e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.12.
Polévka zeleninová, 1.9.Hodnocení:
1. 130g Vepř. plátek po valašsku, housk. knedl., 1.3.7.
2. 300g Jemné kuřecí rizoto, ŽÁCI, 7.9.
3. 300g Domácí pirohy se zelím a houbami, ŽÁCI, 1.3.Ušlo to
Út
3.12.
Polévka pracheňská, 1.3.9.Hodnocení:
1. 130g Námořnické maso, vař. těst, ŽÁCI, 1.3.Ušlo to
2. 220g Kuře pečené na zp. bažanta, šťouch, br., ŽÁCI, 1.7.
3. 150g Sekaný řízek v těstíčku, bram. kaše, 1.3.7.Lepší
St
4.12.
Polévka kuřecí s nudlemi, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. 130g Sikulské vepř. žebírko, housk. knedlíky, 1.3.7.Lepší
2. 350g Zapeč. brambory se smet. a kuř. masem, kys. ok. ŽÁCI, 7.
3. 150g Rybí filé na zelenině, vař. bram., ŽÁCI, 1.4.9.
Čt
5.12.
Polévka italská, 1.7.9.Hodnocení:
1. 130g Hovězí maso na pepři, vař. těstoviny, 1.3.
2. 350g Vepřový guláš s fazolemi, chléb, ŽÁCI, 1.7.
3. 300g Bramborové knedl. pl. uzeným maem, kys. zelí, 1.3.7.Dobré

6.12.
Polévka petrželová, 1.3.7.9.
1. Smažená vepřová játra, vař. bram., 1.3.7.
2. Těftěly s rajčatovou omáčkou, rýže, ŽÁCI, 1.
3. Bavorské vdolečky, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
So
7.12.
1.
2.
3.
Po
9.12.
Polévka cizrnovo-hrachová, 1.3.9.
1. 130g Putimské vepřové žebírko, těstoviny, 1.3.
2. 220g Kuře po valticku, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.7.9.
3. 400g Zapečená brokolice s bramb. a sýrem, ŽÁCI, 3.7.
Út
10.12.
Polévka hovězí s rýži,9.
1. 130g Hovězí duš. v hlávk. zelí, vař. bram., ŽÁCI, 1.
2. 130g Pikantní kuřecí maso se šunkou, tarhoňa, 1.7.9.
3. 260g Těstovinový salát s tuňákem, dom. chl., ŽÁCI, 1.4.
St
11.12.
Polévka gulášová, 1.9.
1. 130g Holadská kýta, vař. brambory, 1.7.9.
2. 380g Kuskus s masovou směsí, ŽÁCI, 1.9.
3. 150g Sekaný řízek s celerem, br. kaše, ŽÁCI, 1.3.7.
Čt
12.12.
Polévka pórková, 1.3.7.9.
1. 130g Kuřecí řízek, bram. salát, ŽÁCI, 1.3.7.9.10.
2. 2ks vejce, fazol. lusky na smet., vař. bram., ŽÁCI, 1.3.7.
3. 220g Bohumínský bigos, chléb, 1.

13.12.
Polévka kmínová s vejci, 1.3.9.
1. 130g Kreolské griády z New Orleans, duš. rýže, ŽÁCI, 1.
2. 130g Bratislasvská vepř. plec, housk. knedlíky, 1.7.9.
3. 440g Dukátové buchtičky s krémem, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
So
14.12.
1.
2.
3.
Po
16.12.
1.
2.
3.
Út
17.12.
1.
2.
3.
St
18.12.
1.
2.
3.
Čt
19.12.
1.
2.
3.

20.12.
1.
2.
3.
So
21.12.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.