e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
1.8.
Polévka hrachová s párkem, 1.7.9.
1. Mexický guláš, vařené těstoviny, 1.3.7.
2. Vepřové rizoto, kyselá okurka, 1.9.
3. Kuř. prso plněné mozzarellou a suš. rajčaty, op. br., 1.7.

2.8.
Polévka špenátová, 1.3.7.9.
1. Vepřové ražničí, vařené brambory, 1.
2. Kuřecí závitek (niva, angl. slan.), šťouchané br., 1.7.
3.
So
3.8.
1.
2.
3.
Po
5.8.
Polévka cibulačka, 1.7.9.
1. Vepřové výpečky, kys. zelí, vař. brambory, 1.
2. Špagety s boloňskou omáčkou a šunkou, 1.3.7.9.
3.
Út
6.8.
Polévka brokolicová, 1.7.9.
1. Vepřová plec na česneku, bramborové knedlíky, 1.3.
2.
3.
St
7.8.
Polévka slep. vývar s celest. nudlemi, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Srbské žebírko, vařené brambory, 1.Skvělé
2.
3.
Čt
8.8.
Polévka houbová bílá, 1.7.9.
1. Vepřový kotlet na rajčatech se sýrem, rýže, 1.3.7.
2. Těstovinový salát s uzeným sýrem, domácí chléb, 1.3.7.
3.

9.8.
Polévka květáková
1. Kuřecí stehno na paprice, těstoviny, 1.3..7.
2.
3.
So
10.8.
1.
2.
3.
Po
12.8.
Polévka zeleninová, 1.7.9.
1. Vepřová plec na žampionech, těstoviny, 1.9.
2. Zeleninový salát s kuřecím masem, dom. chl., 1.7.
3.
Út
13.8.
Polévka krupicová s vejci, 1.3.9.
1. Zapečená brokolice s brambory a sýrem, 3.7.
2.
3.
St
14.8.
Polévka čočková, 1.9.Hodnocení:
1. Fazolové lusky na smetaně, vejce, vař. br., 1.3.7.Skvělé
2.
3.
Čt
15.8.
Polévka hovězí vývar se zeleninou a nudlemi, 1.3.9.
1. Záhorácký závitek, vařené brambory, 1.
2.
3.

16.8.
Polévka mrkvová, 1.3.7.9.
1. Žemlovka s jablky a tvarohem, 1.3.7.
2.
3.
So
17.8.
1.
2.
3.
Po
19.8.
Polévka rajčatová, 1.7.9.
1. Vepř. kýta na paprice, bram. knedlíky, 1.7.
2. Přírodní kuř. plátek, bram. kaše, 1.7.
3.
Út
20.8.
Polévka bramborová, 1.9.
1. Krůtí kostky na česneku, vař. těstoviny, 1.3.
2.
3.
St
21.8.
Polévka hrachová, 1.9.
1. Domácí sekaná, bram. kaše, 1.3.7.
2. Palačinky s marml., sypané cukrem a skořicí, 1.3.7.
3.
Čt
22.8.
Polévka česneková, 1.3.9.Hodnocení:
1. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže, 1.Lepší
2.
3.

23.8.
Polévka kapustová bílá, 1.7.9.
1. Pažitková omáčka, vejce, vařené brambory, 1.3.7.
2.
3.
So
24.8.
1.
2.
3.
Po
26.8.
Polévka koprová s bramborem, 1.7.9.
1. Vepřové maso na rozmarýnu, tarhoňa, 1.7.
2. Fazolový salátek, domácí chléb, 1.10.
3.
Út
27.8.
Polévka hovězí vývar s těstovin. rýží, 1.3.9.
1. Hovězí na slanině, bram. knedlíky, 1.3.10.
2. Vepřové rizoto, kyselá okruka, 7.
3.
St
28.8.
Polévka pórková s vejci, 1.3.7.9.
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky, 1.3.7.
2. Čocka na kyselo, vejce, chléb, kys. okurka, 1.3.
3.
Čt
29.8.
Polévka fazolová, 1.9.
1. Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny, 1.3.7.
2. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát, 1.3.9.10.
3.

30.8.
Polévka hrášková s krutónky, 1.9.
1. Vepřový tokáň, dušená rýže, 1.
2. Uzená kýta, křenová omáčka, vař. bram., 1.7.
3.
So
31.8.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.