e-strava Menu
ZŠ Veľké Uherce
Veľké Uherce
[0434]
Ulrich software
Day Choice
Wed
3.4.
Polievka hŕstková,1,9
1. Cestoviny s tvarohom, mlieko,1,7
Thu
4.4.
Polievka krupicová s vajcom,1,3,7,9
1. Bravčové na horčici, tarhoňa, šalát z hl. kapusty s mrkvou a kuk., ov.nápoj,1
Fri
5.4.
Polievka zelerová mliečna,7,9
1. Vyprážaný syr, zemiaky s maslom, tatárska omáčka z jogurtu, ov. nápoj,1,7,
Mon
8.4.
Polievka zemiaková so zeleninou,7,9
1. Sotté z kuracích pŕs, ryža, šalát hlávkový, čaj s medom a citr.,9
Tue
9.4.
Polievka mrvenicová s hubami,1,3,9
1. Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, zemiaky, ovocný nápoj,1,3,7,9
Wed
10.4.
Polievka hrachová s mäsom a so zeleninou, chlieb,1,3,9
1. Moravské koláče, mlieko, banány,1,3,7,12
Thu
11.4.
Polievka rajčiaková s ovsenými vločkami,1,7,9Rating:
1. Losos s dusenou zeleninou, zemiaková kaša, jablkovo-jahodový džús,4,7
Fri
12.4.
Polievka šošovicová mliečna so zemiakmi,1,7
1. Granadiersky pochod so slaninou, kyslá uhorka, citronáda,jablká,1,3
Mon
15.4.
Polievka cesnaková so zemiakmi,1,7
1. Cestoviny pena so syrovou omáčkou a kuracími prsiami, čaj s medom a citr.,1,7
Tue
16.4.
Polievka z hlivy ustricovej,1,3,7
1. Bravčový rezeň belehradský, zemiaky, šalát cviklový, ovocný nápoj,1
Wed
17.4.
Polievka kapustnica s klobásou a hubami, chlieb,1,3,9
1. Nákyp tvarohový s marhuľovou omáčkou,džús,1,3,7
Thu
18.4.
Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmi,1,9
1. Čevabčiči, zemiaky s maslom, ovocný nápoj,7
Fri
19.4.
Polievka kuracia s cestovinou,1,3,9
1. Rizoto so zeleninou a syrom, šalát uhorkový, citronáda,jablká,7
Mon
22.4.
Polievka cibuľová so zemiakmi,1,7
1. Morčací rezeň prírodný, ryža, šalát z hlávkovej kap. s mrkvou a kuk.,nápoj,1,7,9
Tue
23.4.
Polievka paradajková s ovs. vločkami,1,7,9
1. Bravčové stehno dusené na paprike, cestoviny, čaj ovocný,1,3
Wed
24.4.
Polievka šošovicová s párkom, chlieb,1,3,7,9
1. Osie hniezda, mlieko,1,3,7
Thu
25.4.
Polievka špargľová,1,3,7
1. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, šalát rajčinový, jablková šťava,1,3,7
Fri
26.4.
Polievka zeleninová s cestovinou,1,3,9
1. Bryndzové halušky, ovocný nápoj,1,3,7
Mon
29.4.
1.
Tue
30.4.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available