e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek u Jablunkova
[0069]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.3.
Čočková A:1,9Hodnocení:
1. Vepřové po italsku,bramborové motánky,bylinkový čaj,ovoce A:1,9Lepší
Út
3.3.
Zeleninová s drožďovými knedlíčky A:1,9,3Hodnocení:
1. Fazolové ragů s kuřecím masem,chléb,džus,muffiny A:1,3,7Skvělé
2. Selská krůtí játra,brambor,zeleninová obloha,džus,muffiny A:1,3,7Skvělé
St
4.3.
Drůbková s tarhoní A:1,9Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně,knedlík,mošt A:1,3,7,9,10Lepší
2. Těstovinový salát s tuňákem,mošt A:1,3,4Lepší
Čt
5.3.
Květáková A:1,7,9Hodnocení:
1. Vepřový plátek na med.česneku,bramborová kaše,duo mrkvičky,čaj/koktejl A:7Dobré

6.3.
Rybí A:1,7,4,9Hodnocení:
1. Strapáčky se zelím,vitamaxima,ovoce A:1,3,Lepší
2. Krůtí prso na tymiánu,zeleninový bulgur,ovoce,vitamaxima A:1,9Lepší
Po
9.3.
Krupicová s vejci A:1,3,9Hodnocení:
1. Kuřecí mix se zeleninou ,rýže kari,jablečný mošt A:1,9Dobré
Út
10.3.
Hrachová A:1,9Hodnocení:
1. Krůtí sekaná,bramborová kaše,zelný salát s mrkví,čaj,ovoce A:1,3,9,7
2. Bramborové šišky s mákem,koktejl-kakaový,ovoce A:1,3,7,8Ušlo to
St
11.3.
Koprová A:1,7,9
1. Vepřový plátek po myslivecku,těstoviny penne,džus A:1,3,9,7
Čt
12.3.
Myjavská se špaldovými noky A:1,9Hodnocení:
1. Nugety s lososa,brambor,kompot A:1,3,7,4Ušlo to

13.3.
Z kyselého zelí A:1,7,9
1. Zapečený květák,brambor,okurkový salát,nápoj A:1,3,7
Po
16.3.
Bramborová A:1,7,9Hodnocení:
1. Krůtí kostky na kmínu,dušená rýže,kyselý okurek,čaj A:1Dobré
Út
17.3.
Zeleninová A:1,9
1. Žebírko se sýrem,bramborová kaše,salát z červené řepy,džus A:7
St
18.3.
Kroupová A:9,1
1. Uzené maso,kyselé zelí,knedlík,mošt A:1,7,9,3
Čt
19.3.
Čočková A:1,9
1. Holandský řízek,brambor,kompot A:1,3,7

20.3.
Gulášová A:1,9
1. Těstovinový salát se šunkou,ledový salát,čaj A:1,3
Po
23.3.
Rýžová se zeleninou A:1,9
1. Koprová omáčka,brambor,vařené vejce,čaj A:1,7,3
Út
24.3.
Česneková s bramborem A:9
1. Poděbradské maso,těstoviny,džus A:1,3,7
St
25.3.
Kedlubnová A:1,7,9
1. Kynuté knedlíky s ovocem,mléko-krabička A:1,3,7
Čt
26.3.
Rajčatová s ovesnými vločkami A:1,9
1. Zahorácký závitek,brambor,nápoj A:1,9

27.3.
Fazolová A:1,9
1. Rizoto z vepřového masa,mrkvový salát,voda s citrónem A:9
Po
30.3.
Zeleninová s jáhly A:1,9
1. Kuře na smetaně,knedlík A:1,7,3,9
Út
31.3.
Pórková s bramborem A:1,9
1. Zapečené těstoviny,kompot A:1,3,7
St
1.4.
NEVAŘÍ SE
1.
Čt
2.4.
Krupicová s vejci A:1,9,3
1. Pečený karbenátek,hlávkové zelí,brambor A:1,3

3.4.
Hrachová A:1,9
1. Bramborový guláš,chléb A:1
Po
6.4.
1.
Út
7.4.
1.
St
8.4.
1.
Út
14.4.
1.
St
15.4.
1.

17.4.
1.
Po
20.4.
1.
Út
21.4.
1.
St
22.4.
1.

24.4.
1.
Po
27.4.
1.
Út
28.4.
1.
St
29.4.
1.
Čt
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.