e-strava Jídelníček
ZŠ Športovcov
Partizánske
[0432]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.3.
Kyslá zemiaková s vajíčkom
1. Rizoto so zeleninou a syrom, sir. voda, ovocie
Út
3.3.
Cícerová
1. Bravčové mäso s peperonátou a gril.šampiónmi, zem. opekané s cibuľkou, citronáda
St
4.3.
Ruský Boršč, chlieb
1. Parené buchty s čokoládovou polevou, mlieko, ovocie
Čt
5.3.
Zeleninová s cestovinou
1. Kuracie prsia vyprážané, zem. kaša, šalát jablkový s pomarančom, voda

6.3.
Kalerábová s jačmennými krúpkami
1. Špagety s hovädzím mäsom, syrom a omáčkou, čaj ovocný
Po
9.3.
Cesnaková krémová
1. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka z jogurtu, mlieko, ovocie
Út
10.3.
Mrvenicová s hubami
1. Kuracie stehná na spôsob sviečkovej, cestoviny, sirupová voda
St
11.3.
Fazuľová s mäsom a zeleninou, chlieb celozrnný
1. Palacinky s džemom, mlieko, ovocie
Čt
12.3.
Brokolicovo-karfiolová
1. Karbonátok z rybieho filé, zem. kaša, cvikla, voda

13.3.
Pórová s opekaným pečivom
1. Hovädzí guláš mexický, uhorkový šalát, citronáda
Po
16.3.
Milánska
1. Morčací rezeň prírodný, ryža s hráškom, ovocný pohár
Út
17.3.
1.
St
18.3.
1.
Čt
19.3.
1.

20.3.
1.
Po
23.3.
1.
Út
24.3.
1.
St
25.3.
1.
Čt
26.3.
1.

27.3.
1.
Po
30.3.
1.
Út
31.3.
1.
St
1.4.
1.
Čt
2.4.
1.

3.4.
1.
Po
6.4.
1.
Út
7.4.
1.
St
8.4.
1.
St
15.4.
1.
Čt
16.4.
1.

17.4.
1.
Po
20.4.
1.
Út
21.4.
1.
St
22.4.
1.
Čt
23.4.
1.

24.4.
1.
Po
27.4.
1.
Út
28.4.
1.
St
29.4.
1.
Čt
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.