e-strava Jídelníček
ZŠ Horní Suchá
Horní Suchá
[0040]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
1.4.
Mrkvová polévka 1,3,7,9
1. Kuřecí roláda se špenátem, bramborová kaše 7,1,3,6
Út
6.4.
Špenátová polévka s krutóny 1,7,6,3
1. Rizoto s žampióny a hráškem, kyselý okurek 10
St
7.4.
Slepičí polévka s kuskusem 1,3,6,7,9
1. Dukátové buchtičky s krémem 1,3,7
Čt
8.4.
Bramborová polévka s kroupami 1,6,7,9
1. Vepřové na houbách, těstoviny 1,6,7,9,3

9.4.
Hrachová polévka 1,6,9,7
1. Kuřecí pečené s jablky a křenem, šťouchaný brambor 7,1,3,6
Po
12.4.
Kroupová se zeleninou 1,9,7,6
1. Boloňské špagety, čaj 1,3,7
Út
13.4.
Polévka z jarní zeleniny 9,1
1. Kuřecí čína s rýži, čaj 1,6
St
14.4.
Pórková polévka 1,7,6
1. Rybí filé pečené na másle, šťouchaný brambor, čaj 4,1,7
Čt
15.4.
Ragú polévka s bramborem 9,1,7,6
1. Bratislavská pečeně, houskový knedlík , čaj 7,1,3,6,9,10

16.4.
Slovenská fazolová polévka 1,7,9
1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, rajčatový salát, čaj 3,7,1
Po
19.4.
Květáková 7,1,3,6,9
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, kyselý okurek, čaj1,7,9,3,6
Út
20.4.
Rajčatová s vločkami 1,9
1. Kuřecí plátek, zelenina na másle, brambory, čaj, ochucené mléko 1,7
St
21.4.
Česneková 7,9,1,3,6
1. Kotleta po venkovsku, rýže, zelný salát, čaj 7,9,1,6, 10
Čt
22.4.
Zeleninový boršč 9,1,7,6
1. Nudle s mákem, ledový čaj, ochucné mléko 1,3,7

23.4.
1,6Kmínová s houskou 1,6,7,9,3
1. Výpečky, dušený špenát, bramborový, knedlík, čaj 1,6,9,7,3 ,5,8,11
Po
26.4.
1.
Út
27.4.
1.
St
28.4.
1.
Čt
29.4.
1.

30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.