e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Den Nabídka

1.11.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,3,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,4,,7,9
2. ZELENINOVÝ NÁKYP S MOZZARELLOU, ZELEN.PŘÍZD,,, CELOZRN.PEČIVO1,3,7,9
Po
4.11.
POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9,Hodnocení:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY V SÝROVÉ OMÁČCE, ŠPAGETY 1,3,7,9
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1,3,7,9
Út
5.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S JÁHLY 1,3,73,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ KÝTA PROTÝK.ZELENINOU, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. PEČENÉ PREJTY, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBOR 1,3,7,9
St
6.11.
POLÉVKA KULAJDA 1,3,7,9Hodnocení:
1. VEPŘENKY S CIBULÍ A HOŘČICÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9,10
2. ALPSKÝ KYN.KNEDLÍK, VANIL.KRÉM, SYP.CUKREM S MÁKEM, PŘELIV. MÁSLEM 1,3,7,9
Čt
7.11.
POLÉVKA HRSTKOVÁ 1,3,7,9Hodnocení:
1. HUSARSKÝ ZÁVITEK (PLNĚNÝ MLETÝM MASEM), KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. HOUBOVÝ KUBA, KYSELÝ OKUREK 1,3,7,9

8.11.
POLÉVKA UZENÁ S KROUPAMA 1,3,7,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ KOSTKY NA RAJČATECH, BRAMBOR VAŘENÝ, KOMPOT 1,3,7,9
2. PALAČINKY PLNĚNÉ ZELENINOU, SYPANÉ SÝREM, ZEL. PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Po
11.11.
POLÉVKA ŠPENÁTOVÁ S BRAMBOREM 1,3,7,9Hodnocení:
1. ZAPÉK.TĚSTOVINY S MLET. MASEM A ZELENINOU, SALÁT 1,3,7,9
2. OBALOVANÝ KVĚTÁK,, BRAMBOR VAŘENÝ, TATARKA, SALÁT 1,3,7,9
Út
12.11.
POLÉVKA FAZOLOVÁ 1,3,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ PLÁTEK NA KARI, DUŠ.RÝŽE, SALÁT 1,3,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY, OCHUCENÉ MLÉKO 1,3,7,9
St
13.11.
POLÉVKA KUŘECÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,7,9Hodnocení:
1. HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULÍ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. PAPRIKY PLNĚNÉ JÁHLY, MOZZARELLOU, PEČIVO, PŘÍZDOBA 1,3,7,9
Čt
14.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S POHANKOU1,3,9Hodnocení:
1. HRACHOVÁ KAŠE, UZENÉ MASO, OKUREK, CHLÉB 1,3,7,9
2. MASOVÁ SMĚS NA LEČU (VEPŘ. A KUŘECÍ MASO) , OPÉK. BRAMBOR, SALÁT 1,3,9

15.11.
POLÉVKA RAJSKÁ S RÝŽI 1,3,7,9Hodnocení:
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT 1,3,7,9
2. KUSKUSOTA S ČOČKOU, KUŘ.MASEM A ZELENINOU,SYP.SÝREM, SALÁT 1,3,7,9
Po
18.11.
POLÉVKA BRAMBOROVÁ 1,3,7,9Hodnocení:
1. KRŮTÍ PERKELT, TĚSTOVINY 1,3,7,9
2. COTTAGE SALÁT, VAŘENÉ VEJCE, PEČIVO 1,3,7,9
Út
19.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S VLOČKAMI 1,3,7,9Hodnocení:
1. VEPŘ.OVÁ KOTLETA NA ŽAMPIÓNECH, RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. VALAŠ. KONTRABÁŠ (UZENÉ, BRAM., POHANKA), SAL.Z ČERV. ŘEPY S JABLKY 1,3,7,9
St
20.11.
POLÉVKA ČOČKOVÁ 1,3,7,9Hodnocení:
1. PEČENÉ KUŘ. STEHNO NA MÁSLE, BRAMB.KAŠE, SALÁT 1,3,7,9
2. NUDLE S MÁKEM, CUKREM, POLÉVANÉ MÁSLEM, OVOCE 1,3,7
Čt
21.11.
POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,7,9
1. MORAVSKÝ VRABEC, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. KUŘECÍ JÁTRA NA BAZALCE, BULGUR, SALÁT 1,3,7,9

22.11.
POLÉVKA DRUBEŽÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ, KYNUTÝ KNEDLÍK 1,3,7,9
2. CIZRNOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, PEČIVO 1,3,4,7,9
Po
25.11.
POLÉVKA KOZÍ BRADA (HLÁV.ZELÍ, BRAMBOR, SMETENA) 1,3,7,9
1. PŘÍRODNÍ KUŘECÍ PLÁTEK, VAŘENÝ BRAMBOR, SALÁT 1,3,7,9
2. HALUŠKY S KYSELÝM ZELÍM, VÝPEČKY Z UZENÉHO BŮČKU 1,3,7,9
Út
26.11.
POLÉVKA ZELENINOVÁ S JÁHLY 1,3,7,9
1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, CHLÉB, KYS. OKUREK 1,3,7,9
2. RYBÍ KARBANÁTEK, VAŘ.BRAMBOR, SALÁT Z ČERV.HLÁV.ZELÍ, A ZAKYS.SMET.1,3,4,7,9
St
27.11.
POLÉVKA ČESNEKOVÁ S OPEČ.CHLEBEM 1,3,7,9
1. BOLOŇSKÁ SMĚS, ŠPAGETY ,SÝR 1,3,7,9
2. BAVORSKÉ VDOLKY S MARMELÁDOU A TVAROHEM, OVOCE 1,3,7,9
Čt
28.11.
POLÉVKA KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM 1,3,7,9
1. ZNOJEMSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, RÝŽE, SALÁT 1,3,7,9
2. BROKOLICOVÝ NÁKYP S MOZARELLOU, VAŘ.BRAMB.MAŠTĚNÝ, ZEL.PŘÍZDOBA 1,3,7,9

29.11.
POLÉVKA RYCHLÁ S TĚSTOVINOU 1,3,7,9
1. KOPROVÁ OMÁČKA, KYNUTÝ KNEDLÍK, VEJCE, OVOCE 1,3,7,9
2. ČÍNSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY, BULGUR ,SALÁT 1,3,7,9
Po
2.12.
1.
Út
3.12.
1.
St
4.12.
1.
Čt
5.12.
1.

6.12.
1.
Po
9.12.
1.
Út
10.12.
1.
St
11.12.
1.
Čt
12.12.
1.

13.12.
1.
Po
16.12.
1.
Út
17.12.
1.
St
18.12.
1.
Čt
19.12.
1.

20.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.