e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Dětmarovice
Dětmarovice
[0046]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.5.
ZELENINOVÁ
1. ČOČKA NA KYSELO,VEJCE VAŘENÁ,CHLÉB
Út
5.5.
KOPROVÁ
1. SEKANÁ PEČENĚ,BRAMBOROVÁ KAŠE,MRKVOVÝ SALÁT
St
6.5.
VÝVAR S KUSKUSEM
1. HOVĚZÍ GULÁŠ,ŠPALDOVÝ KNEDLÍK
Čt
7.5.
ČESNEKOVÁ
1. VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ,DUŠENÁ RÝŽE
Po
11.5.
BROKOLICOVÁ
1. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SE SÝREM
Út
12.5.
RAJČATOVÁ S TĚSTOVINOU
1. RYBÍ FILÉ SMAŽENÉ,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT
St
13.5.
CIBULOVÁ
1. KUŘECÍ STEHNO PEČENÉ,DUŠENÁ RÝŽE
Čt
14.5.
FRANKFURTSKÁ
1. KRUPICOVÁ KAŠE S KAKAEM,JABLKO

15.5.
VÝVAR S NUDLEMI
1. PEČENÁ KRKOVIČKA,ZELÍ KYSANÉ,BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY
Po
18.5.
KRUPICOVÁ S VEJCI
1. VEPŘOVÉ MASO NA PAPRICE,HOUSKOVÝ KNEDLÍK
Út
19.5.
KVĚTÁKOVÁ
1. KUŘECÍ PŘÍRODNÍ ŘÍZEK S SÝREM,BRAMBOROVÁ KAŠE S JARNÍ CIBULKOU
St
20.5.
BRAMBOROVÁ
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S MASEM A ZELENINOU,KYSELÝ OKUREK
Čt
21.5.
VÝVAR S KAPÁNÍM A ZELENINOU
1. HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU,OPEČENÝ PÁREK,CHLÉB

22.5.
FRANCOUZSKÁ
1. HOV. PLÁTEK ZNOJEMSKÁ,DUŠENÁ RÝŽE
Po
25.5.
SLEPIČÍ S RÝŽÍ
1. VEJCE VAŘENÁ,KOPROVÁ OMÁČKA,BRAMBORY
Út
26.5.
KEDLUBNOVÁ
1. SRBSKÉ RIZOTO,SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY
St
27.5.
RYCHLÁ S VEJCI
1. VEPŘOVÉ NA ŽAMPIONECH,TĚSTOVINY
Čt
28.5.
GULÁŠOVÁ
1. KVĚTÁK SMAŽENÝ,BRAMBORY

29.5.
FAZOLOVÁ
1. KUŘECÍ ČÍNA,JASMÍNOVÁ RÝŽE
Po
1.6.
KMÍNOVÁ S VEJCI
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK
Út
2.6.
BRAMBOROVÁ SE SÝREM
1. KUŘE PO ZAHRADNICKU, DUŠENÁ RÝŽE
St
3.6.
STAROTÁBORSKÁ
1. KARBENÁTKY PEČENÉ,BRAMBORY,KYSELÝ OKUREK
Čt
4.6.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM,OVOCE

5.6.
ŠPENÁTOVÁ
1. RYBÍ FILÉ ZAPEČENÉ SE ZELENINOU,BRAMBOROVÁ KAŠE
Po
8.6.
1.
Út
9.6.
1.
St
10.6.
1.
Čt
11.6.
1.

12.6.
1.
Po
15.6.
1.
Út
16.6.
1.
St
17.6.
1.
Čt
18.6.
1.

19.6.
1.
Po
22.6.
1.
Út
23.6.
1.
St
24.6.
1.
Čt
25.6.
1.

26.6.
1.
Po
29.6.
1.
Út
30.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.