e-strava Jedálny lístok
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Hodnotenie jedál:
1 = Výborné 2 = Lepšie 3 = Dobré 4 = Dalo sa zjesť 5 = Nechutilo
Deň Ponuka
Ut
1.9.
Polévka drožďová s kapáním, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 220g Zadělávané kuře, tagliatelle, ŽÁCI, 1.9.
2. 300g Bram. knedlíky pl. uzeným masem, kys. zelí, ŽÁCI, 1.3.7.
3. 180g Smaž. květák, vař. bram., tatarka, 1.3.7.Lepšie
St
2.9.
Polévka indická s červenou čočkou, 1.9.Hodnotenie:
1. 150g Vepř. líčka na č. víně, housk. knedl., 1.3.7.9.
2. 150g Smaž. rybí filé, bram. kaše, ŽÁCI, 1.3.4.7.Lepšie
3. 400g Tarhoňový salát s vejci, dom. chléb, ŽÁCI, 1.3.7.10.
Št
3.9.
Polévka hovězí vývar s celest. nudlemi, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 130g Hovězí maso, duš. mrkev, vař. bram., ŽÁCI, 1.7.Výborné
2. 330g Pánev šanghaj s krůtím masem, duš. rýže, ŽÁCI, 1.9.
3. 130g Uzená kýta, křen. omáčka, housk. knedl., 1.3.7.
Pi
4.9.
Polévka zeleninový krém, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 130g Španělský ptáček, duš. rýže, 1.3.10.Výborné
2. 150g Kuřecí plátek v jogurtu, šťouch. bram., ŽÁCI, 1.3.7.Lepšie
3. 440g Dukátové buchtičky s krémem, ŽÁCI, 1.3.7.
So
5.9.
1.
2.
3.
Po
7.9.
Polévka mrkvový krém, 1.7.
1. 150g Vepř. kotlet na rajčatech se sýr., duš. rýže, 1.7.10.
2. 220g Kuře po valticku, housk. knedl., ŽÁCI,1.3.7.
3. 200g Smaž. kapust. karbanátek, br. kaše, ŽÁCI,1.10.
Ut
8.9.
Polévka hovězí vývar s masem a rýží, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 130g Hov. přední, koprová om., housk. knedl, 1.3.7.Dobré
2. 150g Kuřecí čína, duš. rýže, 1.9.
3. 150g Rybí filé po kavkazsku, šťouch. br., ŽÁCI,1.4.7.
St
9.9.
Polévka celerová, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 130g Hovězí ruská peč., vař. těstoviny, ŽÁCI, 1.3.7.10.
2. 150g Seged. guláš, houskové knedlíky, 1.3.7.
3. 150g Kuř. plátek špik. angl. slan., br.kaše, ŽÁCI, 1.3.Výborné
Št
10.9.
Polévka česneková, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 150g Husarská roláda, br. kaše, 1.3.Výborné
2. 180g Vepř. játra na cib., duš. rýže, 1.
3. 300g Chilli con carne, chléb, ŽÁCI, 1.
Pi
11.9.
Polévka gulášová, 1.9.Hodnotenie:
1. 150g Vepř. plátek Nachimov, šťouch. br., 1.3.7.Výborné
2. 150g Kuř. perkelt, tagliatelle, ŽÁCI, 1.3.7.Výborné
3. 200g Palačinka s marm. a čok. polevou, ŽÁCI, 1.3.7.
So
12.9.
1.
2.
3.
Po
14.9.
Polévka květáková, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Sikulská vepř. kýta, vař. br., 1.7.Výborné
2. 220g Kuř. stehno na žamp., duš. rýže, ŽÁCI, 1.9.
3. 250g Zeleninový štrůdl s tomat. omáčkou, ŽÁCI, 1.9.
Ut
15.9.
Polévka hovězí vývar s vídeň. noky, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 130g Budějovická hov. pečeně, housk. knedl., 1.3.7.
2. 250g Kavárenský bigos, chléb, ŽÁCI, 1.
3. 150g Aljašská treska na kmíně, šťouch. bram., ŽÁCI, 1.4.7.Výborné
St
16.9.
Polévka zeleninový boršč, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Bratislavská vepř. plec, vař. těstoviny, 1.3.7.
2. 150g Holandský řízek, bram. kaše, 1.3.7.Dobré
3. 130g Opék. klob., čočka po orientálsku, chléb, ŽÁCI, 1.3.7.
Št
17.9.
