e-strava Jídelníček
ZŠ Fatranská Nitra
Nitra
[0045]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
St
8.1.
5.031 Pol. hrachová s mäsom a zelen. 9,1,Chlieb k pol.3,1,7
1. 15.039 Rezance s krupicou 7,1,Džem,Mlieko polot.,Pomaranče
Čt
9.1.
5.048 Polievka karfiolova so zeleninou 1,7,9
1. 6.079 Český guláš,Knedľa kysnutá 3,1,,Voda s 50% ovoc.zložky

10.1.
5.065 Pol.rajčiaková 1,7,Cestovina-závarka 1, Čaj čierny
1. 9.050 Kuracie prsia gratin.s pórom 7,Zemiaky varené,Š.srbský,Šuhorkový
Po
13.1.
5.026 Pol.gulášová srbská 1,Chlieb k pol. 3,1,7,
1. 15.065 Dukát.bucht.s.van.kremom 7,5,1,3, Mlieko pol.Šk.pr.1, Jablká
Út
14.1.
5.122 Pol.Zeleninová 9, Mrvenica 1,3,Čaj čierny s citr.
1. 7.008 Br.stehno na smotane 7,1,9,10,Cestoviny 1,Čok.muffiny 3
St
15.1.
5.012 Polievka cicerová 1,Voda s 50%ov.zložky
1. 10.002 Karbonátok z rybieh filé peč.3,1,4,Zemiaky var,Tatar.om.z jogurtu 7,10
Čt
16.1.
5.127 Pol.zemiaková 1,7, Voda s pomaranč.šťavou
1. 9.044 Soté z kur.pŕs 10,1,Ryža dusená, Kompót miešaný s nálevom

17.1.
5.041 Pol. kalerábová 7,1,Ovs. vločky -závar.1,Voda sirup.
1. 6.068 Roštenka prírodná 1,7,Zemiak.kaša mrkvová 7,Š.srbský,Š.z hl.kapusty
Po
20.1.
5.050 Pol.kelová s mäsom a zemiakmi 1, Pečivo,Hrušky
1. 14.046 Špenátové halušky so syrovou omáčkou 1,3,7,Mlieko polot.-šk.progr.
Út
21.1.
5.053 Pol.krupicová s vajcom 9,7,1,3
1. 9.029 Kuracie stehná na kyslej kapuste 7,Zemiaky varené,Nápoj mrkvový
St
22.1.
5.092 Pol.šošovicová mliečna 1,Voda sirup. s 50% ov.zloz.
1. 7.001 Bratislavské rizoto 7,1,Šalát uhorkový, Cereálna tyčinka
Čt
23.1.
5.079 Pol.rybacia so zelen.a zemiak.4,9,Stolová voda
1. 7.020 Br.stehno po juhoslovan.1,Zemiaky opek.,Š.zeler.s jogurtom,Š.steril.cvikl.

24.1.
5.010 Pol.cibuľová so syrom a chlebom 3,1,7,Voda sirup.50%ov
1. 6.055 Hovädzie mäso na spôs.Stroganov 10,1,Knedľa kysnutá 3,1
Po
27.1.
1.
Út
28.1.
1.
St
29.1.
1.
Čt
30.1.
1.

31.1.
1.
Út
4.2.
1.
St
5.2.
1.
Čt
6.2.
1.

7.2.
1.
Po
10.2.
1.
Út
11.2.
1.
St
12.2.
1.
Čt
13.2.
1.

14.2.
1.
Po
24.2.
1.
Út
25.2.
1.
St
26.2.
1.
Čt
27.2.
1.

28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.