e-strava Jídelníček
ZŠ Kirilovova 330
Paskov
[0063]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
6.4.
jahelná (9)
1. Koprová omáčka s vajíčkem, brambory (1,3,7)
St
7.4.
zeleninová s játrovou rýží (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Přírodní vepřový plátek, dušená rýže, zeleninový salát (1)
Čt
8.4.
z červené čočky (1,9)
1. Pečený rybí karbenátek se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát (1,4,7)

9.4.
slepičí vývar s těstovinou (1,9)
1. Svíčková na smetaně, kynutý houskový knedlík (1,3,7,9,10)
Po
12.4.
zeleninová s vajíčkem (1,3,9)
1. Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7)
Út
13.4.
bramborová s houbami (1,9)
1. Hrachová kaše se smaženou cibulkou, chléb (1)
St
14.4.
gulášová (1)
1. Maminčino kuře (1,7)
Čt
15.4.
dýňová
1. Rizoto z kuřecího masa se zeleniny, strouhaný sýr (7)

16.4.
droždˇová (1,3,9)
1. Ražničí z vepřového masa, brambory s pažitkou
Po
19.4.
koprová (1,7)
1. Smažený květák, bramborová kaše, zeleninový salát (1,3,7)
Út
20.4.
polévka z luštěnin (1,9)
1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, zeleninový salát (1,3,7)
St
21.4.
boršč (1,7,9)
1. Kuřecí plátek na kari, dušená rýže, zeleninový salát (1)
Čt
22.4.
zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,9)
1. Rybí filé pečené na másle, bramborová kaše s pažitkou, zeleninový salát (4,7)

23.4.
zeleninová s kuskusem (1,9)
1. Masové koule v rajské omáčce s těstovinou (1,3)
Po
26.4.
česneková s bulgurem (1)
1. Zbruf s těstovinou, strouhaný sýr (1,7)
Út
27.4.
cizrnová (1)
1. Znojemská kotleta, dušená rýže (1)
St
28.4.
pohanková (9)
1. Kynuté koláče tvarohové (1,3,7)
Čt
29.4.
hovězí vývar s těstovinou (1,9)
1. Vařené hovězí maso, žampiónová omáčka, kynutý houskový knedlík (1,3,7)

30.4.
z fazolových lusků (1,7)
1. Čevapčiči, brambory s pažitkou, zeleninový salát (1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.