e-strava Menu
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
zeleninová s kapáním (1,3.9)Rating:
1. Koprová omáčka s vajíčkem, brambory(1,3,7)
Wed
3.4.
hovězí rychlá( (3,9)
1. Boloňské špagety, strouhaný sýr (1,7)
Thu
4.4.
rajská s těstovinou (1,9)Rating:
1. Rybí karbenátek se sýrem, bramborová kaše , zeleninový salát (1,3,4,7)
Fri
5.4.
selská (1,9)
1. Vepřová znojemská pečeně, dušená rýže, zel.salát (1)
Mon
8.4.
z fazolových lusků (1,7)Rating:
1. Holandský řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,7)
Tue
9.4.
česneková - kroupová (1,3)Rating:
1. Čočka na kyselo s vajíčkem, chléb, kyselý okurek (1,3)
Wed
10.4.
fazolová (1)Rating:
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, zel.salát (1,3,7)
Thu
11.4.
mrkvová (1,7,9)Rating:
1. Kotleta na hořčiči, dušená rýže, zel.salát (1,10)
Fri
12.4.
kuřecí vývar s těstovinou (1,9)
1. Vepřové ražničí, brambory s pažitkou, zel. přízdoba (10)
Mon
15.4.
kápiová (1,7)Rating:
1. Kuřecí nudličky na kari s bulgurem, zel.salát (1)
Tue
16.4.
gulášová (1)Rating:
1. Rybí prsty, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (1,4,7)
Wed
17.4.
zeleninová s kuskusem (1,9)
1. Kynuté knedle na páře s ovocnou náplní (1,3,7)
Thu
18.4.
droždˇová (1,9)
1. Hovězí guláš, kynutý houskový knedlík (1,3,7)
Fri
19.4.
z vaječné jíšky (1,3,9)
1. Kuře na zelí s bramborem
Mon
22.4.
krupicová s vajíčkem (1,3,9)
1. Masové koule v rajské omáčce s těstovinou (1,3,9)
Tue
23.4.
česneková s bramborem (3)
1. Moravský vrabec, kyselé zelí, bramborový knedlík (1)
Wed
24.4.
bramborová s hřiby (1,9)
1. Fazole po bretaňsku, chléb, kyselý okurek (1)
Thu
25.4.
špenátová (1,3,7)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,7)
Fri
26.4.
francouzská (1,9)
1. Svíčková na smetaně, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9,10)
Mon
29.4.
zeleninová s rýží (9)
1. Smažený květák, brambory, zel.salát (1,3,7)
Tue
30.4.
kapustová (1)
1. Kuřecí nudličky, čínské nudle(1,6)
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available