e-strava Jedálny lístok
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Hodnotenie jedál:
1 = Výborné 2 = Lepšie 3 = Dobré 4 = Dalo sa zjesť 5 = Nechutilo
Deň Ponuka
Ut
1.9.
Kmínová polévka s opečenou houskou 1,7,9
1. Plněné bramborové knedlíky sypané cibulkou, dušený špenát 1,3,9
St
2.9.
Slepičí vývar s drobením 1,3,9
1. Pečené kuřecí stehno na másle,dušená rýže, mrkvový salát 1,7,9
2. Tuňákový salát s cizrnou,zeleninová přízdoba, slunečnicový chléb 1,3,7
Št
3.9.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem,zeleninová přízdoba 1,3,7,9
2. Rybí filé na másle a kmíně, vařený brambor sypaný pažitkou, salát 1,3,4,7
Pi
4.9.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky a těstovinou 1,3,7,9
1. Hovězí guláš s cibulí,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Zeleninový bulgur sypaný sýrem, salát 1,3,7,9
Po
7.9.
Frankfurtská polévka 1,9
1. Vepřový kotlet na houbách,dušená rýže, salát z bilého a červeného zelí 1,9
2. Žemlovka s jablky,ovoce 1,3,7
Ut
8.9.
Hrstková polévka 1,9
1. Krutí čínské nudličky,těstovina, salát 1,3,9
2. Obalovaný květák, vařený brambor, jogurtový dip,salát 1,3,7
St
9.9.
Hovězí vývar s těstovinou 1,3,9
1. Moravský vrabec, hlávkové dušené zelí, houskový knedlík 1,3,7,9
2. Brokolicový nákyp,pečivo,zeleninová přízdoba 1,3,7,9
Št
10.9.
Sýrová polévka s krutóny 1,7,9
1. Kuřecí závitek se šunkou a mozzarellou,bramborová kaše,salát 1,7,9
2. Kuskusové rizoto s vep.masem a zeleninou sypané sýrem, kys.okurek 1,7,9
Pi
11.9.
Vločková polévka se zeleninou 1,7,9
1. Klopsy s rajskou omáčkou, dušená rýže 1,3,9
2. Halušky s bryndzou a slan.výpečky 1,3,7,9
Po
14.9.
Kuřecí vývar s masem a těstovinou 1,9
1. Čočka na kyselo,dietní párečky, kys.okurek, chléb 1,9
2. Zapečené palačinky se zeleninou a sýrem,zeleninová přízdoba 1,3,7
Ut
15.9.
Kmínová polévka s kapáním 1,3,7,9
1. Hamburská vep. kýta, houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Ryba mahi-mahi na zel.lůžku s olivami,pečivo 1,4
St
16.9.
Zeleninová polévka s jáhlemi 1,9
1. Kapustový karbenátek, bramborová kaše, salát 1,3,7,9
2. Krutí karneval (krutí játra, sherry rajče),dušená rýže s pohankou,kompot 1,9
Št
17.9.
Hrachová polévka 1,9
1. Kuřecí plátek přírodní,dušená rýže, salát 1,7,10,9
2. Kynuté knedlíky s marmeládou na páře,pol.máslem a sypané cukrem,mléko 1,3,7
Pi
18.9.
Italská rajská polévka 1,7,9
1. Králičí hřbet na česneku, kysané zelí, bramborové špalíky/brambory 1,3,9
2. Zapékaný květák se sýrem,vařený brambor maštěný, zeleninová přízdoba 1,3,7,9
Po
21.9.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA OPEČENÝM CHLEBEM 1,3,9
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK KYNUTÝ 1,3,7,9
2. RYBA S BROKOLICÍ,VAŘENÝ BRAMBOR,KOMPOT 1,9
Ut
22.9.
POLÉVKA RISI BISI (RÝŽE,HRÁŠEK) 1,3,9
1. KUŘECÍ ŘÍZEK,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ, LEDOVÝ SALÁT 1,3,7,9
2. KUSKUSOTO SE ŽAMPIÓNY A ZELENINOU SYPANÉ SÝREM,LEDOVÝ SALÁT 1,9
St
23.9.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. HOVĚZÍ KOSTKY NA ZELENINĚ,TĚSTOVINY,KAPIE 1,3,9
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANIKOVÝM KRÉMEM,OVOCE 1,3,7
Št
24.9.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 1,9
1. VEPŘOVÝ KOTLET NA KARI S JABLKY,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. BRETAŇSKÉ FAZOLE,PÁREK, CHLÉB 1,9
Pi
25.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT 1,3,7,9
2. CHALUPÁŘSKÝ SALÁT (TĚSTOVINY,UZ.BOK,HLAV.ZELÍ),ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3
Ut
29.9.
POLÉVKA ZELŇAČKA 1,9
1. MASOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. OBALOVANÝ CELER, VAŘENÝ BRAMBOR, DIP, SALÁT 1,3,7,9
St
30.9.
HOVĚZÍ POLÉVKA S NUDLEMI 1,3,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK,OVOCE 1,3,7,9
2. PIVRNEC (KUŘ.MASO,CIBULE,VEJCE,SOJ.OMÁČKA),VAŘ.BRAMBOR, ZELEN.PŘÍZDOBA 1,3,9,
Št
1.10.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,9
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIÓNECH,BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT 1,7,9
2. RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM,SYPANÝ CUKREM A POLÉVANÝ MÁSLEM 1,7
Pi
2.10.
ZELENINOVÁ POLÉVKA 1,9
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM,KYSELÝ OKUREK 1,3,7,9
2. ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ (SMĚS VEP.MASA A JÁTRY), CHLÉB 1,9
Po
5.10.
MILÓNOVÁ POLÉVKA (KRUPICOVÁ S VEJCI) 1,3,9
1. SELSKÁ VEPŘ.PEČENĚ. DUŠENÝ ŠPENÁT, BRAM.ŠPALÍKY/VAŘENÝ BRAMBOR 1,3,9
2. HOVĚZÍ KOSTKY S CIZRNOU, BULGUR, SALÁT/KOMPOT 1,9
Ut
6.10.
SVATEBNÍ POLÉVKA (VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A NUDLEMI) 1,3,9
1. BRATISLAV.VEPŘ.PLEC (MASO S OMÁČKOU SE ZEL.VLOŽKOU),HOUSKOVÝ KNEDLÍK 1,7,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA, SALÁT 1,7,9,3
St
7.10.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,9
1. KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9
2. LOSOS PEČENÝ POLÉVANÝ CITRÓNOVO-SMETAN. PŘELIVEM, VAŘ.BRAMBOR, SALÁT 1,7,9
Št
8.10.
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A DROBENÍM 1,3,9
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM, OVOCE 1,7,9
2. HONZOVY BUCHTY,OVOCE 1,3,7
Pi
9.10.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9
1. KUŘECÍ ROLÁDA, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT/KOMPOT 1,7,9
2. ZAPÉKANÁ BROKOLICE S MOZZARELLOU,PEČIVO,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,7,9
Po
12.10.
1.
Ut
13.10.
1.
St
14.10.
1.
Št
15.10.
1.
Pi
16.10.
1.
Po
19.10.
1.
Ut
20.10.
1.
St
21.10.
1.
Št
22.10.
1.
Pi
23.10.
1.
Po
26.10.
1.
Ut
27.10.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno