e-strava Menu
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.4.
1.
2.
3.
Tue
2.4.
Polévka mrkvová se zázvorem, 1.3.9.12.Rating:
1. 130g Uz. krkovice, kys. zelí, vař. brambory, 1.7.12.
2. 250g Kapust. karb. se sýrem, bram. kaše, 1.3.7.
3.
Wed
3.4.
Polévka drožďová s tarhoňou, 1.7.9.12.Rating:
1. 150g Krůtí ragů na česneku, vař. těstoviny, 1.3.12.
2. 200g Chilli con carne, tortilla, 1.12.
3.
Thu
4.4.
Polévka hovězí vývar s kapáním, 1.3.7.9.Rating:
1. 150g Plěný vepř. závitek na smetaně, kuskus, 1.3.7.9.12.
2. 340g Jarní salát s mozzarellou a rajčaty, bagetka, 1.7.9.12.
3.
Fri
5.4.
Polévka hrstková, 1.9.12.Rating:
1. 130g Máslový kuřecí řízek, vař. brambory, 1.3.7.12.
2. 150g Vepř. guláš, housk. knedlíky, 1.3.7.12.
3.
Sat
6.4.
1.
2.
3.
Mon
8.4.
Polévka brokolicová, 1.7.9.Rating:
1. 400g Špagety s kuřecím masem a sýrem, 1.3.7.12.
2. 400g Naše halušky se zelím, uz. masem a víd. cib., 1.3.7.12.
3.
Tue
9.4.
Polévka bramborová s paprikou, 1.9.Rating:
1. 150g Srbské vepřové žebírko, peč. bram., 1.12.
2. 1ks hermelín v bramboráku, zel. sal. 1.3.7.
3.
Wed
10.4.
Polévka čočková, 1.9.Rating:
1. 150g Kuřecí rolka se šunk. a sýrem, jasmín. rýže, 1.7.9.12.
2. 150g Hamburská vepřová kýta, housk. knedl., 1.3.7.9.10.12.
3.
Thu
11.4.
Polévka drůbková s kapáním, 1.3.7.9.Rating:
1. 150g Trhaná krkovice, červ. zelí, bram. knedlík, 1.3.10.
2. 400g Těstovin saláts tuňákem a frittatou, 1.3.4.7.12.
3.
Fri
12.4.
Polévka rajčatová, 1.3.7.9.12.
1. 150g Naše sekaná, vař. bram., kys. okurka, 1.3.7.
2. 400g Žemlovka s jablky, 1.3.7.12.
3.
Sat
13.4.
1.
2.
3.
Mon
15.4.
Polévka česneková s brambory, 1.3.9.
1. 130g Přírodní vepřový plátek, peč. bram., zel. salátek, 1.
2. 180g Kuřecí játra na cibulce, hrášková rýže, 1.12.
3.
Tue
16.4.
Polévka cizrnová, 1.9.12.Rating:
1. 150g Masové kuličky ve smet. omáčce, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 1ks Španělská omeleta, zelenin. salátek, 3.7.12.
3.
Wed
17.4.
Polévka jarní zeleninová, 1.9.
1. 220g Kuřecí stehno alá bažant, bulgur, 1.7.
2. 150g Vepřové ragů, duš. mrkev s hráškem, vař. bram., 1.3.7.12.
3.
Thu
18.4.
Polévka slepičí s těstovinou, 1.3.9.Rating:
1. 130g Krůtí steak na medu, batátové pyré, 1.3.
2. 150g Rybí filé v sýrové krustě, čočkový salát, 1.3.4.7.9.12.
3.
Fri
19.4.
Polévka sedlácká, 1.3.7.9.12.
1. 150g Záhorácký závitek, šťouchané brambory, 1.7.12.
2. 180g Smažený květák, řepová polenta, 1.3.7.
3.
Sat
20.4.
1.
2.
3.
Mon
22.4.
Kmínová s vejci, 1.3.9.Rating:
1. 220g Kuřecí stehno na rozmar., vař. bram., 1.
2. 300g Zapék. lasagne s brok. a sýr. om., 1.3.7.
3.
Tue
23.4.
Fazolová bílá, 1.7.9.12.Rating:
1. 130g Hov. plátek na houb., špek. knedl, 1.3.7.
2. 400g Rizoto s kuř. masem, kys. ok., 1.7.12.
3.
Wed
24.4.
Kedlubnová, 1.7.9.Rating:
1. 150g Segedín. guláš, housk. knedl., 1.3.7.9.12.
2. 130g Králičí ragů, bulgur, 1.9.12.
3.
Thu
25.4.
Hovězí vývar s fritát. nudlemi, 1.7.9.Rating:
1. 180g Čevapčiči, vař. bram., hoř.,cib., 1.10.
2. 300g Restovaný květ na kari s cizrnou, tofu, 1.7.
3.
Fri
26.4.
Gulášová, 1.9.
1. 150g Smaž. rybí filé, bram. salát, 1.3.4.9.10.12.
2. 400g Dukátové buchtičky s vanilk. krémem, 1.3.7.
3.
Sat
27.4.
1.
2.
3.
Mon
29.4.
Polévka hrstková, 1.9.
1. 220g Kuřecí stehno pečené, šťouchané bram., 1.7.
2. 400g Penne quattro formaggi, 1.3.7.
3.
Tue
30.4.
Polévka hovězí vývar s masem a zeleninou, 1.3.9.
1. 200g Smažený rybí karb. se sýrem, bram. pyré, 1.3.4.7.
2. 2ks Sázené vejce, čočkové ragů se zel., chléb, okurk., 1.3.7.12.
3.
Thu
2.5.
Polévka drožďová s pohankou, 1.3.9.
1. 1ks Plněný paprik. lusk, rajsk. omáčka, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 130g Zelenin. salát s kuř. filátky, pažitk. dip, 7.12.
3.
Fri
3.5.
Polévka mrkvový krém, 1.7.9.
1. 150g Smažený kuřecí řízek, vař. bram., 1.3.7.
2. 300g Boloňské špagety, 1.3.7.9.12.
3.
Sat
4.5.
1.
2.
3.
Mon
6.5.
1.
2.
3.
Tue
7.5.
1.
2.
3.
Thu
9.5.
1.
2.
3.
Fri
10.5.
1.
2.
3.
Sat
11.5.
1.
2.
3.
Mon
13.5.
1.
2.
3.
Tue
14.5.
1.
2.
3.
Wed
15.5.
1.
2.
3.
Thu
16.5.
1.
2.
3.
Fri
17.5.
1.
2.
3.
Sat
18.5.
1.
2.
3.
Mon
20.5.
1.
2.
3.
Tue
21.5.
1.
2.
3.
Wed
22.5.
1.
2.
3.
Thu
23.5.
1.
2.
3.
Fri
24.5.
1.
2.
3.
Sat
25.5.
1.
2.
3.
Mon
27.5.
1.
2.
3.
Tue
28.5.
1.
2.
3.
Wed
29.5.
1.
2.
3.
Thu
30.5.
1.
2.
3.
Fri
31.5.
1.
2.
3.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available