e-strava Menu
ZŠ Podlesí
Šenov
[0406]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
kroupová se zeleninou
1. špagety po boloňsku se sýrem
Wed
3.4.
dýňová
1. krůtí plátky v jogurtu, brambory, zeleninový salát
Thu
4.4.
zeleninová s játrovou rýží
1. buchtičky s krémem
Fri
5.4.
česneková
1. vepřová pečeně, bramborový knedlík, kyselé zelí
Mon
8.4.
hráškový krém
1. vepřový řízek přírodní, rýže, hlávkový salát
Tue
9.4.
zeleninová se sýrovým kapáním
1. fazole na smetaně, chléb
Wed
10.4.
rajská s vločkami
1. kuřecí kroketa se sýrem, brambory, kompot
Thu
11.4.
čočková
1. hovězí pečeně cikánská, těstoviny
Fri
12.4.
ragú s rýží
1. pečené zeleninové placky se sýrem, ledový salát
Mon
15.4.
zelňačka
1. rybí filé na másle, brambory, červená řepa
Tue
16.4.
hrstková
1. zapečené těstoviny po lotrinsku, čalamáda
Wed
17.4.
špenátová
1. kuřecí řízek přírodní, bramborová kaše, kompot
Thu
18.4.
gulášová
1. šišky s mákem
Fri
19.4.
pórková
1. masové koule s omáčkou z pečených paprik, kuskus
Mon
22.4.
vydatná rybí s pórem a krutóny
1. smetanové brambory, zeleninový salát
Tue
23.4.
hrachová
1. kuřecí stehno pečené, bramborová kaše, celerový salát s jablky
Wed
24.4.
slepičí s rýží
1. italský guláš, těstoviny
Thu
25.4.
zeleninová s kapáním
1. španělská čočka s mletým masem, chléb
Fri
26.4.
rychlá s rýží
1. mozajková sekaná s tuňákem, brambory, ovocný salát
Mon
29.4.
hovězí s masem a rýží
1. špenát dušený, brambory, vejce
Tue
30.4.
kmínová s bramborem
1. svíčková na smetaně, houskový knedlík
Thu
2.5.
1.
Fri
3.5.
1.
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
Thu
9.5.
1.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available