e-strava Jedálny lístok
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Hodnotenie jedál:
1 = Výborné 2 = Lepšie 3 = Dobré 4 = Dalo sa zjesť 5 = Nechutilo
Deň Ponuka
Št
2.1.
1.
2.
3.
Pi
3.1.
Polévka květáková, 1.7.9.
1. 150g Novohradský vepř. plátek, duš. rýže, 1.7.
2. 350g Špagety po milánsku, 1.3.7.
3. 330g Kynuté knedlíky s broskví, mléko, 1.3.7.
So
4.1.
1.
2.
3.
Po
6.1.
Polévka špenátová s vejci, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Vepřový závitek se šunkou, šťouchané brambory, 1.7.Lepšie
2. 150g Přírodní kuřecí plátek, duš. rýže, ŽÁCI, 1.Lepšie
3. 2ks vejce, koprová omáčka, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.7.Lepšie
Ut
7.1.
Polévka čočková,1.
1. 130g Hovězí frankfurtská pečeně, vař. těst., 1.3.7.
2. 220g Kuře po horácku, vař. bram. ŽÁCI, 1.7.
3. 350g Krupicová kaše s banánem, přel. čokoládou, ŽÁCI, 1.7.
St
8.1.
Polévka selská, 1.3.7.9.
1. 150g Srbské vepřové žebírko, duš. rýže, ŽÁCI, 1.
2. 150g Kuřecí nudličky na zelenině, kuskus, ŽÁCI, 1.7.9.
3. 150g Sekaný karbanátek, kys. zelí, vař. brambory
Št
9.1.
Polévka zeleninová s bulgurem, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Šumavský závitek, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.7.10.
2. 150g Krůtí kostky na tymiánu, vař. těst., 1.3.Výborné
3. 150g Alijašská treska v leču, šťouch. bram., ŽÁCI, 1.4.7.
Pi
10.1.
Polévka žampionový krém, 1.7.
1. 130g Hovězí maso dušené v mrkvi, vař. bram., ŽÁCI, 1.7.
2. 150g Kuřecí po mexicku, dušená rýže, 1.
3. 400g Zapékané těstoviny s uzeninou, kys. okruka, ŽÁCI, 1.3.7.
So
11.1.
1.
2.
3.
Po
13.1.
Polévka minestrone, 1.9.Hodnotenie:
1. 150g Vepřové výpečky, kys. zelí, housk. knedl., 1.3.Lepšie
2. 150g Křupavý kuř. závitek, vař. bram., ŽÁCI, 1.7.11.
3. 150g Krůtí ragů, vař. těst., ŽÁCI, 1.3.7.
Ut
14.1.
Polévka mrkvová, 1.3.7.9.
1. 130g Hovězí vař., švestk. omáčka, br. knedl., ŽÁCI, 1.3.7.
2. 150g Kuřecí čína, duš. rýže, ŽÁCI, 1.
3. 300g Pštrosí vejce, bram. kaše, 1.3.7.
St
15.1.
Polévka kulajda, 1.3.7.9.
1. 220g Kuřecí stehno na paprice, vař. těst., 1.7.
2. 130g Kančí na lesácký způsob, duš. rýže, ŽÁCI, 1.9.
3. 200g Smažené zeleninové říz., bram. kaše, ŽÁCI, 1.3.7.9.
Št
16.1.
Polévka zelná s klobásou, 1.7.Hodnotenie:
1. 150g Vepřová líčka na víně, karlov. knedl., 1.3.9.
2. 150g Rybí filé na slanině s cibulí, br. kaše, ŽÁCI, 1.4.7.
3. 2ks Vejce, čočka na kys., chléb, kys. okurk., ŽÁCI, 1.3.Lepšie
Pi
17.1.
Polévka hovězí s celest. nudlemi, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 130g Hovězí vař., okurk. omáčka, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.7.Výborné
2. 150g Hejtmanský měšec, vař. bram., 1.3.7.10.Lepšie
3. 300g Trhanec s ovocnou šťávou, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
So
18.1.
1.
2.
3.
Po
20.1.
Polévka krupicová s vejci, 1.3.9.
1. 150g Segedínský guláš, housk. knedlíky, 1.3.7., ŽÁCI
2. 350g Tortillla s kuřecím masem, česnek. dip, 1.3.7.
3. 130g Pohankové karbanátky, br. kaše, 1.3.9., ŽÁCI
Ut
21.1.
Polévka rajčatová, 1.7.9.
1. 130g Hovězí maso na žamp., hrášk. rýže, 1., ŽÁCI
2. 220g Zadělávané kuře, vař. těstoviny, 1.9., ŽÁCI
3. 130g Sekaný řízek v těstíčku, vař. bram, 1.3.7.
St
22.1.
Polévka kuřecí s nudlemi, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Vepř. plec po selsku, červ. zelí, bram. knedl., ŽÁCI
2. 300g Špagety carbonara, 1.3.7., ŽÁCILepšie
3. 160g Smažená vepřová játra, opék. br. 1.3.7.
Št
23.1.
Polévka indická s červenou čočkou, 1.9.
1. 250g Rizoto s vepř. masem, kys. okurka, 7.
2. 150g Krůtí ražničí, šťouch. bram., 1.7.10.
3. 350g Zapečené penne s mozzarellou a tuňákem, ŽÁCI, 1.3.4.7.
Pi
24.1.
Polévka zeleninový krém, 1.7.Hodnotenie:
1. 130g Budějovická hov. pečeně, chlup. knedlíky, 1.3.7.Lepšie
2. 150g Přírodní kuřecí plátek, bram. kaše, 1.7., ŽÁCILepšie
3. 240g Jablka v županu, mléko, 1.3.7., ŽÁCI
So
25.1.
1.
2.
3.
Po
27.1.
Polévka celerová, 1.7.9.
1. 150g Peč. krkovice na česn., duš. špenát, br. knedlíky, 1.3.7.
2. 150g Pll. kuř. prso (mozzarella, suš. rajčata), kuskus ŽÁCI, 1.7.
3. 350g Francouzské brambory, kys. okurka ŽÁCI, 1.3.7.
Ut
28.1.
Polévka frankfurtská s párkem, 1.7.9.
1. 130g Bohdalovský hov. závitek, vař. brambory, 1.10.
2. 150g Kuř. plátek na smet. , těstoviny s pažitkou ŽÁCI, 1.3.7.9.10.
3. 180g Vepř. játra po tyrolsku, staročeská rýže ŽÁCI, 1.7.9.10.
St
29.1.
Polévka hov. vývar se zel. a nudl., 1.3.9.
1. 150g polomské vepř. žebírko, máslové noky, ŽÁCI, 1.7.
2. 130g Uzená kýta, jihočeská lepenice, 1.7.
3. 150g Rybí filé po kavkazsku, grat. bram., ŽÁCI, 1.4.
Št
30.1.
Polévka česneková s bramborem, 1.3.9.
1. 130g Vař. hov. maso, babič. rajská, housk. knedl., 1.3.7.9.
2. 160g Štěp. sekaná, bramborová kaše, 1.3.7.
3. 130g Hrach. kaše, opék. klobása, kys. okurka, chléb, ŽÁCI, 1.
Pi
31.1.
Polévka chřestový krém, 1.7.
1. 220g Maminčino kuře, 1.3.7.
2. 400g Žemlovka s jablky a tvarohem , mléko, 1.3.7.
3. 360g Cmunda po kaplicku, 1.3.7.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno