e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Dětmarovice
Dětmarovice
[0046]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
2.1.
Z VAJEČNÉ JIŠKY
1. KVĚTÁK SMAŽENÝ,BRAMBORY S PETRŽELKOU,JOGURTOVÝ DRESING

3.1.
BRAMBOROVÁ
1. DUŠENÁ JÁTRA NA CIBULCE,RÝŽE,KYSELÝ OKUREK
Po
6.1.
ZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE,ŠPECLE,DŽUS
Út
7.1.
RAJČATOVÁ S VLOČKAMI
1. RÝŽOVÁ KAŠE S TROPICKÝM OVOCEM,BANÁN,ČAJ
St
8.1.
KVĚTÁKOVÁ
1. KRŮTÍ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH,BRAMBORY,NÁPOJ LINIE
Čt
9.1.
PORKOVÁ S KAPÁNÍM
1. VEPŘOVÉ KOSTKY NA KMÍNĚ,TĚSTOVINY,ČAJ S CITRONEM

10.1.
Z ČERVENÉ ČOČKY
1. SEKANÁ PEČENĚ,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT,VODA
Po
13.1.
BRAMBOROVÁ
1. CIKÁNSKÁ PEČENĚ,TĚSTOVINY,ČERNÝ ČAJ
Út
14.1.
DRŮBKOVÁ S JÁTROVOU RÝŽÍ
1. ALJAŠSKÁ TRESKA ZAPEČENÁ SE SÝREM,BRAMBORY VAŘENÉ,NÁPOJ LINIE
St
15.1.
KULAJDA
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO,DUŠENÁ RÝŽE,DŽUS,OVOCE
Čt
16.1.
UZENÁ S KRUPKAMI
1. UZENÉ V. FILÉ,HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU,CHLÉB,KYSELÝ OKUREK,OVOCNÝ ČAJ

17.1.
ŠPENÁTOVÁ
1. KRŮTÍ PLÁTEK PŘÍRODNÍ,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZELENINOVÝ SALÁT,VODA S CITRONEM
Po
20.1.
ZELENINOVÁ POLÉVKA
1. VEJCE VAŘENÁ,KOPROVÁ OMÁČKA,BRAMBORY,ČAJ
Út
21.1.
FAZOLOVÁ POLÉVKA
1. NUDLE S MÁKEM A CUKREM,OCHUCENÉ MLÉKO,OVOCE
St
22.1.
VÝVAR S TĚSTOVINOU
1. PEČENÁ KRKOVIČKA,ZELÍ HLÁVKOVÉ DUŠENÉ,BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY,NÁPOJ LÍNIE
Čt
23.1.
SELSKÁ POLÉVKA
1. SRBSKÉ RIZOTO SE SÝREM,KYSELÝ OKUREK,OVOCNÝ ČAJ

24.1.
KRUPICOVÁ
1. KUŘECÍ ČÍNA,BRAMBORY OPÉKANÉ,DŽUS
Po
27.1.
Z JARNÍ ZELENINY
1. MASOVÉ KOULE V RAJSKÉ OMÁČCE,HOUSKOVÝ KNEDLÍK,NÁPOJ LINIE
Út
28.1.
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM
1. KUŘE NA ZELENINĚ,DUŠENÁ RÝŽE,OVOCNÝ ČAJ
St
29.1.
FRANKFURTSKÁ S MRKVIČKOU
1. RYBÍ FILÉ SMAŽENÉ,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT,VODA
Čt
30.1.
HOVĚZÍ POLÉVKA S KAPÁNÍM
1. ŠPAGETY SE SÝROVOU OMÁČKOU A BROKOLICÍ,ČAJ,OVOCE

31.1.
KMÍNOVÁ S VEJCI
1. MORAVSKÝ VRABEC,DUŠENÝ ŠPENÁT,BRAMBOROVÉ GNOCHI
Po
3.2.
1.
Út
4.2.
1.
St
5.2.
1.
Čt
6.2.
1.

7.2.
1.
Po
10.2.
1.
Út
11.2.
1.
St
12.2.
1.
Čt
13.2.
1.

14.2.
1.
Po
17.2.
1.
Út
18.2.
1.
St
19.2.
1.
Čt
20.2.
1.

21.2.
1.
Po
24.2.
1.
Út
25.2.
1.
St
26.2.
1.
Čt
27.2.
1.

28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.