e-strava Jídelníček
SŠ Havířov Šumbark, Sýkorova 1/613
Havířov Šumbark
[0003]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
POHANKOVÁ SE ZELENINOU (al.1,9)Hodnocení:
1. Vepřová kýta po srbsku, duš. rýže, nápoj (al.1,7)Dobré
2. Kapustový karbanátek, brambor, nápoj (al.1,3)
Út
2.4.
HOUBOVÁ (al.1,3,7)Hodnocení:
1. Dušená mrkev, vepřový plátek, brambor,ovoce, nápoj (al.1,7)Lepší
2. Zapečené těstoviny s uzeným masem, kys. okurek, ovoce, nápoj (al. 1,3,7,9)
St
3.4.
ČESNEKAČKA S CHLEBOVÝMI KRUTONKY (al. 1,3)Hodnocení:
1. Frankfurtská omáčka, hovězí plátek, housk. knedlík, nápoj (al.1,3,7)Dobré
2. Kuřecí závitek plněný romadurem a suš. rajčaty, br. kaše, nápoj (al.1,3,7)Lepší
Čt
4.4.
PÓRKOVÁ (al.1,3)Hodnocení:
1. Ohnivé kuřecí maso, mini bramboráčky (polotovar), nápoj (al.1,3)Lepší
2. Šišky z jogurtového těsta s jahodovým přelivem, ml. nápoj, nápoj (al.1,3,7)Dobré

5.4.
VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY (al.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Moravský vrabec, kys. zelí, bramb. knedlík, ovovce, nápoj (al.1,3)Lepší
2. Kovbojské fazole, chléb, ovoce, nápoj (al.1,3)
Po
8.4.
ŠPENÁTOVÁ (al.1,7)Hodnocení:
1. Vepřová kotleta na kmíně, duš. rýže, zel. salát, nápoj (al. 1)Ušlo to
2. Květákový mozeček, brambor, zel. salát, nápoj (al.3)Lepší
Út
9.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI (al.1,3,9)Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně, hovězí plátek, housk. knedlík, nápoj (al.1,3,7,9)Lepší
2. Zeleninový salát s gril. sýrem camembertem, pečivo, nápoj (al.1,3,7)Lepší
St
10.4.
CELEROVÁ (al.1,7,9)Hodnocení:
1. Kuře na paprice, těstoviny, ovoce, nápoj (al.1,3,7)Lepší
2. Čočka na kyselo, volské oko, kys. okurek, chléb, ovoce, nápoj (al.1,3)Skvělé
Čt
11.4.
ITALSKÁ S TĚSTOVINOVOU RÝŽÍ (al.1,3)Hodnocení:
1. Losos na rozmarýnu, brambor, kompot, nápoj (al.4,7)
2. Rizoto z vepř. masa syp. sýrem, kys. okurek, nápoj (al. 7)Dobré

12.4.
CIZRNOVÁ (al.1,7)Hodnocení:
1. Holandský řízek, br. kaše, nápoj (al. 1,3,7)Lepší
2. Hamburger kuřecí se zeleninou 2 ks, nápoj (al. 1,3,7)
Po
15.4.
DRŮBEŽÍ VÝVAR S HRÁŠKEM A RÝŽÍ (al.1,9)Hodnocení:
1. Vepřový guláš s cibulí, housk. knedlík, nápoj (al.1,3,7)Lepší
2. Krůtí játra jako řízek, šťouchaný brambor, tatarka, nápoj (al.1,3,7)
Út
16.4.
DÝŇOVÝ KRÉM S KRUTÓNKY (al.1,3,7)Hodnocení:
1. Rybí filé na rajčatech s bylinkami, brambory, ovoce, nápoj (al.1,4)Dobré
2. Hrachová kaše s cibulkou, klobáska, kys. okurek, chléb, ovoce, nápoj (al.1,3,7)Skvělé
St
17.4.
ZELENINOVÁ SE ŠPALDOVÝMI KNEDLÍČKY (al.1,3,9)Hodnocení:
1. Kuřecí stehno pečené, zel. rýže, zel. salát, perník, bílá káva, nápoj (al.7,9)
2. Maso tří vůní, opékaný brambor, perník, bílá káva, nápoj (al.1,7)Dobré
Čt
18.4.
KMÍNOVÁ S VEJCI (al. 1,3,7,9)
1. Kuřecí stripsy, brambory přelité máslem, nápoj (al.1,3,7)
Út
23.4.
UZENÁ S RÝŽÍ (al. 9)Hodnocení:
1. Uzený plátek na cibulce, br. kaše, kys. okurek, nápoj (al.7)Lepší
2. Bryndzové halušky, nápoj (al.1,3,7)
St
24.4.
HRSTKOVÁ (al.1,9)Hodnocení:
1. Vepřový plátek po valašsku, housk. knedlík, ovoce, nápoj (al.1,3,7)Dobré
2. Rýžový nákyp s ovocem, ml. nápoj, ovoce, nápoj (al.3,7)Lepší
Čt
25.4.
POLÉVKA MASOVÁ (al.1,9)
1. Rybí filé v celozrnném kabátku (pol.), br. kaše, zel. salát, nápoj (al.1,3,4,7)
2. Křenová omáčka, hov. plátek, brambor, nápoj (al.1,7)

26.4.
ZELNÁ S KLOBÁSKOU (al.1,6,7)
1. Kuřecí maso na indický způsob, duš. rýže, nápoj (al.1,7)
2. Špagety s krůtím masem na rajčatech syp. sýrem, nápoj (al.1,3,7)
Po
29.4.
BROKOLICOVÁ S LUŠTĚN. ZAVÁŘKOU (al.1,3)
1. Vepř. plátek přírodní, dušená rýže, salát coleslaw, nápoj (al.1,7)
2. Nudle s mákem, ml. nápoj, nápoj (al.1,3,7)
Út
30.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU (al.1,3,9)
1. Bretaňské fazole, uzený plátek, chléb, kys. okurek, nápoj (al.1,3)
2. Koprová omáčka, brambor, vařená vejce, nápoj (al.1,3,7)
Čt
2.5.
ZELENINOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI (al.1,9)
1. Vepř. kýta po selsku, hlávkové zelí, housk. knedlík, nápoj (al.1,3,7)
2. Gnocchi s omáčkou z nivy, nápoj (al. 1,7)

3.5.
ŽAMPIÓNOVÁ (al. 1,7)
1. Mar. krkovička, opékaný brambor, dip ze zakys. sm. s česn., nápoj (al.7)
2. Grenadýr marš ( zapékané těstoviny s bramborem), kys. okurek, nápoj (al.1,3)
Po
6.5.
1.
2.
Út
7.5.
1.
2.
Čt
9.5.
1.
2.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
2.
Út
14.5.
1.
2.
St
15.5.
1.
2.
Čt
16.5.
1.
2.

17.5.
1.
2.
Po
20.5.
1.
2.
Út
21.5.
1.
2.
St
22.5.
1.
2.
Čt
23.5.
1.
2.

24.5.
1.
2.
Po
27.5.
1.
2.
Út
28.5.
1.
2.
St
29.5.
1.
2.
Čt
30.5.
1.
2.

31.5.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.