e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Dětmarovice
Dětmarovice
[0046]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
ŽAMPIONOVÝ KRÉM
1. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,VODA S CITRONEM
Po
4.3.
ČOČKOVÁ
1. KUŘECÍ PLÁTEK PŘÍRODNÍ,BRAMBORY ŠŤOUCHANÉ S JARNÍ CIBULKOU,KOMPOT,VODA
Út
5.3.
Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S KRÉMEM,OVOCE,ČAJ S CITRONEM
St
6.3.
BRAMBOROVÁ
1. KRŮTÍ NUDLIČKY NA SLANINĚ,KUSKUS S RÝŽÍ A ZELENINOU,VODA SE SIRUPEM
Čt
7.3.
HRÁŠKOVÝ KRÉM
1. ZAPEČENÉ BAREVNÉ TĚSTOVINY S UZENÝM A SÝREM,SALÁT Z ČÍNSKÉHO ZELÍ A KAPII,DŽUS

8.3.
KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM
1. VEPŘOVÉ VÝPEČKY,ZELÍ KYSANÉ,BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY,ČAJ MULTIVITAMÍN
Po
11.3.
kapustová s bramborem
1. boloňské špagety se sýrem,voda se sirupem,bluma
Út
12.3.
uzený vývar s krupkami
1. vařené uzené maso,hrachová kaše s cibulkou,chléb,kyselý okurek,čaj multivitamín
St
13.3.
drůbková s nudelmi
1. karlovarský guláš,houskový knedlík,vitamínový nápoj
Čt
14.3.
z jarní zeleniny
1. kuřecí smažený řízek,bramborová kaše,okurkový salát,voda

15.3.
krupicová s kapáním
1. krůtí čína,dušená rýže basmati,džus
Po
18.3.
ŽAMPIONOVÁ
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE,TĚSTOVINY,ČAJ
Út
19.3.
RÝŽOVÁ S HRÁŠKEM A UZENINOU
1. SMAŽENÝ RYBÍ STEAK S BYLINKAMI,BRAMBOROVÁ KAŠE,SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY,DŽUS
St
20.3.
DRŮBEŽÍ VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI
1. KUŘE PO ZAHRADNICKU,BULGUR S RÝŽÍ,VODA SE SIRUPEM,OVOCE
Čt
21.3.
BROKOLICOVÁ
1. MASO DVOU BAREV,BRAMBORY OPÉKANÉ,JOGURTOVÝ DRESING,VODA SE SIRUPEM

22.3.
ZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI NOČKY
1. MASOVÉ KOULE V RAJSKÉ OMÁČCE,DUŠENÁ RÝŽE,MOŠT
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
Čt
28.3.
1.
Út
2.4.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.