e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.9.
Kmínová polévka s opečenou houskou 1,7,9
1. Plněné bramborové knedlíky sypané cibulkou, dušený špenát 1,3,9
St
2.9.
Slepičí vývar s drobením 1,3,9
1. Pečené kuřecí stehno na másle,dušená rýže, mrkvový salát 1,7,9
2. Tuňákový salát s cizrnou,zeleninová přízdoba, slunečnicový chléb 1,3,7
Čt
3.9.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem,zeleninová přízdoba 1,3,7,9
2. Rybí filé na másle a kmíně, vařený brambor sypaný pažitkou, salát 1,3,4,7

4.9.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky a těstovinou 1,3,7,9
1. Hovězí guláš s cibulí,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Zeleninový bulgur sypaný sýrem, salát 1,3,7,9
Po
7.9.
Frankfurtská polévka 1,9
1. Vepřový kotlet na houbách,dušená rýže, salát z bilého a červeného zelí 1,9
2. Žemlovka s jablky,ovoce 1,3,7
Út
8.9.
Hrstková polévka 1,9
1. Krutí čínské nudličky,těstovina, salát 1,3,9
2. Obalovaný květák, vařený brambor, jogurtový dip,salát 1,3,7
St
9.9.
Hovězí vývar s těstovinou 1,3,9
1. Moravský vrabec, hlávkové dušené zelí, houskový knedlík 1,3,7,9
2. Brokolicový nákyp,pečivo,zeleninová přízdoba 1,3,7,9
Čt
10.9.
Sýrová polévka s krutóny 1,7,9
1. Kuřecí závitek se šunkou a mozzarellou,bramborová kaše,salát 1,7,9
2. Kuskusové rizoto s vep.masem a zeleninou sypané sýrem, kys.okurek 1,7,9

11.9.
Vločková polévka se zeleninou 1,7,9
1. Klopsy s rajskou omáčkou, dušená rýže 1,3,9
2. Halušky s bryndzou a slan.výpečky 1,3,7,9
Po
14.9.
Kuřecí vývar s masem a těstovinou 1,9
1. Čočka na kyselo,dietní párečky, kys.okurek, chléb 1,9
2. Zapečené palačinky se zeleninou a sýrem,zeleninová přízdoba 1,3,7
Út
15.9.
Kmínová polévka s kapáním 1,3,7,9
1. Hamburská vep. kýta, houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Ryba mahi-mahi na zel.lůžku s olivami,pečivo 1,4
St
16.9.
Zeleninová polévka s jáhlemi 1,9
1. Kapustový karbenátek, bramborová kaše, salát 1,3,7,9
2. Krutí karneval (krutí játra, sherry rajče),dušená rýže s pohankou,kompot 1,9
Čt
17.9.
Hrachová polévka 1,9
1. Kuřecí plátek přírodní,dušená rýže, salát 1,7,10,9
2. Kynuté knedlíky s marmeládou na páře,pol.máslem a sypané cukrem,mléko 1,3,7

18.9.
Italská rajská polévka 1,7,9
1. Králičí hřbet na česneku, kysané zelí, bramborové špalíky/brambory 1,3,9
2. Zapékaný květák se sýrem,vařený brambor maštěný, zeleninová přízdoba 1,3,7,9
Po
21.9.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA OPEČENÝM CHLEBEM 1,3,9
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK KYNUTÝ 1,3,7,9
2. RYBA S BROKOLICÍ,VAŘENÝ BRAMBOR,KOMPOT 1,9
Út
22.9.
POLÉVKA RISI BISI (RÝŽE,HRÁŠEK) 1,3,9
1. KUŘECÍ ŘÍZEK,VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ, LEDOVÝ SALÁT 1,3,7,9
2. KUSKUSOTO SE ŽAMPIÓNY A ZELENINOU SYPANÉ SÝREM,LEDOVÝ SALÁT 1,9
St
23.9.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,7,9
1. HOVĚZÍ KOSTKY NA ZELENINĚ,TĚSTOVINY,KAPIE 1,3,9
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANIKOVÝM KRÉMEM,OVOCE 1,3,7
Čt
24.9.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 1,9
1. VEPŘOVÝ KOTLET NA KARI S JABLKY,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. BRETAŇSKÉ FAZOLE,PÁREK, CHLÉB 1,9

25.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT 1,3,7,9
2. CHALUPÁŘSKÝ SALÁT (TĚSTOVINY,UZ.BOK,HLAV.ZELÍ),ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3
Út
29.9.
POLÉVKA ZELŇAČKA 1,9
1. MASOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. OBALOVANÝ CELER, VAŘENÝ BRAMBOR, DIP, SALÁT 1,3,7,9
St
30.9.
HOVĚZÍ POLÉVKA S NUDLEMI 1,3,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK,OVOCE 1,3,7,9
2. PIVRNEC (KUŘ.MASO,CIBULE,VEJCE,SOJ.OMÁČKA),VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,9,6
Čt
1.10.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,9
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIÓNECH,BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT 1,7,9
2. RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM,SYPANÝ CUKREM A POLÉVANÝ MÁSLEM 1,7

2.10.
ZELENINOVÁ POLÉVKA 1,9
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM,KYSELÝ OKUREK 1,3,7,9
2. ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ (SMĚS VEP.MASA A JÁTRY), CHLÉB 1,9
Po
5.10.
1.
Út
6.10.
1.
St
7.10.
1.
Čt
8.10.
1.

9.10.
1.
Po
12.10.
1.
Út
13.10.
1.
St
14.10.
1.
Čt
15.10.
1.

16.10.
1.
Po
19.10.
1.
Út
20.10.
1.
St
21.10.
1.
Čt
22.10.
1.

23.10.
1.
Po
26.10.
1.
Út
27.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.