e-strava Jedálny lístok
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Deň Ponuka
Pi
1.3.
Polévka zeleninový krém se zakys. smet., 1.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Holandský řízek, bram. kaše, kys. okurka, 1.3.7.12.
2. 270g Zapékaná palačinka s jablky a tvarohem, 1.3.7.
3.
So
2.3.
1.
2.
3.
Po
4.3.
Polévka česneková s brambory, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 220g Maminčino kuře, 1.3.7.
2. 180g Smažená brokolice, vař. bram.,1.3.7.12.
3.
Ut
5.3.
Polévka hrstková, 1.9.Hodnotenie:
1. 130g Hovězí svíčková na smet., housk. knedl., 1.3.7.9.12.
2. 150g Vepř. karé na slanině, duš. rýže, 1.9.
3.
St
6.3.
Polévka koprová, 1.3.7.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Gril. sumeček na bulgur. rizotu se zeleninou, 1.4.9.
2. 1ks Palačinka s houb. ragů a mozzarellou, 1.3.7.9.
3.
Št
7.3.
Polévka slepičí vývar s masem a nudlemi, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 150g Smaž. karbanátek, jihočeská lepenice, 1.3.7.12.
2. 150g Krůtí špíz s pečenou řepou, cuket. a mrkví, 1.
3.
Pi
8.3.
Polévka fazolová, 1.7.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Husarská roláda, bram. kaše, 1.7.12.
2. 350g Krupicová kaše s lesním ovocem a karamelem, 1.7.
3.
So
9.3.
1.
2.
3.
Po
11.3.
Polévka špenátová s vejci, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 180g Vepř. játra na česn., duš. rýže, 1.
2. 120g Smaž. sýr, vař. bram. 1.3.7.
3.
Ut
12.3.
Polévka čočková, 1.9.12.Hodnotenie:
1. 130g Hov. maso, kapust. zelí, kluski, 1.3.7.12.
2. 400g Řecký těstovin. sal. s olivami, 1.3.7.
3.
St
13.3.
Polévka hov. vývar s masem a nudlemi, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 150g Seged. guláš, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 150g Kuř. steak s tvarůžkou, vař. bram., 1.7.
3.
Št
14.3.
Polévka dýňová, 1.7.Hodnotenie:
1. 150g Krůtí špíz se suš. švestkami, šťouch. bram., 1.7.
2. 360g Gril. květ. placičky, hrach. hummus, 1.3.7.
3.
Pi
15.3.
Polévka frankfurtská, 1.7.9.
1. 150g Smaž. rybí filé, bram. salát, 1.3.4.7.9.10.12.
2. 500g Kyn. knedlík s borůvkami, vanil. om., 1.3.7.
3.
So
16.3.
1.
2.
3.
Po
18.3.
Polévka krupicová s vejci, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 220g Kuřecí stehno na paprice, tarhoňa, 1.3.7.
2. 1ks Sýrová frittata, fazol. lusky na česn., vař. bram., 1.3.7.
3.
Ut
19.3.
Polévka minestrone, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 130g Hovězí guláš, houskový knedlík, 1.3.7.9.12.
2. 350g Srbské rizoto s vepřovým masem, kys. ok., 1.7.12.
3.
St
20.3.
Polévka batátová s cizrnou a zázvorem, 1.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Smažený kuřecí řízek, šťouch. brambory, 1.3.7.
2.
3.
Št
21.3.
Polévka slepičí vývar s kapáním, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 200g Rybí karbanátek, bram. kaše, 1.3.4.7.
2. 400g Čočkový salát s peč. řepou, ruk. a mozzar, 1.7.12.
3.
Pi
22.3.
Polévka celerový krém, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 240g Krůtí ragů na zelenině, bulgur, 1.12.
2. 250g Naše bramborové šišky s mákem, 1.3.7.
3.
So
23.3.
1.
2.
3.
Po
25.3.
Polévka italská, 1.7.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Kuřecí kung pao, duš. rýže, 1.3.7.8.
2. 150g Vepřová játra na roštu, pik. cizrna se zel., 1.9.12.
3.
Ut
26.3.
Polévka uzená s kroupami, 1.9.Hodnotenie:
1. 130g Pečený králík, duš. špenát, bram. knedlík, 1.3.7.12.
2. 150g Sumeček s bylink. máslem, bram. kaše, 1.4.7.
3.
St
27.3.
Polévka indická s červenou čočkou, 1.9.
1. 150g Pečená krkovice, slezské zelí, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 350g Boloňské lasagne, 1.3.9.12.
3.
Št
28.3.
Polévka zeleninový krém, 1.7.9.
1. 150g Vepř. steak se sáz. vejcem, šťouch. bram., 1.3.7.
2.
3.
Pi
29.3.
1.
2.
3.
So
30.3.
1.
2.
3.
Po
1.4.
1.
2.
3.
Ut
2.4.
Polévka drožďová s tarhoňou, 1.3.9.12.
1. 130g Uz. krkovice, kys. zelí, vař. brambory, 1.7.12.
2. 250g Kapust. karb. se sýrem, bram. kaše, 1.3.7.
3.
St
3.4.
Polévka mrkvová se zázvorem, 1.7.9.12.
1. 150g Krůtí ragů na česneku, vař. těstoviny, 1.3.12.
2. 200g Chilli con carne, tortilla, 1.12.
3.
Št
4.4.
Polévka hovězí vývar s kapáním, 1.3.7.9.
1. 150g Plěný vepř. závitek na smetaně, kuskus, 1.3.7.9.12.
2. 340g Jarní salát s mozzarellou a rajčaty, bagetka, 1.7.9.12.
3.
Pi
5.4.
Polévka hrstková, 1.9.12.
1. 130g Máslový kuřecí řízek, vař. brambory, 1.3.7.12.
2. 150g Vepř. guláš, housk. knedlíky, 1.3.7.12.
3.
So
6.4.
1.
2.
3.
Po
8.4.
1.
2.
3.
Ut
9.4.
1.
2.
3.
St
10.4.
1.
2.
3.
Št
11.4.
1.
2.
3.
Pi
12.4.
1.
2.
3.
So
13.4.
1.
2.
3.
Po
15.4.
1.
2.
3.
Ut
16.4.
1.
2.
3.
St
17.4.
1.
2.
3.
Št
18.4.
1.
2.
3.
Pi
19.4.
1.
2.
3.
So
20.4.
1.
2.
3.
Po
22.4.
1.
2.
3.
Ut
23.4.
1.
2.
3.
St
24.4.
1.
2.
3.
Št
25.4.
1.
2.
3.
Pi
26.4.
1.
2.
3.
So
27.4.
1.
2.
3.
Po
29.4.
1.
2.
3.
Ut
30.4.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno