e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.2.
Polévka čočková s uzeným masem, 1.9.
1. Hovězí tokáň, dušená rýže, 1.
2. Hukvaldský závitek, vařené brambory, 1.3.
3. Štěpánská sekaná, bramborová kaše, 1.3.7.
So
2.2.
1.
2.
3.
Po
4.2.
Polévka květáková, 1.7.9.Hodnocení:
1. Karlovarská vepřová kýta, vařené brambory, 3.7., ŽÁCI, čaj
2. Pánev Šanghaj s krůtím masem, rýže, 1.9., ŽÁCI, čaj,Skvělé
3. Plněný kotlet, šťouchané brambory, 3.7.Skvělé
Út
5.2.
Polévka hovězí se zeleninovými noky, 1.9.Hodnocení:
1. Hovězí přední, pažitková omáčka, vařené brambory, 1.
2. Pečená krkovička, dušený špenát, bramborové knedl., ŽÁCI, 1.3.7.10., ctron.Skvělé
3. Fazolové lusky na smetaně, sáz. vejce, vař. bram., ŽÁCI, 1.7. citron.
St
6.2.
Polévka zelná s klobásou, 1.7.9.Hodnocení:
1. Hovězí pečeně na slanině, vařené brambory, ŽÁCI, 1.10., vodaSkvělé
2. Vepřové maso po štýrsku, chléb, 1.7.
3. Dukátové buchtičky, mléko, ŽÁCI, 1.3.7., vodaSkvělé
Čt
7.2.
Polévka rajčatová s rýží, 1.7.9.Hodnocení:
1. Vinařský kotlet, rýže, ŽÁCI, 7., voda, ovoce
2. Kuřecí kousky na špaň. způsob, šťouch. br., ŽÁCI, 1.7., voda, ovoceUšlo to
3. Vepř. ohnivé maso, op. brambory, ozdoba, 1.Skvělé

8.2.
Polévka kulajda, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Hovězí na houbách, houskové knedlíky, 1.3.Skvělé
2. Kuřecí stehno na paprice, těstoviny, 1.3.7.
3. Langoš s kečupem a sýrem, 1.3.7., ŽÁCI, voda
So
9.2.
1.
2.
3.
Po
11.2.
Polévka fazolová s uzeným masem, 1.9.
1. Valašský vepřový kotlet, vařené brambory, 1.
2. Kuřecí závitek se špenátem, dušená rýže, 1.3.7.
3. Sekaný řízek, bramborová kaše, 1.3.7.
Út
12.2.
Polévka hovězí vývar s masem a nudlemi, 1.3.9.
1. Kuřecí steak s angl. slaninou a sýrrem, šťouch. br., 7.
2. Vepřové rizoto, kyselá okurka, 7.
3. Smažený květák, vařené brambory, tatarka, ozdoba, 1.3.7.
St
13.2.
Polévka krupicová s vejci, 1.3.9.
1. Hovězí přední, rajská omáčka, houskové knedlíky, 1.9.
2. Srbská vepřová krkovice, vařené brambory, 1.7.10.
3. Zeleninový salát s mozzarellou a rajčaty, bagetka, 1.7.
Čt
14.2.
Polévka bramborová s houbami, 1.9.Hodnocení:
1. Budějovická hovězí pečeně, těstoviny, 1.3.7.
2. Žemlovka s tvarohem a jablky, mléko, 1.3.7.
3. Kuřecí játra na grilu, hranolky, ozdoba, 9.Skvělé

