e-strava Menu
ZŠ Horní Suchá
Horní Suchá
[0040]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Polévka Minestrone 1,6,9,3
1. Filé De lux se špenátem, bramborová kaše, přízdoba, ovocný nápoj 1,3,4
Wed
3.4.
Česnečka se šunkou a vejci 3,1,9,10,6Rating:
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík, Linie, ovoce7,1,9,10,6
Thu
4.4.
Mrkvová polévka 1,3,6,7,9Rating:
1. Krůtí nudličky na žampiónech, Jasmínová rýže, ok. salát, Jupí sirup 7,1,6,9,
Fri
5.4.
Hovězí s nudlemi a játrovou rýží 1,3,6,9Rating:
1. Krupicová kaše s máslem, cukrem a kakaem, Linie, ovoce 1,7,6
Mon
8.4.
Hovězí vývar s masem a nudlemi 1,6,9,3
1. Hrachová kaše s klobásou(děti párek), okurek, chléb, čaj 1,7,6,9
Tue
9.4.
Rajčatová polévka s rýží 1,3,6,7,8,Rating:
1. Vepřová krkovice, kedlubnové zelí, brambor, Linie, ovoce 1,6,9,7
Wed
10.4.
Koprová polévka 1,7,3,6,9
1. Pečené kuře (děti plátek), perlová rýže, okurkový salát, Jupí sirup 1,10,7,3,6,9
Thu
11.4.
Zelňačka s klobásou 10,7,1,6,9Rating:
1. Císařovy brambory, kompot, ovocný sirup, ovoce7,6,9,3
Fri
12.4.
Cibulová polévka s bramborem 1,7,6,9
1. Boloňské špagety, čaj 1,3,7,8,6,9
Mon
15.4.
Pórková polévka s vejci 1,3,6,7,9
1. Smažený Pangan, brambory s máslem, zeleninová přízdoba 1,3,4,7
Tue
16.4.
Kapustová polévka s bramborem 1,6,9
1. Hovězí nudličky Stroganov, rýže, okurkový salát, Linie, ovoce 7,10,6,9,1
Wed
17.4.
Slepičí vývar s masem a nudlemi 1,3,6,7,9
1. Brokolice v nivové omáčce, těstoviny, ledový čaj 7,1,3,
Thu
18.4.
Gulášová polévka 1,7,6,9Rating:
1. Kuřecí roláda se slaninou a špenátem, br. kaše, kompot, jupí sirup 7
Fri
19.4.
Polévka z jarní zeleniny 1,3,6,7,9Rating:
1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík, čaj, ovoce7,1,10,6,9
Mon
22.4.
Slepičí vývar s masem a nudlemi 1,3,6,7,9,12
1. Trenčianský párek s fazolí, chléb, Linie 1,7,6
Tue
23.4.
Bramboračka s houbami 9,7,6Rating:
1. Pečené karbenátky, šťouchané brambory, kompot, čaj, ovoce (děti) 1,7,3
Wed
24.4.
Hrachová polévka s krutony 1,6,9,7Rating:
1. Kuřecí perkelt, těstoviny, ovocný sirup 1,7,3,6,9
Thu
25.4.
Frankfurtská polévka 7,1,3,6,9
1. Srbské rizoto sypané sýrem, okurek, Linie, ovoce 7,10,6,9,1
Fri
26.4.
Hovězí vývar se smaženým hráškem 6,9,1,3,7Rating:
1. Moravský vrabec, zelí, bramborový knedlík, čaj 1,6,7,9
Mon
29.4.
Čočková polévka s krutony 6,9,1,7
1. Rybí filé na másle, brambor, zeleninová přízdoba 7,4
Tue
30.4.
Gulášová polévka 1,7,6,9
1. Tvarohové knedlíky s ovocem, Ledový čaj 7,1,3
Thu
2.5.
Polévka z fazolových lusků na kyselo 1,3,6,7,9
1. Zapékané těstoviny s uzeným masem, okurek, Linie, ovoce 7,3,9,1,6
Fri
3.5.
Slepičí vývar s těstovinami 1,3,6,7,9,12
1. Segedínský guláš, houskový knedlík, čaj 7,1,6,9
Mon
6.5.
Hovězí vývar se s maženým hráškem
1. Vídeňská čočka, sázené vejce, chléb, okurek, ovocný sirup
Tue
7.5.
Zeleninová polévka se sýrovým kapáním
1. Hovězí pečeně na slanině, Jasmínová rýže, rajčatový salát, Linie, ovoce
Thu
9.5.
Kulajda
1. Italský guláš, těstoviny, Jupí sirup, ovoce
Fri
10.5.
Polévka Minestone
1. Plněné bramborová knedlíky, zelí, Linie
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available