e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Polévka selská, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Vepřová kotleta na rajčatech se sýrem, dušená rýže, 1.3.7., čaj
2. Kuř. stehno na kys. zelí, vař. bram., ŽÁCI, 1. čaj
3. Krůtí ražničí s angl. slan., cibulí a paprikou, br. kaše, ŽÁCI, 1.7.10., čajSkvělé
Út
2.4.
Polévka brokolicová, 1.7.9.Hodnocení:
1. Pečená krkovička, červ. zelí, bram. knedl., ŽÁCI, citronáda, 1.7.10.
2. Zapečené brambory s rajčaty, žamp. a sýrem, ŽÁCI, citronáda, 3.7.
3. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, 1.3.7.11.Skvělé
St
3.4.
Polévka mrkvová, 1.3.7.Hodnocení:
1. Hovězí zadní na česneku, bram. knedlíky, 1.Skvělé
2. Přírodní krůtí řízek, dušená zel., vař. br., ŽÁCI, 1.7.
3. 2 ks vařené vejce, čočka, okurek, chléb, ŽÁCI, 1.3.
Čt
4.4.
Polévka hovězí s kapáním, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Přírodní kuřecí řízek na másle, bramborová kaše, 1.7.Skvělé
2. Dukátové buchtičky s krémem, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.Skvělé
3. Tortilla s kuřecím masem, zeleninou a dressingem, 1.3.7.Dobré

5.4.
Polévka krkonošská cibulačka, 3.9.Hodnocení:
1. Vepřové maso na rozmarýnu, tarhoňa, 1.3.7.Skvělé
2. Krůtí nudličky ve smetanové omáčce, dušená rýže, ŽÁCI, 1.7.
3. Špagety po uhlířsku (s vejcem a sýrem), ŽÁCI, 1.3.7.Lepší
So
6.4.
1.
2.
3.
Po
8.4.
Polévka drůbková s těstovinou, 1.3.9.Hodnocení:
1. Hovězí přední na paprice, dušená rýže, 1.7., čaj
2. Krůtí prsa v těstíčku, bramborová kaše, 1.3.7., čaj
3. Rybí filé na másle, vař. brambory, ŽÁCI, 1.4.7., čajNechutnalo
Út
9.4.
Polévka cizrnová s anglickou slaninou, 1.7.Hodnocení:
1. Hovězí závitek s hremelínem, opék. br, 7.9.10., citronádaLepší
2. Maminčino kuře, ŽÁCI, 1.3.7., citronáda
3. Uzené maso, křenová omáčka, vař. br., ŽÁCI, 1.7., citronáda
St
10.4.
Polévka frankfurtská s párkem a brambory, 1.9.Hodnocení:
1. Srbská musaka, 1.3.7.Skvělé
2. Hovězí přední, koprová omáčka, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.7.
3. Vepřové rizoto, kyselá okurka, ŽÁCI, 7.Skvělé
Čt
11.4.
Polévka houbová bílá, 1.7.9.Hodnocení:
1. Plněný paprikokvý lusk, rajč. omáčka, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.
2. Babiččina sekaná, bramborová kaše, 1.3.7.Dobré
3. Krůtí kousky na zelenině, dušená rýže, ŽÁCI, 1.7.

12.4.
Polévka hovězí s celerem a nudlemi, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Azu po tatarsku, dušená rýže, 1.Lepší
2. Luhačovický špaček (z mletého masa), vař. br., 1.10.Lepší
3. Bavorské vdolky, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.Dobré
So
13.4.
1.
2.
3.
Po
15.4.
Polévka květáková, 1.7.9.Hodnocení:
1. Moravský špaček, dušená rýže, 1.3.10., čajDobré
2. Plátky z jemné sekané s vejcem, br. kaše, 1.3., čajLepší
3. Špagety s boloňskou omáčkou a šunkou, ŽÁCI, 1.3.7., čaj
Út
16.4.
Polévka slepičí se zeleninou a těstovinovou rýži, 1.3.9.
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky, 1.3.7., citronáda
2. Plněný vepřový závitek na smet., kuskus, ŽÁCI, 1.3.7.9., citronáda
3. Žemlovka s tvarohem a jablky + kakao, ŽÁCI, 1.3.7.
St
17.4.
Polévka zelná s klobásou, 1.7.9.Hodnocení:
1. Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky, ŽÁCI, 1.7.9.Nechutnalo
2. Pečené kuřecí stehno na bylinkách, br. kaše, 1.7.
3. Hrachová kaše, opék. klobása, kys. okurka, chléb, ŽÁCI, 1.
Čt
18.4.
Polévka celerová, 1.7.9.
1. Hovězí zadní na česneku, těstoviny, 1.3.9.
2. Pečená krkovice, duš. špenát, vař. br, 1.3.7.9.
3. Kuřecí prso se sýrovou omáčkou, rýže, , 7.

