e-strava Jídelníček
SŠ řemesel Pionýrů 2069
Frýdek Místek
[0061]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Hrachová polévka 1,9
1. Čevabčiči,vařený brambor, cibule, hořčice,čalamáda 1,3,7
2. Omeleta plněná zeleninou sypaná sýrem, zeleninová přízdoba 1,3,7,9
Út
2.4.
Krupicová polévka s vejci 1,3,9
1. Špagety s kuřecím masem,pórek,zeleninová přízdoba 1,7,9
2. Sýrová jehla,vařený brambor, jogurt.dip,okurkový salát 1,3,7
St
3.4.
Frankfurtská polévka 1,9
1. Moravský vrabec,kysané zelí, houskový knedlík 1,3,7,9
2. Sladké rýžové pokušení s ovocem, ochucené mléko 1,3,7
Čt
4.4.
Bramborová polévka s houbami 1,9
1. Hovězí tokáň,dušená rýže,hlávkový salát 1,7,9
2. Zapékané těstoviny s žampióny a zakysanou smetanou,kyselý okurek 1,3,7

5.4.
Zeleninová polévka 1,3,9
1. Vepřová roláda,bramborová kaše,zeleninová přízdoba ze syrového zelí 1,7
2. Květákový nákyp se šunkou,lněná houska,zeleninová přízdoba
Po
8.4.
Slepičí polévka se strouháním 1,3,9
1. Hovězí kostky po znojemsku,houskový knedlík 1,3,7,9
2. Žemlovka s jablky,mléko 1,3,7
Út
9.4.
Česneková polévka s kroupami 1,3,9
1. Asijská pánev (kuřecí,krutí maso, zelenina),dušená rýže,ledový salát 1,3,9
2. Bramborový knedlík pněný,dušený špenát 1,3,7,9
St
10.4.
Zeleninová polévka s jáhlemi 1,7,9
1. Zapékané těstoviny s uzeným masem,salát z červené řepy s jablky 1,3,7,9
2. Vepřový plátek po myslivecku, bramborová kaše,kompot 1,7,9
Čt
11.4.
Italská polévka s těstovinou ,bazalkou a sýrem 1,7,9
1. Mletý máslový řízek,vařený brambor,mrkvový salát 1,3,7
2. Čočka na kyselo, vejce,chléb, kyselý okurek 1,3,9

12.4.
Celerová polévka s krutóny 1,7,9
1. Segedínský guláš,houskový knedlík 1,3,7,9
2. Rybí nugetky,vařený brambor,míchaný salát 1,4
Po
15.4.
Bramborová polévka 1,9
1. Vepřový plátek po zahradnicku,dušená rýže, ledový salát 1,9
2. Honzovy buchty s povidly a marmeládou,ovoce 1,3,7
Út
16.4.
Vývar s nudlemi 1,9
1. Vepřová kapsa plněná ananasem a uzeným sýrem,vařený brambor,okurkový salát 1,7,9
2. Vitamínový salát (kys.zelí,šunkový salám),banketka 1,7
St
17.4.
Kmínová polévka s vejci 1,3,9
1. Kuřecí stehno na paprice, těstoviny 1,7,9
2. Obalovaný celer, vařený brambor, jogurtový dip 1,3,7
Út
23.4.
Krupicová polévka s vejcem 1,3,9
1. Ryba na másle,vařený brambor,ledový salát 1,4
2. Dukátové buchtičky s vanilk.krémem,ovoce 1,3,7
St
24.4.
Špenátová polévka 1,3,7,9
1. Hovězí guláš s cibulí,houskový knedlík 1,3,7,9
2. Květákový nákyp,vařený brambor,kompot
Čt
25.4.
Fazolová polévka 1,9
1. Vepřový plátek na hořčici,duš.rýže,mrkvový salát s jablky 1,9,10
2. Kuřecí nudličky, kuskus se sušenými rajčaty,zel.přízdoba 1,9

26.4.
Hovězí polévka s těstovinou 1,3,9
1. Vepřové maso,dušená mrkev s hráškem,vařený brambor 1,9
2. Zapékané těstoviny s nivou,okurkový salát 1,3,7,9
Po
29.4.
Frankfurtská polévka 1,9
1. Přírodní v.kotlet,staroč.bramborový knedlík,salát z dvojího zelí 1,3,9
2. Nudle s mákem a cukrem ,polévané máslem,ovoce 1,3,7
Út
30.4.
Zeleninová polévka 1,7,9
1. Koprová omáčka,vařené vejce, houskový knedlík 1,3,7,9
2. Fazolový guláš,chléb 1,9
Čt
2.5.
Vločková polévka se zeleninou 1,3,9
1. Kuřecí marinovaný plátek,vařený brambor, míchaný salát 1,9
2. Halušky s kysaným zelím a s uzenými výpečky 1,3,7

3.5.
Mrkvová krémová polévka s krutóny 1,3,9
1. Husarský závitek (vepř.maso,mleté maso),dušená rýže, salát z červené řepy 1,3,9
2. Smažené rybí filé,vařený brambor, kompot 1,3,7
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.