e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
nevaří se
1. nevaří se
Út
2.9.
Krupicová s vejci /1,3/Hodnocení:
1. Klopsy v rajské omáčce, těstoviny /1,3,7/
St
3.9.
Česneková /3/Hodnocení:
1. Španělský ptáček , rýže, salát /1,3/
Čt
4.9.
Risi-bisi /9/Hodnocení:
1. Hrachová kaše, uzené maso, chléb, okurek /1/

5.9.
Pohanková /3,9/Hodnocení:
1. Losos na bylinkovém másle, bramborová kaše, salát /4,7/
Po
8.9.
Zelná /1/Hodnocení:
1. Vepřový kotlet na divoko, halušky, salát /1,3,7/
Út
9.9.
Scandinávská /1,4,7,9/Hodnocení:
1. Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, salát /7/
St
10.9.
Květáková s vločkami/1,3,9/Hodnocení:
1. Hovězí guláš s cibulí, chléb / kynutý knedlík/ , ovoce /1,3.7/
Čt
11.9.
Rajská s kapáním /1/Hodnocení:
1. Krůtí nudličky se zeleninou, těstoviny, salát /1,3,9/

12.9.
Fazolová /1/Hodnocení:
1. Africký sumeček na másle, vařený brambor, salát /7/
Po
15.9.
Zeleninová s jáhlami /1,9/Hodnocení:
1. Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík /1,3,7/
2. Pohankové rizoto se zeleninou, salát /9/
Út
16.9.
Frankfurtská /1/Hodnocení:
1. Omáčka z fazolových lusků , vařené vejce, vař. brambor /1,3,7/
2. Krůtí játra na bazalce, bulgur, salát /1/
St
17.9.
Čočková /1/Hodnocení:
1. Hovězí na žampiónech, rýže, salát /1/
2. Žemlovka s tvarohem a jablky /1,3,7/
Čt
18.9.
Slepičí vývar s drožďovými noky/1,3,9/
1. Segedinský guláš, kynutý knedlík / 1,3,7/
2. Těstovinový salát s tuňákem , pečivo /1,3,4,9/

19.9.
Kmínová s drobením/ 1,3,9/
1. Krůtí nudličky, sýrová omáčka, špagety /1,7/
2. Zeleninový nákyp, slunečnicový chléb /1,3,7/
Po
22.9.
Dýňová s krutóny/1,7/
1. Vepřový kotlet na celeru, tarhoňa, salát /1,3,9/
2. Rybí filé v sýrové krustě, vařený brambor, salát /4,7/
Út
23.9.
Krupicová s vejci/1,3/
1. Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše/1,7/
2. Halušky se zelím a anglickou slaninou/1,3,7/
St
24.9.
Hrstková /1,9/
1. Hovězí znojemská pečeně, rýže, salát /1,3,10/
2. Dukátové buchtičky s krémem, ovoce/1,3,7/
Čt
25.9.
Pórková/1,3,7,9/
1. Hamburská vepřová kýta,vícezrnný knedlík, ovoce/1,3,7/
2. Grilovaný hermelín na zeleninovém lůžku, pečivo,ovoce/1,7/

26.9.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a těstovinou/1,3,9/
1. Medvědí tlapy/ kuřecí plátek/ vařený brambor. salát /1,3/
2. Srbské rizoto sypané sýrem, salát /7/
Po
29.9.
1.
2.
Út
30.9.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.