e-strava Jídelníček
ZŠ Fatranská Nitra
Nitra
[0045]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
5.066 Pol.paradajk.so syrom a ovsen.vloč.1,7,Čaj ovoc.neslad
1. 9.050 Bulgur s francúzskou šošovicou a kuracím mäsom7, Kyslá uhorka
Po
11.3.
5.042 Pol.kapustnica s kloibásou a hubami 1. Pečivo1,Hrušky,
1. Šulance zemiakové 8,6,3,7, Posýpka orechová,8, Mlieko vanilkové 7
Út
12.3.
5.136 Pol.zo zeleného hrášku7,1,Mrvenica 1,3,Čaj s med.a cit
1. 10.033 Rizoto s rybou a so zeleninou 4,7, Zel.obloha uhorky, redkovka, cibulka
St
13.3.
5.126 Pol. z tekvice hokkaido 7,6, Voda
1. 7.020 Brav.stehno po juhoslovansky 1, Zemiaky var.,Obloha -paradajky
Čt
14.3.
5.038 Pol.hŕstková 9,1, Voda s citr.šťavou a bylinkami
1. 9.049 Kuracie stehná s peperonátou, tarhoňa dusená

15.3.
5.062 Pol. mrkvová 7,1,Prírodná 100%šťava ovocná
1. 18.014 Zemiaky na kyslo 7,6,1, Sekaná pečienka 3,1,7,Chlieb k prívarku
Po
18.3.
5.083 Pol.kuracia 9, Cestovina-záv.1, Banány, Čaj s medom a
1. 14.071 Cuketa a šampiň.na paradajkách s tarhoňou 1,7, Uhorka 10
Út
19.3.
5.058 Polievka milánska 1,6,7,3. Ovsené vl.-závarka 1
1. 13.068 Zemiaky štrasburske 3,7,, Uhork.šalát,Voda s pomar.šťavou
St
20.3.
5.092 Pol.šošovicová mliečna 1,7,
1. 15.055 Závin kysnutý s makovou plnkou 1,7,3,Mlieko s medom 7
Čt
21.3.
5.050 Batátový krém 6,7,, Stolová voda
1. 6.023 Hovädzí tokáň na smotane 1,7, Cestoviny 1

22.3.
5.078 Pol.rybacia s lečom a zemiakmi 4, Voda
1. 7.036 Bravč.závitok prírodný 3,1,10, Zemiaky var. s maslom 7,Š.z čínskej kapusty
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.