Den |
Nabídka |
Pá 1.3. | KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCEM 1,3,9 | Hodnocení: | 1. HRACHOVÁ KAŠE, PÁREK, CHLÉB, KYS.OKUREK 1,9 | | 2. LOVECKÝ KUŘECÍ PLÁTEK, TĚSTOVINA, SALÁT 1,9 | |
|
|
Po 4.3. | BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnocení: | 1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY 1,3,7,9 | | 2. HONZOVY BUCHTY S MARMELÁDOU 1,3,7 | |
|
Út 5.3. | SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9 | Hodnocení: | 1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | | 2. KUSKUSOTO S ČOČKOU,KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU, SALÁT 1,9 | |
|
St 6.3. | FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnocení: | 1. KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9 | | 2. CIGÁNSKÉ HALUŠKY(bram.těsto s tvarohem a koprem)ZAK.SMETANA,VÝP.Z UZ.BOKU 1,7,9 | |
|
Čt 7.3. | FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,9 | Hodnocení: | 1. KAPUSTOVÝ VEP. KARBENÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ MÁSLEM, SALÁT 1,3,7,9 | | 2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM 1,3,7,9 | |
|
Pá 8.3. | POLÉVKA MILIÓNOVÁ (krupicová s vejcem) 1,3,9 | Hodnocení: | 1. VEPŘOVÝ PLÁTEK NA CELERU,BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, SALÁT Z ČER. ŘEPY 1,9,10 | | 2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1,9 | |
|
|
Po 11.3. | POLÉVKA KOZÍ BRADA 1,7,9 | Hodnocení: | 1. MARINOVANÝ KUŘECÍ PLÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,3,9 | | 2. JÁHLOVÝ NÁKYP S OVOCEM 1,3,7 | |
|
Út 12.3. | ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9 | Hodnocení: | 1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,3,9 | | 2. RYBÍ FILÉ NA PÓRKU,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ, SALÁT 1,7,4,9 | |
|
St 13.3. | ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9 | Hodnocení: | 1. KUŘECÍ ZÁVITEK (MOZZARELLA, SUŠ. RAJČE. KUKUŘICE),DUŠENÁ RÝŽE. SALÁT 1,7,9 | | 2. ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, KYS. OKUREK, CHLÉB 1,3,9 | |
|
Čt 14.3. | SLEPIČÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9 | Hodnocení: | 1. HOVĚZÍ NA DIVOKO,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9 | | 2. KARNEVAL S KRUTÍ JÁTRY(SHERY RAJČE, UZ. BOK),BRAMBOROVÉ PLACIČKY 1,9 | |
|
Pá 15.3. | RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9 | Hodnocení: | 1. KOPROVÁ OMÁČKA,VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÝ BRAMBOR 1,3,7,9 | | 2. MEDOVÁ KOTLETA,BULGUR, KOMPOT 1,9 | |
|
|
Po 18.3. | Hrstková 1,9 | Hodnocení: | 1. Přírodní vepřová kýta,dušená rýže,okurkový salát 1,9,10 | | 2. Buchtičky s krémem 1,3,7 | |
|
Út 19.3. | Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky a těstovinou 1,3,9 | 1. Kuřecí řízek,bramborová kaše,mrkvový salát 1,3,7,9 | 2. Papriky plněné kuskusem a mozarellou,pečivo 1,7 |
|
St 20.3. | Česneková s kroupami 1,3,9 | 1. Debrecínský guláš,kynutý knedlík 1,9,7,3 | 2. Brokolicový nákyp,brambory maštěné máslem,kompot 1,3,7,9 |
|
Čt 21.3. | Květáková 1,3 | 1. Vepř.nudličky na zelenině,rýže s pohankou,salát z červ.řepy 1,3,9 | 2. Prejty,zelí,brambor 1,3,7,9 |
|
Pá 22.3. | Zeleninová s jáhlami 1,9 | 1. Kuřecí kostky na bazalce,těstoviny,salát 1,3,9 | 2. Bramborové knedlíky plněné uzeninou,špenát,cibulka 1,3,7 |
|
|
Po 25.3. | POLÉVKA Z BÍLÝCH FAZOLÍ 1,7,9 | 1. VEPŘOVÁ KÝTA NA HOUBÁCH,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,9,10 | 2. TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S OVOCNÝM PŘELIVEM,MÁSLO,CUKR 1,3,7 |
|
Út 26.3. | POLÉVKA S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKYA TĚSTOVINOU 1,3,9 | 1. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ OMÁČKA,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9,10 | 2. RYBÍ PRSTY,BRAMBORY,TATARSKÁ OMÁČKA,SALÁT 1,3,4,7 |
|
St 27.3. | KMÍNOVÁ POLÉVKA S DROBENÍM 1,3,9 | 1. KUŘECÍ PLÁTEK NA RAJČATECH,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT 1,7 | 2. VITAMÍNOVÝ SALÁT,PEČIVO /KYS.ZELÍ,UZENINA/ 7,9,10 |
|
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.