19.4.
1.
2.
3.
So
20.4.
1.
2.
3.
Po
22.4.
Velikonoční pondělí
1.
2.
3.
Út
23.4.
Bramborová s houbami 1.7.9.Hodnocení:
1. Valašský vepř. kotlet, vařené brambory - citronáda 1.Skvělé
2. Kuřecí nudličky na indický způsob, vařený bulgur - citronáda - Žáci 1.3.9.Skvělé
3. Kuřecí játra na bylinkách, opékané brambory - citronáda - Žáci 12.
St
24.4.
Fazolová s uzeným masem 1.12.Hodnocení:
1. Budějovická hov. pečeně, vařené těstoviny 1.3.7.Skvělé
2. Šumavský vepř. závitek, dušená rýže 1.7.10.
3. Lahůdkové palačinky s ovocem,čok.om. a šlehačkou - Žáci 1.7.
Čt
25.4.
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Kuřecí závitek s angl. slan. a uzeným sýrem, vař. bram. 1.7.Lepší
2. Treska s bylinkovou omáčkou, bram. kaše - Žáci - ovoce 1.3.4.7.Skvělé
3. Zeleninový salát se 3 druhy sýrů + domácí chléb - Žáci -ovoce 7.Skvělé

26.4.
Gulášová 1.12.
1. Hovězí vař. přední, pažitková om., houskové knedlíky 1.3.7.
2. Zapečená brokolice s brambory, slaninou a sýrem - Žáci 1.7.9.
3. Smažený hermelín, vař. brambory, tatarská om. - Žáci 1.3.7.
So
27.4.
1.
2.
3.
Po
29.4.
Polévka frankfurtská, 1.7.9.
1. Domácí sekaná, bramborová kaše, 1.3.7., čaj
2. Krůtí maso po mexicku, dušená rýže, 1., čaj
3. Rybí filé na másle, vařené brambory, 1.4., ŽÁCI, čaj
Út
30.4.
Polévka hovězí s kapáním, 1.3.7.9.
1. Hovězí pečeně po myslivecku, dušená rýže, 1.7.9., ŽÁCI, citronáda
2. Vepřová kotleta po debrecínsku, vařené bram., 7., citronáda
3. Nudle s mákem + mléko, 1.3.7., ŽÁCI,
St
1.5.
Polévka kulajda, 1.3.7.
1. Kuřecí plátek na smetaně, vařené těstoviny, ŽÁCI, 1.7.
2. Pražské bramobry, kys. okurka, ŽÁCI, 3.
3. Smažený uzený sýr, br. kaše, ozdoba, 1.3.7.
Čt
2.5.
Polévka kedlubnová, 1.3.7.9.
1. Vepřová plec na česneku, bramborové knedl., 1.3.
2. Jitrnicový a jelítkový prejt, kys. zelí, vař. br., 1.
3. Tortilla s kuřecím masem a česn. dressingem, 1.7., ŽÁCI

3.5.
Polévka indická s červenou čočkou, 1.9.
1. Štěpánská hovězí pečeně, brambor. noky, ŽÁCI, 1.3.
2. Masová směs s kachní játrou, dušená rýže, 1.
3. Tagliatelle se sardelkou, rajčaty a hoblink. sýru, 1.3.7., ŽÁCI
So
4.5.
1.
2.
3.
Po
6.5.
1.
2.
3.
Út
7.5.
1.
2.
3.
St
8.5.
1.
2.
3.
Čt
9.5.
1.
2.
3.

10.5.
1.
2.
3.
So
11.5.
1.
2.
3.
Po
13.5.
1.
2.
3.
Út
14.5.
1.
2.
3.
St
15.5.
1.
2.
3.
Čt
16.5.
1.
2.
3.

17.5.
1.
2.
3.
So
18.5.
1.
2.
3.
Po
20.5.
1.
2.
3.
Út
21.5.
1.
2.
3.
St
22.5.
1.
2.
3.
Čt
23.5.
1.
2.
3.

24.5.
1.
2.
3.
So
25.5.
1.
2.
3.
Po
27.5.
1.
2.
3.
Út
28.5.
1.
2.
3.
St
29.5.
1.
2.
3.
Čt
30.5.
1.
2.
3.

31.5.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.