e-strava Jedálny lístok
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Deň Ponuka
So
1.11.
1.
2.
Po
3.11.
Polévka špenátová, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 350g Špaldové noky s peč. řepou a kozím sýrem, 1.3.7.9.
2. 130g Azu po tatarsku (hovězí), tarhoňa, 1.3.12.
Ut
4.11.
Polévka rybí vývar se zel. a bulgurem, 1.4.9.Hodnotenie:
1. 350g Bramboráčky s houbovým ragú, 1.3.7.9.12.
2. 180g Biftečky z mlet. masa, dýňové pyré, 1.3.7.
St
5.11.
Polévka indická s červ. čočkou, 1.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Sekaný másl. řízek (kuř.), bram. salát, 1.3.7.9.10.12.
2. 1ks Náš langoš s cheddarem a rukolou, 1.3.7.
Št
6.11.
Polévka slepičí vývar s celozrn. nudlemi, 1.3.7.9.
1. 180g Kuřecí játra s jablky, zelenin. kuskus, 1.3.9.
2. 400g Krupička s lesním ovocem a čoko. polevou, 1.7.
Pi
7.11.
Polévka moravská cibulačka, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 350g Hráškové rizoto s kukuřicí a sýrem gran moravia, 7.
2. 1ks Fishburger, 1.3.4.7.12.
So
8.11.
1.
2.
Po
10.11.
Polévka zelná s kroupy, 1.9.12.Hodnotenie:
1. 200g Pečený zelenin. karbanátek, parmaz. kaše, 1.3.7.
2. 150g Mleté masové kuličky v rajč. omáčce, bulgur, 1.3.9.12.
Ut
11.11.
Polévka selská, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 1ks Trhané vepř. maso v tortille, 1.7.12.
2. 350g Těstoviny quattro formaggi, 1.3.7.
St
12.11.
Polévka hrachová, 1.9.12.Hodnotenie:
1. 350g Gnocchi se suš. rajč. a pistáciemi, 1.3.7.8.
2. 130g Hovězí guláš, housk. knedl., 1.3.7.9.12.
Št
13.11.
Polévka sicilská rybí, 1.4.9.12.Hodnotenie:
1. 150g Kuřecí čína, jasmínová rýže, 1.6.12.
2. 400g Zapékané bram. s brokolici, vejci, smet., kys. okurka, 3.7.12.
Pi
14.11.
Polévka mrkvová s červ. čočkou, 1.9.Hodnotenie:
1. 350g Thajské nudle s pórkem a kokos. mlékem, 1.3.6.
2. 130g Krůtí steak, řepová polenta, zelenin. salátek, 1.7.
So
15.11.
1.
2.
Ut
18.11.
Polévka kukuřičný krém s pohankou, 1.7.12.
1. 350g Žampionové kung pao, bulgur, 1.7.9.
2. 350g Chilli con carne, chléb,1.3.12.
St
19.11.
Polévka hovězí s lámankou, 1.9.
1. 150g Vepřový plátek na slanině, bram. kaše, 1.7.
2. 250g Řepový falafel, podzimní salátek, česn. dip, 1.7.9.
Št
20.11.
Polévka hrstková, 1.9.12.
1. 2ks Vejce na tvrdo, fazol. lusky na smetaně, vař. bram., 1.3.7.12.
2. 350g Rizoto s krůtím masem, čalamáda, 1.7.12.
Pi
21.11.
Polévka halászle, 1.4.9.12.
1. 1ks Kuřecí stehno na paprice, těstoviny, 1.3.7.9.
2. 1ks Náš kynutý knedlík s broskvemi, 1.3.7.
So
22.11.
1.
2.
Po
24.11.
Polévka pórková, 1.3.7.9.
1. 200g Smažený celer.-sýrový karban., šťouch. brambory, 1.3.7.
2. 150g Balkánský vepřový plátek, kuskus, 1.7.
Ut
25.11.
Polévka čočková, 1.9.12.
1. 350g Tagliatelle se sušenými rajčaty a sýrem Gran. Mor., 1.3.7.
2. 150g Kuřecí nudličky s bazalkou, bulgur, 1.7.9.
St
26.11.
Polévka drožďová s vločkami, 1.9.
1. 330g Bohumínský bigos, náš celozrnný chléb, 1.3.7.12.
2. 2ks Vejce na tvrdo, koprová omáčka, vařen. brambory, 1.3.7.12.
Št
27.11.
Polévka rybí s knedlíčky, 3.4.9.
1. 350g Smažená rýže s bambusovými výhonky, 1.6.12.
2. 350g Bolňské špagety, 1.3.7.12.
Pi
28.11.
Polévka bramborová s paprikou, 1.7.9.
1. 150g Zabijačkový guláš, houskové knedlíky, 1.3.7.12.
2. 400g Řecký salát po vegansku (kapary, olivy), 12.
So
29.11.
1.
2.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno