9
2. Francouzské brambory,salát z kys.zelí s mrkví a křenem 1,3,7,9
Po
27.1.
Bramborová polévka s houbami 1,9Hodnocení:
1. Selská vep.pečeně,hlávkové zelí,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9Nechutnalo
2. Ryba s brokolicí a sýrem,vařený brambor,salát 1,4
Út
28.1.
Mrkvová krémová s krutóny 1,9Hodnocení:
1. Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a mozarellou,duš.rýže syp.pažitkou,salát 1,7Lepší
2. Cizrnový salát s tuňákem,zeleninová přízdoba,slunečnicový chléb 1,7Lepší
St
29.1.
Zeleninová polévka s pohankou 1,9Hodnocení:
1. Koprová omáčka,vař.vejce,vařený brambor,ovoce 1,3,7,9
2. Pikantní vep.nudličky,kuskus,salátSkvělé
Čt
30.1.
Hrstková polévka 1,9
1. Kuřecí stripsy,vařený brambor maštěný,okurkový salát 1,7,9
Po
3.2.
Květáková polévka 1,7,9
1. Boloňské špagety,sypané sýrem 1,7,9
2. Obalovaný celer,vařený brambor,dip,salát 1,3,7
Út
4.2.
Slepičí vývar s těstovinou 1,9
1. Kuřecí plátek na kořenové zelenině,dušená rýže,salát 1,9
2. Žemlovka s jablky,ochucené mléko 1,3,7
St
5.2.
Zelňačka 1,9
1. Debrecínská vepřová plec,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Chalupářský salát (hl.zelí,uz.bok),kompot 1,9
Čt
6.2.
Hovězí polévka s drobením 1,3,9
1. Vep.kotleta na medu,bramborová kaše,salát 1,7,9
2. Brokolicový nákyp s mozarellou,pečivo,zeleninová přízdoba 1,7,3,9

7.2.
Čočková polévka 1,9
1. Kuře pečené na másle,dušená rýže s pohankou,salát 1,9,7
2. Dušená mrkev,vařený brambor,sázené vejce,ovoce 1,3,9
Po
10.2.
1.
2.
Út
11.2.
1.
2.
St
12.2.
1.
2.
Čt
13.2.
1.
2.

14.2.
1.
2.
Po
17.2.
1.
2.
Út
18.2.
1.
2.
St
19.2.
1.
2.
Čt
20.2.
1.
2.

21.2.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.