e-strava Jídelníček
ZŠ Fatranská Nitra
Nitra
[0045]
Ulrich software
Den Nabídka
St
7.4.
5.019 Pol.fazuľ.s mäsom a zelenin.1,9,Chlieb k pol.3,1,Jablk
1. 14.006 Granadiersky pochod 1,Šalát zo ster.cvikly, Čaj čierny s citronom
Čt
8.4.
5.075 Pol.rascová s vajcom 3,9,1,7, Voda s ovoc. sirup. 50%o
1. 13.051 Sedliacka pochúťka 3,1 Zemiaky varené,Šalát z hl.kapusty s mrkvou

9.4.
5.111 Pol. z kyslej kapusty so zemiakmi 7,1,Voda s pomaranč.
1. 10.027 Guláš z rybieho mäsa 1,4, Cestoviny 1,Cereálna tyč.
Po
12.4.
5.032 Pol.hrachová s párkom 1,Pečivo
1. 14.046 Špenátové halušky so syrov.omáčkou 1,3,7,Banány, Voda stolová
Út
13.4.
5.154 Pol.rybacia zimná 4,9,1,7Voda sirup.min50%ov.zložky
1. 9.026 Kuracie prsia zapek.so syrom a brosk.1,Zemiaky opek.,Zelen.obloha
St
14.4.
5.007 Polievka cesnaková so zemiakmi 7,1,Citronáda
1. 7.009 Bravč.stehno pečené,Knedľa kysnutá 3,7,1,Kapusta hlávk.dusená 1cer,tyčinka
Čt
15.4.
5.065 Pol.rajčiaková 1,7,Ryža- závarka,Ovocne pyre
1. 6.055 Hovädzie mäso na spôsob Stroganov 10,1,Zemiaky varené,Sirup. voda

16.4.
5.133 Polievka zemiaková s kôprom 1,7,Mandarinky
1. 13.050 Rizoto s mäsom a zeleninou 7,Šalát uhorkový, Vitamín.nápoj ríbezl.
Po
19.4.
5.050 Pol.kelová s mäsom a zemiakmi 1/sk pôvod/,Chlieb k pol
1. 15.002 Buchty pečené plnené lekvárom 1,3,7,Mlieko polot.7,Pomaranče
Út
20.4.
5.022 Pol. z hlivy ustricovej s cestovinou 1
1. 13.011 Hajdú kapusta 1,/sk.pôvod/Zemiaky var., Čokolád.muffiny 3,7,Vitamín.nápoj
St
21.4.
5.010 Pol.cibuľová so syrom a chlebom 3,1,7, Stolová voda
1. 9.046 Kuracie stehná pečené /sk.pôvod/,Ryža , Kompót miešaný s nálevom
Čt
22.4.
5.038 Pol.hŕstková 9,1, Voda s ovocným sir.50%ov.zl.
1. 10.002 Karbónatok z rybieho filé 7,1,3,4,,Zemiaky var.,Tatár.om.z jogurtu 7,10

23.4.
5.102 Pol.tekvicová 7,1,15, Nápoj mrkvový
1. 6.076 Tatárske azú /sk.pôvod/ 1, Tarhoňa dusená 1,Ľadový šalát s rajč.a bazalkou
Po
26.4.
1.
Út
27.4.
1.
St
28.4.
1.
Čt
29.4.
1.

30.4.
1.
Po
3.5.
1.
Út
4.5.
1.
St
5.5.
1.
Čt
6.5.
1.

7.5.
1.
Po
10.5.
1.
Út
11.5.
1.
St
12.5.
1.
Čt
13.5.
1.

14.5.
1.
Po
17.5.
1.
Út
18.5.
1.
St
19.5.
1.
Čt
20.5.
1.

21.5.
1.
Po
24.5.
1.
Út
25.5.
1.
St
26.5.
1.
Čt
27.5.
1.

28.5.
1.
Po
31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.