Polévka sedlácká, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 130g Hov. přední, pažitk. omáčka, vař. bram., ŽÁCI, 1.7.Dalo sa zjesť
2. 130g Boloňské špagety, ŽÁCI, 1.3.7.9.
3. 180g Kuřecí játra na grilu, br. špíz, 1.Výborné
Pi
18.9.
Polévka krkonošské kyselo, 1.3.7.
1. 150g Katův šleh, duš. rýže, ŽÁCI, 1.
2. 150g Kuřecí pl. na špan. způsob, vař. br. 1.7.
3. 350g Nudle s mákem, ŽÁCI, 1.3.7.
So
19.9.
1.
2.
3.
Po
21.9.
Polévka rajská s rýží, 1.9.Hodnotenie:
1. 150g Vepřové výpečky, kys. zelí, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.Nechutilo
2. 150g Čevapčiči, vař. brambory, hořč., cib., ŽÁCI, 1.10.
3.
Ut
22.9.
Polévka drubeží krém se zeleninou, 1.7.9.Hodnotenie:
1. 130g Námořnické maso, vařené těstoviny, 1.3.
2. 150g Celerovo-sýrové karbanátky, br. kaše, ŽÁCI, 1.3.7.9.Lepšie
3.
St
23.9.
Polévka uzená s kroupami, 1.9.Hodnotenie:
1. 130g Maďarský guláš, houskové knedl., ŽÁCI, 1.3.
2. 100g Smažený hermelín, vař. brambory, 1.3.7.Výborné
3.
Št
24.9.
Polévka hovězí vývar s játr. rýží, 1.3.9.Hodnotenie:
1. 130g Bulgurové rizoto s čer. čočk. a kuř. masem, ŽÁCI, 1.7.Lepšie
2. 150g Aljašská treska na slan. s cib., vař. bram., ŽÁCI, 1.4.Výborné
3.
Pi
25.9.
Polévka kulajda, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 150g Vepř. vrabec, duš. špenát, br. knedlíky, 1.3.7.Lepšie
2. 150g Kuř. plátek á la bažant, zelenin. rýže, ŽÁCI, 1.7.
3. 400g Žemlovka s jablky a tvarohem, ŽÁCI, 1.3.7.
So
26.9.
1.
2.
3.
Po
28.9.
1.
2.
3.
Ut
29.9.
Polévka petrželová s vejci, 1.3.7.9.Hodnotenie:
1. 130g Hovězí pečeně po burgundsku, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.9.
2. 150g Kuřecí maso na kari, zeleninový kuskus, ŽÁCI, 1.3.9.Výborné
3.
St
30.9.
Polévka brokolicová, 1.7.9.
1. 150g Záhorácký závitek, šťouch. bram., ŽÁCI, 1.7.
2. 130g Krůtí prsa po portugalsku, dušená rýže, ŽÁCI, 1.7.9.
3.
Št
1.10.
Polévka slepičí vývar s nudlemi, 1.3.9.
1. 150g Vepřové ražničí, vařené brambory, 1.
2. 260g Těstovinový salát s tuňákem, ŽÁCI, 1.3.4.
3.
Pi
2.10.
Polévka hrstková, 1.9.
1. 220g Smažené kuřecí stehno, bramborový salát, ŽÁCI, 1.3.7.9.10.
2. 130g Uzená kýta, křenová omáčka, houskové knedlíky, 1.3.7.
3. 300g Bavorské vdolečky, ŽÁCI, 1.3.7.
So
3.10.
1.
2.
3.
Po
5.10.
1.
2.
3.
Ut
6.10.
1.
2.
3.
St
7.10.
1.
2.
3.
Št
8.10.
1.
2.
3.
Pi
9.10.
1.
2.
3.
So
10.10.
1.
2.
3.
Po
12.10.
1.
2.
3.
Ut
13.10.
1.
2.
3.
St
14.10.
1.
2.
3.
Št
15.10.
1.
2.
3.
Pi
16.10.
1.
2.
3.
So
17.10.
1.
2.
3.
Po
19.10.
1.
2.
3.
Ut
20.10.
1.
2.
3.
St
21.10.
1.
2.
3.
Št
22.10.
1.
2.
3.
Pi
23.10.
1.
2.
3.
So
24.10.
1.
2.
3.
Po
26.10.
1.
2.
3.
Ut
27.10.
1.
2.
3.
St
28.10.
1.
2.
3.
Št
29.10.
1.
2.
3.
Pi
30.10.
1.
2.
3.
So
31.10.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno