e-strava Jídelníček
SŠPH Havířov Šumbark
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
ZELENINOVÁ S CIZRNOU (al.1,7,9)Hodnocení:
1. Bratislavská vepř. pečeně, housk. knedlík, ovoce, čaj (al. 1,3,7)
2. Krupice s kakaem přel. máslem. ml. nápoj, ovoce, čaj (al.1,7)
Po
4.3.
KOZÍ BRADA (hl. zelí, smetana, brambory, uz.)(al. 1,7)Hodnocení:
1. Vepřová kotleta na houbách, duš. rýže, zel. salát, voda se sir. (al.1,7)
2. Pečené kuřecí stehno, br. kaše, kompot, voda se sir. (al.1,7)
Út
5.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Hovězí guláš s cibulí, housk. knedlík, ovoce, čaj (al.1,3,7)
2. Grenadýrský pochod (brambory s těstovinou a uz.)kys. cibulky, (al. 1,3)
St
6.3.
MINESTRONE (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Kuřecí prsa v bylink. om.,těstoviny,voda s citr.,ovoce (al. 1,3,7)
2. Vepřová krkovička, červ. hl. zelí, br. knedlík, voda s citr.,ovoce (al.1)
Čt
7.3.
ČESNEKOVÁ S BRAMBORAMI (al. 3,7)Hodnocení:
1. Mahi-Mahi na kmíně (rybí filé), bramb. s pažitkou, kompot, džus(al.4,7)
2. Zeleninový salát s uzen. tofu, dip ze zak. sm., pečivo, džus(al.1,3,6,7

8.3.
HRSTKOVÁ (al. 1,7,9)Hodnocení:
1. Vepřový řízek sm. kotlet, br. kaše, kompot, , ovoce, čaj(al.1,3,7)
2. Zapékané těstoviny s brokolicí a nivou, ovoce, čaj(al.1,3,7)
Po
11.3.
ZELENINOVÁ S KAPÁNÍM (al.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Drůbeží plátek přír., teplá příloh.zel., brambory, voda se sir. (al1,3.7)
2. Azu po tatarsku, duš. rýže,voda se sir. al.(1)
Út
12.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Smetanová čočka se zeleninou, vař. vejce,volské oko,okurek,chléb,ovoce(al1,3,9)
2. Gnocchi se sýrovou omáčkou z nivy, zel.obloha, ovoce,čaj (al.1,7)
St
13.3.
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBORAMI (al. 1,)Hodnocení:
1. Marinovaná krkovička, opékané br., zel.salát s čočkou, dip,mošt(al1,7,10
2. Rizoto se špen. a suš. rajčaty,kuř. plátek, zel. sal. ml.náp..,mošt (al.7)
Čt
14.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S HRÁŠKEM A RÝŽÍ (al.7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé na rozmarýnu, šťouchaný brambor, kompot, voda s citr. (al.1,4,7)
2. Jogurtové šišky s ovocným přelivem a zak. smet., ml. nápoj, voda s citr. (al1,7)

15.3.
BRAMBOROVO - PÓRKOVÝ KRÉM S KRUTONKY (al.1,3,7)Hodnocení:
1. Sekaná pečeně, rajská omáčka, housk. knedlík, čaj (al.1,3,7)
2. Pohanka s uz. masem a zeleninou, syp. parmazánem,čaj(al.7,9)
Po
18.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřová kot. na slanině, duš. rýže, zel. salát, ml. náp.voda s citr. (al.1,7)
2. Králičí ragú s haluškami, ml.nápoj,voda s citr. (al. 1,7,9)
Út
19.3.
DÝŇOVÝ KRÉM S KRUTONKY (al. 1,3,7)
1. Špagety s vepř. masem na rajčatech, syp. sýrem, ovoce, čaj (al. 1,3,7)
2. Obalov. květák (pol.) brambory, tatarka, ovoce, čaj (al. 1,3,7)
St
20.3.
RYBÍ POLÉVKA (al. 1,3,4,7,9)
1. Hamburská vepřová kýta, housk. knedlík, voda se sir. (al. 1,3,7,)
2. Kuřecí stehno peč., br. kaše, kompot voda se sir. (al. 1,7)
Čt
21.3.
FAZOLOVÁ POLÉVKA S KLOBÁSKOU (al. 1,7)
1. Kuřecí kousky v chilli omáčce, duš. rýže, b. káva, voda s citr. (al. 1,
2. Rybí karbanátky pečené, brambor s pažitkou, zel. salát, voda s citr. (al.1,3,4,7

22.3.
VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY (al. 1,3,7)
1. Vepř. výpečky, duš. špenát, br. knedlík, ovoce, mošt (al. 1,3,7)
2. Caesar salát s kuřecím masem a krutony, ovoce, mošt (al.1,3,4,7)
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
Čt
28.3.
1.

29.3.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.