e-strava Jídelníček
Střední škola
Bohumín
[0410]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
So
1.6.
1.
2.
3.
Po
3.6.
Polévka rajčatová s rýží, 1.7.9.Hodnocení:
1. Vepřové maso dušené v mrkvi, vařené brambory, 1.7., čaj
2. Kuřecí stehno na bylinkách, br. kaše, brosk.komp., ŽÁCI, 1.3.7., čaj
3. Fazolové lusky na smet., vař. br., 2ks vejce, ŽÁCI, 1.3.7., čajSkvělé
Út
4.6.
Polévka květáková, 1.7.9.Hodnocení:
1. Námořnické maso, vařené těstoviny, 1.3.7., citronáda
2. Stěpánská sekaná, šťouchané brambory, 1.3.7., citronádaSkvělé
3. Rybí nugetky, bramborová kaše, ŽÁCI, 1.3.4.7., citronáda
St
5.6.
Polévka houbová bílá, 1.7.9.Hodnocení:
1. Hovězí přední, pažitková omáčka, vařené brambory, 1.7.
2. Kuřecí steak na houbách, dušená rýže, ŽÁCI, 1.7.Lepší
3. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kys. zelí, ŽÁCI, 1.3.
Čt
6.6.
Polévka slepičí s celestinskými nudlemi, 1.3.7.9.
1. Záhorácký závitek, bramborové knedlíky, ŽÁCI, 1.3.
2. Maminčino kuře, 1.3.7.
3. Kapustové karbanátky, šťouchané br., ŽÁCI, 1.3.9.

7.6.
Polévka pórková, 1.7.
1. Vepřová plec po selsku, kys. zelí, housk. knedlíky, 1.3.
2. Kuře pečené s nádivkou, šťouch. br., ŽÁCI, 1.3.7.9.
3. Povidlové taštičky z brambor. těsta, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
So
8.6.
1.
2.
3.
Po
10.6.
Polévka zeleninová, 1.7.9.Hodnocení:
1. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže, ŽÁCI, 1.Skvělé
2. Plněný paprik. lusk, rajč. omáčka, housk. knedl., 1.3.7.
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ŽÁCI, 1.3.7.Skvělé
Út
11.6.
Polévka slepičí vývar s kapáním, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Pečená krkovice, žamipon. omáčka, duš. rýže, ,ŽÁCI, 1.3.7.9.
2. Kuřecí nudličky na indický způsob, bulgur, ŽÁCI, 1.7.
3. Vepřová kotleta s hermelínem, hranolky, 1.7.Skvělé
St
12.6.
Polévka brokolicová, 1.7.9.Hodnocení:
1. Hovězí pečeně po mvyslivecku, dušená rýže, ŽÁCI, 1.9.Lepší
2. Vepřová kotleta na rajčatech se sýrem, duš. rýže, 1.3.7.
3. Krůtí medailonky na bazalce, bramborová kaše, ŽÁCI, 1.7.Lepší
Čt
13.6.
Krkonošská cibulačka, 1.3.9.Hodnocení:
1. Hovězí na víně, dušená rýže, 1.
2. Kuřecí závitek (angl. slan., uz. sýr), šťouch. br., 1.7.Skvělé
3. Žemlovka s tvarohem a jablky, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.

14.6.
Polévka cizrnová s krutonky, 1.7.9.Hodnocení:
1. Hovězí guláš, houskové knedlíky, 1.3.9.Skvělé
2. Kuřecí stehno na kys. zelí, vař. br., ŽÁCI, 1.
3. Zapečená brokolice s bram., slan. a sýrem, ŽÁCI, 1.3.7.
So
15.6.
1.
2.
3.
Po
17.6.
Polévka bramborová s houbami, 1.9.Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky, ŽÁCI, 1.3.7., čajLepší
2. Šumavský vepřový závitek, dušená rýže, 1.7., čaj
3. 2ks vejce, vařená čočka, kys. okurka, chléb, ŽÁCI, 1.3., čajSkvělé
Út
18.6.
Polévka hrachová s párkem, 1.9.Hodnocení:
1. Vepřová plec po česneku, vařené brambory, ŽÁCI, 1.Skvělé
2. Kuřecí stehno na paprice, karlovarské knedlíky, 1.7.
3. Palačinky s tvarohem, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.
St
19.6.
Polévka špenátová, 1.3.7.9.Hodnocení:
1. Mexický guláš, dušená rýže, 1.7.
2. Jitrnicový a jelítkový prejt, kys. zelí, vařené bram., ŽÁCI, 1.Skvělé
3. Špagety s boloňskou omáčkou a šunkou, ŽÁCI, 1.3.7.
Čt
20.6.
Polévka hovězí vývar s masem a nudlemi, 1.3.9.
1. Hovězí maso v kapustě, vařené brambory, 1.
2. Kuřecí závitek se špenátem, dušená rýže, ŽÁCI, 1.7.
3. Rybí filé plněné bylinkovou omáčkou, br. kaše, ŽÁCI, 1.3.4.7.

21.6.
Polévka celerová, 1.7.9.
1. Hovězí pečeně po burgunsku, housk. knedl., ŽÁCI, 1.3.9.
2. Krůtí nudličky ve smet. omáčce, duš. rýže, ŽÁCI, 1.7.
3. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, 1.3.7.
So
22.6.
1.
2.
3.
Po
24.6.
Polévka uzená s kroupami, 9.
1. Vepřová kotleta na pepři, dušená rýže, 1.7., čaj
2. Kuřecí plátek na smetaně, vařené těstoviny, ŽÁCI, 1.3.7.9.10., čaj
3. Pražské brambory, ŽÁCI, 3., čaj
Út
25.6.
Polévka selská, 1.3.7.9.
1. Stroganov z vepřové kýty, dušená rýže, 1.7.
2. Těstovinový salát s uzeným sýrem, domácí chléb, ŽÁCI, 1.3.7.
3. Vepřová kotleta s duo fazol., vařené bram., 1.10.
St
26.6.
Polévka mrkvová, 1.3.7.9.
1. Hovězí přední, pažitková omáčka, vařené bram., 7.
2. Rizoto z vepřového masa, kys. okurka, ŽÁCI, 7.
3. Čevapčiči, šťouchané brambory, ŽÁCI, 1.10.
Čt
27.6.
Polévka čočková s brambory, 1.7.9.
1. Domácí sekaná, bramborová kaše, 1.3.7.
2. Rybí filé na másle, vařené brambory, ŽÁCI, 4.7.
3. Dukátové buchtičky s krémem, mléko, ŽÁCI, 1.3.7.

28.6.
Polévka hovězí s celerem a nudlemi, 1.3.9.
1. Kotlet po srbsku, vařené brambory, ŽÁCI, 1.
2. Zeleninový salát s kuřecím masem, domácí chléb, ŽÁCI, 1.7.
3. Smažený sýr, bramborová kaše, 1.3.7.
So
29.6.
1.
2.
3.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.