e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
6.1.
Bramborová polévka s houbami 1,9
1. Přírodní vepř.kotlet, dušená rýže, salát 1,9
2. Bramboráčky, výpečky z uzen.boku, zak.smetana,sypané sýrem, zel.přízdoba 1,7
Út
7.1.
Zeleninová polévka 1,9
1. Medvědí tlapy (marin.kuřecí maso), štouchaný brambor,salát 1,3,9
2. Zapečená brokolice s nivou, pečivo, zeleninová přízdoba 1,3,7,9
St
8.1.
Polévka kozí brada (hlávkové zelí, smetana) 1,7,9
1. Boloňské špagety sypané sýrem, ovoce 1,7,9
2. Bavorské vdolky s povidly a tvarohem,ovoce 1,3,7
Čt
9.1.
Hovězí vývar s drobením 1,3,9
1. Kuřecí stehno pečené na celeru,bramborová kaše, salát 1,7,9
2. Zeleninový kuskus se sušenými rajčaty a olivami,kompot,7,9

10.1.
Kmínová polévka s houskou 1,3,9
1. Hovězí pastýřské maso (žampióny, smetana), těstoviny, salát 1,7,9
2. Jelítka / jitrnice, kysané zelí, vařený brambor 1,9
Po
13.1.
Krupicová polévka s vejci 1,3,9
1. Hamburská vepř.kýta. houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Papriky plněné jáhlemi,pečivo, hlávkový salát 1,3,9
Út
14.1.
Drožďová polévka s těstovinou 1,7,9
1. Čočka na kyselo, dietní párečky, chléb, kys.okurek,mléčný dezert 1,3,7,9
2. Ražničí z kuř.masa s ananasem,vařený brambor,ďáb.omáčka ,mléčný dezert 1,3,7,9
St
15.1.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9
1. Husarský závitek ( zavitek plněný mletým masem),dušená rýže, salát 1,7,9
2. Obalovaný květák, vařená brambor, salát 1,3,7
Čt
16.1.
Rajská polévka s kapáním 1,3,9
1. Ryba na másle a kmíně,vařený brambor, salát 1,4,7,9
2. Slovenské halušky s bryndzou a slan.výpečky 1,3,7

17.1.
Frankfurtská polévka 1,9
1. Kuřecí nudličky se zeleninou, těstoviny,salát 1,3,9
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem,ovoce 1,3,7
Po
20.1.
Hovězí vývar s těstovinou 1,3,9
1. Segedínský guláš, houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Bulgurové rizoto se zeleninou sypané sýrem,salát 1,7,9
Út
21.1.
Kapustová polévka s vločkami 1,3,9
1. Vepř.karbenátek, bramborová kaše,salát 1,3,7,9
2. Chilli con carne, chléb 1,9
St
22.1.
Polévka z fazolových lusků se smetanou 1,7,9
1. Kuřecí plátek na žampiónech,dušená rýže,salát 1,9
2. Nudle s mákem polévané máslem,ovoce 1,7
Čt
23.1.
Zeleninová polévka 1,9
1. Vepř.výpečky, dušený špenát, bramborové špalíky 1,7,9
2. Krutí játra na bazalce,vařený brambor, salát 1,9

24.1.
Polévka risi bisi 1,9
1. Hovězí vařené ,rajská omáčka, těstoviny 1,9
2. Francouzské brambory, salát z kys.zelí s mrkví a křenem 1,3,7,9
Po
27.1.
Bramborová polévka s houbami 1,9
1. Selská vep.pečeně, hlávkové zelí,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Ryba s brokolicí a sýrem, vařený brambor, salát 1,4
Út
28.1.
Mrkvová krémová polévka s krutóny 1,9
1. Kuřecí závitek se suš.rajčaty a mozarellou,dušená rýže syp.pažitkou ,salát 1,7,
2. Cizrnový salát s tuňákem,zeleninová přízdoba,slunečnicový chléb 1,7
St
29.1.
Zeleninová polévka s pohankou 1,9
1. Koprová omáčka,vař.vejce, vařený brambor, ovoce 1,3,7,9
2. Pikantní vep.nudličky, kuskus, salát
Čt
30.1.
Hrstková polévka 1,9
1. Kuřecí stripsy,vařený brambor maštěný, okurkový salát 1,9
2. Kynuté knedlíky na páře s marmeládou polévané máslem 1,3,7

31.1.
Rychlá polévka s nudlemi 1,9
1. Hovězí guláš s cibulí, houskový knedklík kynutý 1,3,7,9
Po
3.2.
Květáková polévka 1,7,9
1. Boloňské špagety sypané sýrem 1,7,9
2. Obalovaný celer, vařený brambor,dip, salát 1,3,7,9
Út
4.2.
Slepičí vývar s těstovinou 1,9
1. Kuřecí plátek na kořenové zelenině, dušená rýže, salát 1,9
2. Žemlovka s jablky ,ochucené mléko 1,3,7
St
5.2.
Zelňačka 1,9
1. Debrecínská vepřová plec, houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Chalupářský salát (hl.zelí, uzený bok),kompot 1,9
Čt
6.2.
Hovězí polévka s drobením 1,3,9
1. Vep.kotleta na medu,bramborová kaše, salát 1,7,9
2. Brokolicový nákyp s mozarellou,pečivo, zeleninová přízdoba 1,7,3,9

7.2.
Čočková polévka 1,9
1. Kuře pečené na másle, dušená rýže s pohankou, salát 1,9,7
2. Dušená mrkev, vařený brambor, sázené vejce,ovoce 1,3,9
Po
10.2.
1.
Út
11.2.
1.
St
12.2.
1.
Čt
13.2.
1.

14.2.
1.
Po
17.2.
1.
Út
18.2.
1.
St
19.2.
1.
Čt
20.2.
1.

21.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.