15.2.
Polévka česneková s bramborem, 1.3.9.Hodnocení:
1. Naháč z Vysočiny, šťouchané brambory, 1.7.Lepší
2. Špagety s kuřecím masem a zeleninou, 1.3.7.
3. Opečená klobása, hrachová kaše, kys. okurka, chléb, 1.
So
16.2.
1.
2.
3.
Po
18.2.
Polévka zeleninová s vločkami, 1.7.9.Hodnocení:
1. Vepřové výpečky, kys. zelí, bram. knedlíky, 1.3.Skvělé
2. Zapečená brokolice se slan., sýrem a bram., ŽÁCI, 3.7. čaj
3. Pikantní kuř. směs, opék. brambory, ozd., ŽÁCI, 1.7., čajLepší
Út
19.2.
Polévka čočková s párkem, 1.9.Hodnocení:
1. Záhorácký závitek(kys.zelí, v. kýta, slan.), šťouch. br., ŽÁCI, 1.7., citronáda
2. Kuřecí kousky na bazalce, kuskus, 1.7.
3. 2ks sázené vejce, koprová omáčka, vař. br., ŽÁCI, 1.3.7., citronádaSkvělé
St
20.2.
Polévka uzená s kroupami, 9.Hodnocení:
1. Lázeňský guláš, houskové knedlíky, 1.3.7.
2. Kuřecí steak na houbách, vař. těstoviny, 1.3.7.Skvělé
3. Rybí filé na másle, vařené brambory, ŽÁCI, švest. komp., 1.4., vodaUšlo to
Čt
21.2.
Polévka z fazolových lusků, 1.3.Hodnocení:
1. Krůtí prsa v těstíčku, bramborová kaše, ozdoba, ŽÁCI, ovoce1.3.7., vodaLepší
2. Palačinky s tvarohem, mléko, ŽÁCI, ovoce, 1.3.7., voda
3. Přírodní kuřecí řízek, vařené brambory, kys. okurka, 1.7., voda

22.2.
Polévka gulášová, 1.9.
1. Hovězí maso s růžičkovou kapustou, vař. bram., ŽÁCI, voda, 1.
2. Vepřové ražničí, bramborová kaše, 10.7., voda
3. Zeleninový salát s tuňákem, toast, ŽÁCI, voda, 1.
So
23.2.
1.
2.
3.
Po
25.2.
Polévka selská, 1.3.7.9.
1. Vepřová kotleta na rajčatech se sýrem, dušená rýže, 1.3.7.
2. Kuřecí stehno na kys. zelí, vař. br., ŽÁCI, čaj, 1.
3. Krůtí ražničí s angl. slan., cibulí a paprikou, br. kaše, ŽÁCI, čaj, 10.
Út
26.2.
Polévka brokolicová, 1.7.9.
1. Plovdivské maso, vařené těstoviny, ŽÁCI, citronáda, 1.3.
2. Kuřecí závitek s angl. slaninou a herm., vař. br., 1.7.
3. Zapečené brambory s rajčaty, žampiony a sýrem, ŽÁCI, citronáda, 3.7.
St
27.2.
Polévka hovězí s kapáním, 1.3.7.9.
1. Přírodní kuřecí řízek na másle, bramborová kaše, ŽÁCI, voda, 1.3.7.
2. Široké nudle sypané mákem a pol. máslem, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
3. Vepřová kotleta s tvarůžkou, opékané br. 1.7.
Čt
28.2.
Polévka mrkvová, 1.3.7.9.
1. Hovězí zadní na česneku, bramborové knedlíky, 1.3.9.
2. Přírodní krůtí řízek, dušená zel. na másle, vař. br., 7.9.
3. Zeleninová čočka, vařené vejce, chléb, ŽÁCI, voda, 1.7.9.

1.3.
Polévka krkonošská cibulačka, 1.3.9.
1. Krůtí nudličky ve smetanové omáčce, dušená rýže, ŽÁCI, 1.7., voda
2. Vařené uzené maso, bramborová kaše, kys. okurka, ŽÁCI, 7.,voda
3. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka, 1.3.7.
So
2.3.
1.
2.
3.
Po
4.3.
1.
2.
3.
Út
5.3.
1.
2.
3.
St
6.3.
1.
2.
3.
Čt
7.3.
1.
2.
3.

8.3.
1.
2.
3.
So
9.3.
1.
2.
3.
Po
11.3.
1.
2.
3.
Út
12.3.
1.
2.
3.
St
13.3.
1.
2.
3.
Čt
14.3.
1.
2.
3.

15.3.
1.
2.
3.
So
16.3.
1.
2.
3.
Po
18.3.
1.
2.
3.
Út
19.3.
1.
2.
3.
St
20.3.
1.
2.
3.
Čt
21.3.
1.
2.
3.

22.3.
1.
2.
3.
So
23.3.
1.
2.
3.
Po
25.3.
1.
2.
3.
Út
26.3.
1.
2.
3.
St
27.3.
1.
2.
3.
Čt
28.3.
1.
2.
3.

29.3.
1.
2.
3.
So
30.3.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.