e-strava Jídelníček
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.5.
luštěninová (1)
1. Rybí filé pečené na másle, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (4,7)
Út
5.5.
vločková (1,7,9)
1. Špagety po boloňsku, strouhaný sýr (1,7)
St
6.5.
česneková - kroupová (1,3)
1. Sekaná pečeně, hlávkové zelí, brambory (1,3)
Čt
7.5.
z vaječné jíšky (1,3,9)
1. Vepřové na smetaně, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9)
Po
11.5.
luštěninová (1)
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,4,7)
Út
12.5.
droždˇová (1,3,9)
1. Vepřový madˇarský guláš, těstoviny (1)
St
13.5.
kuřecí vývar s nudlemi (1,9)
1. Fazole po bretaňsku, chléb, kyselý okurek (1)
Čt
14.5.
bramborová (1,3,9)
1. Vepřová kotleta na žampionech, dušená rýže, zel. salát (1)

15.5.
zeleninová s bulgurem (1,9)
1. Koprová omáčka s vajíčkem, brambory (1,3,7)
Po
18.5.
zelná (1,7)
1. Karbenátek, bramborová kaše s pažitkou, zel.salát (1,3,7)
Út
19.5.
pohanková (9)
1. Křenová omáčka, uzené maso, kynutý houskový knedlík (1,7)
St
20.5.
krupicová s vejci (1,3,9)
1. Přírodní krůtí plátek, dušená rýže, trio zelenina (1,7,10)
Čt
21.5.
zeleninová s játrovým kapáním (1,3,7,9)
1. Vepřové na paprice s těstovinou (1,7)

22.5.
rýžová (9)
1. Kuře na zelí s bramborem
Po
25.5.
brokolicová (1,7)
1. Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, strouhaný sýr (7)
Út
26.5.
kuřecí vývar s nudlemi (1,9)
1. Masové koule v rajské omáčce, těstoviny (1,3,9)
St
27.5.
luštěninová (1)
1. Kuřecí smažený řízek, bramborová kaše s pažitkou, zel. salát (1,3,7)
Čt
28.5.
jahelná (9)
1. Buchtičky s krémem (1,3,7)

29.5.
rajská (1,3,9)
1. Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže, zel.salát (1,10)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.