Den |
Nabídka |
Pá 1.3. | ZELENINOVÁ S CIZRNOU (al.1,7,9) | Hodnocení: | 1. Bratislavská vepř. pečeně, housk. knedlík, ovoce, čaj (al. 1,3,7) | | 2. Krupice s kakaem přel. máslem. ml. nápoj, ovoce, čaj (al.1,7) |
|
|
Po 4.3. | KOZÍ BRADA (hl. zelí, smetana, brambory, uz.)(al. 1,7) | Hodnocení: | 1. Vepřová kotleta na houbách, duš. rýže, zel. salát, voda se sir. (al.1,7) | | 2. Pečené kuřecí stehno, br. kaše, kompot, voda se sir. (al.1,7) |
|
Út 5.3. | HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9) | Hodnocení: | 1. Hovězí guláš s cibulí, housk. knedlík, ovoce, čaj (al.1,3,7) | | 2. Grenadýrský pochod (brambory s těstovinou a uz.)kys. cibulky, (al. 1,3) | |
|
St 6.3. | MINESTRONE (al. 1,7,9) | Hodnocení: | 1. Kuřecí prsa v bylink. om.,těstoviny,voda s citr.,ovoce (al. 1,3,7) | | 2. Vepřová krkovička, červ. hl. zelí, br. knedlík, voda s citr.,ovoce (al.1) | |
|
Čt 7.3. | ČESNEKOVÁ S BRAMBORAMI (al. 3,7) | Hodnocení: | 1. Mahi-Mahi na kmíně (rybí filé), bramb. s pažitkou, kompot, džus(al.4,7) | | 2. Zeleninový salát s uzen. tofu, dip ze zak. sm., pečivo, džus(al.1,3,6,7 |
|
Pá 8.3. | HRSTKOVÁ (al. 1,7,9) | Hodnocení: | 1. Vepřový řízek sm. kotlet, br. kaše, kompot, , ovoce, čaj(al.1,3,7) | | 2. Zapékané těstoviny s brokolicí a nivou, ovoce, čaj(al.1,3,7) |
|
|
Po 11.3. | ZELENINOVÁ S KAPÁNÍM (al.1,3,7,9) | Hodnocení: | 1. Drůbeží plátek přír., teplá příloh.zel., brambory, voda se sir. (al1,3.7) | | 2. Azu po tatarsku, duš. rýže,voda se sir. al.(1) |
|
Út 12.3. | SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9) | Hodnocení: | 1. Smetanová čočka se zeleninou, vař. vejce,volské oko,okurek,chléb,ovoce(al1,3,9) | | 2. Gnocchi se sýrovou omáčkou z nivy, zel.obloha, ovoce,čaj (al.1,7) | |
|
St 13.3. | FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBORAMI (al. 1,) | Hodnocení: | 1. Marinovaná krkovička, opékané br., zel.salát s čočkou, dip,mošt(al1,7,10 | | 2. Rizoto se špen. a suš. rajčaty,kuř. plátek, zel. sal. ml.náp..,mošt (al.7) | |
|
Čt 14.3. | HOVĚZÍ VÝVAR S HRÁŠKEM A RÝŽÍ (al.7,9) | Hodnocení: | 1. Rybí filé na rozmarýnu, šťouchaný brambor, kompot, voda s citr. (al.1,4,7) | | 2. Jogurtové šišky s ovocným přelivem a zak. smet., ml. nápoj, voda s citr. (al1,7) | |
|
Pá 15.3. | BRAMBOROVO - PÓRKOVÝ KRÉM S KRUTONKY (al.1,3,7) | Hodnocení: | 1. Sekaná pečeně, rajská omáčka, housk. knedlík, čaj (al.1,3,7) | | 2. Pohanka s uz. masem a zeleninou, syp. parmazánem,čaj(al.7,9) |
|
|
Po 18.3. | HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI (al. 1,3,7,9) | Hodnocení: | 1. Vepřová kot. na slanině, duš. rýže, zel. salát, ml. náp.voda s citr. (al.1,7) | | 2. Králičí ragú s haluškami, ml.nápoj,voda s citr. (al. 1,7,9) | |
|
Út 19.3. | DÝŇOVÝ KRÉM S KRUTONKY (al. 1,3,7) | 1. Špagety s vepř. masem na rajčatech, syp. sýrem, ovoce, čaj (al. 1,3,7) | 2. Obalov. květák (pol.) brambory, tatarka, ovoce, čaj (al. 1,3,7) |
|
St 20.3. | RYBÍ POLÉVKA (al. 1,3,4,7,9) | 1. Hamburská vepřová kýta, housk. knedlík, voda se sir. (al. 1,3,7,) | 2. Kuřecí stehno peč., br. kaše, kompot voda se sir. (al. 1,7) |
|
Čt 21.3. | FAZOLOVÁ POLÉVKA S KLOBÁSKOU (al. 1,7) | 1. Kuřecí kousky v chilli omáčce, duš. rýže, b. káva, voda s citr. (al. 1, | 2. Rybí karbanátky pečené, brambor s pažitkou, zel. salát, voda s citr. (al.1,3,4,7 |
|
Pá 22.3. | VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY (al. 1,3,7) | 1. Vepř. výpečky, duš. špenát, br. knedlík, ovoce, mošt (al. 1,3,7) | 2. Caesar salát s kuřecím masem a krutony, ovoce, mošt (al.1,3,4,7) |
|
|
Po 25.3. | |
Út 26.3. | |
St 27.3. | |
Čt 28.3. | |
Pá 29.3. | |
Jídla obsahují uvedené alergeny.Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.