e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek
[0069]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.9.
Špenátová s pohankou A: 1,7,9Hodnocení:
1. Kynuté knedlíky s ovocem, koktejl A: 1,3,7
St
3.9.
Zeleninová s cizrnou A: 9Hodnocení:
1. Hamburská kýta, těstoviny, zeleninový talíř A: 1,3,7,9
Čt
4.9.
Kulajda A: 1,7,9,3Hodnocení:
1. Vepřové po znojemsku, brambory, jablko, mošt A: 1,9

5.9.
Pol. z červené čočky s ajvarem a zeleninou A: 1,9Hodnocení:
1. Rybí filé, brambory, mrkvový sal. s ananasem A:1,4,9
Po
8.9.
Italská A:1,9Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, výpečky, chléb,banán, čaj A: 1,9
Út
9.9.
Celerová s krutony A: 1,7,9Hodnocení:
1. Přírodní vepř. řízek, br. kaše, šopský salát, voda A: 1,7,9
2. Květák jako mozeček, brambory, zelenin. talíř, voda A: 1,3,7,9
St
10.9.
ODSTÁVKA ELEKTŘINY
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou,dip,nápoj
Čt
11.9.
Kyselice s fazolemi A: 1,7,9Hodnocení:
1. Florentinské špagety se sýrem,hruška,švest. mošt A: 1,7,9
2. Krupicová kaše s kakaem, hruška,švestmošt A:1,7,9

12.9.
Rybí s těstovinou A: 4,9
1. Vepřové nudličky s kari omáčkou, rýže, voda A: 1,7,9jogurt/děti/
Po
15.9.
Krupicová s vejci A: 1,3,9Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky, ovoce, čaj,voda A: 1,3,7,9
Út
16.9.
Čočková A: 1,9Hodnocení:
1. Sekaná pečeně, brambory, zel. přízdoba, voda A: 1,9
St
17.9.
Vývar s játrovými knedlíčky A: 1,3,7,9Hodnocení:
1. Pečená treska na zelenině, brambory, kompot, voda A: 1,4,7,9
Čt
18.9.
Selská A: 1,7,9
1. Drůbeží na paprice, penne těstoviny, koktejl, čaj A: 1,7,9

19.9.
Česneková s bulgurem A: 1,9
1. Masové koule v rajské om., duš rýže, mošt, voda, jogurt A: 1,3,7,9
Po
22.9.
Rajská s rýží A: 1,9
1. Duš. kýta s cibulí a česnekem, brambory, sal. z červené řepy, voda,čajA: 1,9
Út
23.9.
Mrkvová s tarhoní A: 1,3,9
1. Rozlítaný ptáček, rýže s jáhlami, okurka freš, voda, džus A: 1,3,9
St
24.9.
Kmínová s kapáním A: 1,3,7,9
1. Kuře na kyselém zelí, brambory, čokotvaroh, voda, čaj A: 1,9
Čt
25.9.
Gulášová A: 1,9
1. Rýžová kaše se skořicovým cukrem, ovocné pyré, voda, mošt A: 1,7
2. Těstovinový salát s tuňákem a medovohořčicový dresink A: 1,3,4,9

26.9.
Bramborová s paprikou A: 1,9
1. Mexický fazolový guláš, chléb, mléko krabička, voda A: 1,7,9
Po
29.9.
Zeleninová s drobením A: 1,3,7,9
1. Koprová om., brambory, vejce, čaj, voda A: 1,3,7,9
Út
30.9.
Z hlávkového zelí A: 1,9
1. Filé po kavkazsku, br. kaše, kompot, voda A: 1,4,9
St
1.10.
1.
Čt
2.10.
1.

3.10.
1.
Po
6.10.
1.
Út
7.10.
1.
St
8.10.
1.
Čt
9.10.
1.

10.10.
1.
Po
13.10.
1.
Út
14.10.
1.
St
15.10.
1.
Čt
16.10.
1.

17.10.
1.
Po
20.10.
1.
Út
21.10.
1.
St
22.10.
1.
Čt
23.10.
1.

24.10.
1.
Po
27.10.
1.
Út
28.10.
1.
St
29.10.
1.
Čt
30.10.
1.

31.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.