e-strava Jídelníček
Gymnázium Petra Bezruče
Frýdek Místek
[0073]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.2.
Slepičí vývar s těstovinou 1,3,9Hodnocení:
1. Segedínský guláš,houskový knedlík kynutý 1,3,7Skvělé
2. Ryba na másle,vařený brambor,salát 1,4,7Skvělé
Út
5.2.
Zeleninová polévka s pohankou 1,3,9Hodnocení:
1. Holandský vepřový řízek,vařený brambor,salát 1,3,7Lepší
2. Cigánské halušky (tvarohové těsto s koprem),výpečky,zak.smetana,podmáslí 1,3,7Dobré
St
6.2.
Polévka "Kozí brada" (bílé hlávk.zelí,brambor)Hodnocení:
1. Boloňské špagety sypané sýrem 1,7Lepší
2. České buchty plněné povidly nebo mákem,kakao 1,3,7Skvělé
Čt
7.2.
Čočková polévka 1Hodnocení:
1. Vepřový plátek na divoko,dušená rýže,hlávkový salát 1,7,9Ušlo to
2. Vitamínový salát,banketka 1,7Dobré

8.2.
Hovězí vývar s drožďovými nočky 1,3,7,9Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky na smetaně,těstoviny 1,7Skvělé
2. Marinovaná kotleta,vařený brambor,kompotNechutnalo
Po
11.2.
Kmínová polévka s drobením 1,3,7Hodnocení:
1. Hovězí dušené,mrkev s hráškem,vařený brambor 1Dobré
2. Krupeto s žampióny a zeleninou sypané sýrem,ledový salát 1,7Skvělé
Út
12.2.
Bramborová polévka 1,9Hodnocení:
1. Kuřecí plátek na hořčici,dušená rýže,míchaný salát 1,10Lepší
2. Zapékaný květák,vařený brambor maštěný,kompot 1,3,7Lepší
St
13.2.
Hrachová polévka s houskou 1Hodnocení:
1. Zapékané těstoviny s masem a brokolicí,salát z vař.zelí 1,3,7Lepší
2. Jáhlový nákyp s jablky 1,3,7
Čt
14.2.
Zeleninová polévka 1,9Hodnocení:
1. Rybí karbenátek,bramborová kaše,mrkvový salát 1,3,7
2. Uzené pečené maso na česneku a zelenině,bram.knedlík,salát z červené řepy 1,3,7Lepší

15.2.
Gulášová polévka 1Hodnocení:
1. Koprová omáčka,vařené vejce,houskový knedlík,ovoce 1,3,7
2. Kuřecí maso na tymiánu,dušená rýže s pohankou,salát z čínského zelíLepší
Po
25.2.
Vývar s nudlemi 1,3,9
1. Čočka na kyselo,párečky,kyselý okurek,chléb 1
2. Kynuté knedlíky na páře s marmeládou 1,3,7
Út
26.2.
Česneková polévka s kroupami 1,3
1. Kuře na celeru,těstoviny,salát 1,9
2. Francouzské brambory,salát 1,3,7
St
27.2.
Rajská polévka s kapáním 1,3
1. Vepřový závitek ala španělský ptáček,dušená rýže,salát 1,3
2. Teplý těstovinový salát (hlávkové zelí,uzený bůček),salát 1
Čt
28.2.
Zelňačka s uzeným masem a bramborem 1
1. Hovězí guláš s cibulí,houskový knedlík 1,3,7
2. Obalovaná ryba,vařený brambor,kompot 1,3,7

1.3.
Hrstková polévka 1,9
1. Kuřecí stripsy,bram.kaše,salát 1,7
2. Sýrová omáčka,těstoviny,zeleninová přízdoba 1,7
Po
4.3.
1.
2.
Út
5.3.
1.
2.
St
6.3.
1.
2.
Čt
7.3.
1.
2.

8.3.
1.
2.
Po
11.3.
1.
2.
Út
12.3.
1.
2.
St
13.3.
1.
2.
Čt
14.3.
1.
2.

15.3.
1.
2.
Po
18.3.
1.
2.
Út
19.3.
1.
2.
St
20.3.
1.
2.
Čt
21.3.
1.
2.

22.3.
1.
2.
Po
25.3.
1.
2.
Út
26.3.
1.
2.
St
27.3.
1.
2.
Čt
28.3.
1.
2.

29.3.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.