e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek u Jablunkova
[0069]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.6.
Z vaječné sedliny A:3,9,1
1. Bavorské vdolky,koktejl,ovoce, A:1,3,7
2. Těstovinový salát se šunkou,čaj A:1,3,7
Út
4.6.
Zeleninová s pohankou A:1,9
1. Záhoracký závitek,bramborová kaše.zeleninová přízd.,džus A:1,7
2. Rybí smaženky,brambor,zeleninová přízd.,džus A:1,4,3
St
5.6.
Kulajda A:1,3,9
1. Vepřový vrabec,špenát,bramborový knedlík,kiwi nápoj A:3,1,7,9
Čt
6.6.
Hráškový krém s krutóny A:1,9
1. Vepřová kýta po cikánsku,chlupatá rýže,voda s citrónem A:1,9
2. Kuřecí medajlonky,bulgur,baby mrkev,voda s citrónem A:1,9

7.6.
Bramborová s houbami A:1,9
1. Krucánky s krutím masem a smetanou,ovoce,nápoj-cola A:1,9,7
Po
10.6.
Mléčná A:1,7,9
1. Fazolový guláš,chléb,mléčný dezert,čaj A:1,7,9
2. Těstoviny s kedlubny,zeleninová přízdoba,čaj A:1,3
Út
11.6.
Jáhlová se zeleninou A1,9
1. Kýta po selsku,dušené zelí,knedlík,minerálka A:1,7,3,9
2. Jogurtové knedlíky s cukrem,minerálka A:1,3,7
St
12.6.
Italská A:1,9
1. Pečené kuře,brambor,salát z červeného zelí,ovoce,džus s vodou A:1
Čt
13.6.
Hrstková A:1,9
1. Znojemská hovězí pečeně,rýže,zeleninová přízdoba,vinea A:1,9
2. Pohanka s kyselým zelím,zelen.přízdoba,vinea

14.6.
Květáková A:1,7,9
1. Rybí prsty,nové brambory,ovocný salát,koktejl A:4,1,7,3
Po
17.6.
Hrachová A:1,9
1. Zapečený květák,nové brambory,rajčatový salát,minerálka,meloun A:1,3,7
2. Žemlovka s jablky,koktejl,meloun A:1,3,7
Út
18.6.
Drůbková jemná A:9
1. Rybí filé na másle,těstovinový salát,voda se šťávou,šlehaný tvaroh A:4,1,7,3
St
19.6.
Selská s bramborem A:1,9
1. Dalmatské čufty/mleté maso/,rýže s pohankou,čaj A:1,
2. Špecle s houbami a paprikou,čaj A:1
Čt
20.6.
Kmínová s krupicovými noky A:1,3,9
1. Vepřové maso,kedlubnová omáčka,brambor,nápoj-pomeranč A:1,7,9

21.6.
Babiččina zelňačka A:1,7,9
1. Bramborový guláš,rohlík,ovoce,vinea A:1,9
2. Kroupové rizoto s křecím masem,kompot A:1
Po
24.6.
Špenátová s kapáním A:1,9,3
1. Vepř.na kmíně,rýže,okurkový salát,čaj A:1,9
2. Špagety se sýrovou omáčkou a krůtím masem,čaj A:1,7,3
Út
25.6.
Pohanková s česnekem A:9,1
1. Kuře na paprice,knedlík,ovoce,nápoj-malina A:1,3,7,9
St
26.6.
Celerová s bramborem A:1,9
1. Čočka na kyselo,chléb,šlehaný tvaroh,voda se šťávou A:1,7
2. Pečená krůtí játra,brambor,česnekový dip,voda se šťávou A:1,7
Čt
27.6.
Zeleninová s oves.vločkami A:1,9
1. Smažený vepř.řízek,brambor,kompot A:1,3,7

28.6.
Bramborová s paprikou A:1,7,9
1. Šunkofleky,mrkvový salát,čaj
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.