e-strava Jídelníček
ZŠ Športovcov
Partizánske
[0432]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.6.
Mrkvová s ovsenými vločkami
1. Strapačky s kyslou kapustou, voda, sirupová voda
Út
4.6.
Milánska
1. Treska v celozrnnej zmesi, zem. kaša, šalát z červenej kapusty, čaj
St
5.6.
Ruský boršč, chlieb celozrnný
1. Žemľovka jemná, mlieko, ovocie
Čt
6.6.
Zemiaková so syrom
1. Čevabčiči, nové zemiaky, cibuľa, horčica, jabl. šťava

7.6.
Zo zeleného hrášku, lievanka
1. Cestoviny pene so syrovou omáčkou a kuracím mäsom, citronáda
Po
10.6.
Hŕstková
1. Kur. prsia v kukuričnej strúhanke, ryža, kompót miešaný, voda
Út
11.6.
Kyslá zemiaková s vajíčkom
1. Pečený eidam, varené zemiaky, tatárska omáčka z jogurtu, sir. voda
St
12.6.
Gulášová srbská, chlieb celozrnný
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom, mlieko, ovocie
Čt
13.6.
Zeleninová, krupicové halušky
1. Tatranská zmes, opekané zemiaky, uhorkový šalát, čaj

14.6.
Cesnaková so zemiakmi
1. Pasta sciutta, citronáda
Po
17.6.
Zemiaková, jačmenné krúpy
1. Kuracie stehná na spôsob sviečkovej, knedľa, sirup
Út
18.6.
Kelová s párkom, chlieb celozrnný
1. Cestovina s tvarohom, mlieko, ovocie
St
19.6.
Sedliacka
1. Brav. stehno s lečom, nové zemiaky, šalát hlávkový
Čt
20.6.
Fazuľová mliečna
1. Karbonátok z rybieho filé, zemiaková kaša, cvikla, ovocný čaj

21.6.
Pórová s opekaným pečivom
1. Halušky so syrom a smotanou, mlieko
Po
24.6.
1.
Út
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Čt
27.6.
1.

28.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.