e-strava Jídelníček
ZŠ Dělnická
Karviná
[0058]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.2.
Zeleninová s cizrnou (1,9)Hodnocení:
1. Sýrová omáčka se šunkou, těstoviny (1,3), čajDobré
Út
5.2.
Fazolová (1)Hodnocení:
1. Čína z kuřecího masa, rýže, nápojLepší
St
6.2.
Rajčatová s rýží (1)Hodnocení:
1. Rybí prsty (1,3,7), bramborová kaše (7), míchaný zeleninový salát, nápojLepší
2. Bramborové šišky s mákem (1), ochucené mléko (7)Skvělé
Čt
7.2.
Hovězí s těstovinou (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Králík na smetaně (1,7), knedlík (1,3,7), čajLepší
2.

8.2.
Houbová krémová (1,7)Hodnocení:
1. Dušený špenát (1,7), vařené vejce (3), brambor, nápojDobré
Po
11.2.
Jarní prázdniny
1.
Út
12.2.
1.
St
13.2.
1.
Čt
14.2.
1.

15.2.
1.
Po
18.2.
Z vaječné jíšky (1,3)Hodnocení:
1. Špecle, kysané zelí, uzené maso, čaj (1)Lepší
Út
19.2.
Drůbková s těstovinou (1,3,9)Hodnocení:
1. Kuře na způsob bažanta (1), rýže/kuskus, okurkový salát, nápojLepší
St
20.2.
Ruský boršč (1,7,9)Hodnocení:
1. Krupicová kaše s kakaem (1,7), čajLepší
2. Barevná vepřová kapsa (1), bramborová kaše, ledový salátSkvělé
Čt
21.2.
Česneková s bramboremHodnocení:
1. Hovězí guláš (1), knedlík (1,3,7), nápojLepší
2. Krůtí bulgurové rizoto (1), kyselý okurekLepší

22.2.
Hrstková (1,9)Hodnocení:
1. Holandský řízek (1,3,7), bramborová kaše (7), mrkvový salát s jablky, nápojLepší
Po
25.2.
Hráškový krém (1,7)
1. Rybí filé na másle (3,7), bramborová kaše (7), kompot
Út
26.2.
Bramborová se sojovými boby (1,6,9)
1. Krůtí zbruf (1,7), těstoviny (1,3), čaj
St
27.2.
Gulášová (1)
1. Těstoviny s mákem (1,3), ochucené mléko (7)
2. Pečené kuřecí stehno, francouzské brambůrky, dip (7)
Čt
28.2.
Cibulová se sýrem (1,7)
1. Vepřová pěčeně, zahradník (1), vařený brambor, čaj
2. Šindlerovo maso (vepř. kýta, vepř. játra, červená paprika, žampiony), bulgur (1)

1.3.
Hovězí s játrovými knedlíčky (1,3,7,9)
1. Trenčanské fazole (1), párek, chléb (1), čaj
Po
4.3.
Hrachová (1)
1. Krůtí po boloňsku (1), těstoviny (1,3,), nápoj
Út
5.3.
Hovězí s kapáním ( 1,3,7,9)
1. Záhorácký závitek (1), brambor, čaj
St
6.3.
Frankfurtská (1)
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7), čaj
2. Smažený květák (1,3,7), šťouchané brambory, okurkový salát, nápoj
Čt
7.3.
Bramborová se sýrem (1,7,9)
1. Vepřová játra na cibulce (1), rýže/kuskus (1), červená řepa s jablky
2. Cizrnový guláš (1), chléb (1)

8.3.
Dýňová (1,7)
1. Vepřenky s cibulí (1,3), hořčicí (10), brambor, kyselý okurek, nápoj
Po
11.3.
1.
Út
12.3.
1.
St
13.3.
1.
Čt
14.3.
1.

15.3.
1.
Po
18.3.
1.
Út
19.3.
1.
St
20.3.
1.
Čt
21.3.
1.

22.3.
1.
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
Čt
28.3.
1.

29.3.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.