e-strava Jedálny lístok
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Deň Ponuka
Ut
2.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Vepřová kotleta po cikánsku, duš. rýže, zel. salát, čaj (al.1)
2. Zeleninové smaženky pečené, brambor, zel. salát,tatarka, čaj (al. 1,3,7)
St
3.4.
KULAJDA (al.1,3,7)Hodnotenie:
1. Rybí filé na česneku, bramborová kaše, kompot, ovoce, voda s citr.(al4,7)
2. Zapékané těstoviny s brokolicí syp. parm., ovoce, voda s citr.(al.1,3,7)
Št
4.4.
GULÁŠOVÁ (al. 1)Hodnotenie:
1. Vepřová kotleta na houbách, duš. rýže, zel. salát, mošt(al. 1)
2. Králičí kousky se slaninou a zel. fazolkami, brambory, mošt(al.1)
Pi
5.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY(al. 7,9)Hodnotenie:
1. Kuřecí plátek přír., brambory s pažitkou, zel. salát,ovoce, voda se sir. (al1,7)
2. Segedínský guláš, housk. knedlík, ovoce,voda se sir. (al. 1,3,7)
Po
8.4.
CELEROVÁ S BRAMBORAMI(al.1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Čočka na kyselo, klobáska, chléb, kys. okurek, ovoce, voda se sir. (al.1,3)
2. Maso tří vůní, dušená rýže, ovoce, voda se sir. (al.1)
Ut
9.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S OVESNÝMI VLOČKAMI (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Zahradnická sekaná , br. kaše, kompot, b. káva, voda s citr. (al.1,3,7)
2. Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou, b. káva, voda s citr. (al.1,3,4,7)
St
10.4.
ZELENINOVÁ S POHANKOU (al.1,9)Hodnotenie:
1. Kuřecí kousky na paprice, těstoviny, ovoce, voda se sir. (al.1,3,7)
2. Španělský ptáček, duš. rýže, ovoce, voda se sir. (al. 1,3,7)
Št
11.4.
FAZOLOVÁ (al. 1,7)Hodnotenie:
1. Holandský řízek, brambory, kompot, ovoce, voda s citr. (al.1,3,7)
2. Hamburger s kuřecím masem a zel. 2 ks, ovoce, voda s citr. (al.1,3,7)
Pi
12.4.
ČESNEKOVÁ S KROUPAMI A BRAMBORAMI (al.1)Hodnotenie:
1. Rybí filé s omáčkou ze zel.pepře, šťouch. brambor, zel.salát,mošt (al.1,4,7)
2. Koprová omáčka, vař. vejce 2 ks, housk. knedlík, mošt (al. 1,3,7)
Po
15.4.
MRKVOVÝ KRÉM S DÝŇOVÝMI SEMÍNKY (al.1,7)
1. Vepř. kotleta po znojemsku, duš. rýže, zel. salát, ml. nápoj,čaj ovocný(al.1,7)
2. Francouzské brambory syp. sýrem, kys. okurek ml. nápoj ,čaj ovocný(al.1,3,7)
Ut
16.4.
HOUBOVÁ POLÉVKA S BRAMBORAMI (al.1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Kuřecí po indicku, těstoviny,ovoce, voda s citr. (al. 1,7)
2. Krůtí játra na cibulce, opék.brambor, dip, zel.salát, ovoce,voda s citr. (al.1,7
St
17.4.
ZELENINOVÝ BORŠČ (al.1,9)Hodnotenie:
1. Rybí filé na rajčatech, br. kaše, kompot, mošt (al. 1,4,7)
2. Hovězí na celeru, bulgur, zel. salát, mošt (al. 1,7,9)
Št
18.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY (al.1,3,7)Hodnotenie:
1. Bretaňské fazole, dietní párečky,chléb, ovoce,voda se sir. (al.1)
2. Zapékané palačinky s tvarohem syp. cukrem,ml. náp. ,ovoce voda se sir. (al.1,3,7
Pi
19.4.
RAJSKÁ POLÉVKA S OVESNÝMI VLOČKAMI (al. 1,9)Hodnotenie:
1. Vepřový řízek z kotlety, br. kaše, kompot, b. káva, mošt(al.1,3,7)
Po
22.4.
BROKOLICOVÁ S BRAMBORAMI (al. 1,7)Hodnotenie:
1. Rizoto s vepř. masem, syp. sýrem,kys. okurek, čaj (al. 7)
Ut
23.4.
FRANCOUZSKÁ S KUŘECÍM MASEM A TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnotenie:
1. Br. knedlíky s uzeninou, kys. zelí, ovoce, voda se sir. (al.1)
St
24.4.
HRSTKOVÁ (al. 1,9)Hodnotenie:
1. Vepřový karbenátek sm., br. kaše, kompot, b. káva, voda s citr. (al. 1,3,7)
Št
25.4.
KAPUSTOVÁ S RÝŽÍHodnotenie:
1. Vepřový guláš, housk. knedlík, ovoce, čaj (al. 1,3,7)
Pi
26.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S LUŠTĚNIN. A CELEST. NUDL. (al.1,3,9)Hodnotenie:
1. Kuřecí nudličky na smetaně, těstoviny, mošt (al. 1,3,7)
Po
29.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚST. RÝŽÍ (al.1,3,7,9)
1. Hrachová kaše, uz. plátek, kys. okurek, chléb, mošt (al. 1,3,7)
Ut
30.4.
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBORAMI (al. 1,7)
1. Vepřová kotleta na slanině, duš. rýže, zel. salát, voda s citr. (al.1,7)
Št
2.5.
DÝŇOVÝ KRÉM S KRUTONY (al. 1,3,7)
1. Vepřová kýta po valašsku, housk. knedlík, mošt (al. 1,3,7)
2. César salát, opékaný toust, mošt (al.1,3,4,7)
Pi
3.5.
KVĚTÁKOVÁ (al.1,7)
1. Rybí filé peč., brambory s pažitkou, citrónová omáčka, čaj (al.1,4,7)
2. Pohanka se zeleninou syp. parmazánem, kys. okurek, čaj (al.1,7)
Po
6.5.
1.
Ut
7.5.
1.
Št
9.5.
1.
Pi
10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Ut
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Št
16.5.
1.
Pi
17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Ut
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Št
23.5.
1.
Pi
24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Ut
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Št
30.5.
1.
Pi
31.5.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno