e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Polévka zeleninový krém se zakys. smet., 1.7.9.Hodnocení:
1. 150g Holandský řízek, bram. kaše, kys. okurka, 1.3.7.12.
2. 270g Zapékaná palačinka s jablky a tvarohem, 1.3.7.
3.
So
2.3.
1.
2.
3.
Po
4.3.
Polévka česneková s brambory, 1.3.9.Hodnocení:
1. 220g Maminčino kuře, 1.3.7.
2. 180g Smažená brokolice, vař. bram.,1.3.7.12.
3.
Út
5.3.
Polévka hrstková, 1.9.Hodnocení:
1. 130g Hovězí svíčková na smet., housk. knedl., 1.3.7.9.12.
2. 150g Vepř. karé na slanině, duš. rýže, 1.9.
3.
St
6.3.
Polévka koprová, 1.3.7.9.12.Hodnocení:
1. 150g Gril. sumeček na bulgur. rizotu se zeleninou, 1.4.9.
2. 1ks Palačinka s houb. ragů a mozzarellou, 1.3.7.9.
3.
Čt
7.3.
Polévka slepičí vývar s masem a nudlemi, 1.3.9.Hodnocení:
1. 150g Smaž. karbanátek, jihočeská lepenice, 1.3.7.12.
2. 150g Krůtí špíz s pečenou řepou, cuket. a mrkví, 1.
3.

8.3.
Polévka fazolová, 1.7.9.12.Hodnocení:
1. 150g Husarská roláda, bram. kaše, 1.7.12.
2. 350g Krupicová kaše s lesním ovocem a karamelem, 1.7.
3.
So
9.3.
1.
2.
3.
Po
11.3.
Polévka špenátová s vejci, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. 180g Vepř. játra na česn., duš. rýže, 1.
2. 120g Smaž. sýr, vař. bram. 1.3.7.
3.
Út
12.3.
Polévka čočková, 1.9.12.Hodnocení:
1. 130g Hov. maso, kapust. zelí, kluski, 1.3.7.12.
2. 400g Řecký těstovin. sal. s olivami, 1.3.7.
3.
St
13.3.
Polévka hov. vývar s masem a nudlemi, 1.3.9.Hodnocení:
1. 150g Seged. guláš, housk. knedl., 1.3.7.12.
2. 150g Kuř. steak s tvarůžkou, vař. bram., 1.7.
3.
Čt
14.3.
Polévka dýňová, 1.7.Hodnocení:
1. 150g Krůtí špíz se suš. švestkami, šťouch. bram., 1.7.
2. 360g Gril. květ. placičky, hrach. hummus, 1.3.7.
3.

15.3.
Polévka frankfurtská, 1.7.9.
1. 150g Smaž. rybí filé, bram. salát, 1.3.4.7.9.10.12.
2. 500g Kyn. knedlík s borůvkami, vanil. om., 1.3.7.
3.
So
16.3.
1.
2.
3.
Po
18.3.
Polévka krupicová s vejci, 1.3.9.Hodnocení:
1. 220g Kuřecí stehno na paprice, tarhoňa, 1.3.7.
2. 1ks Sýrová frittata, fazol. lusky na česn., vař. bram., 1.3.7.
3.
Út
19.3.
Polévka minestrone, 1.7.9.
1. 130g Hovězí guláš, houskový knedlík, 1.3.7.9.12.
2. 350g Srbské rizoto s vepřovým masem, kys. ok., 1.7.12.
3.
St
20.3.
Polévka batátová s cizrnou a zázvorem, 1.9.12.
1. 150g Smažený kuřecí řízek, šťouch. brambory, 1.3.7.
2.
3.
Čt
21.3.
Polévka slepičí vývar s kapáním, 1.3.7.9.
1. 200g Rybí karbanátek, bram. kaše, 1.3.4.7.
2. 400g Čočkový salát s peč. řepou, ruk. a mozzar, 1.7.12.
3.

22.3.
Polévka celerový krém, 1.7.9.
1. 240g Krůtí ragů na zelenině, bulgur, 1.12.
2. 250g Naše bramborové šišky s mákem, 1.3.7.
3.
So
23.3.
1.
2.
3.
Po
25.3.
1.
2.
3.
Út
26.3.
1.
2.
3.
St
27.3.
1.
2.
3.
Čt
28.3.
1.
2.
3.

29.3.
1.
2.
3.
So
30.3.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.