e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCEM 1,3,9Hodnocení:
1. HRACHOVÁ KAŠE, PÁREK, CHLÉB, KYS.OKUREK 1,9
2. LOVECKÝ KUŘECÍ PLÁTEK, TĚSTOVINA, SALÁT 1,9
Po
4.3.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY 1,3,7,9
2. HONZOVY BUCHTY S MARMELÁDOU 1,3,7
Út
5.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnocení:
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KUSKUSOTO S ČOČKOU,KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU, SALÁT 1,9
St
6.3.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9
2. CIGÁNSKÉ HALUŠKY(bram.těsto s tvarohem a koprem)ZAK.SMETANA,VÝP.Z UZ.BOKU 1,7,9
Čt
7.3.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,9Hodnocení:
1. KAPUSTOVÝ VEP. KARBENÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ MÁSLEM, SALÁT 1,3,7,9
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM 1,3,7,9

8.3.
POLÉVKA MILIÓNOVÁ (krupicová s vejcem) 1,3,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÝ PLÁTEK NA CELERU,BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, SALÁT Z ČER. ŘEPY 1,9,10
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1,9
Po
11.3.
POLÉVKA KOZÍ BRADA 1,7,9Hodnocení:
1. MARINOVANÝ KUŘECÍ PLÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,3,9
2. JÁHLOVÝ NÁKYP S OVOCEM 1,3,7
Út
12.3.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9Hodnocení:
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,3,9
2. RYBÍ FILÉ NA PÓRKU,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ, SALÁT 1,7,4,9
St
13.3.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ ZÁVITEK (MOZZARELLA, SUŠ. RAJČE. KUKUŘICE),DUŠENÁ RÝŽE. SALÁT 1,7,9
2. ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, KYS. OKUREK, CHLÉB 1,3,9
Čt
14.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9Hodnocení:
1. HOVĚZÍ NA DIVOKO,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KARNEVAL S KRUTÍ JÁTRY(SHERY RAJČE, UZ. BOK),BRAMBOROVÉ PLACIČKY 1,9

15.3.
RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnocení:
1. KOPROVÁ OMÁČKA,VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÝ BRAMBOR 1,3,7,9
2. MEDOVÁ KOTLETA,BULGUR, KOMPOT 1,9
Po
18.3.
Hrstková 1,9Hodnocení:
1. Přírodní vepřová kýta,dušená rýže,okurkový salát 1,9,10
2. Buchtičky s krémem 1,3,7
Út
19.3.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky a těstovinou 1,3,9
1. Kuřecí řízek,bramborová kaše,mrkvový salát 1,3,7,9
2. Papriky plněné kuskusem a mozarellou,pečivo 1,7
St
20.3.
Česneková s kroupami 1,3,9
1. Debrecínský guláš,kynutý knedlík 1,9,7,3
2. Brokolicový nákyp,brambory maštěné máslem,kompot 1,3,7,9
Čt
21.3.
Květáková 1,3
1. Vepř.nudličky na zelenině,rýže s pohankou,salát z červ.řepy 1,3,9
2. Prejty,zelí,brambor 1,3,7,9

22.3.
Zeleninová s jáhlami 1,9
1. Kuřecí kostky na bazalce,těstoviny,salát 1,3,9
2. Bramborové knedlíky plněné uzeninou,špenát,cibulka 1,3,7
Po
25.3.
POLÉVKA Z BÍLÝCH FAZOLÍ 1,7,9
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA HOUBÁCH,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,9,10
2. TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S OVOCNÝM PŘELIVEM,MÁSLO,CUKR 1,3,7
Út
26.3.
POLÉVKA S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKYA TĚSTOVINOU 1,3,9
1. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ OMÁČKA,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9,10
2. RYBÍ PRSTY,BRAMBORY,TATARSKÁ OMÁČKA,SALÁT 1,3,4,7
St
27.3.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S DROBENÍM 1,3,9
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA RAJČATECH,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,7
2. VITAMÍNOVÝ SALÁT,PEČIVO /KYS.ZELÍ,UZENINA/ 7,9,10
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.