e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek u Jablunkova
[0069]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.9.
Z vaječné jíšky A:1,9,3
1. Krůtí přírodní řízek,brambor,rajčatoý salát,čaj A:1
Út
3.9.
Houbová s bramborem A:1,9
1. Vepřové maso po italsku,těstoviny,ovoce,džus A:1,9
St
4.9.
Frankfurtská A:1,9
1. Ovocné kynuté knedlíky,koktejl ,voda s citrónemA:1,3,7
Čt
5.9.
Vločková se zeleninou A:1,9
1. Kuřecí paprikáš,rýže,vitamaxima,jablko A:1,9

6.9.
Čočková A:1,9
1. Smažené rybí filé,brambor,kompot, A:4,1,7,3
Po
9.9.
Drůbková jemná A: 9
1. Hovězí maso,koprová omáčka,knedlík,voda se šťávou A:1,3,9,7
2. Zeleninové rizoto,ledový salát,voda se šťávou A:9
Út
10.9.
Česneková s bramborem A:9
1. Mexické fazole,chléb,termix,čaj A:1,7
2. Rybí rarášky,brambor,kompot A:4,3,1,9
St
11.9.
Dýňová krémová A:1,7,9
1. Krůtí sekaná,bramborová kaše,mrkvový salát,nápoj-pomeranč,ovoce A:1,3,7,9
Čt
12.9.
Zélná A:1,7,9
1. Vepřové maso na zelenině,rýže,džus,koktejl A:1,9,7

13.9.
Hrstková A:1,9
1. Halušky se smetanou a uzeným sýrem,nápoj,ovoce A:1,3,7,9,12
2. Kuře na kyselém zelí,brambor,nápoj,ovoce A:1,9
Po
16.9.
Zeleninová s játrovými knedlíčky A:1,3,9
1. Krůtí medajlonky na česneku,brambor,šopský salát,čaj A:7,9
Út
17.9.
Fazolová A:1,9
1. Dukátové buchtičky se šodó,čaj,ovoce A:1,7,3
2. Teplá šunka,brambor,baby karotka,ovoce,čaj A:7,1
St
18.9.
Celerová A:9,7,1
1. Plněný paprikový lusk,rýže,džus A:1,7,9,3
2. Zapečené brambory se smetanou,zeleninová přízdoba,džus A:1,3,7
Čt
19.9.
Slepičí s tarhoní A:9
1. Vepřové maso po selsku,kedlubnové zelí,brambor,ovoce,nápoj A:1,9
2. Krůtí játra pečená,kuskus,okurkový salát,nápoj,ovoce A:1,9

20.9.
Brokolicová A:1,7,9
1. Rybí filé se sýrovým přelivem,těstoviny,koktejl A:4,7,1,3
Po
23.9.
1.
Út
24.9.
1.
St
25.9.
1.
Čt
26.9.
1.

27.9.
1.
Po
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.