e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.6.
RYCHLÁ POLÉVKA S NUDLEMI 1,3,7,9
1. HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍM A VYPEČKY Z UZ. BŮČKU 1,3,9
2. KRUTÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
St
2.6.
KRÉMOVÁ MRKVOVÁ POLÉVKA S KRUTÓNY 1,3,7,9
1. VEP.KARBENÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, MÍCHANÝ SALÁT 1,3,7,9
2. ZAPÉKANÁ BROKOLICE S MOZZARELLOU,SLUN.CHLÉB, SALÁT 1,7,9
Čt
3.6.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,3,9
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIÓNECH, DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT Z ČERV.ŘEPY 1,9,10
2. KYNUTÉ KNEDLÍKY NA PÁŘE,MAŠTĚNÉ MÁSLEM A SYPANÉ CUKREM,OVOCE 1,3,7

4.6.
SLEPIČÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,9
1. ČOČKA NA KYSELO, KLOBÁSKA, CHLÉB, KYS.OKUREK 1,9,9
2. TEPLÝ TĚSTOVINOVÝ SALÁT(HLAV.ZELÍ, UZ.MASO),LEDOVÝ SALÁT 1,3,9
Po
7.6.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM 1,3,9
1. ŠPAGETY PO BOLOŇSKU SYPANÉ SÝREM 1,7,9,3
2. PEČENÁ RYBA S BROKOLICÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, RAJČATOVÝ SALÁT 1,4,9
Út
8.6.
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI 1,3,9
1. HUSARSKÝ VEP. ZÁVITEK NA SMETANĚ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK KYNUTÝ 1,3,7,9
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA 1,3,7,9
St
9.6.
ZELŇAČKA 1,9
1. HOVĚZÍ KOSTKY NA ZELENINĚ, BRAM. KAŠE,SALÁT 1,7,9
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM,OVOCE 1,3,7
Čt
10.6.
FAZOLOVÁ POLÉVKA 1,9
1. KUŘECÍ PRSA PO SRBSKU, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARKA, SALÁT 1,3,7,9

11.6.
BRAMBOROVÁ POLÉVKA S HOUBAMI 1,9
1. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM,SALÁT ZE STER.ZELÍ 1,3,7,9
2. PŘÍRODNÍ VEP. KOTLET, BULGUR, SALÁT 1,9,3,10
Po
14.6.
SLEPIČÍ VÝVAR S KAPÁNÍM 1,3,9
1. HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULÍ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK KYNUTÝ 1,3,7,9
2. ZELENINOVÝ KUSKUS SYPANÝ SÝREM,SALÁT 1,9
Út
15.6.
HRACHOVÁ POLÉVKA S KRUTÓNY 1,9
1. VEPŘOVÝ PLÁTEK PO MYSLIVECKU, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT 1,7,9
2. RYBA NA ZELENINOVÉM LŮŽKU, BANKETKY 1,4,9
St
16.6.
RAJSKÁ POLÉVKA S VLOČKAMI 1,9
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE,DUŠENÁ RÝŽE,SALÁT 1,7,9
2. OBALOVANÝ CELER,VAŘENÝ BRAMBOR, JOGURTOVÝ DIP, SALÁT 1,7,9,3
Čt
17.6.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S POHANKOU 1,3,9
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA HORČICI A SMETANĚ,TĚSTOVINY 1,3,9,7,10
2. RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM ,POL.MÁSLEM A SYP.CUKREM,OVOCE 1,7,3

18.6.
POLÉVKA S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY A NUDLEMI 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA ZELENINĚ,VAŘENÝ BRAMBOR,SALÁT 1,10,9
2. PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY ,DUŠENÝ ŠPENÁT,CIBULKA 1,3,9
Po
21.6.
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCI 1,3,9
1. VEP.VÝPEČKY, HLÁVKOVÉ ZELÍ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK KYNUTÝ 1,3,7,9
2. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S NIVOU A CIBULÍ,SALÁT 1,3,7,9
Út
22.6.
RYCHLÁ POLÉVKA S NUDLEMI 1,3,9
1. KUŘECÍ ZAVITEK (MOZZARELA ,PÓREK ,PAPRIKA) BR.KAŠE ,SALÁT 1,7,9
2. BAVORSKÉ VDOLKY S MARMELÁDOU A TVAROHEM SYPANÉ CUKREM 1,3,7
St
23.6.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KROUPAMI 1,3,9
1. FRANKFURTSKÁ HOV.PEČENĚ,DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,9
2. KVĚTÁKOVÝ NÁKYP, VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ MÁSLEM, OKURKOVÝ SALÁT 1,3,7,9
Čt
24.6.
HRSTKOVÁ POLÉVKA 1,9
1. HOLANDSKÝ VEP. ŘÍZEK, VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ MÁSLEM,SALÁT 1,3,7,9
2. VITAMÍNOVÝ SALÁT (KYS.ZELÍ, UZENINA,TATARKA),PEČIVO 1,7,9

25.6.
ZELENINOVÁ POLÉVKA 1,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE,HOUSKOVÝ KNEDLÍK KYNUTÝ, OVOCE 1,7,9.3
2. UZENÉ MASO, BRAMBOROVÁ KAŠE, MÍCHANÝ SALÁT,OVOCE 1,7,9
Po
28.6.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA 1,3,9
1. KUŘECÍ ŘÍZEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. BRETAŇSKÉ FAZOLE,DIETNÍ PÁREK, CHLÉB 1,9
Út
29.6.
VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,9
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK KYNUTÝ 1,7,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY 1,3,7
St
30.6.
ZELENINOVÁ POLÉVKA 1,9
1. PEČENÉ KUŘ.STEHNO NA MÁSLE, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,7,9
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.