e-strava Jídelníček
ZŠ Horní Suchá
Horní Suchá
[0040]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.5.
POLÉVKA HOVĚZÍ S NUDLEMI 6,9,1,3,7
1. Bramborový knedlík plněný uzeným masem,kysané zelí 1,10
Út
5.5.
POLEVKA FRANKFURTSKA, CHLÉB 1,7,6,9
1. Pečená krkovice,bramborová kaše,salát z bíllého zelí 1,6,7
St
6.5.
POLÉVKA SELSKÁ 9,1,6,7
1. Kuřecí frikasé,houskový knedlík,ovoce 1,7,6,9,3,11
Čt
7.5.
POLÉVKA HRACHOVÁ 1,6,7,11
1. Vepřové po lovecku,dušená rýže,salát hlávkový 8,9,10
Po
11.5.
POLÉVKA SLEPIČÍ S JATROV.KNEDL. 9,1,6,7,3
1. Maminčino kuře,salát okurkový,čaj 7,1,3,6,9
Út
12.5.
GULASOVA POLEVKA, CHLÉB 1,7,6,9
1. Šišky s mákem 1,7,6
St
13.5.
POLÉVKA BRAMBOROVÁ 1,6,7,9
1. Smažený kuřecí řízek,bramborová kaše, kyselá okurka 7,1,3
Čt
14.5.
POLÉVKA FAZOLOVÁ MORAVSKÁ 1,6,9,7
1. Vepřové v zelenině,rýže dušená 7,1,6

15.5.
POLÉVKA KVĚTÁKOVÁ 7,1,6,9,3
1. Krůtí maso na česneku,brambory,čalamáda 1,6,7,9,3
Po
18.5.
POLÉVKA Z JARNÍ ZELENINY 7,1,9
1. Šoulet s drůbežím masem,chléb,kyselá okurka 1,9,6,7,10
Út
19.5.
POLÉVKA KOPROVÁ ( KULAJDA) 7,1,6,9,3
1. Záhorácký vepřový závitek,brambory,salát z červené řepy 10,1,6,7
St
20.5.
POLÉVKA BRAMBOROVÁ RACIO 9,6,7
1. Plněný paprikový lusk v rajské omáčce,houskový knedlík 1,6,7,3,9 ,11
Čt
21.5.
KRKONOŠSKÁ ZELŇAČKA 10,1,7
1. Kuřecí steak přírodní,brambory,dušená zelenina na másle 1,3,6,7,9

22.5.
POLÉVKA Z BROKOLICE u. 7,1,3,6,9
1. Mexický krůtí guláš,rýže dušená 7,1,6,9
Po
25.5.
POLÉVKA CIZRNOVÁ SE ZELENINOU 1,9,7,6
1. Těstovinový salát s kuřecím masem,bageta sojová,čaj 1,3,10,7,9,8
Út
26.5.
POLÉVKA KRUPICOVÁ s vejci 9,1,3,6,7
1. Rybí filé smažené,bramborová kaše,salát zelný,čaj 4,1,3,7 ,10
St
27.5.
POLÉVKA KAPUSTOVÁ 1,6,7,9
1. Kuřecí ragů,rýže dušená,ovoce,čaj 1,6,9 ,10
Čt
28.5.
POLÉVKA HRSKOVÁ 1,9,6
1. Vepřové žebírko na kmíně,těstoviny,salát školní ,čaj 1,6,7,3,9

29.5.
POLÉVKA MRKVOVÁ 1,3,7
1. Fazolové lusky na smetaně,vařené vejce,brambory,ovoce,čaj 3,7,1
Po
1.6.
POLÉVKA ČOČKOVÁ 1,3,6,7,9
1. Těstoviny s drůbežím masem a sýrovou omáčkou ,čaj 7,1,3,6,9
Út
2.6.
POLÉVKA ASIJSKÁ S NUDLEMI 9,3,1,7
1. Segedínský guláš,houskový knedlík,čaj,ovoce 10,7,1,6,1,3,,11
St
3.6.
POLÉVKA SELSKÁ BRAMBOROVÁ 9,1,6
1. Rybí karbanátky,brambory šťouchané,salát rajčatový,čaj 4,1,6,7,3,9
Čt
4.6.
POLÉVKA HRÁŠKOVÝ KRÉM 7,1,6,9
1. Krůtí maso na zelenině,rýže dušená,salát zelný ,čaj 7,1,3,6,9

5.6.
POLÉVKA DRŮBKOVA S NUDLEMI 7,1,3,6,9
1. Sekaná pečeně,bramborová kaše,čalamáda,nápoj ovocný 1,6,7,3
Po
8.6.
POLÉVKA ZELENINOVÁ 1,3,6,7,9
1. Chilli con carne,chléb,kyselá okurka,nápoj ovocný 6,9,1,7,10
Út
9.6.
POLÉVKA KMÍNOVÁ S KAPANÍM 7,1,3,6,9
1. Kuřecí na paprice,těstoviny ,čaj 7,1,3,6,9
St
10.6.
ZELENINOVÝ BORŠČ BEZ MASA 9,1,7,6
1. Dukátové buchtičky s krémem,mléko ochucené,čaj,ovoce 1,3,7,6
Čt
11.6.
POLÉVKA MRKVOVÁ 1,3,7
1. Drůbeží maso na zelenině,rýže dušená,čaj 6,1,9,10

12.6.
HOVĚZÍ RYCHLÁ S VEJCEM A TĚSTOVINOU 9,1,3,6
1. Vepřová pečeně selská,bramborová kaše,salát hlávkový,čaj 1,6,7,9,10
Po
15.6.
1.
Út
16.6.
1.
St
17.6.
1.
Čt
18.6.
1.

19.6.
1.
Po
22.6.
1.
Út
23.6.
1.
St
24.6.
1.
Čt
25.6.
1.

26.6.
1.
Po
29.6.
1.
Út
30.6.
1.
St
1.7.
1.
Čt
2.7.
1.

3.7.
1.
Po
6.7.
1.
Út
7.7.
1.
St
8.7.
1.
Čt
9.7.
1.

10.7.
1.
Po
13.7.
1.
Út
14.7.
1.
St
15.7.
1.
Čt
16.7.
1.

17.7.
1.
Po
20.7.
1.
Út
21.7.
1.
St
22.7.
1.
Čt
23.7.
1.

24.7.
1.
Po
27.7.
1.
Út
28.7.
1.
St
29.7.
1.
Čt
30.7.
1.

31.7.
1.
Po
3.8.
1.
Út
4.8.
1.
St
5.8.
1.
Čt
6.8.
1.

7.8.
1.
Po
10.8.
1.
Út
11.8.
1.
St
12.8.
1.
Čt
13.8.
1.

14.8.
1.
Po
17.8.
1.
Út
18.8.
1.
St
19.8.
1.
Čt
20.8.
1.

21.8.
1.
Po
24.8.
1.
Út
25.8.
1.
St
26.8.
1.
Čt
27.8.
1.

28.8.
1.
Po
31.8.
1.
Út
1.9.
1.
St
2.9.
1.
Čt
3.9.
1.

4.9.
1.
Po
7.9.
1.
Út
8.9.
1.
St
9.9.
1.
Čt
10.9.
1.

11.9.
1.
Po
14.9.
1.
Út
15.9.
1.
St
16.9.
1.
Čt
17.9.
1.

18.9.
1.
Po
21.9.
1.
Út
22.9.
1.
St
23.9.
1.
Čt
24.9.
1.

25.9.
1.
Po
28.9.
1.
Út
29.9.
1.
St
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.