e-strava Jedálny lístok
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Deň Ponuka
Pi
1.3.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCEM 1,3,9Hodnotenie:
1. HRACHOVÁ KAŠE, PÁREK, CHLÉB, KYS.OKUREK 1,9
2. LOVECKÝ KUŘECÍ PLÁTEK, TĚSTOVINA, SALÁT 1,9
Po
4.3.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA 1,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY 1,3,7,9
2. HONZOVY BUCHTY S MARMELÁDOU 1,3,7
Ut
5.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnotenie:
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KUSKUSOTO S ČOČKOU,KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU, SALÁT 1,9
St
6.3.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9
2. CIGÁNSKÉ HALUŠKY(bram.těsto s tvarohem a koprem)ZAK.SMETANA,VÝP.Z UZ.BOKU 1,7,9
Št
7.3.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,9Hodnotenie:
1. KAPUSTOVÝ VEP. KARBENÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ MÁSLEM, SALÁT 1,3,7,9
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM 1,3,7,9
Pi
8.3.
POLÉVKA MILIÓNOVÁ (krupicová s vejcem) 1,3,9Hodnotenie:
1. VEPŘOVÝ PLÁTEK NA CELERU,BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, SALÁT Z ČER. ŘEPY 1,9,10
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1,9
Po
11.3.
POLÉVKA KOZÍ BRADA 1,7,9Hodnotenie:
1. MARINOVANÝ KUŘECÍ PLÁTEK,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,3,9
2. JÁHLOVÝ NÁKYP S OVOCEM 1,3,7
Ut
12.3.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9Hodnotenie:
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,3,9
2. RYBÍ FILÉ NA PÓRKU,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ, SALÁT 1,7,4,9
St
13.3.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ ZÁVITEK (MOZZARELLA, SUŠ. RAJČE. KUKUŘICE),DUŠENÁ RÝŽE. SALÁT 1,7,9
2. ČOČKA NA KYSELO, SÁZENÉ VEJCE, KYS. OKUREK, CHLÉB 1,3,9
Št
14.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9Hodnotenie:
1. HOVĚZÍ NA DIVOKO,KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KARNEVAL S KRUTÍ JÁTRY(SHERY RAJČE, UZ. BOK),BRAMBOROVÉ PLACIČKY 1,9
Pi
15.3.
RYCHLÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnotenie:
1. KOPROVÁ OMÁČKA,VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÝ BRAMBOR 1,3,7,9
2. MEDOVÁ KOTLETA,BULGUR, KOMPOT 1,9
Po
18.3.
HRSTKOVÁ 1,9Hodnotenie:
1. PŘÍRODNÍ VEPŘOVÁ KÝTA, DUŠENÁ RÝŽE, OKURKOVÝ SALÁT 1,9,10
2. BUCHTIČKY S KRÉMEM 1,3,7
Ut
19.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY A TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT 1,3,7,9
2. PAPRIKY PLNĚNÉ KUSKUSEM A MOZARELLOU, PEČIVO1,7
St
20.3.
ČESNEKOVÁ S KROUPAMI 1,3,9Hodnotenie:
1. DEBRECÍNSKÝ GULÁŠ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,9,7,3
2. BROKOLICOVÝ NÁKYP, BRAMBORY MAŠTĚNÉ MÁSLEM, KOMPOT 1,3,7,9
Št
21.3.
KVĚTÁKOVÁ 1,3Hodnotenie:
1. VEPŘ. NUDLIČKY NA ZELENINĚ, RÝŽE S POHANKOU, SALÁT Z ČERV. ŘEPY 1,3,9
2. PREJTY, ZELÍ , BRAMBOR 1,3,7,9
Pi
22.3.
ZELENINOVÁ S JÁHLAMI 1,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ KOSTKY NA BAZALCE, TĚSTOVINY, SALÁT 1,3,9
2. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENINOU, ŠPENÁT, CIBULKA 1,3,7
Po
25.3.
POLÉVKA Z BÍLÝCH FAZOLÍ 1,7,9Hodnotenie:
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA HOUBÁCH, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9,10
2. TVAROHOVÉ KNEDLÍČKY S OVOCNÝM PŘELIVEM, MÁSLO, CUKR 1,3,7
Ut
26.3.
POLÉVKA S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A TĚSTOVINOU 1,3,9Hodnotenie:
1. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ, OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9,10
2. RYBÍ PRSTY, BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA, SALÁT 1,3,4,7
St
27.3.
KMÍNOVÁ POLÉVKA S DROBENÍM 1,3,9Hodnotenie:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA RAJČATECH, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT 1,7
2. VITAMÍNOVÝ SALÁT, PEČIVO ( KYS. ZELÍ, UZENINA) 7,9,10
Ut
2.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,7,9
1. HRACHOVÁ KAŠE, DIETNÍ PÁREK, KYSANÉ ZELÍ, CHLÉB 1,3,7
2. HOUBOVÝ KUBA, KYSELÝ OKUREK 1,3,7
St
3.4.
POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU, 1,3,7,9
1. HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, SALÁT 1,3,7
2. NUDLE S MÁKEM A CUKREM, MÁSLO, OVOCE 1,3,7
Št
4.4.
POLÉVKA MRKVOVÁ KREMOVÁ 1,7
1. KUŘECÍ STEHNO NA ČESNEKU A MÁSLE, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7
2. ZELENINOVÝ NÁKYP S MOZARELLOU, BRAMBORY MAŠTĚNÉ MÁSLEM, SALÁT 1,3,7
Pi
5.4.
POLÉVKA ITALSKÁ S TĚSTOVINOU A SÝREM 1,3,7
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S MLETÝM MASEM A ZELENINOU, SALÁT Z ČERV. ŘEPY 1,3,7,9
2. PEČENÁ RYBA NA ZELENINOVÉM LŮŽKU, PEČIVO 1,3,4,7
Po
8.4.
1.
Ut
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Št
11.4.
1.
Pi
12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Ut
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Št
18.4.
1.
Pi
19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Ut
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Št
25.4.
1.
Pi
26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Ut
30.4.
1.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno