e-strava Jídelníček
ZŠ Veľké Uherce
Veľké Uherce
[0434]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Polievka sedliacka,1,3,7,9
1. Cestoviny pene so syr. omáčkou a kuracími prsiami, ov. nápoj,jablká1,7
Po
4.3.
Polievka zemiaková so zeleninou,7,9
1. Kurací paprikáš, halušky, čaj s medom a citr.,jogurt,1,3,7,9
Út
5.3.
Polievka brokolicová,1,7
1. Bravčový závitok záhorácky, zemiaky, ovocný nápoj,1
St
6.3.
Polievka kuracia s cestovinou,1,3,9
1. Nákyp ryžový s tvarohom a ovocím, mlieko,ovocie 1,3,7,12
Čt
7.3.
Polievka z fazuľkových strukov,1,7
1. Hovädzí guláš maďarský, ryža, šalát cviklový s chrenom, jablková šťava,1

8.3.
Polievka mrvenicová s hubami,1,3,9
1. Pizza syrová, citronáda, jablká,1,3,7
Po
11.3.
Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmi,
1. Morčací rezeň prírodný, ryža, kompót miešaný, čaj,1,7,9,12
Út
12.3.
Polievka cesnaková so zemiakmi, 1,7
1. Bravčový guláš segedínsky, knedľa, ovocný nápoj,1,3,7
St
13.3.
Polievka ruský boršč, chlieb,1,3,7,9
1. Kysnutý koláč s ovocím, mlieko,1,3,7,
Čt
14.3.
Polievka špenátová,1,3,7
1. Rybie filé vyprážané, zemiaková kaša, šalát ľadový s kuk., jablková šťava,1,3,7

15.3.
Polievka zeleninová s drožďovými haluškami,1,3,7,9
1. Špagety s mäsom a syrom, citronáda,1,7
Po
18.3.
Polievka zemiaková s medvedím cesnakom,7
1. Rizoto z hydinového mäsa so zeleninou, kyslá uorka, čaj s medom a citr.,7,9
Út
19.3.
Polievka zeleninová s cestovinou,1,3,9
1. Prívarok šošovicový so zem., mletý rezeň so syrom, chlieb, citronáda,výživa1,3,7
St
20.3.
Polievka fazuľová s klobásou a cestovinou, chlieb,1,3,7,9
1. Buchty na pare s lekvárom, posýpka kakaová, mlieko, banány,1,3,7,12
Čt
21.3.
Polievka paradajková s ovsenými vločkami,1,7,9
1. Bravčové na šampiňónoch, zemiaková kaša, šalát mrkvový s an., jab. šťava,1,7,12

22.3.
Polievka zo zeleného hrášku s pohánkou,1,7
1. Halušky so syrom a smotanou, ovocný nápoj, jablká, 1,3,7
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.