e-strava Jídelníček
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.12.
z míchaných luštěnin (1)Hodnocení:
1. Losos pečený na másle,brambory s pažitkou, zeleninový salát (4,7)Nechutnalo
Út
3.12.
špenátová (1,3,7)Hodnocení:
1. Přírodní hovězí plátek, dušená rýže, zeleninový salát (1,10)Lepší
St
4.12.
bramborová (1,9)
1. Fazole na kyselo, chléb, kyselý okurek (1)
Čt
5.12.
sýrová (1.7,9)
1. Kuřecí nudličky, brambory s pažitkou, zeleninová přízdoba (1,7,10)

6.12.
jahelná (9)
1. Vepřová hamburská kýta, kynutý houskový knedlík (1,3,7,10)
Po
9.12.
mrkvová s těstovinou ((1,9)
1. Krůtí játra na cibulce, dušená rýže, zeleninový salát (1,10)
Út
10.12.
zeleninová s kuskusem (1,9)
1. Domácí buchty s tvarohem, povidly (1,3,7)
St
11.12.
droždˇová (1,3,9)
1. Přírodní krůtí pečeně, dušená mrkev s hráškem, brambory (1)
Čt
12.12.
rybí (1,4,9)
1. Kuřecí papání

13.12.
zeleninová s cizrnou (1,9)
1. Plněný bramborový knedlík, kyselé zelí (1)
Po
16.12.
gulášová (1)
1. Vepřenky s cibulí, brambory, zeleninový salát (1,3,7,10)
Út
17.12.
z vaječné jíšky (1,3,7,9)
1. Hrachová kaše, chléb, kyselý okurek (1)
St
18.12.
rajská s těstovinou (1,9)
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s pažitkou, zeleninový salát (1,3,7)
Čt
19.12.
zeleninová s bulgurem (1,9)
1. Hovězí guláš, kynutý houskový knedlík (1,3,7)

20.12.
kuřecí vývar s těstovinou (1,9)
1. Rizoto z vepřového masa, strouhaný sýr, zeleninový salát
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.