e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek u Jablunkova
[0069]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
7.1.
Špenátová s tarhoňou,1,3,7
1. Srbské rizoto z krůtího masa,salát z červ.kysaného zelí,1,7,12
Út
8.1.
Zeleninová s kroupami,1,9
1. Rybí filé s hořčicovým máslem,bramborová kaše,ovocný salát,4,7,10
St
9.1.
Bramborová mléčná,1,7
1. Hovězí maso po znojemsku,těstoviny,zeleninová přízdoba,10,1
2. Kuřecí thai-curry,jasmínová rýže,zeleninová přízdoba,1,7
Čt
10.1.
Vepřový vývar s cizrnovým kapáním,1,9,3,7
1. Vepřová kýta vařená dušené kedlubny,brambor,ovoce,1čaj,7
2. Krůtí perkelt,špecle,pórková přízdoba,ovoce,čaj,1

11.1.
Zeleninový boršč,1,3,9,7
1. Hrachová kaše,žitný chléb,kyselý okurek,čaj,1,12
2. Bulgur se sušenými rajčaty,celerový salát s jablky,čaj,1,9,7
Po
14.1.
Květáková s bramborem,1,
1. Špagety po boloňsku se sýrem,ovoce,čaj,1,7
2. Vločkové karbenátky,brambor,kompot,ovoce,čaj,1,3,7
Út
15.1.
Čočková se zeleninou,1,9
1. Vepřový kotlet marinovaný hořčici,bramb,kaše,šopský salát,nápoj,1,7,10
2. Žemlovka s tvarohem a jablky,koktejl,1,7
St
16.1.
Zeleninová s kuskusem,1,9
1. Svíčková s krůtího masa,knedlík,ovoce,1,3,7,10
2. Těstovinový salát s tuňákem,ovoce,1,4,7
Čt
17.1.
Drůbková s těstovinami,1,3,9
1. Sekaná pečeně,šťouchaný brambor,zelný salát vařený,čaj,1,3,

18.1.
Mléčná koprová,1,3,7
1. Krůtí játra na cibulce mozaiková rýže,okurkový salát,ovoce,čaj,1,10
Po
21.1.
Česneková s pohankou,1,3
1. Buchtičky s vanilkovým krémem,koktejl,1,3,7
2. Fazolové lusky na kyselo,brambor,vařené vejce,1,7
Út
22.1.
Italská s rýží
1. Pečené kuř.stehno na česneku,brambor,ledový salát,čaj,ovoce,
2. Bryndzové halušky,čaj,ovoce,1,7
St
23.1.
Žampiónový krém s bramborem,1,7
1. Cikánský vepřový plátek,těstoviny penne,zel.přízdoba,nápoj,1,3
2. Kroupové rizoto s kuřecím masem a zeleninou,kyselý okurek,nápoj,1,9
Čt
24.1.
Zeleninová s oves.vločkami,1,9
1. Rybí filé se sýrem a smetanou,bramborová kaše,mrkvový salát,čaj,ovoce,1,4,7

25.1.
Krupicová s vejci,1,3,9
1. Vepřová pečeně,kyselé zelí,brambor.knedlík,čaj,3,1,12
Po
28.1.
Zeleninová s játrovými knedlíčky,1,3,9
1. Mexické fazole,žitný chléb,čaj,ovoce,1
Út
29.1.
Mrkvová s těstovinami,1,3,9
1. Smažený vepřový řízek,šťouchaný brambor,míchaný kompot,1,3,7
2. Pečená krůtí játra,brambor,jogurtový dip,vitamaxima,7
St
30.1.
Z hlávkového zelí,9
1. Vepřové na slanině,rýže,rajčatový salát,džus,1
2. Bramborový guláš,chléb,džus,1,
Čt
31.1.
Cibulová s corn-flexy,1
1. Kuřecí prso v jogurtu,bramb.kaše,dušená zelenina,čaj,ovoce7,1,9
2. Jogurtové knedlíky,koktejl,ovoce,1,7,3

1.2.
Brokolicová s jáhly,1,7
1. Králík na paprice,těstoviny,nápoj,1,3,7
Po
4.2.
1.
Út
5.2.
1.
St
6.2.
1.
Čt
7.2.
1.

8.2.
1.
Po
11.2.
1.
Út
12.2.
1.
St
13.2.
1.
Čt
14.2.
1.

15.2.
1.
Po
25.2.
1.
Út
26.2.
1.
St
27.2.
1.
Čt
28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.