e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
St
2.9.
Slepičí vývar s drobením 1,3,9Hodnocení:
1. Pečené kuřecí stehno na másle,dušená rýže,mrkvový salát 1,7,9Lepší
2. Tuňákový salát s cizrnou,zeleninová přízdoba,slunečnicový chléb 1,3,7Lepší
Čt
3.9.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9Hodnocení:
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem,zeleninová přízdoba 1,3,7,9Lepší
2. Rybí filé na másle a kmíně,vařený brambor sypaný pažitkou,salát 1,3,4,7Lepší

4.9.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky a těstovinou 1,3,7,9Hodnocení:
1. Hovězí guláš s cibulí,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9Lepší
2. Zeleninový bulgur sypaný sýrem,salát 1,3,7,9Skvělé
Po
7.9.
Frankfurtská polévka 1,9Hodnocení:
1. Vepřový kotlet na houbách,dušená rýže,salát 1,9Dobré
2. Žemlovka s jablky,ovoce 1,3,7Skvělé
Út
8.9.
Hrstková polévka 1,9Hodnocení:
1. Krutí čínské nudličky,těstovina,salát 1,3,9Dobré
2. Obalovaný květák,vařený brambor,jogurtový dip,salát 1,3,7Skvělé
St
9.9.
Hovězí vývar s těstovinou 1,3,9Hodnocení:
1. Moravský vrabec,hlávkové dušené zelí,houskový knedlík 1,3,7,9Dobré
2. Brokolicový nákyp,pečivo,zeleninová přízdoba 1,3,7,9Ušlo to
Čt
10.9.
Sýrová polévka s krutóny 1,7,9Hodnocení:
1. Kuřecí závitek se šunkou a mozzarellou,bramborová kaše,salát 1,7,9Lepší
2. Kuskusové rizoto s vep.masem a zeleninou sypané sýrem,kys.okurek 1,7,9Dobré

11.9.
Vločková polévka se zeleninou 1,7,9Hodnocení:
1. Klopsy s rajskou omáčkou,dušená rýže 1,3,9Dobré
2. Halušky s bryndzou a slan.výpečky 1,3,7,9Lepší
Po
14.9.
Kuřecí vývar s masem a těstovinou 1,9Hodnocení:
1. Čočka na kyselo,dietní párečky,kys.okurek,chléb 1,9Dobré
2. Zapečené palačinky se zeleninou a sýrem,zeleninová přízdoba 1,3,7Lepší
Út
15.9.
Kmínová polévka s kapáním 1,3,7,9Hodnocení:
1. Hamburská vep.kýta,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9Lepší
2. Ryba mahi-mahi na zel.lůžku s olivami,pečivo 1,4
St
16.9.
Zeleninová polévka s jáhlemi 1,9Hodnocení:
1. Kapustový karbenátek,bramborová kaše,salát 1,3,7,9Dobré
2. Krutí karneval (krutí játra,sherry rajče),dušená rýže s pohankou,kompot 1,9Lepší
Čt
17.9.
Hrachová polévka 1,9Hodnocení:
1. Kuřecí plátek přírodní,dušená rýže,salát 1,7,10,9Lepší
2. Kynuté knedlíky s marmeládou na páře,pol.máslem a sypané cukrem,mléko 1,3,7Skvělé

18.9.
Italská rajská polévka 1,7,9Hodnocení:
1. Králičí hřbet na česneku,kysané zelí,bramborové špalíky/brambory 1,3,9Dobré
2. Zapékaný květák se sýrem,vařený brambor maštěný,zeleninová přízdoba 1,3,7,9Ušlo to
Po
21.9.
Česneková polévka s opečeným chlebem 1,3,9Hodnocení:
1. Vepřová kýta na paprice,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9Lepší
2. Ryba s brokolicí,vařený brambor,kompot 1,9Lepší
Út
22.9.
Polévka RISI BISI (rýže,hrášek) 1,3,9Hodnocení:
1. Kuřecí řízek,vařený brambor maštěný,ledový salát 1,3,7,9Dobré
2. Kuskusoto se žampióny a zeleninou sypané sýrem,ledový salát 1,9
St
23.9.
Květáková polévka 1,7,9Hodnocení:
1. Hovězí kostky na zelenině,těstoviny,kapie 1,3,9Nechutnalo
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem,ovoce 1,3,7Skvělé
Čt
24.9.
Bramborová polévka s houbami 1,9Hodnocení:
1. Vepřový kotlet na kari s jablky,dušená rýže,salát 1,9Dobré
2. Bretaňské fazole,párek chléb 1,9Dobré

25.9.
Hovězí vývar s drobením 1,3,9Hodnocení:
1. Sekaná pečeně,bramborová kaše,okurkový salát 1,3,7,9
2. Chalupářský salát (těstoviny,uz.bok.hlav.zelí),zeleninová přízdoba 1,3Dobré
Út
29.9.
Polévka zelňačka 1,9Hodnocení:
1. Masové nudličky se zeleninou,dušená rýže,salát 1,9Dobré
2. Obalovaný celer,vařený brambor,dip,salát 1,3,7,9
St
30.9.
Hovězí polévka s nudlemi 1,3,9
1. Koprová omáčka,vařené vejce,houskový knedlík,ovoce 1,3,7,9
2. Pivrnec (kuř.maso,cibule,vejce,soj.omáčka),vařený brambor,salát 1,3,9,6
Čt
1.10.
Fazolová polévka 1,9
1. Kuřecí plátek na žampiónech,bramborová kaše,salát 1,7,9
2. Rýžový nákyp s ovocem,sypaný cukrem a polévaný máslem 1,7

2.10.
Zeleninová polévka 1,9
1. Zapékané těstoviny s uzeným masem,kyselý okurek 1,3,7,9
2. Zabijačkový guláš (směs vep.masa a játry),chléb 1,9
Po
5.10.
Miliónová polévka (krupicová s vejci) 1,3,9
1. Selská vepř.pečeně,dušený špenát,bram.špalíky/vařený brambor 1,3,9
2. Hovězí kostky s cizrnou,bulgur,salát/kompot 1,9
Út
6.10.
Svatební polévka (vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi) 1,3,9
1. Bratislav.vepř.plec (maso s omáčkou se zel.vložkou),houskový knedlík 1,7,9
2. Obalovaný květák,vařený brambor,tatarka,salát
St
7.10.
1.
2.
Čt
8.10.
1.
2.

9.10.
1.
2.
Po
12.10.
1.
2.
Út
13.10.
1.
2.
St
14.10.
1.
2.
Čt
15.10.
1.
2.

16.10.
1.
2.
Po
19.10.
1.
2.
Út
20.10.
1.
2.
St
21.10.
1.
2.
Čt
22.10.
1.
2.

23.10.
1.
2.
Po
26.10.
1.
2.
Út
27.10.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.