e-strava Jídelníček
ZŠ 17.listopadu 1225
Kopřivnice
[0002]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
2.5.
žampionová s bramborem čaj s citronem /1,7/Hodnocení:
1. Vepřové nudličky na celeru,vařené těstoviny,kompot /1,7/Skvělé

3.5.
Pórková s kapáním džus /1,3,7/
1. Rybí filé na zelenině,bramborová kaše,okurkový salát /1,4,7,9/
Po
6.5.
Krupicová s vejci čaj bylinkový /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí maso po novohradsku,dušená rýže /1,7/Dobré
2. Bulgur se zeleninou a sýrem,kompot /1/
Út
7.5.
Špenátová s krutóny čaj se sirupem ovoce /1,7/Hodnocení:
1. Vepřové maso v mrkvi,vařený brambor /1,7/Dobré
2. Boloňské lazáně,přízdoby /1,6,7/Skvělé
Čt
9.5.
Drůbeží s masem a nudlemi džus ovoce /1,7,9/Hodnocení:
1. Čočka na kyselo,vařené vejce,chléb,zeleninový salát /1,3/Dobré
2. Lečo s uzeninou,vařený brambor,kompot /3/Lepší

10.5.
Zeleninová čaj ovocný /1,7,9/Hodnocení:
1. Rybí filé na česneku,bramborová kaše,okurkový salát /4,7/Dobré
2. Houbový kuba,kuřecí plátek,okurkový salát /1,7/
Po
13.5.
Drožďová čaj s citronem /1,3,7,9/Hodnocení:
1. Pečné kuře,hrášková rýže,zeleninový salát /1,7/Lepší
2. Krůtí plátek na nivě,grilována mrkev na tymianu /1,7/Skvělé
Út
14.5.
Pohanková čaj bylinkový ovoce /1,6,7,9/Hodnocení:
1. Hamburská kýta,houskový knedlík /1,3,7,9,10/Lepší
2. Kuřecí maso na divoko,vařené halušky,zeleninový salát /1,7/Skvělé
St
15.5.
Ragú s kroupami čaj ovocný /1,7,9/Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/Dobré
2. Květákový mozeček,vařený brambor s jarní cibulkou,kompot /3/
Čt
16.5.
Hrachová čaj s citronem ovoce /1/Hodnocení:
1. Masová směs na bylinkách,vařené špagety /1,7/Lepší
2. Rybí filé na zelenině,bramborová kaše,kompot /1,4,7,9/Skvělé

17.5.
Dýňový krém džus /1,7,9/Hodnocení:
1. Přírodní hovězí plátek,vařený brambor,obloha /1/
2. Fazolový salát,pečivo /1,3,7,10/Skvělé
Po
20.5.
Kmínová s krutony čaj se sirupem /1,9/Hodnocení:
1. Fazolové lusky na smetaně,vařené vejce,vařený brambor /1,3,7/Dobré
2. Kuřecí nugetky,míchaná zelenina,knuspi /1,3,7/Skvělé
Út
21.5.
Pórková s bramborem čaj bylinkový ovoce /1,7/
1. Bretaňské fazole,chléb /1,7/
2. Srdce na smetaně,houskový knedlík /1,3,7,9/
St
22.5.
Z hlívy ústřičné čaj ovocný /1/
1. Zapékané těstoviny s kuřecím masem a špenátem,mrkvový salát s jablky /1,7,9/
2. Vepřová pečeně znojemská,vařená pohanka /1/
Čt
23.5.
Hrsková čaj černý ovoce /1,9/
1. Rybí filé na kmíně,vařený brambor s petrželkou,zeleninový salát /4,7/
2. Vepřové nudličky na ajvaru,vařené halušky /1/

24.5.
S játrovou rýží džus /1,3,9/
1. Srbské rizoto,okurek /7,10/
Po
27.5.
Cizrnová jemná čaj ovocný /1/
1. Krůtí maso na zázvoru,vařený brambor,přrodní dušená zelenina /1,7/
2. Zapékaný květák se šunkou,vařený brambor,kompot /3,7/
Út
28.5.
Rýžová čaj s citronem /1,7,9/
1. Selská pečeně,dušená kapusta, bramborový knedlík /1,12/
2. Lehký zeleninový salát s vejcem,pečivo /1,3,4/
St
29.5.
Gulášová bílá káva /1/
1. Krupicová kaše s kakaem /1,7/
2. Vepřenky,vařený brambor,salát z červené řepy /1,10/
Čt
30.5.
Hovězí s kapáním džus ovoce /1,3,7,9/
1. Hovězí maso vařené,rajská omáčka,vařené těstoviny /1,9/
2. Smažené rybí filé,bramborová kaše,obloha /1,3,4,7/

31.5.
Mrkvový krém čaj bylinkový /1,7/
1. Vepřové maso na kmíně,dušená rýže,obloha /1/
Po
3.6.
1.
2.
Út
4.6.
1.
2.
St
5.6.
1.
2.
Čt
6.6.
1.
2.

7.6.
1.
2.
Po
10.6.
1.
2.
Út
11.6.
1.
2.
St
12.6.
1.
2.
Čt
13.6.
1.
2.

14.6.
1.
2.
Po
17.6.
1.
2.
Út
18.6.
1.
2.
St
19.6.
1.
2.
Čt
20.6.
1.
2.

21.6.
1.
2.
Po
24.6.
1.
Út
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Čt
27.6.
1.

28.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.