e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek u Jablunkova
[0069]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.3.
Slepičí s těstovinou,1,3,9
1. Svíčková na smetaně,celozrný knedlík,minerálka,1,3,7,9
2. Zapečené brambory se sýrem,zelný salát s červ.řepou,minerálka,1,7
Po
4.3.
Hrachová A:1,9
1. Těstoviny zapečené s masem,kompot,koktejl A:3,7
2. Teplá šunka,brambor,kompot
Út
5.3.
Rajčatová s ovesnými vločkami A:1,9
1. Kuře ala bažant,brambor,salát z červeného zelí,vitamaxima, A:
St
6.3.
Zeleninová se sýrovým kapáním A:1,3,9
1. Krupicová kaše s grankem,čaj,ovoce, A:7
2. Rybí filé na kmíně,brambor,dušená zelenina,ovoce,čaj, A:4,
Čt
7.3.
Hovězí rychlá A:9
1. Sekaná pečeně,brambor,kyselé zelí,mošt, A:1,3,
2. Formanské halušky,mošt, A:1,3,

8.3.
Bramborová s paprikou, A:1,9
1. Krůtí maso přírodní,rýže,luštěninový salát,nápoj-mrkvík, A:1
Po
11.3.
Rýžová se zeleninou A:1,9
1. Hovězí v hlávkovém zelí,brambor,čaj, A:1
Út
12.3.
Koprová A:1,9,7
1. Krůtí ragu,pohanková rýže,okurkový salát,džus A:1,9,10
2. Špecle se sýrovou omáčkou,okurkový salát,džus, A:1,7
St
13.3.
Z kyselého zelí A:1,9,7
1. Vepřový kotlet v hořčici,bramborová kaše,křemický salát,nápoj,ovoce A:1,10
2. Bramborové šišky s mákem,koktejl,ovoce A:1,3,7
Čt
14.3.
Pórková s vejci A:1,3,9
1. Masové koule v rajské omáčce,těstoviny,voda se šťávou, A:1,9,7,3

15.3.
Drůbková jemná A:9
1. Mexické fazole,žitný chléb,ovoce,čaj A:1,
2. Květákové placičky,brambor,rajčatový salát,čaj, A:1,3,7
Po
18.3.
Brokolicová s bramborem A:1,7,9
1. Boloňské špagety,nápoj tykvík,mléčná tyčinka A:1,9,7
2. Selská játra,brambor,zeleninová přízdoba, nápoj,mléčná tyčinka A:1,7,9
Út
19.3.
Čočková A:1,9
1. Přírodní hovězí pečeně,rýže,zelný salát s okurkou,vitamaxima, A:1
St
20.3.
Hráškový krém s lupínkami A:1,3,8
1. Rybí filé po finsku,bramborová kaše,mrkvový salát s ananasem,čaj,ovoce A:4,7
2. Vařené vejce,fazolové lusky,brambor,kiwi nápoj, A:1,7,3
Čt
21.3.
Bramborová na kyselo, A:1,9
1. Tarhoňa s kuřecím masem a žampióny,čaj,ovoce, A:1,9
2. Žemlovka s jablky,koktejl, A1,7,3

22.3.
Česneková s bramborem A:3,9
1. Poděbradské maso,houskový knedlík,džus s vodou, A:1,3,9,7
2. Pohanka s kyselým zelím,džus s vodou, A1,9
Po
25.3.
Hrachová A:1,9
1. Kynuté knedlíky s povidly,koktejl,ovoce, A:1,3,7
2. Rybí směs po maďarsku,brambor,šopský salát,ovoce,čaj, A:4,1,9,3
Út
26.3.
Kmínová se sýrovým kapáním A:1,7,3,9
1. Holandský řízek,brambor,kompot A:1,3,7
2. Játra na cibulce,kuskus,kyselý okurek,tykvík-nápoj A:1,9
St
27.3.
Bramborová A:1,9
1. Rizoto z králičího masa,ledový salát,voda s citrónem ,jogurt A:9,7
Čt
28.3.
Kroupová A:1,9
1. Vepřové maso,cibulová omáčka,brambor,ovoce,pom. džus A:1,9,7

29.3.
Selská A:9,1,7,3
1. Plněné bramborové knedlíky,dušený špenát,bylinkový čaj A:1,3,7
2. Bramborák se zakysanou smetnou,zeleninová přízdoba,bylinkoý čaj A:1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.