e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.10.
Polévka pórková s vejci, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Vepřová kýta na divoko, duš. rýže, ŽÁCI, 1.
2. Pečené kuř. stehno, vař. brambory, 1.7.
3. Zapečené palačinky s mletým masem, ŽÁCI, 1.3.7.Dobré
St
2.10.
Polévka frankfurtská s párkem, 1.9.Hodnocení:
1. Vepř. výpečky, červ. zelí, bram. knedlíky, 1.3.
2. Krůtí ragů, vařené těstoviny , ŽÁCI, 1.3.7.Lepší
3. Zapeč. bram. s květák. a broko. syp. sýrem, ŽÁCI, 3.7.Skvělé
Čt
3.10.
Polévka celerová, 1.7.9.Hodnocení:
1. Hovězí peč. po burgunsku, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.7.9.Dobré
2. Vepř. nudličky gyros, šťouchané bram., 1.7.9.Skvělé
3. Bramborové šišky s mákem přelité máslem, ŽÁCI, 1.3.7.

4.10.
Polévka pohanková se zeleninou, 1.9.Hodnocení:
1. Plněný vepřový závitek na smetaně, kuskus, 1.7.
2. Smaž. kuřecí řízek, br. kaše, ŽÁCI, 1.3.7.Skvělé
3. Vejce, čočka na kyselo, chléb, kys. okurka, ŽÁCI, 1.3.
So
5.10.
1.
2.
3.
Po
7.10.
Polévka z fazolových lusků, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Vepřový tokáň, dušená rýže, 1. ŽÁCI
2. Bohumínský bigos, chléb, 1.
3. Pohankové karbanátky, br. kaše, kys. okurek, ŽÁCI, 1.3.7.9.Lepší
Út
8.10.
Polévka zeleninový boršč, 1.7.9.Hodnocení:
1. Budějovická hovězí pečeně, vařené těst., 1.3.7.
2. Kuřecí ražničí, vařené bram., ŽÁCI, 1.10.Lepší
3. Vepřová játra na cibulce, duš. rýže, ŽÁCI, 1.
St
9.10.
Polévka koprová s bramborem, 1.7.9.Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky, ŽÁCI, 1.3.7.
2. Žemlovka s jablky a tvarohem, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
3. Kuřecí rolka s vaječnou mozaikou, bram. kaše, 1.9.Lepší
Čt
10.10.
Polévka slepičí vývar se zeleninou a kapáním, 1.3.9.Hodnocení:
1. Přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše, 1.3.7., ŽÁCILepší
2. Cmunda po kaplicku, 1.7.Skvělé
3. Zeleninový salát s bulgurem, ŽÁCI, 1.7.

11.10.
Polévka hrstková, 1.9.Hodnocení:
1. Vepřová kýta na paprice, houskové knedlíky, ŽÁCI 1.3.7.9.Ušlo to
2. Rybí filé na slanině s cibulí, vařené br., ŽÁCI,
3. Hovězí maso na pepři, vařené těstoviny, 1.3.
So
12.10.
1.
2.
3.
Po
14.10.
Polévka zeleninová s bulgurem, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Staročeská krkovička, šťouch. bram., 1.7.9.
2. Kuřecí stehno po horácku, duš. rýže, ŽÁCI, 1.7.Dobré
3. Tortilla s kuř. masem, zel. a česnek. dipem, ŽÁCI, 1.3.
Út
15.10.
Polévka selská, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Šumavský závitek, houskové knedlíky, 1.3.7.10.Skvělé
2. Rybí filé po kavkazsku, vař. bram., ŽÁCI, 1.4.Skvělé
3. Těstovinový salát se zel. a sýrem, ŽÁCI, 1.3.Lepší
St
16.10.
Polévka krkonošská cibulačka, 1.3.9.Hodnocení:
1. Vepř. plátek po valašsku, duš. rýže, 1.7.
2. Zapeč. kuř. maso s těstovin. a sýrem, ŽÁCI, 1.3.7.Lepší
3. Vejce, pažitková omáčka, vař. bram., ŽÁCI, 1.3.7.
Čt
17.10.
Polévka bramborová se sýrem, 1.7.9.Hodnocení:
1. Naháč z Vysočiny, vař. bram., 1.7.Lepší
2. Kuřecí závitek s nivou a pórkem, br. kaše, ŽÁCI, 1.7.
3. Bramborové knedlíky plněné uz. masem, kys. zelí, ŽÁCI, 1.3.7.Skvělé

18.10.
Polévka fazolová, 1.9.
1. Vepř. krkovice, duš. špenát, bram. knedl., 1.3.7.
2. Kuřecí steakové maso s bazalk. a smet., kuskus, ŽÁCI, 1.7.
3. Buchtičky s krémem, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
So
19.10.
1.
2.
3.
Po
21.10.
Polévka čočková, 1.9.
1. Vepřová plec na žampionech, vař. bram., ŽÁCI, 1.9.
2. Vepřové výpečky, kys. zelí, bram. knedlíky, 1.3.
3. Kuřecí nudličky po mexicku, ŽÁCI, 1.
Út
22.10.
Polévka mrkvová, 1.3.7.9.
1. Hovězí guláš, houskové knedlíky, 1.3.
2. Rybí filé plněné byl. omáčkou, bram. kaše, ŽÁCI, 1.3.4.7.
3. Pražské brambory, kys. okurka, ŽÁCI, 3.
St
23.10.
Polévka hov. vývar se zel. a těst. rýží, 1.3.9.
1. Masové koule v rajčatové omáčcce, těst. ŽÁCI, 1.3.7.
2. Kuřecí čína, dušená rýže, 1.
3. Palačinky s marmeládou a ovocem, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
Čt
24.10.
Polévka kapustová, 1.7.9.
1. Štěpánská hov. pečeně, dušená rýže, ŽÁCI, 1.3.
2. Vepř. kotlet na rajčatech se sýrem, šťouch. br., 1.7.
3. Kuřecí stehno na zelí, vař. bram., ŽÁCI, 1

25.10.
Polévka chalupnická z podmáslí, 1.3.7.
1. Kuřecí plátek na smetaně, tarhoňa, 1.7.9.10.
2. Babiččina sekaná, bram. kaše, ŽÁCI, 1.3.7.
3. Špagety s boloňskou omáčkou, ŽÁCI, 1.7.9.
So
26.10.
1.
2.
3.
Po
28.10.
1.
2.
3.
Út
29.10.
1.
2.
3.
St
30.10.
1.
2.
3.
Čt
31.10.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.