e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.6.
Kmínová polévka se strouhámím 1,3,9
1. Špagety po boloňsku sypané sýrem,zeleninová přízdoba 1,7,9
2. Kuřecí přírodní řízek,staročeský bram.knedlík, salát z kys.zelí 1,3,7,9
Út
4.6.
Pórková polévka s opečenou houskou 1,7,9
1. Moravský vrabec, hlávkové zelí, houskový knedlík 1,3,7,9
2. Kuskusoto se žampióny a zeleninou,sypané sýrem,salát 1,7,9
St
5.6.
Polévka risi-bisi 1,9
1. Kuřecí řízek,vařený brambor, salát 1,3,7
2. Nudle s mákem,ovoce 1,7
Čt
6.6.
Drůbeží vyvar s těstovinou 1,3,7,9
1. Hovězí kostky na zelenině,dušená rýže, salát 1,9
2. Zapékané brambory s nívou a cibulí,kyselý okurek 1,3,7

7.6.
Zeleninová polévka s pohankou 1,9
1. Hamburská vep.kýta,houskový knedlík 1,3,7,9
2. Brokolicový nákyp,zeleninová přízdoba,banketka 1,3,7,9
Po
10.6.
Špenátová polévka 1,3,7,9
1. Vepř.kotlet přírodní, bram.kaše, salát 1,7,9
2. Vitamínový salát,zeleninová přízdoba,pečivo 1,7,
Út
11.6.
Polévka s játrovými knedlíčky a těstovinou 1,3,9
1. Kuřecí nudličky, dušená rýže, salát 1,9
2. Žemlovka s jablky,ovoce 1,3,7
St
12.6.
Zeleninová polévka 1,3,9
1. Hovězí guláš s cibulí, houskový knedlík 1,3,7,9
2. Bram. placičky se zakysanou smetanou a výpečky sypané sýrem 1,7
Čt
13.6.
Hrachová polévka 1,9
1. Sýrová omáčka, těstoviny, zeleninová přízdoba 1,7
2. Srbský špíz, vařený brambor,tatarská omáčka 1,7,9

14.6.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9
1. Kuřecí plátek na žampiónech,bram.halušky, salát 1,3,9
2. Bramborový guláš, chléb 1,9
Po
17.6.
Polévka hovězí s těstovinou 1,3,9
1. Hovězí vařené, koprová omáčka,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
2. Salám v těstíčku,bramborová kaše, okurkový salát 1,3,7
Út
18.6.
Bramborová polévka 1,9
1. Husarský vep.závitek,dušená rýže, mrkvový salát s jablkem 1,9
2. Letní zeleninový salát s vař.vejcem, banketka se sezamem 1,3,11
St
19.6.
Zeleninová polévka se strouháním 1,3,9
1. Kuřecí perkelt, těstoviny 1,9
2. Bramborový nákyp s uzeninou,kys.zelím,smetanou,sypaný sýrem,rajčatový salát 1,7
Čt
20.6.
Vločková polévka 1,3,9
1. Moravský vrabec, dušený špenát, bram.knedlík 1,3,9
2. Palačinky s ovocným tvarohem 1,3,7

21.6.
Rajská polévka s rýží 1,9
1. Čočka na kyselo, párek, chléb, kyselý okurek 1,9,10
2. Rybí nugetky, vařený brambor maštěný, míchaný salát 1,4,7
Po
24.6.
Krupicová polévka s vejci 1,3,9
1. Plńěný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7,9
2. Drůbeží karneval (krutí játra, cherry rajče, uz.bok),vař.brambor,led.salát 1,9
Út
25.6.
Česnekovo-sýrová polévka s opeč.chlebem 1,3,7,9
1. Vepřová kotleta na pórku,dušená rýže, mrkvový salát 1,9
2. Bramborové šišky s mákem ,ochucené mléko 1,3,7
St
26.6.
Hovězí polévka s nudlemi 1,9
1. Řízek Pivrnec, vařený brambor, okurkový salát 1,3,7,9
2. Bulgurové rizoto s houbami,kyselý okurek 1,9
Čt
27.6.
Cizrnová polévka 1,9
1. Zapékané těstoviny s masem, salát z kysaného zelí 1,3,7,9
2. Smažený sýr, vařený brambor, tatarka 1,3,7

28.6.
Zeleninová polévka s jáhlemi 1,9
1. ´Dábelská směs,bramboráčky nebo americké brambory ,salát 1,9
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.