e-strava Jídelníček
ZŠ Športovcov
Partizánske
[0432]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.10.
Zeleninová s cestovinou
1. Brav. rezeň prírodný, zem. kaša, šalát mrkvový s ananásom, citronáda
St
2.10.
Z kyslej kapusty s mäsom a zemiakmi
1. Žemľovka s tvarohom a jablkami, mlieko, ovocie
Čt
3.10.
Z hlivy ustricovej
1. Tatárske azú, opekané zemiaky, uhorkový šalát, voda

4.10.
Zo zeleného hrášku
1. Kurací paprikáš, halušky, jablková šťava
Po
7.10.
Cesnaková so zemiakmi
1. Ázijská kuracia panvica, ryža s kukuricou, čaj čierny s citrónom
Út
8.10.
Hrachová s mäsom a zeleninou, chlieb celozrnný
1. Cestovina s kakaom, mlieko, ovocie
St
9.10.
Milánska
1. Karbonátok z ryb. filé pečený, zem. kaša, cvikla, jabl. šťava
Čt
10.10.
Brokolicovo-karfiolová,
1. Šošovicový prívarok, bravčové na paprike, chlieb celozrnný, sir. voda

11.10.
Mrkvová s ovsenými vločkami
1. Gouda syrové nugetky, zemiaky s maslom, tatárska omáčka z jogurtu, voda
Po
14.10.
Fazuľová kysla zo zemiakmi
1. Granatiersky pochod s údenou slaninkou, ovocný čaj
Út
15.10.
Mrvenicová s hubami
1. Bravčové stehno na hrášku, zemiaky opekané s cibuľkou, rajčiakový šal. voda
St
16.10.
Ruský boršč, chlieb celozrnný
1. Šišky s džemom, mlieko, ovocie
Čt
17.10.
Cesnaková so zemiakmi a strúhaným syrom
1. Čevabčiči, zemiaky varené s maslom, horčica, cibuľa, jabl. šťava

18.10.
Sedliacka
1. Kuracie stehná pečené, ryža, ovocný pohár
Po
21.10.
Zemiaková, jačmenné krúpky
1. Halušky so syrom a smotanou, mlieko, ovocie
Út
22.10.
1.
St
23.10.
1.
Čt
24.10.
1.

25.10.
1.
Po
28.10.
1.
Út
29.10.
1.
Po
4.11.
1.
Út
5.11.
1.
St
6.11.
1.
Čt
7.11.
1.

8.11.
1.
Po
11.11.
1.
Út
12.11.
1.
St
13.11.
1.
Čt
14.11.
1.

15.11.
1.
Po
18.11.
1.
Út
19.11.
1.
St
20.11.
1.
Čt
21.11.
1.

22.11.
1.
Po
25.11.
1.
Út
26.11.
1.
St
27.11.
1.
Čt
28.11.
1.

29.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.