e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
11.5.
Polévka bramborová 1,9
1. Hovězí guláš,těstoviny 1,3,9
Út
12.5.
Polévka risi bisi (s rýží a hráškem) 1,9
1. Zapékané brambory s uzeninou,salát okurkový 1,3,7,9
St
13.5.
Vývar s kapáním 1,3,9
1. Hov.maso na smetaně a zelenině,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
Čt
14.5.
Čočková polévka 1,9
1. Ryba na másle,vařený brambor sypaný pažitkou,kompot 1,4,7

15.5.
Zeleninová polévka 1,9
1. Smažený řízek,bramborová kaše, mrkvový salát s jablky 1,3,7
Po
18.5.
Polévka s drožďovými knedlíčky a těstovinou 1,3,9
1. Plněné bramborové knedlíky sypané cibulkou, kysané zelí 1,3,9
Út
19.5.
Polévka brokolicová s bramborem 1,7,9
1. Španělský ptáček, dušená rýže, salát z bílého a červ.zelí za syrova 1,3,9
St
20.5.
Hrstková polévka 1,9
1. Sýrová jehla, vařený brambor, tatarská omáčka, salát 1,3,7,9
Čt
21.5.
Frankfurtská polévka 1,9
1. Masová směs se zeleninou, čínské nudle/bramborák,míchaný salát 1,9

22.5.
Polévka z vaječné jíšky 1,3,9
1. Kuře na paprice, houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
Po
25.5.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9
1. Vep.kotlet na jablkách a hruškách,dušená rýže,salát 1,9
Út
26.5.
Kuřecí vývar s těstovinou a masem 1,3,9
1. Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík, ovoce 1,3,7,9
St
27.5.
Krupicová polévka s vejci 1,3,9
1. Hovězí plátek po myslivecku, těstoviny, salát z kysaného zelí s mrkví 1,9
Čt
28.5.
Rajská polévka s rýží 1,9
1. Vepřový karbenátek,bramborová kaše, salát 1,3,7,9

29.5.
Vločková polévka se zeleninou 1,9
1. Plňěný kuřecí závitek s mozzarellou a suš.rajčaty,bulgur, salát 1,7,9
Po
1.6.
Hovězí vývar s drobením 1,3,9
1. Vařené hov.maso, rajská omáčka,houskový knedlík kynutý 1,3,7,9
Út
2.6.
Gulášová polévka 1,9
1. Obalovaný květák, vařený brambor sypaný pažitkou,salát, dip 1,3,7
St
3.6.
Zeleninová polévka s jáhlemi 1,9
1. Halušky s kysaným zelím a výpečky z uzeného boku 1,9
Čt
4.6.
Sýrová polévka s opečenou houskou 1,7,9
1. Kuřecí plátek na tymiánu, pohanková rýže, salát 1,9

5.6.
Hrachová polévka 1,9
1. Boloňské špagety sypané sýrem, zel.přízdoba 1,7,9
Po
8.6.
1.
Út
9.6.
1.
St
10.6.
1.
Čt
11.6.
1.

12.6.
1.
Po
15.6.
1.
Út
16.6.
1.
St
17.6.
1.
Čt
18.6.
1.

19.6.
1.
Po
22.6.
1.
Út
23.6.
1.
St
24.6.
1.
Čt
25.6.
1.

26.6.
1.
Po
29.6.
1.
Út
30.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.